ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΝ ΤΖΩΡΤΖH ΜΟΝΟΓΥΙΟ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

    Κοινοποίηση:
    tzortzis

    Στη Μύκονο γίνεται αυτή την ώρα η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού, που έχασε τη ζωή του στο τρομακτικό τροχαίο με τη Ferrari.

    Η σορός του 45χρονου έφτασε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης, με το πλοίο της γραμμής από τη Ραφήνα, με τους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες να βρίσκονται εκεί για να τον υποδεχτούν.

    Η αδερφή του Κατερίνα Μονογυιού και οι συγγενείς του προσπαθούσαν να παρηγορήσουν ο ένας τον άλλον. Τραγική φιγούρα η μητέρα του Ελένη Ξυδάκη, η οποία κατέβηκε από το καράβι υποβασταζόμενη, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει ότι θα αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τον μονάκριβο γιο της.

    «Γιώργη μου, που είσαι αγοράκι μου;» σπάραξε η μητέρα του μόλις έφτασε η σορός του παιδιού της έξω από την εκκλησία: «Παιδί μου! Γιώργη μου! Πού είσαι αγοράκι μου; Δεν μπορώ Παναγίτσα μου» φώναζε καθώς ανέβαινε τα σκαλιά με την Κατερίνα Μονογυιού να την κρατάει από το χέρι.

    Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία στην εκκλησία του Αγίου Λουκά στην Χώρα της Μυκόνου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του. Κρίμα για το παλικάρι που έφυγε κρίμα για την κάθε μητέρα που βρίσκεται σε αυτή την θέση να χάνει το παιδί της . Καλό παράδεισο και πολύ δύναμη στους γονείς.

    2. Να ειναι καλα εκει που παει το παλικαρι!
      Πειναλες ε πειναλες.

    3. Καλά κάνω εγώ και δεν τα θέλω τα ιταλικά αμάξια.
      Suzuki Swift for ever!

    4. Τουλαχιστον ο Φερραρικακιας…..πηγε χορτατος…………κατι ειναι και αυτο αλοιμονο στα μπατηρακια που φευγουν καθεμερα απο διαφορες αιτιες με τον τοννο…………………..χωρις κανεις να δωσει αναλογη δημοσιοτητα

    5. Η εικόνα μιάς μάνας που αποχωρίζεται ξαφνικά το παιδί της, είναι ο εφιάλτης του κάθε γονέα. Συλλυπητήρια λοιπόν στους δικούς του. Από εκεί και πέρα, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, θα συνεχίσετε πολύ ακόμα να μας πρίζετε με αυτόν?

    Comments are closed.