ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΚΕΙ -ΕΔΩ ΟΙ ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

    Κοινοποίηση:
    δικαστηριο

    Δικαστήριο της πόλης Βόλγκογκραντ επέβαλε σε πέντε Μάρτυρες του Ιεχωβά ποινές κάθειρξης από 6 έως 6,5 έτη, για συμμετοχή σε δραστηριότητες εξτρεμιστικής οργάνωσης.

    Στους τρεις εκ των πέντε καταδικασθέντων απαγγέλθηκαν κατηγορίες για χρηματοδότηση εξτρεμιστικής οργάνωσης.

    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, «οι γηραιότεροι» και «στην πραγματικότητα καθοδηγητές» της τοπικής θρησκευτικής οργάνωσης στρατολογούσαν άτομα, «προπαγάνδιζαν την υπεροχή» των ακολούθων «των Μαρτύρων του Ιεχωβά», διοργάνωναν συγκεντρώσεις, θρησκευτικές ομιλίες και λειτουργίες, ενώ ελάμβαναν από «Διευθυντικό Κέντρο Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία», θρησκευτικά βιβλία «μεταξύ των οποίων και βιβλία «εξτρεμιστικού περιεχομένου» και ειδικά ερωτηματολόγια «για να δηλώνουν την άρνησή τους σε ιατρικές παρεμβάσεις».

    Οι διώξεις εναντίον των Μαρτύρων του Ιεχωβά άρχισαν το 2017 όταν το Ανώτατο Δικαστήριο απεφάνθη ότι πρόκειται για εξτρεμιστική οργάνωση. Έκτοτε εναντίον των Μαρτύρων του Ιεχωβά ασκούνται ποινικές διώξεις, ενώ διεξάγονται έρευνες στα σπίτια τους.

    Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, εκτός απο τους “εξτρεμιστές” ιεχωβάδες, δεν διστάζει να βάζει φυλακή και τους γκέι. Εδώ πάλι, στην Ελλάδα, τους επιδοτούμε κιόλας για να κάνουν θέατρο μέσα στη φυλακή. Και όχι οποιαδήποτε θεατρική παράσταση. Πληρώνουμε 3000 ευρώ τους παιδεραστές για να παίξουν τον ρόλο του Κολοκοτρώνη και αμαυρώνουν την ελληνική ιστορία.

    3000 ευρώ πήρε ο κ. Λιγνάδης για να ανεβάσει παράσταση στις φυλακές και να παίξει ο ίδιος τον Γέρο του Μοριά. Ακόμα και εκεί βρίσκει τρόπους να του συμπαραστέκεται ο κ. Μητσοτάκης…

    exofillo25-9

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. εδώ φωνάζουν για χούντα κι αλλού λαλούν δικτάτορες

    2. Η Ελλάδα χτυπιέται λυσσαλέα σε όλα στόχος να εξοντωθούν οι Έλληνες και όσοι απομείνουν να είναι υπάκουα σκυλάκια

    3. Μπράβο στον Πούτιν, ο Μητσοτάκης τους θεοποίησε και τους έκανε συγκυβερνήτες στο Μαξίμου.

    4. ΠΑΡΌΤΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ, ΑΞΙΟΣ ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ! ΜΑΚΆΡΙ ΤΟ ΟΛΛΟ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΆΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΓΊΔΑ ΑΠ ΤΟΝ ΣΚΑΚΙΣΤΉ ΠΟΥΤΙΝ.. ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΤΏ…..!

    5. ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ, ΈΧΟΥΜΕ ΈΝΑ ΑΝΏΜΑΛΟ ΌΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΕΩΣΦΌΡΟΥ, ΠΆΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΆΡΙ. Η ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ! ΝΊΚΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΈΛΕΓΕ ΚΆΠΟΤΕ Η ΈΝΔΟΞΗ ΜΆΝΗ!

    Comments are closed.