ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Ο ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ – ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    menios-pateritses

    Ο Μένιος Φουρθιώτης συνελήφθη εκ νέου χθες λόγω του ότι δεν τηρούσε τους όρους της αποφυλάκισής του. Δεν είχε εμφανιστεί στο αστυνομικό τμήμα ως όφειλε, κάτι που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν μπορούσε να πράξει καθότι έχει κινητικά προβλήματα.

    Ωστόσο, ο παρουσιαστής, που τον τελευταίο καιρό, απειλεί με αποκαλύψεις την κυβέρνηση Μητσοτάκη, συνελήφθη, εισήχθη στο ΚΑΤ λόγω χτυπημάτων – όπως ο ίδιος δήλωσε- στην Εισαγγελεία. Παρόλα αυτά, ο Φουρθιώτης θα πάρει σήμερα τον δρόμο για τις φυλακές Ναυπλίου.

    Ο ίδιος πάντως, φοβάται για τη ζωή του φωνάζοντας πως “θα με φάνε σαν τον Μαυρίκο”, την ώρα που η εντολή είναι να μην ξαναδεί το φως του ήλιου, όπως αναφέρει και η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

    exofillo16-2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Εχει πολλους λουτσους εκει μεσα.Καποιος θα τον βολεψει…

    2. Θα ήθελα να ζήσει για να βγάλει τα άπλυτα
      στη φόρα. Αλλά αν έχει ράμματα για πολλές γούνες
      θα έγινε ήδη συμβόλαιο θανάτου και θα τον φάνε
      λάχανο μέσα στη φυλακή

    3. Χμμμ!… Γιατί οι δύο περιπατητές; Στο Ναύπλιο, ελπίζω να τα βάλουν στο πίσω μέρος του.

    4. Μενιο αγορι μου ,μην την φοβασαι “”την στενη “”‘¨¨ εχει και τα καλα της.

    5. Τσιπουρο χωρις ΜΕΖΕ δεν παει….αυτος ειναι ο μεζες ….ψαξτε να βρειτε το τσ@$#ρο …αυτα..

    6. Μαϊμού επίθεση και προβλήματα ο κοινωνιοπαθής εκβιαστής. Βαρεθήκαμε να τον τρώμε στη μάπα.
      Όσο για τα βίντεο, σίγουρα δεν έχει τίποτα. Μόνο μηνυματάκια.

      Όσο για τους υπουργούς της ΝΔ που μιλούσαν με αυτόν, τι να πεις. Χειρότεροι είναι

    7. Θυμασε τη σου είχα γράψει τότε δεν το είχα καταλάβει και εγώ χτες το κατάλαβα όταν βγήκε η παλαιά φυλή Αργεντινή και είπε ότι όλα αυτά για να γίνουν εδώ δεν χρειάστηκαν πλάτες θρησκείας τα φτιάξαμε μόνη μας εσεις πως την έχετε δει χτες διάβασα ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που έχει κρατική θρησκεία το ανατολικό δόγμα τότε γιατί να έρθουν η επενδύσεις εδώ,,,όταν κάνουν κουμάντο άλλοι,,,το ανατολικό δόγμα σου τράβηξε όλα τα εργοστάσια και τάπητα κσι τα πήγε Τουρκία Βουλγαρία κλπ ποιος ξέρει τώρα τη θα κάνει δαλματια κορσιφοπεδιο Ρουμανία κλπ την Αλβανία περίεργο την αφήνει από έξω ξυπνάτε

      1. Η Αλβανία δεν υπάρχει ως κράτος ούτε και σαν έθνος, είναι 3 σε ένα και σύντομα θα σπάσουν για αυτό δεν επενδύει κανείς. Η Αργεντινή είναι ο βασικός φόβος των Αμερικανών στον άμεσο νότο τους εξού και το πόκερ με το ΔΝΤ αυτές τις μέρες και οι μπουνιές με ΔΝΤ και ΚΤ 5 δεκαετίες περίπου τώρα. Ίσως και μεγαλύτερος φόβος από τη Ρωσία που μονοπωλεί τις ειδήσεις.

    8. Λίγο μούφα μου κάνει το ότι είχε κινητικά προβλήματα και δεν μπορούσε να πηγαίνει για το παρών.Κάτι άλλο εχει γίνει.Ο δικηγόρος του δεν έκανε κάποια ενέργεια να το κανονίσει;Κι όταν παραβιάζεις έστω και ένα μήνα, σε μπαγλαρώνουν αμέσως

    Comments are closed.