ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ! ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ… ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ – ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΣΥ; ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ! – ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ 19ΧΡΟΝΗ

    Κοινοποίηση:
    19xroni-mak

    Κόσμος πεθαίνει σε καρότσες αγροτικών, έγκυες χάνουν τη ζωή τους περιμένοντας να δουν το ασθενοφόρο και το Υπουργείο Παιδείας περιμένει λέει τα αποτελέσματα των ερευνών. Τι ακριβώς περιμένουν δεν γνωρίζουμε; Ποιός φταίει που δεν υπάρχουν ασθενοφόρα σε νησιά και σε περιοχές της Αττικής; Ας ρωτήσουν τους ανθρώπους της κυβέρνησης Μητσοτάκη να μάθουν…

    Στον απόηχο της σοβαρής καταγγελίας συγγενών 19χρονης εγκύου στον 8ο μήνα της κύησης, ότι έχασε τη ζωή της χθες το μεσημέρι στη Νέα Μάκρη, τόσο η ίδια όσο και το έμβρυο, καθώς περίμενε για ώρες το ασθενοφόρο, το υπουργείο απλά ανακοίνωσε πως:

    “Το Υπουργείο Υγείας διερευνά τις συνθήκες γύρω από τις μεταφορές ασθενών. Οι ευθύνες θα αποδοθούν μετά την ολοκλήρωση της σχετικής έρευνας. Παράλληλα, το Υπουργείο Υγείας αναμένει τα πορίσματα των ΕΔΕ από την 1η ΥΠΕ και το ΕΚΑΒ“.

    Και αυτό μόλις δυο 24ωρα από το περιστατικό του θανάτου 63χρονης γυναίκας που κατέληξε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο της Κω, σε καρότσα φορτηγού, λόγω έλειψης ασθενοφόρου.

    Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο της 19χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη

    Νέα Μάκρη: ΕΔΕ για το θάνατο της 19χρονης εγκύου, μετά τις καταγγελίες ότι άργησε το ασθενοφόρο

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. αράπης, μουσουλμάνος, πάκι, Γεωργιανός, θα σηκωνόταν super puma. Για τους λαθρο, έχουμε τα πάντα και δωρεάν (μη μας πουν οι κουκουέδες και οι κεερφάδες “ρατσιστές” & “φασίστες”). Για τον Έλληνα που φορολογείται και τους πληρώνει ΟΛΟΥΣ : “λυπούμαστε, δε διατίθεται ασθενοφόρο, καληνύχτα σας και περαστικά”.

    2. o cooli και το παρεάκι του με την ανοχή της”ανεξάρτητης” δικαιοσύνης να πετάει χαρταετό. ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ της μπανανίας ΓΕΛΛΑΣ

    3. ο δολοφονος της νεολαιας ειναι ενας παρανο’ι’κος που λεγεται κ μητσοτακης !!!! εαν ομως ηταν καποια απο τις εξωβιζες κιλοτες της βουλης θα ειχαν στειλει ελικοπτερο !!!!οξω συχαμενοι χαραμοφαγαδες ..

    4. Ρε τι να ψηφιστε κουλη ή να μην ψηφιστε το ιδιο ειναι. Η σινγκιουλαρ λοτζικ οτι θελει θα βγαλει απ τα κομπιουτερ, οι εκλογες ειναι κοροιδια για να πορωνεστε, να βριζετε ο ενας το αλλο, να ελπιζετε και στο τελος να απελπιζεστε. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

    5. Τωρα δεσαμε υποσχεθηκε η κουλα οτι μεσα σε 7 με 10 λεπτα θα ειναι τα ασθενοφόρα ετοιμα να παραλαβουν τον η την ασθενη…
      Το αλλο με τον τοτο το ξερετε?

    6. Φταίει ο Κουλης ο Αλέξης όλοι φταίμε…. Οι οικογένεια δεν μπορούσε να την μεταφέρει στο νοσοκομείο και περίμεναν τόσες ώρες. Αν είχαν σπάσει τα νερά της κοπέλας θα περίμενε ασθενοφόρο;;;;; ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας κάποια στιγμή.

    7. Το κομματικό παρασιτικό παρακράτος της ΝΔ, του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ εξοντώνει τον ελληνικό λαό, ένα λαό που με το κεφάλι στη λαιμητόμο φωνάζει “σφάξε με κομματικέ αγά μου, ν’αγιάσω”, μια δικαιοσύνη ανήμπορη με χειροπέδες στα χέρια, η αντίστροφη μέτρηση για την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του ελληνικού λαού έχει ξεκινήσει. Καλή ΨΗΦΟ (ΨΟΦΟ) ΣΤΙς 25 Ιουνίου 2023.

    8. Οταν εγω τα λεγα προ πολλων ετων κ.Χιο ουτε καν μπαινατε στο κοπο να δημοσιευσετε τα σχολια μου! Ας ειναι καλα λοιπον τα ιδιωτικα ασθενοφορα και το πενηνταρικο εντος Αθηνων! Εγκεφαλικο επαθα σημερα το φωναξε η συζυγος αυριο ηρθε αλλα ηδη ειμουνα στην εντατικη! Μονο ο Πλευρης φταιει η το ρουσφετομανι του καθε….μπαγλαμα κι αγιος ο Θεος?! Αυτα και για τον κ.Πολακη Ξανθο πως τους λενε!

    9. Αυτό το σάπιο ψευτορωμαίϊκο της απάτης και της ρεμούλας δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.Πρέπει να κατεδαφιστεί

    10. ο κόσμος δεν ψηφίζει σαν σχιζοφρενής ώστε να δώσει στον διαταραγμένο γουρλομάτη αυτοδυναμία
      αυτό γίνεται γιατί υπάρχουν 1.500.000 ανύπαρκτοι ψηφοφόροι που ψηφίζουν και μια εβραίο εταίρεια
      που μετράει λάθος τα κουκιά …

    11. Έχουμε την ανεξάρτητη δικαιοσύνη μη μασάτε όλα θα μπουν στη θέση τους εσείς απλά συνεχίστε να πληρώνεται φόρους και να αγοράζετε τη σαπιλα από τα σούπερ μάρκετ τους.

    12. Οι Μπατριωτες νομιζουν πως ασφαλεια ειναι τα ΜΑΤ, οι ΔΙΑΣ, και η ΟΠΚΕ (οι οποιοι μεταξυ μας ειναι για να προστατευουν τον Μητσοτακουλα και την παρεα του), και οχι το να εχεις ασθενοφορα , πυροσβεστικα, νοσοκομεια και τρενα. Κριμα για την κοπελα που η μοιρα το εφερε να βρεθει στην αναγκη ενος κρατους που κυβερνανε λαμογια με υπηκοους ουγκανα. Κουλη φερε και περιπολικα Tesla!!!

    13. Ηρεμια ρε παιδια η κοπελα ηταν Αλβανιδα, οταν φτιαχτηκε το ΕΣΥ εγινε για 10 εκατ. πληθυσμο, τωρα ποσοι ειμαστε 15 – 17 εκατ. Σε μια εβδομαδα περασαν τον Εβρο κοντα στα 500 ατομα, αυτοι σε λιγο θα κυκλοφορουν ελευθεροι και θα πηγαινουν στις δημοσιες δομες υγειας.

    14. Όταν κάλεις έκσβ σε ρωτάνε εάν έχει ασθενής τις αισθήσεις του. Εάν δεν έχει λιποθύμησει η κλήση μπαίνει σε 2η μοίρα. Σου λένε έχω 80 κλήσεις πριν από σένα

    15. οταν διπλα στην Αθηνα δεν μπορούν να στείλουν ασθενοφόρο πεθαινει νεα κοπέλα με το έμβρυο και αυτός που μας κυβερνούσε 4 χρόνια ξαναζητά την ψήφο μας καταλαβαίνετε που ζουμε.

      1. Για περιπολικα εχουν λεφτα ομως, λογικο αφου αυτοι πανε με τα ασθενοφορα του Metripolitan και του Υγεια…

    16. Τα διέλυσαν όλα τα κοπροσκυλα και μας έχουν να πεθαίνουμε σαν τα ζώα ή μάλλον χειρότερα κι απ τα ζώα

    17. Διπλή δολοφονία. Το κρίμα στο λαιμό του δράκουλα και του ναζιστή Πλεύρη.

    18. ΚΟΥΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ????ΦΑΤΕ ΚΟΥΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΑΘΕΝΟΦΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ………….ΕΚΤΟΣ ΑΜΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΑΙ ΚΑΝΑ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΡΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΗΚΟ ΑΣΘΕΝΟΦΩΡΟ

    19. Πια ασθενοφόρα στην πόλη μου δίπλα από το νοσοκομείο υπάρχουν δεκάδες ασθενοφόρα τα οποία είναι χαλασμένα και μη λειτουργικά εδώ και δέκα έτη τουλάχιστον και σκουριασαν από τις βροχές.Μονο για παλιοσίδερα είναι πλέον.Ως λειτουργικά υπάρχουν τρία ασθενοφόρα.Δεν ξέρουν σε πιο περιστατικό να πρωτοπανε.Τα φάγανε οι 300 τα λεφτά έχουν σκάσει από τα εκατομμύρια ευρώ που κλέβουν από τον Έλληνα Ραγιά.

      1. Εχει περιπολικα ο Κουλης του “κουτιου” αυτα να φωναζεται να σας πανε στο νοσοκομειο Μπατριωτες, 40% του δωσατε και τωρα σκουζετε, Ελ Σαλβαδορ του Μπουκελε θα σας κανει και θα λετε και ευχαριστω!!!!!

    20. και ο κ. Μιζοτακης μας υπόσχεται προεκλογικά ‘καλλιτερη δημόσια υγεία και παιδεία’, που σημαίνει περισσότερες απολύσεις και ιδιωτικοποιήσεις….

      με απλά λόγια δεν ιδρώνει το αυτί του….που πεθαίνει κόσμος στην ψάθα και κρεμιέται από τον λαιμό για να μην μπεί στην εντατική του νοσοκομείου…που αυτός και οι προηγούμενοι τα απαξίωσαν και εξευτέλισαν…..

      Ψηφίστε Μ@Λ@Κες τη ΝΔ και θα πεθάνετε, όχι λόγω υγείας, αλλά λόγω …….μ@λ@κί@ς…..αφού γουστάρετε να σας κλέβει ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ και να σας εξαπατά….

    21. Ελα το πόρισμα θα λέει ότι φταίει ο συντονιστής των ασθενοφόρων όπως ο σταθμάρχης στα Τέμπη και θα κλείσει η υπόθεση.

    Comments are closed.