ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΠΕΦΕΡΕ ΑΠΩΛΕΙΑ 300.000.000 ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ 100.000.000 ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΦΤΩΧΕΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΠΑΝΔΗΜΙΑ

    Ο Munir Akram , Πρόεδρος του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου του ΟΗΕ, δήλωσε ότι η πανδημία COVID-19 προκάλεσε κρίσεις υγείας, οικονομική και πάνω απ ‘όλα ανθρωπιστική κρίση, με τα κρούσματα από μόλυνση ν΄ανέρχονται στα 65 εκατομμύρια και 1,5 εκατομμύρια θανάτους.

    Οι οικονομικές στατιστικές είναι εξίσου καταστροφικές, με παγκόσμια συρρίκνωση της τάξης του 5%, πέντε χώρες έχουν αθετήσει τις απαιτήσεις του χρέους, 20 αντιμετωπίζουν σοβαρή επισιτιστική ανασφάλεια, 300 εκατομμύρια θέσεις εργασίας χάθηκαν και 100 εκατομμύρια άνθρωποι εξωθήθηκαν πίσω στην ακραία φτώχεια.

    «Η απάντηση του κόσμου πρέπει να είναι εξίσου τολμηρή», είπε, τονίζοντας ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να διασφαλίσει ότι ένα εμβόλιο θα είναι διαθέσιμο σε όλους παντού, πλούσιοι ή φτωχοί, σε δίκαιη βάση, με δεδομένη προτεραιότητα σ’εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, τους άρρωστους και τους ασθενείς, γυναίκες και παιδιά.

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Τον ΟΗΕ περιμέναμε να μας διαφωτίσει. Ολα στημένα είναι. Τίποτε μα τίποτε τυχαίο.

    2. αυτα να τα βλεπουν οι ναζι, που λενε οτι… δεν υπαρχει κορονοιος

    3. Μεγάλη επιτυχία,βγήκε αληθινός ο Γκέιτς,είχε πει ότι με ένα εμβόλιο θα σωθεί ο πλανήτης από τη βρωμιά της πολυκοσμίας(κάπως έτσι).Οι αυριανοί μόνιμοι κάτοικοι του πλανήτη θα είναι μόνο οι Σιωνιστές και οι Gipsy king.

    4. ΔΗΛΑΔΗ Η ΨΥΧΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΏΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΑ 7.5 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ 1.500.000 …..ΓΑΜ…….ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΑ ΑΠΆΝΘΡΩΠΑ ΑΥΤΑ ΤΕΡΑΤΑ..

    5. Από εδώ το φέρνουν από κει το πάνε ,στο εμβόλιο καταλήγουν πάντα.

    6. Για τα 3.000.000 + θανάτους ΕΤΗΣΙΩΣ παγκόσμια από Χ.Α.Π. (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια) δεν έχουν ακούσει;

    7. Όλοι στο κόλπο!! Εμβόλια, εμβόλια, εμβόλια……., 1,5 εκατομμύρια θάνατοι, μάλιστα πολλοί λιγότεροι από όσους προκαλούν ετήσια πχ οι φυματίωση και η ελονοσία, αλλά κανείς δεν σκέφτηκε να κλείσει την παγκόσμια οικονομία! Βλέπετε, αυτά τα παθογόνα και άλλα πολλά ως αυτά, δεν μεταδίδονται “με τον αέρα” για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέσα υποταγής και τρόπου, άρα δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να μας πείσουν ότι πρέπει όλοι να αγοράζουμε τα εμβόλια τους μεταβιβάζοντας τρις δολάρια από τα κράτη στις φαρμακευτικές!!! Τι παλιανθρωπιά Θεέ μου!!!! Υποδουλωθήκαμε

    8. Εξακολουθώ να βαριέμαι πολύ….
      Πώς θα περάσουν τα ΧΡΟΝΙΑ;;!!!!

    9. Βρε Μακελειό, συγκινούμαι!!!!
      Μη μου τα πετάς έτσι απροειδοποίητα αυτά τα άρθρα περί ΠΟΥ και ΟΗΕ, πού ψυχορραγούν
      αμφότερα, «δήθεν» για την οικονομική καταστροφή που προκάλεσε η «πανδημία» που οι ίδιοι δημιούργησαν , μέσω της ατζέντας τους!!!
      Σε λίγο θ’ αρχίσουμε να εξυμνούμε τον Ντεμπρεγιέσους του ΠΟΥ και τον Αντόνιο Γκουτιέρες του ΟΗΕ!!!!
      Είναι οφθαλμοφανές ότι αφού έδωσαν την σκυτάλη στα εθνικά τσιράκια κάθε κυβέρνησης, τώρα νίπτουν τας χείρας τους ως Πόντιος Πιλάτος έκαστος.
      ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…!!!
      ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ, ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ!

    Comments are closed.