ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ: ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΔ – ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΤΟΝΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΟΤΙ «ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ»;

    Κοινοποίηση:
    ΚΟΥΛΗΣ

    Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις και το μεγάλο ρεύμα των πολιτών που θέλουν κυβερνήσεις συνεργασίας έχουν γίνει ο εφιάλτης του Μεγάρου Μαξίμου και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά.

    Τα νούμερα δεν βγαίνουν για τη Νέα Δημοκρατία

    Ολοένα και περισσότερα στελέχη αρχίζουν και συνειδητοποιούν ότι η υπόθεση «αυτοδυναμία» είναι χαμένη. Αν μιλήσεις, παράλληλα, με στελέχη της ΝΔ ακόμα και με κορυφαία, πολλοί λίγοι έως ελάχιστοι πιστεύουν ότι το κυβερνών κόμμα θα είναι αυτοδύναμο. Όλοι μιλάνε, πλέον, καθαρά για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ όπως η Ντόρα Μπακογιάννη πριν λίγες μέρες θεωρώντας ότι είναι ένα ορατό σενάριο. Ενώ στο Μαξίμου περιμένουν τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής, οι εξελίξεις έχουν προσπεράσει τον Κ. Μητσοτάκη και όλοι συζητάνε για το πρόσωπο που θα τεθεί επικεφαλής της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

    Δεν θέλουν να ακούνε για συγκυβέρνηση

    Όλα αυτά, βέβαια, δεν τα ακούει καλά ο στενός πυρήνας μέσα στο πρωθυπουργικό μέγαρο καθώς εάν έχουμε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ οι περισσότεροι θα χάσουν την δουλειά τους. Και πρώτος από όλους ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η συνεργασία με τον απρόβλεπτο «παίχτη», όπως φαίνεται να είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, δεν οδηγεί τον Κ. Μητσοτάκη στο προσφιλές του Μέγαρο Μαξίμου αλλά μάλλον στο… σπίτι του.

    Η συγκυβέρνηση θα έχει ημερομηνία λήξης

    Και ανοίγει το δρόμο σε άλλα πρόσωπα τα οποία μπορούν να φέρουν ισορροπία σε μία δύσκολη συνεργασία μεταξύ δύο κομμάτων που έχουν ξανακυβερνήσει. Βέβαια, όχι για πολύ. Η συγκυβέρνηση θα έχει ημερομηνία λήξης. Σε καμία περίπτωση δεν θα εξαντλήσει την τετραετία. Όταν τα κόμματα δουν ότι χάνουν έδαφος και δυσαρεστούν τον κόσμο, οι αρχηγοί τους θα αποχωρήσουν προφασιζόμενοι ασυμφωνία χαρακτήρων και ιδεολογικής κατεύθυνσης. Το αποτέλεσμα θα είναι το εξής: ο ΣΥΡΙΖΑ να επανέλθει σε τροχιά εξουσίας και η αντισυστημική ψήφος να εκτοξευτεί.

    Συζητούνται πρόσωπα αλλά αυτά παραμένουν σιωπηλά

    Τα ποια είναι αυτά τα πρόσωπα – ήδη συζητούνται – θα το εξετάσουμε αργότερα αλλά να γνωρίζετε ότι είναι άνθρωποι που βρίσκονται και μέσα στην σημερινή κυβέρνηση αλλά και μέσα στο κόμμα της ΝΔ. Κανένας δεν θα βγει μπροστά σε αυτή τη φάση, διότι κανένας δεν θέλει να περάσει ως υπονομευτής του Μητσοτάκη. Τώρα. Όμως, μετά την πρώτη Κυριακή όλα θα αλλάξουν. Οι ενδιαφερόμενοι θέλουν να έρθει φυσικά η αμφισβήτηση προς τον αρχηγό της ΝΔ. Αν η ΝΔ δεν έχει πιάσει ένα ποσοστό τουλάχιστον γύρω στο 33%, τότε θα αρχίσει η αμφισβήτηση. Αν είναι χαμηλότερο, τότε η ΝΔ θα έχει χάσει ακόμα και αν προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ. Αν πιάσει ένα 33% τότε υπάρχουν ελπίδες, αν και λιγοστές, να αγγίξει την αυτοδυναμία.

    Γνωρίζουμε επίσης ότι δημοσιογράφος, στο γραφείο του Μητσοτάκη και υποψήφιος βουλευτής βρέθηκε χθες στην έκθεση των κυνηγών για να φωτογραφηθεί και σε πηγαδάκι λίγο αργότερα τόνισε χαρακτηριστικά: “Τον ήπιαμε”. Αυτά, για να μην νομίζουν πως τρώμε κουτόχορτο!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Ο Κούλης δυστυχώς δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα του απλού κόσμου..εκεί το χασε…σίγουρα του έτυχαν διαφορα…αλλά η πείνα και η ακρίβεια δε παλευονται με καλάθια δυστυχώς…δε μπορει πχ πενήντα να τρώνε με χρυσά κουτάλια και χίλιοι να μην έχουν να περάσουν το μήνα…επίσης οι επικοινωνιολόγοι μήπως και αυτοί ειναι εκτός τόπου και χρόνου;;;

    2. Δεν ψηφίζω από τους τρεις κανέναν αλλά από ότι βλέπω είστε μέσ,την τρελή χαρά που ο Ξουριζα μείωσε την διαφορά όχι γιατί ανέβηκε αλλά γιατί έπεσε η ΝΔ η Ελλάς δεν αντέχει δεύτερη φορά αριστερά ξεπούλησαν τη Μακεδονία ήρθε ο Κατρουμπαλος με τον νόμο του με το τρίτο μνημόνιο και μας έκανε τους φτωχότερους στην Ευρώπη και η ΝΔ έκανε λάθη αλλά να εκμεταλλευτούμε τα αριστερολαμογια το ατύχημα στα Τέμπη είναι το χειρότερο

    3. Παλι δεν σας αρεσε το σχολιο;;;; Αν εχετε αλλαξει γραμμη και υποστηριζετε τον Συριζα , να μας το πειτε να το ξερουμε , αλλιως δεν καταλαβαινω γιατι κοπηκε παλι το σχολιο!!

    4. Kανενας δε θα κυβερνησει ουτε ο Μητσοτακης ουτε αλλος ( και αν βγει καποιος θα βγει μεχρι να φυγει… για λιγο ) . To συστημα θα πεσει , αλλα δε θα πεσει επειδη θα ξυπνησουν οι ανθρωποι θα πεσει στημενα . Να πουμε μερικα πραγματα ( ξανα ) γιατι οι δημοσιογραφοι δεν προκειται να πουν τι συμβαινει στη γη . Σε λιγο θ αλλαξουν σχεδον τα παντα στη γη . Σε λιγο θα ξεκινησει η παγκοσμια κυβερνηση , Το 2020 βγηκε βιντεο με UFO απο το πενταγωνο της Αμερικης , συντομα θα ερθουν ψευτικοι εξωγηινοι ( Fake Aliens ) δε γινονται για εναν ιο , θα πας στην παγκοσμια κυβερνηση και θα πουν τελικα η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο . Ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες ειναι ολοι πιονια… ( πολιτικοι , δημοσιογραφοι κλπ ) στηνουν την παγκοσμια κυβερνηση .

    5. Καμία έκπληξη δεν αναμένεται (τουλάχιστον για τον κόσμο). Όλοι ξέρουν ότι ο Κασιδιάρης θα πάρει μεγάλο ποσοστό κεφαλαιοποιώντας την οργή, ο Βελόπουλος θα πέσει αρκετά γιατί όλοι θεωρούν ότι τακίμιασε, Μπογδάνος, Λατινοπούλου και σία δεν θα μπουν Βουλή, το ΠΑΣΟΚ όποιος και να κάνει κυβέρνηση θα είναι μαζί του, σε 2 χρόνια θα έχουμε εκλογές τις οποίες θα κερδίσει όποιος θα μείνει τώρα στην αντιπολίτευση. Άντε ούτε μάντης να ήμουν, σημειώστε και ξαναδιαβάστε τα σε μερικούς μήνες.

    6. Για να ξέρουμε και τι λέμε, 2 χρόνια μετά τις εκλογές, θα ξαναγίνουν εκλογές όχι γιατί θα τα σπάσουν τα κόμματα αλλά γιατί θα πρέπει να εκλεγεί πρόεδρος, οπότε όποιος δεν ειναι κυβέρνηση μια χαρά θα την ρίξει και θα ξαναγίνουν εκλογές. Εκεί πλέον θα γίνει με ενισχυμένη αναλογική άρα μπορεί πλέον να γίνει αυτοδύναμη, το θέμα είναι ποιοί θα είναι οι προσωρινοί και αν σε 2 χρόνια θα μπορούν να επανεκλεγούν.

    7. Eπειδή είμαι λίγο φαντασιόπληκτη, ακούστε και το δικό μου σενάριο. Αναλαμβάνουν προσωρινά τη διακυβέρνηση έντιμοι αξιωματικοί των Ε.Δυνάμεων. Με συνοπτικές διαδικασίες και ατράντακτες αποδείξεις σακκουλιάζουν όλα τα κατακάθια που κυβέρνησαν τη Χώρα τα τελευταία χρόνια (πολιτικούς, δικαστικούς και το συνάφι τους), τους δεσμεύουν τις περιουσίες τους, που δεν είναι από τον πατέρα τους, και μετά στη ψειρού. Οταν ομαλοποιηθεί η πολιτική ζωή και γίνει η κάθαρση, τοτε να γίνουν δημοκρατικές εκλογές με νέα και αμόλυντα πρόσωπα. Πως σας φαίνεται η φαντασίωσή μου;

    8. η Magica De Spell-Μαγισσα τηs Αποχηs η loph mpoyri pour pour,με τον κρατικοδιαιτο βαψωμαλλια αργομισθο μεθυστακα μουχατζιρ του Ιμπραημ Πασα απο το Τζιμπουτι και το αστεφανωτο ατεκνο γεροντοπαλικαρο ντοτορο επι το εργον…οι πρωην(?)πρασινοκυλοτεs…

    9. Παλι τα ιδια θα εχουμε..η Ν.Δ το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ δεν θα μας εγκαταλειψουν ευκολα..το συστημα κανει κουμαντο οχι ο ανοητος λαος!!

    10. Οι δημοσκοπήσεις έχουνε και σφάλμα +-5% θα δούμε αρκετές εκπλήξεις στης εκλογές

    11. Το ανέκδοτο της ημέρας είναι το 33%.
      Εδω ο κόσμος δεν μπορεί να βγάλει το μήνα με τις αυξήσεις παντού και η μισή Ελλάδα είναι υπό πληστηριασμο ήδη ή έχουν δεσμευμενους λογαριασμούς και είναι οι επόμενοι.
      Αντίο κουλη κρίμα για την ΝΔ της οποίας είμαι μέλος 20 χρόνια

    12. Τι αυτοδυναμία, τι κυβέρνηση όλων μαζί των κομμάτων. Για μένα ένα και το αυτό είναι. Οι εντολές που έχουν θα εκτελεστούν είτε από ένα κόμμα, είτε από όλα. Η λύση θα ήταν να μην μπορέσουν να κάνουν κυβέρνηση ούτε όλοι μαζί. Να πάρει δηλαδή από 5 με 7-8 τα εκατό ο καθένας. Ακόμα και να τα ενώσεις κυβέρνηση δεν βγαίνει. Δυστυχώς όμως υπάρχουν πολλά κομματόσκυλα, πολλοι ..άρρωστοι..που έχουν δει το κόμμα τους σαν ποδοσφαιρική ομάδα, πολλοι βολεμένοι κλπ. Όποτε, πάλι μια από τα ίδια. Και έτσι όμως να μην είναι, όλοι ξέρουμε πως το ..μαγείρεμα..των αποτελεσμάτων θα πάει σύννεφο. Τι να πω. Η λύση σε όλο αυτόν τον γρίφο είναι μια και μοναδική και αυτή δεν είναι οι εκλογές. Αλλά που να βρεθούν τα @ρ χι δια. Αυτή είναι η δίκη μου γνώμη.

    13. Δεν ξεχνάμε το πρόστιμο των 100 ευρώ και την άθλια προπαγάνδα για τα σκευάσματα. Από τους ψεκασμένους θα την βρείτε να είστε σίγουροι. Όλοι εντός της βουλής είστε προδότες και εναντίον του λαού.

    14. Τσο και λο στη μαριονέτα το μιζοκούλη, μέχρι να ματώσει από μύτη, αυτιά και μάτια

    15. Συγκυβέρνηση για τα σκ@τ@ (έτσι κ αλλιώς αυτό κάνουν) μέχρι να δυναμώσει η πατριωτική δεξιά. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών

    16. κυβερνηση Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ δεν μπορει να προκύψει, με Ν.Δ κάτω απο 20% και ΠΑΣΟΚ κάτω απο 10% (η κοινωνική διαίσθηση αυτο φανερώνει), οπότε αστο …

    17. ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ εδω και 4 χρονια
      Τι να λεμε τωρα,
      με των ανηψιο του τον δικηγορο και αλλους 54 αρεοπαγιτες υπουργους και γραμματεις δεν κανεις κυβερνηση,
      εισπρακτικη εταιρεια ειναι.
      Τι να προκανει κι ο Μητσοτακης,
      τα παιδια του να φροντισει να βολευτουν σε καμια καλη θεση;
      τα ακινητα χτηματα οικοπεδα να νοικιασει, εισπραξει airbnb και επιδοτησεις,
      τους εργολαβους του Γεραπετριτη να ικανοποιησει,
      τους εμπορους οπλων;
      ενας μονος ανθρωπος ειναι,
      σαν τη καλαμια στο κάμπο!

    18. ποιος θα ερθη πιασε τον εναν και χτυπα τον αλον τα ιδια σκατα

    19. Μαύρο στους μαυρογιαλούρους, γαμήστε Κούλα-Τάκη-Τσιάρα.

    20. Το θετικό είναι πως ο σύριζα μένει σταθερός ενώ η ΝΔ πέφτει. Αυτό σημαίνει πως ο κοσμος αντιλαμβάνεται πλέον πως αυτοί οι δύο είναι ίδιοι και ακολουθούν την ίδια πολιτική των μνημονιων και της υποτέλειας. Ξεκινάνε όμως από μια δεξαμενή γύρω στο 1εκ ψήφους λαθρ@μεταναστων, αυτο για να σας λυθεί η απορία ποιος τους ψηφίζει. Και οι δύο μαζί δεν έχουν την στήριξη πάνω από το 25% όλης της Ελλάδας, με κομπίνες βγαίνουν. Και βάση ερευνών το ποσοστό ηλιθιων βλαμμένων παιδεραστών ανωμαλων κτλ στην Ελλάδα είναι περί του 20%, βάλε και ένα 5% ρουφιάνων τσατσων και χαφιεδων που ψηφίζουν με κομματικό προσωπικό όφελος τους προδότες δοσίλογους της ΝΔ και του σύριζα και να το 25αρι πως βγαίνει.

    21. Οχι τζογλανι,εμείς τον ήπιαμε μ εσάς που μπλέξαμε…ΑΛΗΤΕΣ

    22. Πρόστιμα μας έβαλαν, θα το μετανιώσουν. Ψεκασμένους μας είπαν, χαμένους θα τους κάνουμε. Πατέρας αφέντης ο Κυριάκος, αποδιοπομπαίος θα προκύψει.

    Comments are closed.