ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ 13ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ – “ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΑΜΕ 30 ΦΑΡΜΑΚΑ, ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΑ”

    Κοινοποίηση:
    13ΧΡΟΝΟΣ

    Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Εύβοιας αλλά και ολοκληρη η χώρα από τον ξαφνικό χαμό ενός 13χρονου κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα.

    Ο γιατρός Γιώργος Ζέρβας μίλησε στην ιστοσελίδα evima.gr για το τραγικό αυτό περιστατικό που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Γυμνού. «Δεν ήμουν στο Κέντρο Υγείας όταν έμαθα για περιστατικό, ωστόσο όταν ενημερώθηκα έσπευσα άμεσα για να βοηθήσω. Χορηγήσαμε 30 φάρμακα στο νεαρό ποδοσφαιριστή αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Αιμορραγούσε στον πνεύμονα. Είχε περάσει κορονοϊό αλλά είχε υποβληθεί σε όλες τις εξετάσεις. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι διότι δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το παιδί στη ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά

    Εν τω μεταξύ σοκαρισμένοι είναι όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο στο Γυμνό της Ερέτριας, όταν το αγόρι λιποθύμησε κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ παιδικών ομάδων.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών που βρέθηκαν στο γήπεδο, το παιδί, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε λιπόθυμο στο γήπεδο, με τους θεατές να αγωνιούν για την κατάστασή του, ενώ παίκτες προπονητές και άνθρωποι του γηπέδου έσπευσαν κοντά του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Αν για όλους αυτούς τους ξαφνικούς θανάτους ευθύνονται τα εμβόλια μην περιμένει κανείς αυτό να αποκαλυφθεί τουλάχιστον τώρα. Ίσως μετά από καμιά 50αρια χρόνια και αν!

    2. Φαίνεται ότι πιστεύετε ακόμη στα παραμύθια που σας πουλάνε. Τόσος κόσμος υποφέρει, κ αλλος τόσος πέφτει ξερός κάτω, πολυ συχνά τώρα τελευταία. Μεγάλη ξαφνικιτιδα βλέπω. Τα ίδια ακούμε κ βλέπουμε εδώ καθημερινά στην Αυστραλία. Για εκείνους που ακόμα κοιμούνται. Έλεος, ξυπνήστε πια

    3. Καλο παράδεισο παλικαράκι!!!!
      Τωρα αν ηταν εμβολιασμενο το παιδί ας βγουν και να το πουν. Δεν ειναι δυνατόν ένα παιδί να πεθάνει ετσι ξαφνικα. Ειναι αλήτες και επικίνδυνοι για τη χωρα. Και δεν φταίει μονο το κυβερνών κόμμα φταίνε και οι 300 που ειναι στην βουλή γιατί είναι συνενοχή στο εγκλημα.

    4. πάει για την αρπαχτή με τους οικογενειακούς και πουλάει το ψεύτικο αφήγημα του long covid. Θα πάρει παράσημο από την κούλα και τις ορντινάτσες.. Το γραφείο κηδειών να του τα φάει. Άει σιχτίρ, γεμίσαμε ρουφιάνους

    5. Το ότι είχε νοσήσει ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ να είχε εμβολιαστει ΠΙΟ ΠΡΙΝ…
      ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ Η ΟΧΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ.
      Δεν γινεται νεα παιδια ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ να πεφτουν σαν κοτοπουλα.
      ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ! ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ που τρυπηθηκατε 50 φορες και έχετε εθιστεί. ΒΑΛΤΕ 100 ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΣΤΑ @@ ΜΑΣ. ΕΜΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ. Έτσι και αλλιως αυτο δεν λέτε ρε καθυστερημενοι ? Το κανω να μην νοσήσω βαρια ? ΟΠΟΤΕ ???

      Ο Θεός να το συγχωρέσει. Δεν ξέρω αν θα συγχωρέσει τους γονείς ΑΝ το ειχαν εμβολιαση…

    6. ΑΛΗΤΕΣ! ΜΙΛΗΣΤΕ !!! ΗΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ?

    7. να μας πει ότι είχε περάσει κοροϊδοϊό αλλά ξέχασε να πει για το εμβόλιο….

    8. Πρώτον ο Χριστός να το αναπαύσει και καλή παρηγοριά στους γονείς του. Δεύτερον τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω γιατί είναι αυτονόητα. Τρίτον ο καθένας ας κοιτάξει να σώσει την οικογένειά του πλέον, και τον εαυτό του. Είμαστε σε πόλεμο βιολογικό. Το μεγαλύτερο όπλο της πανδημίας και όλων αυτών που την διαφημίζουν είναι ο φόβος. Εκεί στηρίχτηκε και ο Χίτλερ για να επιβάλλει την παγκοσμιοποίηση. Αυτό γίνεται και τώρα. Μέχρι να επιτρέψει ο Θεός να αναδεχθεί κάποια πατριωτική μορφή να πάρει τα ηνία της Ελλάδος είμαστε σε ανταρτοπόλεμο. Όπως ακριβώς στην κατοχή. Καλή δύναμη σε όλους.

    9. Ειμαι πατερας ενος 15χρονου αγοριου…εγω μπολιασμενος γιατι μου το ΕΠΕΒΑΛΑΝ απο τη δουλεια μου…στο παιδι ομως του ειπα οτι ενηλικιωσου κ αποφασισε ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ…αν τυχαινε κατι αντιστοιχο σε μενα πως θα μπορουσα να ζησω..θα με σκοτωνανε οι τυψεις…ακομα κ αν δεν φταιει το μπολι εγω μια ζωη θα χα τυψεις…η γενια μου τα κανε μπουρδελο…ας αφησουμε τα παιδια μας μηπως καταφερουν κατι καλυτερο!!!

      1. Τώρα θα σε σκοτώσει το φόλι κα ο δεκαπεντάχρονος θα ψάχνει για πατέρα!! Τι πάει να πει στο επέβαλαν στη δουλειά σου…. ::::: Τους είπες να πάνε να γαμηθούν:::: και μην μας πουλήσεις το έργο”ελαν δεν το έκανα θα έχανα την δουλειά μου” γιατί, εφ’ όσον ήταν έτσι, γιατί δεν τους έκαψες:::::::::::::::::::::::::::::::::

        1. Από τι είχε νοσήσει ρε γκαομπίο; Από το βιολογικό όπλο με θνησιμότητα γρίπης; Πάνε να καλύψουν τις “ξαφνικίτιδες” από τις παρενέργειες του 💉με το παραμύθι του “long covid”; Άντε ξυπνήστε βόδια μπας και σωθεί κάνας συνάνθρωπος. Πάρτε γλουταθειόνη/ασταξανθίνη για αποτοξίνωση και κόψτε τις αφέλειες 2,5 χρόνια κοροϊδίας.

    10. Μειωση πληθυσμου λεγεται, γενοκτονια, δεν χασαμαι μονο αυτο το παιδι αλλα και τους πιθανους απογονους του.

    11. Τα περισσότερα παιδιά έχουν περάσει covid, τα δικά μου δύο φορές το καθένα και δεν τους άφησε κανένα απολύτως πρόβλημα. Το ερώτημα που απασχολεί όλους τους γονείς, είτε εμβολίασαν τα παιδιά τους είτε όχι (για διαφορετικούς λόγους προφανώς τους μεν και τους δε) είναι κατά πόσο υπάρχει στατιστική συσχέτιση ανάμεσα στους ξαφνικούς θανάτους των νέων ανθρώπων και την εμβολιαστική τους κατάσταση (και μάλιστα ανά εμβόλιο, αριθμό δόσεων, χρονική απόσταση). Χρειάζεται διαφάνεια στα στατιστικά στοιχεία, η στατιστική δίνει απαντήσεις συνολικά, όταν η ιατρική δεν μπορεί να απαντήσει στις μεμονωμένες περιπτώσεις.

      1. Τα στατιστικά στοιχεία που ζητάς για τις παρενέργειες των εμβολίων τα κρύβουν…

    12. Κουράγιο στην οικογένεια είναι τραγικό, εάν είχε κάνει πάντως το μπόλι πρέπει κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά με τις ξαφνικιτιδες ειδικά στους νέους

    13. Μπολιασμένο κι από την υπερπροσπάθεια μπαλότσιασε η καρδιά, έκανε αιφνίδια κάμψη αριστεράς, πνευμονικό οίδημα κι άρχισε να βγάζει ορροαιματηρά πτύελα κατά τη διάρκεια της ανάνηψης γιατρέ μου;;;; Άφριζε το στοματάκι του παιδιού από σάλια και αίμα;;;
      Αν έκανε πνευμονικό οίδημα παιδί καθαρό από καρδιοαναπνευστική νόσο στο ιστορικό του, είναι έγκλημα. Πρώτοι οι “ειδικοί” και μετά οι γονείς.

    14. Αν περασε κορωνοιο, λογικα χορηγήθηκαν στο παιδι απο τον παθολογο του καποια….. καινουργια φαρμακα,για να ψαξετε αυτα τα …..καινουργια φαρμακα μήπως δημιουργουν αυτες τις δυσαρεστες επιπλοκες..

    Comments are closed.