ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1! “ΘΑ ΠΕΣΩ ΗΡΩΪΚΑ ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ”, ΕIΠΕ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΛΑΛΑΚΗ. “ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ”, ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΕΙ, ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ. ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

    Κοινοποίηση:
    (Dimitris Papamitsos / Greek Prime Minister's Office)

    Συνέντευξη στον ANT1 έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που κόντεψε να πάθει οκτώ εγκεφαλικά κατά τη διάρκεια της. Ο πρωθυπουργός θέλησε να απαντήσει για τα όσα αποκαλύπτει εδώ και τρία χρόνια το “Μακελειό” και κατέθεσε σήμερα στον Εισαγγελέα και ο Κώστας Βαξεβάνης.

    Έτοιμος να πάθει εγκεφαλικό, κατάφερε να ψελλίσει πως:  «Είναι δυνατόν να πέφτει η πολιτική ζωή του τόπου τόσο χαμηλά; Να καταγράφεται αυτό χωρίς κανένα στοιχείο. «Καμία απόδειξη δεν υπάρχει γι’ αυτά τα οποία γράφονται. Ντροπή και αίσχος να λέει κάποιος ότι ο πρωθυπουργός παρακολουθεί τον ΥΠΕΞ», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

    «Ζητάω από τον εισαγγελέα να ζητήσει στοιχεία. Πίσω από τον Βαξεβάνη κρύβεται ο Τσίπρας. Δική του στρατηγική είναι να βουλιάξει τον τόπο στη λάσπη. Και πρέπει εμείς να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

    «Ο κ. Βαξεβάνης είναι αυτός που το 2016 εμπλέκεται στη ροή 10 εκατομμυρίων δολαρίων από Ρώσο ολιγάρχη για τηλεοπτικό σταθμό στην Ελλάδα.

    Δεν γίνεται η πολιτική αντιπαράθεση να πέφτει σε αυτό το επίπεδο. Να κατηγορείται ο πρωθυπουργός ότι παρακολουθεί υπουργούς του», επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    «Ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι δεν υπάρχει κέντρο που χειρίζεται το Predator. Eίναι άλλο πράγμα να κατηγορείται ο πρωθυπουργός. Δεν γνωρίζω (σ.σ. ποιος βρίσκεται από πίσω). Θα το ξεδιαλύνουμε. Θα ψηφίσουμε διάταξη για την απαγόρευση.

    Προσωπική ευθύνη του πρωθυπουργού σε παρακολούθηση μελών της κυβέρνησής του δεν νοείται στη δημοκρατία. Εδώ και επτά χρόνια στοχοποιούμαι προσωπικά επειδή έχω αναλάβει να πάω τη χώρα σε δρόμο ενός εκσυγχρονισμού», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

    «Προκαλώ τον Τσίπρα να κάνει πρόταση δυσπιστίας»
    Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Προκαλώ τον Τσίπρα να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας».

    Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να πάει η χώρα σε εκλογές το 2023 σε συνθήκες σταθερότητας. «Δεν πρόκειται να συρθώ σε εξελίξεις», είπε ο πρωθυπουργός, «από επαγγελματίες εκβιαστές».

    Για την υπόθεση Πάτση
    «Η επιλογή του κ. Πάτση ήταν προβληματική», παραδέχθηκε ο πρωθυπουργός. Την επόμενη φορά θα μπουν αυστηρότερα κριτήρια, σημείωσε ο πρωθυπουργός σε σχέση με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο έριξε ευθύνες σε άλλους για τον μη έλεγχο του Πόθεν Έσχες του.

    Για την ακρίβεια
    Για την ακρίβεια ευθύνεται ο πόλεμος είπε ο πρωθυπουργός. «Δεν υπάρχει ακρίβεια Μητσοτάκη, υπάρχει ακρίβεια Πούτιν», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης. Δεν εξετάζουμε οριζόντια μείωση ΦΠΑ, υπογράμμισε. «Θα επιμείνουμε σε ένα πλαίσιο που στηρίζει το διαθέσιμο εισόδημα», πρόσθεσε.

    Για τις συντάξεις
    Αυξήσεις στις συντάξεις άνω του 7% θα έχουμε στις αρχές του 2023, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Για τα ελληνοτουρκικά
    «Έχουμε εκφράσει τις θέσεις μας με απόλυτα στιβαρότητα και σαφήνεια σε όλα τα διεθνή fora και ο ίδιος είχα την ευκαιρία να τα πω στον κ. Ερντογάν όταν βρεθήκαμε στην Πράγα. Από εκεί και πέρα υπάρχει μια εσωτερική διάσταση της τουρκικής απειλής. Έχει να κάνει με τις τουρκικές εκλογές, την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η τουρκική οικονομία, την ανάγκη του κ. Ερντογάν να αλλάξει την ατζέντα. Υπάρχει, όμως, και ένας τουρκικός αναθεωρητισμός ο οποίος θα απαντηθεί από την χώρα μας, απαντιέται ήδη, με απόλυτη αυστηρότητα και συνέπεια…», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    «Μιας και με ρωτήσατε για το τουρκολιβυκό μνημόνιο, εκτός από την καταγγελία του σε όλα τα διεθνή fora -και δεν υπάρχει κανείς ο οποίος να αναγνωρίζει το παράνομο αυτό «μνημόνιο», πέραν ενός τμήματος της λιβυκής κυβέρνησης- εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα άνοιγμα στη Λιβύη συνολικά, για να μπορέσουμε επιτέλους να οριοθετήσουμε θαλάσσιες ζώνες με τη Λιβύη.
    Διότι Ελλάδα και Λιβύη έχουν ακτές οι οποίες βρίσκονται απέναντι η μία από τις άλλες», είπε ο πρωθυπουργός.

    «Είναι ο φυσικός μας συνομιλητής η Λιβύη. Και θα μπορούσαμε να διερευνήσουμε τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε από κοινού υδρογονάνθρακες οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή μεταξύ Ελλάδος και Λιβύης», πρόσθεσε.

    «Κάνουμε ακριβώς αυτό το οποίο κάνουν σχεδόν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες. Ο πόλεμος στην Ουκρανία μας αφορά. Μας αφορά διότι ουσιαστικά είναι ο πόλεμος ενός αμυνόμενου απέναντι σε μία δεσποτική αυτοκρατορία η οποία θέλει με τη δύναμη των όπλων να ξαναχαράξει τα σύνορα», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

    «Καταλαβαίνετε ότι οι ομοιότητες με τη δική μας περιοχή είναι πολλές και αν θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα σε όλους εκείνους οι οποίοι φαντασιώνονται αυτοκρατορίες οι οποίες έρχονται από το παρελθόν, και ταυτόχρονα μέσα από αυτή τη φαντασίωση να θέλουν να αμφισβητούν κυριαρχία και κυριαρχικά δικαιώματα, οφείλουμε να τασσόμαστε στο πλευρό της Ουκρανίας», σημείωσε.

    Για την απλή αναλογική και τις εκλογικές συνεργασίες
    «Δεν πιστεύω στην απλή αναλογική», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Η απλή αναλογική είναι μια εξαίρεση στην ιστορία των εκλογικών συστημάτων της χώρας, ο κ. Τσίπρας την ψήφισε για πολύ συγκεκριμένους λόγους, αποτελεί μια βόμβα αστάθειας σήμερα στα θεμέλια της χώρας και ο λόγος για τον οποίον -όπως φαίνεται- θα οδηγηθούμε σε δεύτερες εκλογές είναι ακριβώς διότι μεσολαβεί αυτή η κάλπη της απλής αναλογικής», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

    «Το εκλογικό αποτέλεσμα εν πολλοίς θα μας υποδείξει τις όποιες δυνατότητες συνεργασίας. Αλλά θα επαναλάβω ότι για εμένα η κάλπη η οποία θα καθορίσει τους κυβερνητικούς σχηματισμούς που θα κυβερνήσουν τη χώρα την επόμενη τετραετία, αν θα είμαστε μόνοι μας δηλαδή -εφόσον κερδίσουμε τις εκλογές- ή αν θα χρειαστεί να συμμαχήσουμε με άλλο κόμμα, θα είναι οι δεύτερες κάλπες, κ. Χατζηνικολάου, και όχι οι πρώτες. Διότι οι πρώτες, πολύ απλά, γίνονται με ένα εκλογικό σύστημα το οποίο από την πρώτη στιγμή καταδικάσαμε», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι: «Επαναλαμβάνω, αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία δεν σημαίνει μονοκομματική κυβέρνηση. Το έχω αποδείξει πολλές φορές ότι είμαι σε θέση να κάνω μεγάλα ανοίγματα και να φέρω στη Νέα Δημοκρατία αλλά και στην κυβέρνηση στελέχη…».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. Στα τσακίδια και εσύ και ο θίασος των τυχοδιωκτών που σε ακολουθεί. Ποτέ ξανά Μητσοτακο-Μπακογιάννηδες.

    2. Το βραδυ των εκλογων κουλα θα σουρθει ταμπλας με τα ποσοστα των ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο Κασιδιαρης θα σε περιποιηθει καλά.

    3. Άσε τα ηρωικά για τους Ήρωες αρχιμαφιόζε κουλη ντορογιέ…Παλιόπουστες όλοι σας..Κωλόσογο.

    4. ΚΟΥΛΗΣ Ο ΨΕΥΤΑΡΟΥΛΗΣ ! ΑΠΟ ΤΗΝ AS! Λέει ψεμματακια , κάνει και ματάκια και άμα του ζουληξεις το λαιμό τις μίζες του ξερνα απ’τον ποπό! ΚΟΥΛΗΣ Ο ΨΕΥΤΑΡΟΥΛΗΣ! ΑΠΟ ΤΗΝ AS

    5. Πολλά λόγια ο Κουλης αλλά τα περισσότερα ήταν κλανιες. Πολύ αέρα έχει πάρει ο κωλος του και δεν μπορεί να τον βουλώσει.

    6. Ίδρωσες Κούλα μου; Για να φτάσει σε σημείο να παρακολουθεί τους δικούς του φαντάζεσται για τι σχιζοφρενή μιλάμε

    7. Τα πρόβατα έχουν ένσημα Ογα η ταμείο εμπόρων κλπ πεζει ρόλο και σε τιμολόγιο πουλάει κλπ το γάλα κρέας κλπ το γάλα νομίζω το έδινε Δέλτα πριν χρόνια τώρα δεν γνωρίζω κλπ

    8. Ο Αντωνιάδης σου έχει φυλάξει κάτι χειροπέδες γελοία μαριονέτα.

    9. Αν ειναι δεσποτικη αυτοκρατορια η Ρωσια, τοτε η Αμερικη τι ειναι?
      Βιετναμ, Αφγανισταν, Ιρακ, Βορειος Αφρικη, Συρια και αλλα πολλα κρατη ηταν τα ωμα θυματα της. Κανει το ασπρο μαυρο λες και απευθυνεται σε ζωα. Οταν μας εγκαταλειψει και η Αμερικη τοτε θα καταλαβουμε τι κακο εχει κανει στην Ελλαδα, και που θα βρει φιλους.

    10. Ο μα@@κας που μολις ανελαβε την πρωθυπουργια ανελαβε προσωπικα την ΕΥΠ λεει στο αρχιμα@@κα που
      παριστανει τον δημοσιογραφο πως ειναι ανευθυνος για τις παρακολουθησις που η υπηρεσια που αποκλειστικα
      και μονος προισταται και ο αρχιαρχιαρχιμα@@κας που παριστανει τον δημοσιογραφο ενω αλλη ειναι η ασχολια του δεν του κανει την απλη ερωτηση “αν δεν ειναι υπευθυνος ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ της ΅ΕΥΠ για τις παρακολουθησεις τοτε ποιος που@@ης ειναι????????????????”

    11. Όλοι φωνάζετε να φύγει, να γκρεμοτσακιστει, άρα είσαστε έτοιμοι για μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμένα δε με χαλάει ως εργαζόμενο άλλωστε ΝΔ είναι τα περισσότερα αφεντικά που δεν έχουν αφήσει όρθιο τίποτα. Αυτό το λέω γιατί αυτοί που σωστά λένε να φύγει οφείλουν να γνωρίζουν ότι το παιχνίδι είναι δικομματικό, άντε και λίγο από κάποιο άλλο μικρότερο κόμμα.

      1. Μπλε σύριζα είναι η νουδου Μητσοτάκη, το λέει άλλωστε η μάνα του η ντορα, είναι το κόμμα του Κυριακού Μητσοτάκη. Λαθραίοι, ακρίβεια, μειώσεις μισθών συντάξεων, φωτιές, στα εθνικά μειοδοσιες, φόροι, αρπαγή δημοσίου πλούτου, ποια η διαφορά, όλοι τα ίδια είναι.

    12. Παρά να πάρουν τίποτα έδρες πολάκηδες & Σία, με χέρια και με πόδια δαγκωτό ΝΔ. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

    13. μονο λιγοι ξυριχαιοι πιστευουν το γνωστο βαξεβανη

    14. Ενα ειναι σιγουρο. Στο καλαθι της μιζεριας μια παραλειψη σας δειχνει οτι θα τον φατε ακαποτο.

    15. Πήγαινε τώρα σε μια βουνοκορφη και γκρεμοτσακισου για να λυτρωθουμε όλοι μας!

    16. Για να,σε ξυπνήσω ποιο πολλή, τόσο πολλή φενετε ένα χωριό για κάποιο λόγο έχουν συμφέροντα κάπου η καταγγελία έγινε χαμόγελο του παιδιού Ιούνιο αυτό λέει πολλά τη μετά την εκτέλεση Σκαφτουρου όταν εγώ των γνώρισα και ήταν ένα ευγενέστατη παιδί που έφερε μια πιατέλα ομο κρέας με πετσέτα τυλιγμένο και μου είπε ο πατέρας δεν θέλει χρήματα αλλά να έρθετε από εκεί να τα πείτε κλπ ήταν στο σπίτι του παπου του Αντώνη Βαλαβανη
      του παπου του σημερινού δεν μπορώ πλέον να καταλάβω γιατί έπεσε αυτό το μίσος κλπ

    17. Κούλη άσε τα παραμύθια για αυτόν που κλείστηκε Τρίπολη. Εμείς πια σας έχουμε καταλάβει άπαντες εκεί τι είστε και τι ψέματα μας φλομώνετε

    18. Αυτό θέλουμε και εμείς να πέσει έχουμε πει κάτι άλλο; Ουστ παρασανταλο.

    19. οτι του βαλαν φιλτρο για να μην φαινεται πως ειναι ιδρωμένος μεχρι το κοκκαλο το παρατηρησε κανεις?

    20. Αιώνια σου η μνήμη Κούλα μου. Ας είναι ελαφρύ το τσιμέντο που θα σε σκεπάσει……

    21. “” . Εδώ και επτά χρόνια στοχοποιούμαι προσωπικά επειδή έχω αναλάβει να πάω τη χώρα σε δρόμο ενός εκσυγχρονισμού», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός”” τι εννοεί;;;;;

    22. Γραφικός βλα-Κουλης, ιδρωμένος, με το σκατό να έχει φτάσει στην κάλτσα, έψαχνε απεγνωσμένα τις απαντήσεις που του είχαν γράψει στις στημένες ερωτήσεις του Χατζηλαλακη. Στέφανε λίγο έχει μείνει για να ξεκουμπιστεί. Βγάλε τη μπόχα και τη βρώμα του στη φόρα να σωθεί η πατρίδα. Αυτός είναι ικανός να δημιουργήσει θέμα στο Αιγαίο για να ξεχαστούν οι βρωμοδουλειές του!

    23. Τον περιμένουν ηρωικές ροχαλες από γιαγιάδες και ξύλο με μπαστούνια από παπουδια που κατεκλεψε και έσφαξε τις οικογένειες τους με τα γενετικά φαρμάκια. Έχει καταδικάσει όλο του το σόι με την αθλιότητα του. Λες Μητσοτάκης και όποιος το ακούει Ξερνάει. Τρις χειρότερος από τον Εφιαλτη

    24. ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙ ΛΈΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΕΣ ΤΟ ΡΕ ΗΛΊΘΙΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΉ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΎΒΕΙΣ ΠΕΣ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΆΔΑ

    25. ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      ΦΥΛΑΚΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    26. ΚΟΥΛΗ ΥΠΟΚΛΟΠΕΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Π@@ΤΣΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΠΕΙ ΒΑΘΙΑ ΕΜΠΟΡΕ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!
      ΚΟΥΛΗ ΥΠΟΚΛΟΠΕΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΩΡΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΝΤΠ!!!!

    27. Άντε ρε γύφτο παραιτήσου και πάρε δρόμο προς την Ουκρανία να κάνεις παρέα με τον ηθοποιό Ζελένσκυ εκεί ανήκεις κοπρίτη ηθοποιέ .

    28. Ό,τι και να λέτε, μοίρασε πόνο στον Βαξεβανη με τις ροές εκατομμυρίων και τον κατ’ επάγγελμα εκβιασμό του.

    29. Θα πεσει ηρωικα κονομημενος σαν το κουμπαρο του το Μαρινακη!
      Που απευθυνεται? Σε χωριατες? Πανε ανεπιστρεπτι οι εποχες αυτες κυρα Κουλα!
      Κονομησες αντε τον πουλον τωρα αρχιμαγαρα της ΝΔ και καταστροφεα της Πατριδας! Κανε μας και μια αναλυση του χρεους αν σου βασταει! Με ποσα δις ελειμμα την παρελαβες απ τον τσιπουρα και με ποσα θα την αφησεις μεσα? !

    30. Τώρα που θα συγκυβερνήσεις με τον Τσίπρα θα πουλήσετε και τον κολο σας για να κονομησετε.
      Είχες χάσιμο με τις δραστηριότητες του χοντρου

    31. που να στεριώσει ο πολιτης μ αυτες τις παραφρασεις αν ενας πολιτης υποκλεπτεται τοτε ειναι νεκρος πρωτα απ ολα απ τον ιδεολογικο ανταγωνισμο ακομα κι αυτος ο πολιτης που δεν πιστευει σε καμια ιδεολογια γινεται τροφη των συστηματικων αυτο δεν λεγεται αποψη και ποσο μαλλον ποιοτητα ζωης τα χρηματα των δικαιουχων πετανε απο χερια σε χερια διαιονιζετε ενας σωρος απο τηλεοπτικα σκουπιδια ειδησεων και οσο και να θελει ο πολιτης να ισορροπησει γινεται αιωρουμενος της πασαν κατευθυνσεως που να φτυσεις και γιατι να χαλασω το σαλιο μου …..με ολον αυτον τον εμπαιγμο ολοι εσεις της ενημερωσης βλεπετε ρε !!!! πεθαινουν παλικαρια στο ονομα της αλαξοπουστιας της πληρωμένης ενημερωσης που ουτε οι κοινοβιες γυναικες δεν τ αρπαζουν ετσι….!!!! οποιος θυμωσει ξυδιιιιι εχει μπολικο στην αγορα!!!!!! καλο ξημερωμα

    32. εεεεεεεε νεοδημοκράτες….. για τον υγιή κόσμο βολεύει η παραμονή του άρρωστου στην καρέκλα. Όσο πιο
      πολύ παραμένει, τόσο δεν θα μείνει ίχνος του κwλοκόμματος σας όποτε γίνουν οι εκλογές.

    33. Δεν μπορεί να μιλήσει η Κούλα από την τσαπού.

    34. απο οτι γνωριζω εκτος απο πισωκινητος ΛΟΑΤΚΙ ειναι και παιδεραστής Βγαλτε κανενα τετοια στην φορα να παει εκει που του αύξηζει

    35. Ο Κουλης μονο διαχειριση εικόνας κανει. Σαν κατινα καθεται τωρα κ ασχολειται με το τι λενε. Ενας πολιτικος δεν ασχολειται απλα κανει τη δουλεια του. Κουλη εχω κανει ενσταςη στην ΔΥΠΑ για ταμειο ανεργίας που δικαιούμαι ανάπηρη με 3 παιδια μονογονεϊκή! Ξερεις ποτε θα μου απαντήσουν; ΣΕ 12 ΜΗΝΕΣ!!! Αυτος εισαι!

    36. Αυτός πάντως εκβιάζει την κοινωνία μαζικά. Και με τον κορωνοϊό και με τις άλλες τρέλες (κλιματική αλλαγή κλπ)

    Comments are closed.