ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ: ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ, ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΛΙΜΟΟ

    Ο Μητροπολίτης Δωδώνης αντιμετωπίζει τους απεργούς πείνας, απαξιωτικά!

    Γιατί κάνουν απεργία πείνας; Να κάνουν το εμβόλιο υποχρεωτικά», ακούγεται να λέει ο Μητροπολίτης Δωδώνης βγαίνοντας από την πόρτα του Υπουργείου Υγείας. Η σκηνή καταγράφηκε από ερασιτεχνικό video.


    Και μιλάει για Εβραίους, ποιος; Ο Μητροπολίτης Δωδώνης. Με τη λιμουζίνα που πληρώνει ο ελληνικός λαός, την ώρα που οι πολίτες πεινάνε, οι επιχειρήσεις κλείνουν και τα ραβασάκια της ΔΕΗ προκαλούν εγκεφαλικά στον κόσμο.

    Οι υποτακτικοί του Κούλη καλά θα κάνουν να μην κουνούν το δάχτυλο στον κόσμο και στους υγειονομικούς που είναι χωρίς δουλειά και μισθό εδώ και μήνες.

    Οι σαπιοκοιλιάδες δεσποτάδες, οι σύγχρονοι κοτζαμπάσηδες, που κυκλοφορούν με πανάκριβα αυτοκίνητα που πληρώνει ο λαός, ας σωπάσουν.

    ΛΙΜΟΛΙΜΟ 2ΛΙΜΟ 3ΛΙΜΟ 4ΛΙΜΟ 6ΛΙΜΟ 7ΛΙΜΟ 5ΛΙΜΟ 9ΛΙΜΟ 10ΛΙΜΟ 11

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Θα τους δούμε με Φεράρι και Πόρσε, έτσι για πρεστίζ να πίνουν ποτό στη γλυφάδα

    2. Αυτοί που ακολουθούσαν τον Χριστό και διέδιδαν το έργο του ήτανε φτωχοί και περπατούσαν ξυπόλυτοι ή με σανδάλια. Ένα είναι σίγουρο. Όλους αυτούς θα τους πάρει όλους ο διάολος.

    3. Εδώ που είναι να δράσουν οι Ρουβίκωνες κάνοντας παλιοσίδερα με δέκα βαριοπουλες τα αμάξια των τράγων; Συστημικοί κι αυτοί τελικά

    4. Με τα πόδια ούτε πάνω σε γαϊδούρια δεν τα αφήνε ο Στάλιν τα τραγιά

    5. Αν δεν υπήρχαν θύματα, δεν θα υπήρχαν μάγκες….

    6. Βρε τον τραγόπαπα που μου θελει και ΑMG.
      Ειχε και στο χωριό του ο καραβλαχος;

    7. Καποιος φίλος, τους αποκαλεί BMO δηλαδή Black Moving Objects. Δεν έχει άδικο.

      1. Μαύρες κατσαρίδες τους λέω εγώ και είναι απολύτως σωστό!

    8. Η Ορθόδοξος Πίστη, έχει βάση την αγάπη που γεννάται ΜΟΝΟΝ εκ του αυτεξουσιου που καθόρισε ο Τριαδικος Θεός για κάθε πλάσμα Του.
      Η απόλυτη ελευθερία και λογική για κρίση του ορθού από του λάθους.

      Όχι πανιερώτατε ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ,

      ΑΙΣΧΟΣ

    9. Υπάρχουν πραγματικοί μοναχοί που ζουν σε καλυβια με 3 παξιμάδια τη μέρα και υπαρχουν οι δεσποταδες του κράτους που κυκλοφορούν με Mercedes 6.3 AMG.

      Τι να την κάνει ένας παπάς μια ΑΜG με 500 άλογα;;;
      Για κόντρες στην autobahn θα πάει ή για φιγούρα στα μπουζούκια;

      Ο Κύριος κυκλοφορούσε απάνω σε ένα γάιδαρο και ήρθαν οι τότε αυλικοί και δεσποταδες και τον Σταυρωσαν. Και σήμερα θα τον σταυρωναν γιατί ίδιοι και χειρότεροι είναι.

    10. Υπάρχουν και Μητροπολίτες πανέξυπνοι. Επειδή εδώ και χρόνια υπάρχει κατακραυγή για τα πολυτελή αυτοκίνητα, μετακινούνται με συμβατικά όταν είναι να πάνε στην Σύνοδο ή σε επίσημες τελετές και όταν γουστάρουν να οδηγήσουν το πολυτελές όχημα το οδηγούν στον διεθνή δρόμο και λίγο πριν μπούν στην πόλη που διαμένουν τους περιμένει το συμβατικό στο οποίο επιβιβάζονται για να δείχνουν ταπεινοί. Μετρημένοι στα δάχτυλα της μιας χειρός είναι κάποιοι απλοί ιεράρχες. ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΑΡΑΓΙΑΔΕΣ. Και έτσι μαθαίνουν και τα πιτσιρίκια που έχουν δίπλα τους και τα λένε ”γίνε άγαμος να έχεις. το κεφάλι σου ήσυχο παιδάκι μου από όλες τις τρελλές (γυναίκες) που κυκλοφορούν. Και όταν λένε γίνε άγαμος δεν εννοούν να γίνει μοναχός στο μοναστήρι. Άγαμος εννούν να γίνει αρχιμανδρίτης μέσα στην πόλη και να εξελιχθεί κάποτε σε δεσπότη. Με αυτό το όνειρο ζούν όλοι τους. Μην απορείτε λοιπόν για τίποτε. ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ…………

    11. να ταν μονο οι δεσποταδες. στην περιοχη που μενω ο ιερεας τα τελευταια 9-10 χρονια εχει αλλαξει 4 φορες αυτοκινητο (καινουριο εννοειται) και στη διπλανη ενορια ο ιερεας εχει audi α4 αγορασμενο καινουριο το 2012 (μεσα στην παχια κριση)

    12. Και ο <> τρίβει τα χέρια του και σιγανά ψελλίζει : ” Όλοι για μένα δουλεύουν…” !!!

    13. Ο/Η Σκέψεις ενός αμαρτωλού που ίσως δεν βλέπει την καμπούρα του, αλλά θα σας τα πώ: λέει:

      MAKELEIO, που σας χαλάει την σούπα το παρακάτω σχόλιο που το διαγράψατε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Ο/Η Σκέψεις ενός αμαρτωλού που ίσως δεν βλέπει την καμπούρα του, αλλά θα σας τα πώ:
      13|04|2022 στις 12:26
      Το σχόλιό σας θα ελεγχθεί πρώτα από συντονιστή.

      ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΩΞΕΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ.
      ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΚΑΤΗΧΗΤΟΙ ΣΕ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΛΟΥΣΑ (Τουλάχιστον φανερά και κραυγαλέα όπως εσείς).
      ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ.
      ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΔΩ, ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ…
      ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ.
      ΗΔΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ, ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΒΑΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΛΠ. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΔΕΝ ΦΤΥΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Α ΝΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΓΩ ΜΑΣΚΩΝ…
      ΜΑΣΚΑ ΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΕΝΟ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ; ΜΑΣΚΑ ΣΕ ΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟ, ΠΑΝΑΓΙΑ, ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΩΜΑΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ; ΜΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΑΠΙΣΤΟΙ.
      ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΞΑΠΟΔΩ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
      ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΕΙΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ.
      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΤΩΣ, ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ.
      πΧ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΙΑΠΗ ;
      ΕΣΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΡΑΣΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΦΟΡΑΣ Η Η ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΑΜΑΞΑΡΑ ;
      ΑΜ ΕΣΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΠΙΣΤΕΥΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ;
      ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΑΡΑΔΙΑΣΩ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΩ ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ.
      ΟΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΣΩΣΤΟΙ (;) ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ (ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΙ ΕΞΩ) ΤΟΥΣ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΦΑΝΕΡΑ. ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΧΗΜΑΤΗΣΟΥΝ ; ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ… ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΙΠΑΜΕ ;
      ΞΕΡΕΤΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΣΘΟ. Ο ΜΙΣΘΟΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟΣ.
      ΒΡΟΝΤΗΞΤΕ ΤΟΥΣ, ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΑΤΘΑΙΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
      Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ, ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΙΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΑΠΕΙΝΟ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙ…
      ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ.

    14. Δεν υπάρχει μητρόπολη Δωδώνης με πιστούς, θέση αργομισθίας αποτελεί για τον δεσπότη των σκανδάλων που αναγκάσθηκε να παραιτηθεί από τη μητρόπολη Ζακύνθου.

    15. Ο Χριστός σε ένα γάιδαρο ανέβαινε. Οι ρασοφοροι τράγοι θέλουν φραού Μέρκελ Μερσέντες ΒΕΝΖ.Χριστέ μην ξανακατέβεις. Θα σε ξανασταυρώσουν.

    16. Η πραγματική Εκκλησία του Χριστού δεν εχει ανάγκη ούτε παπάδες ούτε κτίρια. Σκατά στους δεσπότες και το μαγαζί τους.

    17. Ο μακαριστός Φλωρίνης και αείμνηστος Καντιωτης κυκλοφορούσε με ένα μεταχειρισμένο στρατιωτικό Raba που όταν μετά τον θάνατο του το έβγαλαν στην Δημοπρασία δεν το έπαιρνε κάνεις.

    18. Ρε παιδιά κάθε μέρα τα ίδια λέμε,παραγεμίσαμε με κηφήνες δημοσίους υπαλλήλους.
      Στο βίντεο βλέπουμε έναν δημόσιο υπέρβαρο να μπαίνει στο δωρεάν αυτοκίνητο πολυτελείας που του παρέχεται και δίπλα έναν ένστολο δημόσιο υπάλληλο να τον προστατεύει.
      Μαντέψτε ποιος τους πληρώνει όλους αυτούς
      Δεν εργάζεται κανείς και δεν παράγουμε τίποτα.Δε σηκώνει η κατάσταση τόσους βολεμένους ψηφοφόρους οικογενειακώς.

    19. Πήγαινε την βολτούλα σου με την καλογυαλισμένη Μερσεντές που σου πληρώνει ο λαός,μασωνική κουρά#α

    20. Όσο υπάρχουν πρόβατα , θα υπάρχουν και ποιμένες …

    21. Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησον μας
      Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησον μας
      Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησον μας
      Εγώ αποδέχομαι του Κληρικούς με το τριμμένο ράσο και τα ροζιασμένα χέρια που επιβιώνουν σε μικρά χωριά ορεινά και προσεύχονται για συγχώρεση για όλους μας.
      Οι Αρχιερείς είναι λίγοι στα δάκτυλα του ενός χεριού που διακονούν πίστα και με δάκρυα τον Τριαδικό Θεό μας.
      Ο ΘΕΟΣ να δώσει το έλεος του, σε αυτούς που ξεστρατισαν και να τους φωτίσει να Μετανοήσουν μαζί με τον Λαό που δεν ξέρει τι πράττει

    22. Στην κόλαση θα ψηθούν οι ανώμαλοι παιδεραστές που θέλουν να τους φιλάνε τα βρωμερά χέρια τους με τα οποία κατακλεβουν τους ανθρώπους την εκκλησία την ενορία τους. Ανώμαλοι παιδεραστές κτηνοβατες αδερφές.

    23. Αυτοι οι ανθρωποι υποτιθετε διδασκουν την ανθρωπια και την αγαπη του Θεου. Ε ρε κολαση που τους περιμενει.

    24. Να πληρώνουν οι Δεσποτάδες μόνοι τους τις κουρσάρες τους. Εδώ και τώρα ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΌΣ της Εκκλησίας από το κράτος!!!! Οι Δεσποταδες δεν πληρώνουν τίποτα. Δωρεάν κάθονται, φώτα, νερά, τηλέφωνα, όλα πληρωμένα από το κράτος. Από τα λεφτά ημών των φορολογουμένων!
      Πιστεύω απόλυτα στον Χριστό και την εκκλησία. Δεν ανέχομαι όμως αυτές τις αδικίες, όταν ο Χριστός μας δεν είχε που την κεφαλή κλίνει!!!!

    25. ολο το πολιτικοεκκλησιαστικο σύμφυρμα σας δουλευει ψιλο γαζι ετσι οπως σας αξιζει…… και του χρονου εις ανωτερα

    26. Στέφανε, βγάλε τι λεφτά δώσανε στους μητρο-μπολίτες και όχι μόνο δέχτηκαν κλείσιμο εκκλησιών και Ανάσταση στις 10!!! αλλά και κουνάνε το δάχτυλο στους ήρωες υγειονομικούς απεργούς πείνας που είναι οι μόνοι που αντιστέκονται. Μητρο-μπολίτες, δεν θα ξεχάσουμε ούτε εσάς ούτε τους ακαταδίωκτους ούτε τους πολιτικούς-τσιράκια των φαρμακευτικών! Οι απεργοί πείνας αμπόλιαστοι υγειονομικοί έδειξαν τον δρόμο απέναντι στα ερπετά!

    27. Καμμια εκπληξη! Ανες και Καιαφες! Θα τους….δικαιωσει η Δευτερα Παρουσια του Κυριου! Παχηλα μηνιατικα, Αδερφατο, Χλιδη….. Ιερωνυμε τ ακους η κωφευεις?
      Ναστε καλα Βλαδιμηρε, Καρολε που ζειτε το Αγιον Ορος!
      Αρχιτραγε Κωνσταντινουπολεως που διχασες την Ορθοδοξια τοις καθολικοις ρημασιν πειθομενος ακους?

    28. Δωδώνης, σήμερα ξεφτιλίστηκαν οι ακαταδίωκτοι και τα αφεντικά τους. Ο πρώην μακεδονομάχος πλεύρης ανακοίνωσε την κατάργηση των πιστοποιητικών! Θα τρως και θα πίνεις χωρίς πιστοποιητικό. Και εσύ ρε δωδώνης δεν θέλεις να γυρίσουν οι ανεμβολιαστοι υγειονομικοί που λένε να κάνουν και ράπιντ τεστ; Α ρε ακαταδίωκτοι, ρόμπα γίνατε τώρα που έρχονται οι τουρίστες, τα ανοίξατε όλα!

    29. Στέφανε, ο λαός δεν πληρώνει μόνο τις λιμουζίνες. Πληρώνει τον οδηγό, τον μάγειρα, το υπόλοιπο προσωπικό και το αφορολόγητο μητροπολιτικό παλάτι.

    30. παλιο τράγε ανώμαλε παιδεραστή….λίγα είναι τα ψωμιά σου κωλόγερε…να καείς στην κόλαση

    Comments are closed.