ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΑΙΜΑ! ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΤΑΜΠΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΝΤΟΥ. (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ MAKELEIO.GR)

    Κοινοποίηση:
    ΚΑΣΙ

    Άρχισαν τα όργανα λίγο πριν μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του Ηλία Κασιδιάρη στον Κολωνό.

    Επεισόδια είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη λεωφόρο Αθηνών στην περιοχή του Κολωνού, όπου είναι προγραμματισμένο να δώσει προεκλογική ομιλία ο Ηλίας Κασιδιάρης.

    Άτομα από την αντισυγκέντρωση πέταξαν βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

    kasidiaris 1

    KASIADIARIS

    Παρά την παράνομη αντισυγκέντρωση από μια χούφτα παρακρατικούς, τα επεισόδια που προκάλεσαν με τις αστυνομικές δυνάμεις και τους κλειστούς σταθμούς Μετρό εκατοντάδες Έλληνες έχουν συγκεντρωθεί αυτήν την στιγμή στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Κολωνό για την ομιλία του υποψήφιου δημάρχου με την “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα”, Ηλία Κασιδιάρη.

    kolonostora_(1)__article

    kolonostora_(2)

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sumbainei-twra-ekatontades-ellhnes-ston-kolwno-sthn-sugkentrwsh-ths-ellhnik#ixzz5oCiqNiKg

    ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Δεκάδες φίλοι και οπαδοί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βρίσκονται ήδη στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Κολωνό και προετοιμάζουν την εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής που θα ξεκινήσει στις 20:00.

    kasidiaris

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ
    Προεκλογική ομιλία Κασιδιάρη! Μυρίζει μπαρούτι η συγκέντρωση! ΝΤΟΥ αναρχικών! Κλειστή ΤΩΡΑ η Σπύρου Πάτση με κλούβες των ΜΑΤ (ΦΩΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Αυτά βλέπω και Χ.Α σίγουρα πλέον. Έχουν βαλθεί τα “παιδάκια ” του Σόρος να τρομοκρατήσουν ότι πραγματικά τσούζει το σάπιο σύστημα. Βλέπουν ότι κάποια στιγμή θα χάσουν την ασυδοσία τους…

    2. τα θρασυδειλα αποβλητα ξανα στο προσκηνειο ο τσυριζα ( που ειναι δικα του σκουπιδια) τρεμει την χα σας εχει πιασει ταρακουλο και ευκοιλια. οσο για το φιλοδωρημα που εδωσε ο αρχιψευταρας να το κρατησει να παρουν ομπρελλες τα θρασυμεια και να μαθουν οτι ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 13Η ΣΥΝΤΑΞΗ ας μαθουν πρωτα τι ποσο ηταν η 13η συνταξη και μετα ταζουν παπαριες για τα ψηφαλακια

    3. Ο/Η ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΉ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΙΛΑ λέει:

      To πανό βλέπω είναι από το ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΕΕΡΦΑ?

    4. που σε ρε παπαδοπουλε να κανεις τους αναρχοαπλυτους γρασο για τισ ερπυστριες…

    5. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΤΙΣ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΤΙς ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ……………………………

    6. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ….ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΙΑΣΩ ΕΝΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ….ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ…!!!!

      1. Μπες εξαρχια θα ποιασεις οσους θελεις ανοιξη εχουμε σαν τις πεταλουδιτσες ειναι το θεμα ειναι θα τους ποιασεις η θα σε ποιασουν…

    7. Πάτε να φοβησετε τον κόσμο για να μην πάει…. Θα φάνε μεγάλο λουτσο τα μεταπολιτευτικα κόμματα στις εκλογές… Δεν πάει άλλο με την προπαγάνδα τους…

    8. ΈΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΆΡΧΟΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΉΝΑ, ΦΟΒΟΣ ΣΤΙΣ 26 ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΘΑΝΑΙ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΉ ΨΞΦΟΦΟΡΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ…… ΧΑ.

    9. ΤΑ ΜΟΥΝ-@Π@-Ν@ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥ ΤΣΟΥΠΡΑ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ . ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ .

    10. ΟΙ ΠΛΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ,ΜΙΑ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ….

    Comments are closed.