ΣΤΗ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΠΡΟΥΣ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ! ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΚΑΘΑΡΟΥΣ” ΠΟΛΙΤΕΣ – ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ – ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ

    Κοινοποίηση:
    ΓΦΓΦΓΦΓ

    Η αντίστροφη μέτρηση για τις επίσημες ανακοινώσεις περί των «προνομίων» που θα έχουν οι εμβολιασμένοι πολίτες έχει ήδη ξεκινήσει.

    Η αναγγελία έγινε από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του πρωθυπουργού. Την Παρασκευή, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ερωτηθείς για τυχόν «προνόμια» σε όσους είναι πλήρως εμβολιασμένοι συνέστησε «λίγη υπομονή έως την επόμενη εβδομάδα. Θα πρέπει να σκεφτούμε πώς θα προσεγγίσουμε πιο έξυπνα όλους όσοι δεν έχουν πάρει ακόμη απόφαση να εμβολιαστούν».

    Είναι λοιπόν θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η διάκριση μεταξύ “καθαρών” πολιτών και των… άλλων των βρωμιάρηδων.

    Το ζήτημα είναι λεπτό, και από συνταγματικής σκοπιάς, γι’ αυτό και η κυβέρνηση για να προσπεράσει αυτό το σκόπελο και να αποφύγει τυχόν προσφυγές στο ΣτΕ,  αναμένεται να ανακοινώσει «χειρουργικά» μέτρα. Αυτά διαδίδουν τα φερέφωνα της Κυβέρνησης, μεν θα διευκολύνουν όσους έχουν εμβολιαστεί, αλλά δεν θα περιορίζουν τις ελευθερίες των πολιτών που δεν πήραν ακόμη την απόφαση. Στόχος, όπως εξήγησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος, είναι να ενθαρρυνθεί ο πληθυσμός να εμβολιαστεί, και όχι η επιβολή περιορισμών.

    Το μεγάλο φόβητρο για την Ελλάδα και τον κόσμο, υπενθυμίζεται, είναι, η «γιγάντωση» της μετάλλαξης Δέλτα, που δείχνει να είναι «εκρηκτικά» πιο μεταδοτική από το αρχικό στέλεχος του κορωνοϊού.

    «Η ζωή των εμβολιασμένων θα γίνει ξανά κανονική»

    Ο κ. Σκέρτσος τόνισε πως η χώρα βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή καθώς οι εμβολιασμένοι με μια τουλάχιστον δόση ανέρχονται στο 54% και οι επόμενοι δύο μήνες είναι πολύ κρίσιμοι για την επίτευξη ανοσίας στην κοινότητα. Το μήνυμα, πάντως, που θα στείλει η κυβέρνηση στους εμβολιασμένους είναι πως η ζωή τους θα γίνει ξανά κανονική, υπογράμμισε ο Ακης Σκέρτσος.

    Στον ίδιο τόνο, ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, επιβεβαίωσε ότι τη Δευτέρα θα γίνουν ανακοινώσεις για τα «προνόμια» των εμβολιασμένων, οι οποίοι πλέον θα μπορούν να κινούνται πιο ελεύθερα, σε περισσότερους χώρους ιδιαίτερα τον χειμώνα. Νωρίτερα, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Επτά», ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στη μετάλλαξη Δέλτα και είπε ότι «πρέπει να σταματήσουμε τον ιό. Να πάμε να εμβολιαστούμε όσο πιο γρήγορα. Υπάρχουν εμβόλια. Αν είναι κάποιος πολύ προστατευμένος λόγω εμβολίου μπορεί να έχει περισσότερους βαθμούς ελευθερίας. θα υπάρξει μία πρώτη δέσμη μέτρων σε κλειστούς χώρους. Όσο μπαίνουμε στο χειμώνα η πιθανότητα για τους μη εμβολιασμένους είναι μηδενική».
    Τα πρώτα 5 «προνόμια» των εμβολιασμένων

    Ποια θα είναι όμως τελικά τα «προνόμια» -ή διευκολύνσεις- που θα έχουν οι πολίτες που εμβολιάζονται; Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο σχεδιασμός έχει ήδη «κλειδώσει» στο μεγαλύτερο τμήμα του.

    Τα 5 βασικά «προνόμια» για τους εμβολιασμένους που αναμένεται να ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, είναι τα εξής:

    Ελεύθερη πρόσβαση σε κλειστούς χώρους χωρίς μάσκα
    Μετακινήσεις και ταξίδια χωρίς τεστ
    Είσοδος σε γήπεδα, θέατρα, σινεμά, συναυλίες, φεστιβάλ, μπαρ, εστιατόρια χωρίς περιορισμούς
    Εχει ήδη ανακοινωθεί ότι από τη Δευτέρα οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να μεταβαίνουν χωρίς self test σε εργασία και γυμναστήρια (15 μέρες μετά τη β’ δόση)
    Ελεύθερη διακίνηση σε χώρες της ΕΕ με το Ψηφιακό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού που ενεργοποιείται την 1η Ιουλίου

    Μια… πρόγευση για τα «προνόμια» έδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός που σήμερα ανακοίνωσε ότι πρόσβαση στο γήπεδο θα μπορούν τη νέα χρονιά να έχουν μόνο όσοι έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει.

    Εμβολιασμένοι: Το σχέδιο για εστίαση και ψυχαγωγία δυο «ταχυτήτων»

    Ενα άλλο σχέδιο που εξετάζεται, πέραν των «προνομίων», αφορά την εστίαση και τη ψυχαγωγία. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ και του ΣΚΑΪ, το πλάνο προβλέπει υπεύθυνοι κινηματογράφων, θεάτρων, συναυλιών, φεστιβάλ, αθλητικών εκδηλώσεων να μπορούν να επιλέγουν αν θα παρέχουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν αποκλειστικά σε εμβολιασμένους -δηλαδή να είναι covid-free καταστήματα ή χώροι- οπότε και θα μπορούν να λειτουργούν χωρίς υγειονομικά πρωτόκολλα, δηλαδή με πληρότητα 90% ή και 100%.

    Ωστόσο εάν ο ίδιος επιλέξει να απευθυνθεί σε όλο το φάσμα των πολιτών – εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους – τότε θα ισχύουν τα πρωτόκολλα που υπάρχουν αυτή την στιγμή. Για παράδειγμα στην εστίαση 70% πληρότητα, στα τραπέζια μέχρι 10 άτομα, εργαζόμενοι με μάσκες κ.ό.κ.

    Εξαίρεση σε αυτό το μοντέλο θα έχουν οι χώροι που είναι απαραίτητο να πάει ένας πολίτης όπως δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία, σουπερ μαρκετ, καταστήματα, τράπεζες, ΜΜΜ, κλπ. Σε αυτά δεν υπάρχει διάκριση ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

    Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ήδη σχεδιάζει μια εφαρμογή με την οποία ένα κατάστημα θα μπορεί να ελέγχει QR code από κινητό ή τυπωμένο έγγραφο ενός εμβολιασμένου πολίτη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    52 Σχόλια

    1. «Η ζωή των εμβολιασμένων θα γίνει ξανά κανονική» λένε οι κυβερνητικοί αλλά …. μέχρι το χειμώνα με τις νέες δόσεις των εμβολίων για δόση μετάλλαξης Δ , για δόση μετάλλαξης Ε ,για δόση μετάλλαξης Ζ , για δόση μετάλλαξης Η ,για δόση μετάλλαξης Θ , για δόση μετάλλαξης Ι ,για δόση μετάλλαξης Κ , για δόση μετάλλαξης Λ ,για δόση μετάλλαξης Μ , για δόση μετάλλαξης Ν ,για δόση μετάλλαξης Ξ , για δόση μετάλλαξης Ο ,για δόση μετάλλαξης Π , για δόση μετάλλαξης Ρ ,για δόση μετάλλαξης Σ , για δόση μετάλλαξης Τ ,κλπ κλπ κλπ ως Ω. ΑΪ ΣΑΛΑΓΑΤΑ ΤΑ ΠΡΑΤΑ ΩΡε ΚΟΥΛ’ , ΣΑΛΑΓΑΤΑ ΤΑ ΠΡΑΤΑ ΩΡΕΕΕΕ !

    2. Βρε πανιβλακες εδώ παρακαλάνε να γεμίσουν τα μαγαζιά τους και τους λέτε να διώχνουν κόσμο;δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αυτό….

    3. Καταστηματάρχες , αλλάξτε και δεχθείτε μόνον μη εμβολιασμένους , γιατί οι εμβολιασμένοι πέφτουν σαν τις μύγες νεκροί. Σε 4 χρόνια δεν θα μείνει ούτε κοκαλάκι τους . …και θα μας παρακαλάτε …!

    4. Εδώ τρομάζουν να γεμίσουν τα μαγαζιά τους με τους μεν και τους δε μαζί και θα τα γεμίσουν μόνο με τους εμβολιασμένους; Όποιον επιχειρηματία νομίζει ότι τον συμφέρει να το κάνει, ας το κάνει. Αυτός θα χάσει.

    5. Σε οποια ταβερνα-εστιατοριο-φαγαδικο παω και δω ταμπελα :ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, οταν την κατεβασει μετα απο καιρο,δεν θα θελω ΕΓΩ να παω σε αυτον για φαγητο.θα τα τρωει μονος του μεχρι να το κλεισει το μαγαζι.

    6. ρε τυπε με το αστείο επώνυμο ποσο θα χαρουν τα καποτε αυτονόητα προνομια ???

    7. θα κλεισουν επιχειρησεις φοβαμαι μακαρι να βγω λαθος

    8. Οι νεκροθάφτες θα κάνουν χρυσές δουλειές στα
      Επόμενα χρόνια. Η δουλειά του μέλλοντος.
      Κάσες από οξειά καρυδιά επιχρυση ασημενια
      Η από καβακι και ακακίες για τους φτωχούς.
      Πολλοί θα αποδημησουν είς κύριο.

    9. Ολα αυτά είναι τρίχες ο Bill Gates και οι υπόλληποι μεγιστάνες το είπαν καθαρά οτι πρέπει να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός κατά 15% τουλάχιστον και οτι ο κοροδοϊός θα κρατήσει αρκετά χρόνια ακόμη ενω ο Γκέητς είπε οτι στήν συνέχεια αναμένεται νεα πανδημία με νεο “ιο” , αυτά για να μη σας ταϊζουν σανό

    10. Η κατάντια και η ξεφτίλα των κλεφτοπολιτικαντηδων, που ο μόνος τρόπος να κρατηθούν ζωντανοί ακόμη για λιγο καιρό στις καρεκλες της εξουσίας είναι η τρομοκράτηση των πολιτών. Απλά και στεγνά ελληνικά…… Κούλη σε γράφουμε στα αρχ@@ια μας εσένα και τη συμμορία σου. Άντε και γαμ@@ειτε λαμόγια όλα σας.

    11. Θα μας κλασουν τα αρχίδια!!! Πάρτε φόρα! Και οι καταστηματάρχες πολύ που θα ακολουθησουν. Και εμβολιασμένους να βάζουν, κάθε εμβολιασμενος έχει συγγενή ή φίλο ανεμβολίαστο, άμα δεν βγει ο ανεμβολίαστος με το συγγενή και το φίλο με ποιον θα πάει για καφέ; μόνος του; αει στα διάλα ρε γουρλομλατη σίχαμα προδότη. Σε εκλέξαν για να διαιρέσεις τον κόσμο, παλιόπουστα. Δεν βρίζω ποτέ στα μmedia αλλά αυτόν και την πουστοκομπανία του τον βρίζω και επίσημα, και στα κανάλια άμα λάχει. Πορδοβουλωμα, τελειωμένε μπινέ καθυστερημένε μλιστερ μπιν.

    12. Με ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ η εστίαση ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΗΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ..
      ΧΟΡΕΨΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΟΤΑΝ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΩΜΟΛΥΣΣΑΞΕΤΕ.
      ΜΗΝ ΣΩΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΒΓΩ ΕΞΩ. ΕΧΩ ΟΥΡΑΝΟ, ΘΑΛΑΣΣΑ, ΗΛΙΟ, ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ.

    13. Οι καθαροί πολίτες και κολλάνε τον ιό και τον μεταδίδουν. Οπότε ποια η διαφορά τους από εμένα που δεν έχω εμβολιαστεί;

    14. στην ταινία “Πολίτικη Κουζίνα”, κάποιος πρέπει να μετανοιώνει αν σκεφτεί έστω και για ένα δευτερόλεπτο να εμβολιαστεί για λάβει τα “προνόμια”….

    15. Πλεον δεν είναι μόνο θεμα εμβολίου!Ειναι και θεμα αντιστασης κατά του καθεστώτος!Κουλα έλα να μας τον τιναξεις

    16. Η ινδική μεταλλαξη θα φτάσει στην ελλάδα τον οκτωβριο γιατί έρχεται…οδικώς! Ε ρε τι λέτε ακαταδιωκτοι! Για γέλια είστε για να είστε αρεστοί στα αφεντικά σας.

    17. ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΟΛΑ ΠΡΟΔΟΤΑΡΕ ΤΡΑΓΙΚΟΥΛΗ

    18. Εφόσον υπάρχουν πολίτες δύο κατηγοριών, με άνιση αντιμετώπιση και στέρηση ελευθερίας τότε θα πρέπει να εφαρμοστούνε φοροαπαλλαγές για τους ανεμβολίαστους. Πως την είδανε οι μάγκες; Θα πληρώνω εγώ τον λαθρό, τον τσιγγάνο και τον εμβολιασμένο; Την νοσηλεία του, τα επιδόματα του, τους δρόμους, τους μισθούς κ.τ.λ. αλλά θα είμαι φυλακισμένη και ο ακάλεστος Χασάν θα είναι έξω να ρημάζει; Τι θα γίνει αν όλοι οι “ψεκασμένοι” του πλανήτη σταματήσουν να πληρώνουν φόρους;

    19. Φτιαξτε προγραμματα και δωστε σε καταστηματα….μεχρι να τα δειτε….λαμπογιολο

    20. Αφου το εμβολιο δεν καλυπτει πως θα εχουν ελευθερια κινησης οι εμβολιασμενοι με την μεταλλαξη Δελτα; Μαλλον μας δουλευουν ψιλο γαζι.

    21. Και πως θα δουλέψουν οι επιχειρησεις με τους εμβολιασμενους που σε βάθος τετραετίας οι περισσότεροι θα κατοικούν στα νεκροταφεία; Χαχαχαχαχαχαχχαχα ρε ουστ

    22. Ούτε οι εμβολιασμένοι «θα πάρουν τις ζωές τους πίσω»,αλλά το κράτος θα χρησιμοποιήσει τη κρατική βία για να επιβάλλει παράλογες απαγορεύσεις στους μη εμβολιασμένους. Είναι στο δρόμο της τρέλας του Γ’Ράιχ.

    23. Κούλη σε έχουμε γραμμένο επάνω στο καυλι μας.Εμβολιο δεν κάνουμε που να γαμιεσαι…..

      1. Πες κάτι άλλο, η Κούλα γαμιέται απ’ όλες τις μπάντες

    24. Οι βουλευτές ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ (και είναι αρκετοί) θα απομακρυνθούν ή θα προσκομίσουν ΨΕΥΔΗ πιστοποιητικά ?
      Γιατί η απόδειξη του εμβολιασμού να είναι το πιστοποιητικό και όχι το τεστ αντισωμάτων ?

    25. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ; ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΘΟ ΤΟΝ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
      ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΏΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

    26. Το καταστημα θα ελεγχει πρωσωπικα ιατρικα δεδομενα ? Ρε Βενιζελοι του κερατα εχετε κανει το συνταγμα περδικολασιχο. Κοινοβουλιο πραξηκοπηματιων υποδικων για εσχατη προδοσια και ας κρυβετε τη μηνυση. Δεν παραγραφετε. Ενα “ψιλογλυστρημα” να σπασει η κατοχη και θα τα πληρωσετε ολα μαζι αλητες.

    27. Γιατί κλαίγεστε; Εσείς δεν ψηφίσατε Κούλη για τη “μακεδονία ξακουστή” για να εκδικηθείτε τον Τσίπρα; Με τις υγείες σας η νέα χούντα. Το μόνο που θα σας επιτρέπεται είναι να πάτε να δουλέψετε 10ωρο στην υγειά του Χατζηδάκη.

    28. Κουλη παρτο χαμπαρι, οτι και να κανεις το μπολι δε το κανω. Και μη προσπαθεις να μας διχασεις, δεν μπορεις.

    29. Παρόλα αυτά ΝΔ κ ΣΥΡΙΖΑ πρώτα στις δημοσκοπήσεις. Καλά μας κάνουν ….

    30. Δεν έχω κάνει εμβόλιο και δεν θα κάνω ποτέ, είμαι 34 και έχω μέλλον είτε στην Ελλάδα είτε στο διάολο στο εξωτερικό .αντε γεια Κούλη.

    31. Βάλτε τα στο ποπό σας πουλημένα τομάρια της νέας χούντας!!

    32. Όλα αυτά που κάνει η χούντα ΝΔ ΑΕ είναι όλο μαλακίες.
      Το σίγουρο θα έχουμε πολλούς παθόντες και νεκρούς ακόμα που έχουν κάνει τα εμβόλια θανάτου του χουντοκούλη που θέλει να σκοτώσει τον ελληνικό λαό και να τον αντικαταστήσει με λαθρομετανάστες, με ομοφυλόφιλους, με μπόλικους μπετόβλακες εθνομηδενιστές.

    33. ΔΗΛΑΔΗ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ;

    34. Έτσι θα φαληρησουν πολλοί. Συμφέρει σε όλους αυτούς τους χώρους να μην πηγαίνει ένα μεγάλο μέρος του κόσμου; Από τον χειμώνα θα πούμε όλοι το ψωμί ψωμάκι. Κουλή είσαι πολύ έξυπνος. Πως & δεν σε είχαν πάρει είδηση τόσα χρόνια;

    35. Άντε επιτέλους να επανέλθουμε στην κανονικότητα μακριά από τους ψεκασμένους.

    36. Παρτε το επιτελους αποφαση εκει στην κυβερνηση τσιρκο οτι το δηλητητηριο δεν το βαζουμε στο κορμι μας που να χτυπιωσαστε κατω σαν χταποδια, αληθεια στις δομες φιλοξενιας κανετε τετοιους εκβιασμους ? Για πειτε μας ποιο ειναι το ποσοστο εμβολιασμου τους ? Και γενικα ολων των ” ευπαθων” ομαδων, τις θεραπειες των μονοκλωνικων ποτε θα τις φερετε ? Μαλλον ποτε διοτι ειναι μεγαλες οι μιζες απο τα σαπακια !!!!

    37. Δεν θα ανεχθούμε την κατηγοριοποίηση των πολιτών σε α’ και β’ και γ’ κατηγορίας. Το Σύνταγμα δεν ισχύει κατά περίπτωση. Αντιδραστε όλοι στην βάναυση κακοποίηση των ελευθεριών μας.

    38. Μαύρο στον Μαυρογιαλούρο .Μαύρο Δαγκωτό .

    39. Θα κατσει ο μαγαζάτορας να σκαναρει;;;;; χαχαχσχσ. Μονο κατι μαγαζατορες που εχουν ψηλα την μύτη θα το εφαρμοσουν .
      Φυσικα τετοιος νομος θα κριθεί αντισυνταγματικος.

    40. Όπως είπε άλλωστε κ ηθοποιός καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή πριν λίγες μέρες, πρέπει ο κόσμος να αναλάβει τις ευθύνες του και ως υπεύθυνοι πολίτες να κάνουμε ότι χρειάζεται για να επιστρέψουμε γρήγορα στην κανονικότητα, κάτι θα ήξερε, θεατρόφιλοι τρέξτε

    41. Γαμω τη Χούντα σας πουληταρια των Πρεσπων.. Ευτυχώς να λέτε που οι νεοελληνες Ροχαλιζουν… Μη τους ξυπνάτε.

    42. Η προπαγάνδα κ. Η τρομοκρατία που εχει αρχίσει εδω και.3 μερες ειναι ανευ προηγουμενου.πρεπει να καταλαβετε οτι ο κοσμος δεν εμβολιαζεται επειδη δεν σας εχει καμια εμπιστοσυνη.αυτο πρεπει να χτισετε και οχι να γινεται καθετη παραβίαση των δικαιωμάτων.και επειδή ειμαι προφητης ακουστε τι θα γινει πρωτον ουτως η αλλος σε εσωτερικο χωρο καλοκαιριατικα κανενας δεν θα παει τ ανοιγεται ολα τωρα και ψωμακι δια.μαγειας τον Σεπτέμβρη θα πείτε ωχ αυξηθηκαν τα κρουσματα μεσα ολοι εμβολιασμενοι ανεμβολιαστοι.οσο προσπαθειτε να μας πεισετε με ακομψο τροπο τοσο δε θα πηγαίνουμε για εμβολιο

    43. Με το που μας απαγορευσει καποιος την εισοδο , τηλεφωνο στο 100 για υποβολη μυνυσης στον ιδιοκτητη του καταστηματος . Εφ’οσον ειναι αντισυνταγματικο και δεν θα υπαρχει νομος που απαγορευει την εισοδο στους ανεμβολιαστους , και αφηνεται στον ιδιοκτητη να αποφασιζει !!!! .
      Αλλα αυτο θελει μαζικα να γινει.

      Πρεπει ο κοσμος να καταλαβει οτι ο εκαστοτε ιδιοκτητης θα παρανομει αν απαγορευει την εισοδο.

      1. Νόμος θα υπάρχει,που θα προβλέπει ότι όποιο κατάστημα θα επιλέξει να λειτουργεί μόνο με εμβολιασμένους εσωτερικά θα είναι υπεύθυνο για αυτό.Σε περίπτωση δε που σε έλεγχο βρεθούν ανεμβολίαστοι,θα επιβάλλεται στον ιδιοκτήτη κανα πεντοχίλιαρο πρόστιμο και σφράγιση για μερικές μέρες.

    44. Επειδή είναι γραφικό πλέον να βρίζουμε τον πρωθυπουργό της π@υτσας Κυριάκο Μητσοτάκη εμβόλιο δεν θα κάνουμε… Είτε έτσι είτε αλλιώς…. Πολύ απλά και ξεκάθαρα.. Βάλτε τα στον πάτο σας..

      1. Στη Ρωσία οποίος δεν εμβολιάζεται θα τίθεται σε διαθεσιμότητα. Το ακούτε ρωσολάγνοι βελοπουλικοί?

    45. -Μα πόσο λύσσα τους έπιασε μπαμπά να δηλητηριάσουν τον κόσμο
      -Είναι πολλά τα λεφτά ,,,Άρη

    46. Αχαχαχαχαχαααααααααααααααααα!!! Έχετε να φάτε πούτσα που θα κάνετε καιρό να την ξεχάσετε……..!

    Comments are closed.