ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΖΑΝ-ΛΥΚ ΜΕΛΑΝΣΟΝ: “Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.” ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ!!!

    Κοινοποίηση:
    ceb9cebecebecebecebf

    Εγκώμιο του ηγέτη της γαλλικής αριστεράς Jean-Luc Mélenchon στη Μεσόγειο ενώ καλεί σε συζήτηση με τους λαούς της μεταξύ αυτών και τους ‘Ελληνες για την προστασία της….”Μπορούμε να συζητήσουμε με τους Αλγερινούς,τους Μαροκινούς, τους Ισπανούς,τους Ιταλούς, τους Έλληνες, τους Πορτογάλους για να προστατεύσουμε τη Μεσόγειο Θάλασσα. Πρέπει να εργαστούμε γι αυτό….Η Μεσόγειος Θάλασσα είναι η μητέρα του κόσμου. Όλα ξεκίνησαν από εκεί….Δεν είναι το ποδόλουτρο σας, είναι η μητέρα που σας δημιούργησε. Σεβαστείτε την.”Ενώ έκανε μνεία ως και στους Φοίνικες στη συνέντευξή του (τυχαία;) στις 29 Μαϊου στο BFMTV.

    Ο Jean-Luc Mélenchon είναι ο αρχηγός της Γαλλικής Αριστεράς, και μάλιστα της Ριζοσπαστικής, του κόμματος La France insoumise (FI, Ανυπότακτη Γαλλία) ο Ζαν-Λυκ Μελανσόν στις τελευταίες προεδρικές εκλογές για 1% έχασε την προνομιούχα δεύτερη θέση που θα τον οδηγούσε στον β΄γύρο κατά Μακρόν για την προεδρία.

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Ο Μελανσον για όσους δεν γνωρίζουν, είχε απαγορεύσει στον τσιπρα και στους μνημονιακους χαφιέδες του σύριζα να χρησιμοποιούν τον όρο αριστερός και αριστερά ενώ είχε εκδιωξει τον τσιπρα και μέλη του σύριζα από συνέδριο όλων των ευρωπαϊκών αριστερών κομμάτων και οργανώσεων που είχε γίνει στο Παρίσι. Ο τσιπρας ο σύριζα και η λεγόμενη ελληνική αριστερά αποδείχθηκε πως είναι οι π@υτανες της μερκελ και των τραπεζιτών. Εξαλου η μερκελ και οι γερμανοι έβαλαν πρωθυπουργό τον τσιπρα και τον προώθησαν στην κυβέρνηση. Ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν, και όπως είδε όλος ο λαός συνέχισε τα μνημόνια και την αντιλαϊκή πολιτική.

    2. Η Πορτογαλία δεν έχει καμία σχέση με την Μεσόγειο

    Comments are closed.