ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΔΥΝΑΤΗ ΕΚΡΗΞΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΣΤΥΛΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ – ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΕΗΞ

    Η αναστάτωση στο κέντρο της Αθήνας ήρθε λίγο πριν από τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης (26.01.2022) από έκρηξη που σημειώθηκε κοντά στους Στύλους του Ολυμπίου Διός και όπως μεταφέρεται απο κτίριο εκεί στην περιοχή.

    Αυτή τη στιγμή επικρατεί χάος ενώ κόσμος έχει βγει έξω χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί.

    Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις΄ τραυματίες ενώ, στην περιοχή μυρίζει έντονα αέριο.φ

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας έχει τραυματιστεί σοβαρά και έχει μεταφερθεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

    Μία γυναίκα έχει τραυματιστεί ελαφρά, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν αγνοούμενο οι οποίες αναμένεται να επιβεβαιωθούν

    Δεν υπήρξε κάποιο τηλεφώνημα για βόμβα όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ ενώ, αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για έντονη μυρωδιά αερίου. Είναι άγνωστη η αιτία, έχει αποκλειστεί η περιοχή και η κυκλοφορία έχει σταματήσει και στα δυο ρεύματα.

    Από την έκρηξη έχουν προκληθεί εκτεταμένες ζημιές ενώ χαρακτηριστικό της δυνατής έκρηξης είναι ότι έχουν σπάσει τζαμαρίες ακόμη και στην απέναντι πλευρά της Συγγρού.

    Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα.

    Μαρτυρίες κατοίκων

    «Έγινε ένα τεράστιο μπαμ, μετά έγιναν όλα σκοτεινά. Ήταν σαν βόμβα» είπε κάτοικος της περιοχής που μίλησε στην ΕΡΤ. «Κατέβηκα κάτω και είδα ότι έσπασαν όλα από την έκρηξη» δήλωσε δεύτερος κάτοικος.

    Οι πρώτες εικόνες από το σημείο

    Το άρθρο ανανεώνεται συνεχώς…

    Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που ακούστηκε σε πολλές περιοχές της Αθήνας.

    Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο σημείο έχουν σταλεί και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ γίνεται και χρήση ειδικού κλιμακοφόρου οχήματος.
    Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι έχει συμβεί στο σημείο, ενώ η κρατική τηλεόραση αναφέρει πως ο ήχος ήταν εκκωφαντικός και ακούστηκε μέχρι και το Καλαμάκι.