ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΡΕΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ!(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    Στο έλεος τους οι κάτοικοι της Λέσβου με τους παράνομους μετανάστες να κυκλοφορούν οπλισμένοι και να σφάζουν τα ζώα τους, την ώρα που η αστυνομία αντί να τους προστατεύσει ασχολείται με το να επιβάλει πρόστιμα σε Έλληνες πολίτες.

    Πριν από περίπου 20 ημέρες είδαμε το δράμα που ζει ο κτηνοτρόφος Φώτης Γιούνης, ο οποίος είχε βρει απομεινάρια σφαγμένων ζώων από το κοπάδι του στα γειτονικά ρέματα, ενώ είχα καταγγείλει πως κυκλοφορούν στην περιοχή συμμορίες ένοπλων παράνομων μεταναστών.

    Μετά από και τη δημοσίευση του τότε βίντεο… δεν έγινε τίποτα, καθώς οι αρχές είναι μάλλον απασχολημένες με το να επιβάλουν πρόστιμα σε πολίτες για τον κορωνοϊό και να εξετάζουν τις πιθανές καταγγελίες που υπάρχουν από γείτονες για πιθανά «πάρτι», όπως τα «βαφτίζουν».
    Οι κλοπές όμως συνεχίζονται και ο άνθρωπος βρίσκεται σε απόγνωση, όμως μπορείτε να παρατηρήσετε και στα παρακάτω βίντεο.

    Ο κτηνοτρόφος, Φώτης Γιούνης, έγινε γνωστός πριν από μερικές μέρες, όταν κατήγγειλε ότι ένοπλες συμμορίες παράνομων μεταναστών μπήκαν στην εκτροφή του πριν μερικές μέρες και έσφαξαν ζώα, κατσίκια και πρόβατα, από τα οποία ζει την οικογένειά του. Όπως αναφέρει ο κτηνοτρόφος, οι αλλοδαποί χρησιμοποίησαν ως πρόχειρο σφαγείο, ένα παράπηγμα σκεπασμένο με λαμαρίνες που υπάρχει μέσα στο χωράφι του, στο οποίο βρέθηκαν κομμάτια από τα σφαγμένα ζώα. Στο διπλανό ρέμα είχε βρει πεταμένα τα κεφάλια και τα δέρματα των ζώων.

    Ο κτηνοτρόφος εξηγεί πως από τα λιγοστά ζώα που έχει στο κοπάδι του, ζει ο ίδιος και η οικογένειά του. Όπως λέει χρειάζονται τουλάχιστον δύο χρόνια, για να μεγαλώσει ένα ζώο και να αρχίσει να αποδίδει κέρδος στον κτηνοτρόφο. Μέχρι τότε όμως σημειώνει, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, φροντίδα, ζωοτροφές και ατέλειωτες ώρες δουλειάς κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

    Η απορία που εκφράζει ο κτηνοτρόφος είναι πώς οι αλλοδαποί μπαίνουν και βγαίνουν με μαχαίρια και με σακούλες κρέας μέσα στην δομή χωρίς να περνούν από έλεγχο:

    «Ομάδες ατόμων κυκλοφορούν οπλισμένοι εδώ στα βουνά, παραμονεύουν τις εκτροφές μας και όπως φαίνεται είναι εξοικειωμένοι με την χρήση των μαχαιριών».

    «Ή θα πάμε φυλακή ή θα πεθάνουμε από το κρύο ή θα μας καθαρίσουν με τα μαχαίρια», έλεγε χαρακτηριστικά ο κτηνοτρόφος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    50 Σχόλια

    1. Οι μονοι που κυκλοφορούν ελευθεροι στην Ελλαδα είναι όσοι εχουν σφραγίδα της Τουρκιας.

    2. Τουρκικα μιλας εσυ αγραμματε!!!!!! Πηγαινε να διαβασεις την Ελληνικη Ιστορια, που γραφεις οτι ναναι γελοιε!!!!!!!

    3. Μια ζωή προσφυγάρες το παίζανε εκεί κι οι περισσότεροι ήταν Αριστεροί.

    4. Μη φοβάστε, έρχονται εκλογές ως τον Σεπτέμβριο.
      Ξαναψηφίστε τους για να ξαναπάρετε το Νόμπελ Ειρήνης της ΝΤΠ.
      Ο Λιάκος είναι φασίστας και νεοναζί.
      ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ. Απολαύστε το παλαμάρι των τζιχατιστών.

    5. Φούρκα και παλούκι φωτιά και τσεκούρι στις ορδές των βαρβάρων του ισλάμ…στην κλαψα μια ζωή ραγιάδες…

    6. η αστυνομια εχει ευνουχιστεί το εμβλήμα της εχει σταυρο και ομως εξυπηρετεί τον ισλαμισμο με εντολες φυσικα μουλσουμανολαγνων που ψυφισαν βολεψακιδες

    7. Οι Μικρασιατες και οι Ποντιοι Ελληνες κυνιγημενοι απο τους τουρκους ηλθαν στην μητερα πατριδα την Ελλαδα!!!!!!! Τι σχεση εχει αυτο, μ’ αυτους τους λαθρισλαμιστες , Πακιστανους, Αφγανους και το κακο συναπαντημα που ερχονται πατανομα ρε ανεγκεφαλε λαθρολαγνε, Ανθελληνα;;;;;;;

      1. Πάντα υποβόσκατε την Ελλάδα εσείς οι πρόσφυγες και η πλειοψηφία απο εσάς ήταν Αριστεροί , τώρα δεν ξέρω αν το γυρίσατε…

    8. ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ…….ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΕΣ…….ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ……ΤΟΥΤ.ΤΟΥΤ….

    9. Στα μεζεα μας κομμουνια.οπως στρωσατε θα κοιμηθείτε.Οταν το κάνετε μπορεί να δείτε κανένα όνειρο με νομπελ.

    10. To Νόμπελ αριστερίστικης μαλακίας δεν το πήραν ακόμη εκεί στη Λέσβο; Είναι αργά Λέσβιοι και Λεσβίες μου. Όταν φωνάζαμε εμείς μας λέγατε νεοναζί φασίστες και ρατσιστές. Συνεχίστε λοιπόν να ψηφίζετε “Δημοκρατικά Τόξα” και μη κλαίτε. Οι μαλακίες πάντοτε πληρώνονται στο τέλος θα πάρετε επαξίως το Νόμπελ.

    11. Όταν ήρθε στο νησί σας ο Ηλίας Κασιδιάρης τον διώξατε με τις γροθιές υψωμένες φωνάζοντας , όχι στον ρατσισμό όχι στον φασισμό , και εμείς προσφυγες ήρθαμε στην Ελλάδα ! ! Για υψώσατε τώρα τις γροθιές σας και απέναντι στους κακόμοιρους προσφυγες που βουτουσατε στην θάλασσα να τους σώσετε …. να γελάσουμε λίγο …

      1. πολυ σωστα τα λες ετσι ειναι θελανε και νομπελ και καμαρωνανε αντι να τους εατμιζουν σιγα σιγα ηθελεστα και παθεστα θελατε δημοκρατικο τοξο φατε το τωρα μαγκες και καντε τουμπεκι και ακομα δεν ειδατε τιποτα οταν θα αρχισουν να βιαζουν συνεχεια τοτε θα ειστα πιο χαρουμενοι η παροιμια λεει την υπογραφη σου (ψηφο σου) και την ψ…… να προσεχεις που την βαζεις

      1. Και αφρικάνικο παλαμάρι έφαγε γιατί του είχε λείψει η γεύση της μαύρης παλούκας που βγάζει στο τέλος σαν συντριβάνι την λευκή την σάλτσα με τα γαλόνια…έτσι όπως αρέσει σε ΛΟΑΤΚΙ Ζαίους….

    12. ΓΙΑΤΊ ΚΛΑΊΤΕ ? …. ΤΙ ΨΗΦΊΣΑΤΕ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ??? ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΆΖΟΥΝ ….ΖΗΤΕΊΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΏΣΟΥΝ Η …..ΣΩΤΉΡΙΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΊΖΑΤΕ !!!!

    13. Νόμπελ σε όλη την εργατική τάξη των δύο νησιών, της Λέσβου και της Μυτιλήνης

      1. φιλε ενα νησι ειναι εσυ μαλλον θα εισαι του στουρνου του τσιπρα που τα ελεγε δυο νησια

    14. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@@@@@@ΝΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΟΝΗΣΙ .
      ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ .

    15. Ας βάλουν γουρούνια οι κτηνοτρόφοι να γλυτώσουν από τις κλοπή των λάθρο. Αφού αυτοί δεν τρώνε χοιρινό

    16. Παντε και βαλτε μοια βομβα στη Βουλη και ανατιναξτε
      ολα τα φιδια τα κολοβα που ειναι εκεςι μεσα και μπαζουν
      εγκαθιστουν και ελληνοποιουν ολα αυτα τα ανθρωποειδη λαθρομουσουλμανισα

    17. Όλοι εμείς οι Έλληνες προσφυγικής καταγωγής δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με κανέναν πρόσφυγα , καλοδεχούμενοι.

        1. ΚΟΨΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ…Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ…ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ θα του λές !!!

      1. Μην ξεχνάς φιλαράκο πως κι εσείς φιλοξενούμενοι είστε και ως τέτοιοι δεν έχετε κανένα δικαίωμα να καλείτε και άλλους στην δική μας χώρα. Το έχω πει πολλές φορές πως οι περισσότεροι αριστεροί στην Ελλάδα είναι είτε αλβανοτσάμηδες, είτε ρουμανογενείς, είτε σλαβογενείς, είτε λαζοί/laz people (aka “πόντιοι”), είτε άραβες των νησιών όπως εκεί στην Κρήτη και τρέφουν μεγάλο μίσος για την Ελλάδα. Το να πάρεις ένα τούρκικο επώνυμο και να του κολλήσεις ένα -ιδης, όπως κακώς έκανε τότε το ελληνικό κράτος, δεν σε κάνει Έλληνα. Οι λαζοί μόνο στον “εμφύλιο” πολέμησαν και σ’ αυτόν ενάντια στην Ελλάδα!

      2. Τι λές βρε σάπιε; Εμένα Mικρασιάτες και Πόντιοι ήταν οι προγόνοι μου αλλά ήρθανε κύριοι, δεν κλέψανε, δεν σφάξανε, δεν λεηλατήσανε, αγαπούσαν το χώμα που πατούσαν, δεν το χέζανε, ίσα ίσα φέρανε τον πολιτισμό τους. Μην μας συγκρίνεις με τις κουράδες, παλιομαλάκα! Οι πρόσφυγες ήταν Έλληνες δεν ήταν τζιχαντιστές, λέρες του ισλάμ!

        1. Μωρέ κι εσείς κατσικωθήκατε εδώ και κάνατε πολλά. Ρώτα και θα μάθεις..

      3. ναι αυτοι που λες ηρθαν προσφυγες αλλα κανεις ενα λαθος ηρθαν στην πατριδα τους δεν πηγαν σε μια αλλη χωρα για να επιβαλουν και τον τροπο ζωης και ειχαν αθλια αντιμετωπιση απο τους εδω αυτοι οι λαθροεισβολεις απολαμβανουν ολα τα καλα μην μπερδευεις την βουρτσα με την π…….

        1. Είχαν άθλια συμπεριφορά όλοι αυτοί που μας κουβαληθήκανε εδώ τότε θες να πείς.. Πόντιοι και Μικρασιάτες. Άσε που πολλοί απ’ αυτούς ακόμα τούρκικα μιλάνε.

    18. Ιερώνυμος , Χριστούγεννα 2015 : “Αυτά τα Χριστούγεννα βρείτε τον πρόσφυγα που έχετε μέσα σας” προτρέποντας μας να καλοδεχτούμε τους λαθροπρόσφυγες.

      1. Καλά, αυτός είναι αλβανός και μάλιστα φανατικός αλβανός. Όσο πιο γρήγορα διαλυθεί η Ελλάδα, τόσο πιο γρήγορα νομίζει πως θα γίνει η “μεγάλη αλβανία” με σήμα την αλβανική δικέφαλη κότα….

    19. Να παει εκει στις κολογριες του νησιου που εβγαζαν φωτο με τους ταλιμπαν κατατρεγμενους και μας ειχαν πρηξει τα κακαλα τα πουλημενα ΜΜΕ του κουλη να ζητησει αποζημειωση Ολοι αυτοοι τρωνε και πινουνε τσαμπα με τις ΜΚΟ 3 γεθματα την ημερα τα κατσικια & τα προβατα τα κλεβουν για κτηνοβασια στις σκηνες καθε βραδυ….ΑΝΩΜΑΛΟΙ

    20. Θυμάμαι τις γριούλες που ντάντευαν τα μωρά των λαθρο και
      τα παλικάρια βοηθούσαν να μην πνιγούν τα αλοδαπά
      και τους καλωσόριζαν στο νησί.

    21. Mα γιατι; αφου τους αγαπουν τους ξενους οι λεσβιοι.Αυτη ειναι ιδεολογια τους ΚΚΕ ψηφιζουν.Οι γριες δε παιρνουν αγκαλια τα μωρα τους και τα ταιζουν.Αχαχα ζητω η πολυπολιτισμικοτητα,ζητω οι “επενδυτες”

    22. “Η Λέσβος ξέρει από προσφυγιά , τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά” , “Είμαστε όλοι πρόσφυγες” , “Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του”…

      1. Εγω προτεινω να τους παρατησουμε στην τύχη τους. Ουτε φευγε ουτε μπαινει κανες στο νησι και στο διαολο όλοι τους.

      2. Περνας καλα κουφαλα με τους λαθρο-επιβητορες σου εεε???!!!…γελας και σου φευγουνε οι φλοκες εε??!!!….ποπο ακρατεια που θα χεις!!!

    23. Οι λαθροκανίβαλοι θέλουν σκότωμα επί τόπου .
      Πρίν όμως θέλουν σκότωμα οι λαθροπολιτικοί του τόπου μας ΄.
      Τον τελείωσαν τον κακομοίρη τον κτηνοτρόφο .

    24. ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΨΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΞΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ

    25. Που είναι οι ‘Refugees welcome’ να τους πάρουν στα κωλόσπιτα τους;

    26. Απ’το ’90 που μπουκάρανε οι Αλβανοί , οι Ρωσοπόντιοι έχει τελειώσει η Ελλάδα. Τούτοι εδώ είναι η ταφόπλακα.

      1. Δυστυχώς συμφωνώ! Κάποιοι κομπλεξικοί έφεραν τα ξαδέρφια τους εδώ για να μας γενοκτονήσουν μαζικά! Να δούμε μετά τι θα την κάνουν την χώρα ή πόσο γελοίοι θα ακούγονται όταν θα προσπαθούν να πείσουν τους ξένους πως ο Περικλής λεγόταν Periklaj, ήταν “αρκέο αλμπανό”, είχε τηγανοκεφάλα και πεταχτά αυτιά και φώναζε τσίφσα ροπτ….

        1. τσίφσα ροπτ οι Αλβανοί , σούκα μπλιάτ οι Ρωσοπόντιοι…

    27. ΔΙΩΞΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ! ΤΕΛΕΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΔΩ? ΟΙ ΛΑΘΡΟ ή ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?

      1. Χαχαχχααχχαχαχαχα τελειο….κια του χρονου….χαχαχαχχχα

      2. Αυτός μας έλειπε τώρα για να φτάσουν τα σύνορα μέχρι την Λαμία…

    Comments are closed.