ΣΤΙΣ 28 ΜΑΪΟΥ ΘΑ “ΛΥΣΟΥΝ” ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ! Ο ΚΕΜΑΛΙΣΤΗΣ ΟΓΑΝ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ (;) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ – ΣΤΟ 84.92 Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

    Κοινοποίηση:
    erdo-kilin

    Ο επικεφαλής του Ανώτερου Εκλογικού Συμβουλίου (YSK) της Τουρκίας επιβεβαίωσε ότι θα διεξαχθεί δεύτερος γύρος στις προεδρικές εκλογές ανάμεσα στον πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν και τον κύριο αντίπαλό του στις 28 Μαΐου, καθώς κανένας από τους δύο δεν μπορεί να συγκεντρώσει ποσοστό άνω του 50% από τον πρώτο γύρο.

    Ο επικεφαλής του YSK, ο Αχμέτ Γενέρ, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συγκέντρωσε το 49,51% των ψήφων και ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου το 44,88%. Περίπου 35.000 ψήφοι μένουν να καταμετρηθούν.

    Η συμμετοχή στις εκλογές ανήλθε στο 88,92% στις κάλπες που στήθηκαν εντός της Τουρκίας, ενώ η συμμετοχή για τους Τούρκους που ψήφισαν στο εξωτερικό ανήλθε στο 52,69%.

    Όλα θα κριθούν όπως φαίνεται από την απόφαση του Ογάν ποιόν από τους δύο θα στηρίξει. Πάντως και αυτός θέτει τους όρους του για να δώσει τη στήριξή του.

    Σινάν Ογάν: Οι όροι του για να στηρίξει τον Κιλιντσάρογλου στον δεύτερο γύρο των εκλογών

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Έτσι ακριβώς φίλε Σπαρτιάτης αυτό λέω εδώ και καιρό και πρέπει το μακελιο να μας ξεκαθαρίσει την θέση του θέλει πατριωτες ηγέτες ναι η όχι… Τώρα αν ο Ερντογάν θέλει να μας κάνει ντου θα τον αντιμετωπίσουμε αλλά να ξέρετε οι ανώμαλοι της Ευρώπης δεν το θέλουν αυτό γιατί θα επικρατήσει ο πατριωτισμός και θα χαλάσουν τα σχέδια τους, λαθρομεταναστευση λοατκι ανομία αναρχία, κατάργηση σημαίας θεσμού οικογένειας, ξυπνάτε επιτέλους….

    2. Ο Ερντογαν ειναι ο Κασιδιαρης της Τουρκιας…. γιατι δεν το λετε ξεκαθαρα… και Μπραβο του….

    Comments are closed.