(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΣΤΟΥΣ 36 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, 66 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ: «ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ;» ΦΩΝΑΖΕ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ! ΚΟΛΑΦΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ – «ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ» – ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΧΡΩΣΤΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΠΟΥΛΗ! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

    Κοινοποίηση:
    temph-treno

    Νεότερη ενημέρωση:

    Στους 36 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι επιβεβαιωμένοι νεκροί από τη σύγκρουση επιβατικής αμαξοστοιχίας με εμπορευματική αργά το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή Ευαγγελισμός, κοντά στα Τέμπη, ενώ νοσηλεύονται 66 τραυματίες σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, τον πύραρχο Βασίλη Βαθρακογιάννη.

    Αρχικό κείμενο:

    Δυστυχώς οι νεκροί είναι 32

    Στα τραγικά λάθη και τις παραλείψεις που προκάλεσαν την τραγωδία με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη αναφέρθηκε ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κώστας Γενηδούνιας λέγοντας χαρακτηριστικά πως τα ηλεκτρονικά συστήματα δεν λειτουργούν εδώ και χρόνια.

    «Έχει συμβεί το αδιανόητο. Τα δύο τρένα βρέθηκαν στην ίδια γραμμή. Το ένα ανέβαινε προς Θεσσαλονίκη, το επιβατικό και το εμπορικό κατέβαινε από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και απ’ ότι φαίνεται υπήρχε μετωπική σύγκρουση, με τα τραγικά αποτελέσματα που βλέπουμε», είπε αρχικά μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Γενηδούνιας.

    Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις ευθύνες που θα πρέπει να αναζητηθούν για την ενημέρωση των μηχανοδηγών. Συγκεκριμένα όσον αφορά το ζήτημα του κεντρικού ηλεκτρονικού ελέγχου ο κ. Γενηδούνιας υπογράμμισε ότι δεν λειτουργεί τίποτα και όλα γίνονται χειροκίνητα.

    «Δεν λειτουργεί τίποτα, όλα γίνονται χειροκίνητα, με ανθρώπινο παράγοντα. Είμαστε στο manual σε όλο το δίκτυο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, όπως και στο σημείο αυτό», είπε ακόμα τονίζοντας ότι ούτε οι ενδείξεις, τα φωτοσήματα, ούτε ο έλεγχος κυκλοφορίας λειτουργούν.

    «Αν αυτά λειτουργούσαν, οι οδηγοί θα έβλεπαν την κόκκινη ένδειξη και τα τρένα θα σταματούσαν σε απόσταση 500 μέτρων μεταξύ τους», πρόσθεσε.

    «Δεν λειτουργούν εδώ και καιρό, έχουμε κάνει αιτήματα, δεν λειτουργεί» συμπλήρωσε, υπογραμμίζοντας ότι ο μηχανοδηγός λαμβάνει εντολές από τον ένα σταθμάρχη στον άλλον για να προχωρήσει.

    «Δηλαδή στην Αθήνα λέει «θα πάτε μέχρι το Μενίδι. Στο Μενίδι θα πάτε μέχρι τα Κιούρκα». Αυτό γίνεται περίπου σε 15 σημεία στη διαδρομή από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη γιατί δεν λειτουργεί κανένα σύστημα, τηλεδοιήκησης, φωτοσήμανσης. Δεν λειτουργεί τίποτα», συμπλήρωσε.

    «Τα συστήματα υπήρχαν, πλέον δεν λειτουργούν και οι ευθύνες θα πρέπει να αναζητηθούν από τους αρμόδιους, εμείς συνεχώς διαμαρτυρόμαστε» πρόσθεσε ο πρόεδρος των μηχανοδηγών ΟΣΕ.

    «Οι μηχανοδηγοί παίρνουν εντολές και όπου μας πηγαίνουν, πηγαίνουμε κι αυτή τη στιγμή βρέθηκαν δύο τρένα στην ίδια γραμμή, το ένα κατέβαινε, το άλλο ανέβαινε», συμπλήρωσε.

    Διπλή γραμμή στο δίκτυο
    Όπως υπογράμμισε ο κ. Γενηδούνιας η γραμμή στο δίκτυο Αθήνα – Θεσσαλονίκη είναι διπλή, συνεπώς δεν θα έπρεπε να βρεθούν τα δύο τρένα στην ίδια γραμμή και στην ίδια κατεύθυνση και δεν θα έπρεπε να συναντηθούν πουθενά κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

    «Η γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη είναι διπλή, αν σε κάποιο σημείο γίνονται έργα υπάρχουν εκεί διακλαδώσεις που κατευθύνουν τα τρένα. Είναι αδιανόητο. Δεν λειτουργούν τα συστήματα και οι ενδείξεις. Όλα λειτουργούν χειροκίνητα και εμπειρικά», κατέληξε.

    Το χρονικό της τραγωδίας
    Η τραγωδία συνέβη λίγο μετά τις 23:00 όταν εμπορικό τρένο με προορισμό από Θεσσαλονίκη προς τη Λάρισα συγκρούστηκε μετωπικά με την αμαξοστοιχία IC 62 της Hellenic Train που είχε αναχωρήσει από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη με τουλάχιστον 350 επιβάτες.

    Τα αίτια του δυστυχήματος είναι προς το παρόν άγνωστα ωστόσο εικάζεται πως οφείλεται σε λανθασμένη διαχείριση της κυκλοφορίας των αμαξοστοιχιών στον κόμβο της Λάρισας, καθώς τα δύο τρένα βρέθηκαν στην ίδια γραμμή.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ μετά τον σταθμό της Λάρισας, η επιβατική αμαξοστοιχία αντί να παραμείνει στην άνοδο μπήκε στην κάθοδο με αποτέλεσμα να βρεθεί στην ίδια γραμμή με το ίδιο τρένο με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση.

    Από τη σφοδρή σύγκρουση έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 32 άνθρωποι, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες.

    Σοκάρουν οι περιγραφές των επιβατών που βρισκόταν στο επιβατικό τρένο που συγκρούστηκε με εμπορικό κοντά στα Τέμπη, κι έφτασαν πριν από λίγη ώρα με τα λεωφορεία στον ΟΣΕ. «Ήταν 10 δευτερόλεπτα εφιαλτικά. Είχε πιάσει φωτιά δίπλα μας. Στριφογύρισε το βαγόνι. Στο ένα λεπτό ακούστηκε ένα μπαμ».

    Τα όσα βίωσε κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη, που είχε ως αποτέλεσμα -μέχρι στιγμής- να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 16 άνθρωποι και δεκάδες ακόμη να τραυματιστούν, περιέγραψε επιβάτης, εμφανώς τραυματισμένος, χτυπημένος στο κεφάλι και στα χέρια.

    «Βρήκαμε μια τρύπα και καταφέραμε να βγούμε»

    «Ήταν πολύ δύσκολο να επιβιώσει κανείς. Εγώ βρισκόμουν στο βαγόνι Β2, μάλλον η σύγκρουση ήταν μετωπική. Σε μια στιγμή ακούγαμε “καθυστέρηση 20’ με μισή ώρα” και μετά μας λέει ο οδηγός “καθυστέρηση μια ώρα” και τότε ανέφερε πως υπάρχει σύγχυση στις γραμμές. Ακούσαμε να λένε άτομα “μα που είναι αυτός ο προϊστάμενος; Στο επόμενο λεπτό μπαμ. Είχε πιάσει φωτιά δίπλα μας. Βρήκαμε μια τρύπα και καταφέραμε να βγούμε όλοι, αλλά δεν ξέρουμε τι συνέβη στα πρώτα βαγόνια. Ήταν 10 δευτερόλεπτα εφιαλτικά».

    «Ήταν όλα μια μάζα»

    cazino

    Όπως ανέφερε μια άλλη επιβάτης, αυτοί που είναι σοβαρότερα τραυματισμένοι βρίσκονταν στα πρώτα βαγόνια. «Δυστυχώς, είναι όλα νέα παιδιά. Ελπίζω από καρδιάς να μην έχουμε θύματα. Μας βοήθησαν τα νέα παιδιά. Άνοιξαν την πόρτα, πήραν τα πράγματα μας, μας βοήθησαν να κατεβούμε».

    Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή ενός επιβάτη, ο οποίος τόνισε πως γυρνώντας προς το σημείο της σύγκρουσης, «ήταν μια μάζα όλα».

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, συνολικά, από πριν τις 2 το βράδυ μέχρι τώρα έχουν φτάσει τρία με λεωφορεία περίπου 160 άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν και πολλοί ελαφρά τραυματισμένοι.

    «Που μπορώ να μάθω εάν ζει το παιδί μου;» ρώτησε μια μητέρα τους αστυνομικούς που βρίσκονται στον σταθμό του ΟΣΕ, προκειμένου να καταγράψουν τα στοιχεία των επιβατών-τραυματιών που έφτασαν από την Λάρισα.

    Συγγενείς και φίλοι αποχώρησαν με δάκρυα στα μάτια αποκαρδιωμένοι, μέσα στην αγωνία καθώς δεν γνωρίζουν εάν είναι ζωντανοί οι άνθρωποί τους, που βρίσκονταν εντός του επιβατικού τρένου που συγκρούστηκε με εμπορικό τρένο.

    «Βρίσκομαι τρεις ώρες στον σταθμό και δεν μπορώ να επικοινωνήσω με το παιδί μου. Δεν ξέρω εάν ζει και πού βρίσκεται. Η αστυνομία μας είπε να πάρουμε τηλέφωνο στο ΕΚΑΒ και στα νοσοκομεία. Περίμενα σε κάθε λεωφορείο να δω το παιδί μου, αλλά δεν ήταν πουθενά» λέει η μητέρα, ξεσπώντας πως τόσες ώρες δεν έχουν ενημερωθεί επίσημα από τις αρχές.

    Όπως έγραψε νωρίτερα το ThessToday.gr, στον σταθμό του ΟΣΕ έφτασαν περίπου 200 άτομα από την Λάρισα, εκ των οποίων κάποιοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ενώ άλλοι μεταφέρθηκαν σπίτι τους με τις οικογένειές τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Κοπριτ@κο τα αίματα στο κεφάλι του παιδιού τα βλέπεις ? Ε σάλτα και γ@μήσου !!!

    2. @λήτες δημόσιοι υπάλληλοι !! Πολλά συλληπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Οι υπόλοιποι “καλή κάλπη”…

    3. εαν παρατηρηση κανεις το νεο φουτουριστικο σημα τις νεας δημοκρατιας εφυγε το χερι με το πυρσο και τα συμβολα με τα γραμματα κ τριγωνα ειναι σαν μια εκρηξη που διαλιετε οπως η ελλαδα.
      Ολα τα τρενα μεσα στα γκραφιτη οποιος θελει σουλατσάρη κανει οτι θελει μπατε σκυλοι αλεστε,,

    4. Μη σας φανεί παράξενο αν τελικά αυτή η τραγωδία αλλάξει τα σχέδια του κούλη για την ημερομηνία των εκλογών. Είναι τεράστιο το θέμα και θα υπάρχει πρώτο στην επικαιρότητα για τουλάχιστον ένα μήνα. Έφυγε από την επικαιρότητα το θέμα πολάκη τώρα.

    5. μα δεν καταλαβαίνετε ότι θέλουν θύματα; ήθελαν γι’αυτό και ξεκίνησε πριν 3 χρόνια με τον ερχομό στην εξουσία του ακατανομαστου; γι’αυτό έχουν διαλυθεί όλα; σκόπιμα το κάνουν. Και είχε το θράσος προχθές να λέει ότι την επόμενη τετραετία θα αλλάξει το ΕΣΥ, δηλαδή να το καταστρέψει . Αν νομίζετε ότι με τις εκλογές θα τους τιμωρήσετε κάνετε λάθος, έχουν μαγειρευτεί όλα , γι’αυτό και δεν ενδιαφέρονται για τους ψηφοφόρους. Αλίμονο στους άτυχους που έχασαν έτσι με τραγικό τρόπο την ζωή τούς!

    6. Ο/Η φτιάξτε γρήγορα τη γραμμή να αποκατασταθεί η κυκλοφορία λέει:

      η Θεσσαλονίκη περιμένει απόψε τον Πρωθυπουργό για κομματική ομιλία… Βάλτε τις μπουλντόζες να καθαρίσουν. Όποιος πέθανε πέθανε. Και φταίει ο Κασιδιάρης. Ή ο Πούτιν. Ή ο πολλάκης

    7. Δεν τους ενδιαφέρει για τα θύματα. Γι’ αυτούς το δυστύχημα είναι άλλη μία στραβή που πρέπει να την κουκουλώσουν για να μην έχουν απώλειες ψήφων.

    8. Έγκλημα, ΔΕΝ υπάρχει συγχώρεση για κανέναν τους. Και οι 301 θέλουν εκτελεστικό απόσπασμα. Τσακίστε το συνταγματικό τόξο που εκπροσωπεί τη διάλυση της Ελλάδας. Δικαστές σταθείτε μια φορά στο ύψος σας, αποδώστε ευθύνες όχι μόνο στο σταθμάρχη αλλά και στους πολιτικούς και αφήστε τον Κασιδιάρη να κατέβει στις εκλογές. Αλλιώς παραμερίστε να αναλάβουν οι ΕΔ.

    9. Ρεζίλι σε όλη την υφήλιο για το χειροκίνητο σύστημα ασφάλειας της κυκλοφορίας των τραίνων στην εποχή της ηλεκτρονικής επιτήρησης. Μιζαδόροι πολιτικοί εγκληματίες ξεπουλήσατε τη χώρα σε ανάλογους απατεώνες που λέγατε ότι θα φέρουν οι ιδιτικοποιήσεις αναβάθμιση και εξοικονόμηση πόρων. Διαχειρίζεστε τη χώρα λες και είναι περουσιακό οικογενειακό στοιχείο πλουτίζοντας ασύστολα και ξεδιάντροπα. Αυτοί οι δικαστικοί που διάολο κρύβονται και δεν επιρρίπτουν ευθύνες ποτέ? Συνεχείς τραγωδίες από έλλειψη σεβασμού σε στοιχειώδη

    10. πηγαιντε στο καραμανλικομπουρδελιαρικο σπιτι στην πρωτη σερρων και καντε το καλοκαιρινο

    11. ατυχήματα πάντα γίνονταν και θα γίνονται. Αλλά αυτό ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ
      Δεν λειτουργούσε λέει ηλεκτρονικό σύστημα!!! ενω μπορώ να δω το σκυλάκι μου που είναι με 30 ε, δεν μπορούν να δουν τα τραίνα!!! ΕΛΕΟΣ
      Απίστευτοι .Υπάρχει, αλλά δε λειτουργούσε! Όπως δε λειτουργεί και το ασύρματο σύστημα επικοινωνίας των σωμάτων ασφαλείας. Φάγανε φάγανε φάγανε, το σκασμό δεν έχουν.

    12. Τώρα εγώ που είμαι καχύποπτος και σκέπτομαι πονηρά , γιατί μου έχει καθίσει στο μυαλό πως κάπου έχουν βάλει τα χεράκια τους και οι Γύφτοι ?

    13. Τέτοιοι κυβερνήτες σου χρειάζονται τέτοιος που είσαι,αποκτηνωμενε ραγιά, ευτυχώς που με τα εμβόλια σε κάποια χρόνια θα έχει απαλλαγεί η Γη από τη βρώμα σου. Έπιασες ουρά να πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ του γουρουνανθρωπου,Καμαρωτος και χαμογελωντας σαδιστικά,επειδή οι συμπολίτες σου δεν είχαν να πληρώσουν,και χαιροσουν που θα τους πάρουν τα σπίτια .Το ίδιο κανείς με τα εμβόλια και τα πρόστιμα της καραντίνας,όπου χάρηκες να καταστραφεί ο γείτονάς σου που του έκλειναν το μαγαζί. Και ετοιμάζεσαι να πας πάλι να ψηφίσεις τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ,που έχουν το θράσος να πάνε επί τόπου να δουν τον τόπο ενός ακόμα εγκλήματος τους. Σιχαμενος κοπρολαος,σιχαμενη χώρα, το μεγαλύτερο κωλοχανειο του Πλανήτη.

    14. Μόλις επισκέφτηκε την Λάρισα ο γκαντεμόσαυρος Κούλης, δεν άργησε να γίνει το κακό.Τίποτε δεν είναι τυχαίο τελικά.

    15. Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ υπεύθυνος έπαιζε με το κινητό του.!!!!

    16. Μήπως πήγε πρόσφατα στη Λάρισα ο μιζοκούλης και μοίρασε …ευχές;

    17. Τα δρομολόγια συνεχίζονται κανονικά,κλείστε εισητηρία μανούλες στα παιδάκια σας που σπουδάζουν στην Θεσσαλονίκη,, ρε παραιτήθητε τώρααα.

    18. Πέντε μέρες πριν είχε πατήσει το γκαντέμικο πόδι του ο Μητσοτάκης εκεί. Τυχαίο;

    19. υποτίθεται ότι παράλληλα με την ηλεκτροκίνηση στο σιδηροδρομικό δίκτυο θα είχε προστεθεί και η νέα τηλεματική τεχνολογία στις αμαξοστοιχίες και σε όλο το δίκτυο των σταθμών παντού … τώρα οι επιτετραμμένοι θα αναζητήσουν την ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ μόνον από τον σφραγιδοφύλακα δ.υ.; όχι και την ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ των πολιτικών προσώπων που είχαν την ιδιαίτερη νομική υποχρέωση (την οποία παρέλειψαν) να επιμεληθούν για την επιβολή συμβατικής υποχρέωσης στον Ιταλό διαχειριστή για την εξασφάλιση των όρων ασφαλούς κυκλοφορίας; και για την αυστηρή τήρηση των συμβατικών όρων; αλήθεια-για να αντιληφθούμε και τα κριτήρια επιλογής του πλειοδότη-Ιταλού… στην Ιταλία έχουν συμβεί εξακολουθητικά μέχρι και πρόσφατα τέτοια ατυχήματα και μάλιστα εγγύς των κεντρικών σιδηροδρομικών σταθμών; … μόνον για το φαίνεσθαι με τα καραγκιοζιλίκια και την αρρωστημένη βλακώδη χυδαία προπαγάνδα της δήθεν υπερταχείας “ΒΕΛΟΣ”; η ΑΣΦΑΛΕΙΑ των σιδηροδρομικών ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ; οι ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ; εεεεε;

    20. Χώρα μπουρδέλο.Ένα σωρό χρήματα ξοδεύονται σε υποδομές και υποδομές δεν υπάρχουν.
      Αλήτες και ανεύθυνοι όλοι τους.
      Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων

    21. Χαίρετε. Είμαι ο Μητσοτάκης.Βλέπω τα σχόλιά σας και απαντώ.Δεν με ενδιαφέρουν οι ζωές σας.Είτε 32 νεκροί είτε ένα εκατομμύριο,στα τέτοια μου!.Έχουμε φτιάξει έτσι το πολιτικό σύστημα ώστε ό,τι κι αν συμβεί,πάλι εμάς θα βλέπετε στην εξουσία.(Είδατε τι πέρασα για τον Κασιδιάρη;).Είτε πνιγείτε(Μάνδρα),καείτε(βλ. φωτιά στο Μάτι),σβήσετε στην άσφαλτο,δεν με ενδιαφέρει.Και επειδή πολλοί δεν θα με ψηφίστε για να βγώ αυτοδύναμος(για να μπορώ μόνος μου να σας πηδ.ω),θα συνεργαστώ με άλλους.Πάλι εγώ θα βγώ.Και μη ξεχνάτε.¨Εχω ψηφίσει νόμο για ακαταδίωκτο και ο χοντροΜπένι περί μη ευθύνης υπουργών.Ελληναράδες σας πηγαίνω πηδ..ντας και σας αρέσει!!!!!!!

    22. Δεν κυβερνιουνται έτσι οι χώρες ,, οι τύποι με τις πολιτικές τους, είναι έτοιμοι για χοντρά μπαμ σε όλους τους τομείς κάτι παραπάνω από επικίνδυνοι,, κ όπως έλεγε κάποιος σοφός ‘εάν δεν μπορείς να εμπιστευτείς το κράτος δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν”
      Τα συλλυπητήρια σε όλους μας ,για αυτούς που εμπιστευτικάμε την διακυβέρνηση τις χώρας μας,, ποιες μανούλες Κλένε ψυχή μου.

    23. Μόλις επισκέφτηκε την Λάρισα ο γκαντεμόσαυρος Κούλης δεν άργησε να γίνει το κακό.Τίποτε δεν είναι τυχαίο τελικά.

    24. Για τις μανάδες που Κλένε,,
      Παραιτήθητε τώρααα.

    25. ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    26. Είναι τραγικό και αδιανόητο αυτό που συνέβη. Η ανικανότητα και η παντελής έλλειψη οργάνωσης και συντονισμού του κράτους φενεται μετά το τραγικό συμβάν, αντί να ασφαλίσουν το χώρο του ατυχήματος, να μην πλησιάζει κανείς και να μην αλλοιωθούν στοιχεία, οι δημοσιογράφοι μπαίνουν!!! μέσα στα βαγόνια, πλησιάζουν στα συντρίμμια, αλλοιώνουν τα στοιχεία και δίπλα όλοι οι υπεύθυνοι με τα χέρια στις τσέπες χαζεύουν το “θέαμα”
      Μην περιμένει κανείς απόδοση ευθυνών, όλοι είναι άχρηστοι, ακόμα και μετά το τραγικό δυστύχημα ανίκανοι να το διαχειριστούν

    27. Λογικότατο όταν τα χρήματα που προορίζονται για εκσυγχρονισμό και αναβαθμίσεις πηγαίνουν στις τσέπες των μιζαδορων της ΝΔ και καταλήγουν σε αδιευκρίνιστα ποσά…
      Θα βγουν τώρα οι γαλάζιοι απατεώνες και θα μιλήσουν για τον κρατικό μηχανισμό που κατα τα άλλα λειτουργησε άψογα…

    28. Έλληνα γιατί δεν δουλεύει τίποτα στον ΟΣΕ;Γιατί απλά τα λεφτά για συντήρηση και τεxνολογική αναβάθμιση τα φάγανε ως συνήθως οι 300 προδότες της Βουλής.Και ποιος τους ψήφισε λοιπόν Έλληνα που στην τραγωδία αυτή έxασες το παιδί σου η την γυναίκα σου κτλ;Μα εσύ φυσικά όπως καταλαβαίνεις.Τώρα πληρώνεις την ψήφο σου.

    29. εκτός του ότι είναι υπέρ της αντικατάστασης πληθυσμών μας λέγανε και ότι με τις ιδιωτικοποιήσεις πέφτουν οι τιμές και ανεβαίνει η ποιότητα λόγω ανταγωνισμού ενώ στην πραγματικότητα αντίθετα δημιουργούνται ιουδαϊκά καρτέλ και διαπλοκή με τις κυβερνήσεις και ανεβαίνουν οι τιμές και πέφτει η ποιότητα σε χειρότερο επίπεδο από τους σοσιαλιστικούς παραδείσους όπως η ΕΣΣΔ

    30. Καραμανλή παραιτήσου, είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις. Πιερρακάκη, παρακολουθούσες τις συνταγογραφήσεις των 60+ για να τους βάλεις πρόστιμα, ολοκληρα τρένα που πήγαιναν σε αντίθετη κατεύθυνση, στην ίδια γραμμή, αυτά δεν μπόρεσαν να τα παρακολουθήσουν. Άθλια κυβέρνηση, με το πρεντατορ παρακολουθείτε τους πάντες, εκτός βέβαια από τα τρένα. Τίποτα δεν κάνετε για το καλό μας, όλα γίνονται για τη σκλαβιά μας.

    31. Άλλη μία ιδιωτική εταιρία σαν την Aegean που την επιδοτεί και την επιδοτεί και την επιδοτεί το κράτος. Εκατομμύρια ευρώ από τον Χατζηδάκη τον σιχαμένο

    32. «Δεν λειτουργούν τελευταία οι φωτοσημάνσεις,τα συστήματα,οι ενδείξεις,τίποτα». Αν λειτουργούσαν δε θα είχαμε το δυστύχημα.
      Μαζί με τη διάλυση στα νοσοκομεία,πανεπιστήμια,διάλυση και στις εθνικές μεταφορές.
      Η χώρα σε πλήρη κατάρρευση.

      ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙ΅ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    Comments are closed.