ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ: ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΤΕ ΚΕΦΑΛΙ – «ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΓΙΟΥΝΟΥΖ» ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΕΝΤΟΛΗ

    Κοινοποίηση:
    ΓΙΟΥΝΟΥΖ

    Σκηνικό έντασης στήνει η Τουρκία καθώς το ερευνητικό Yunus (Γιουνούζ) απέπλευσε τις πρώτες πρωινές ώρες από τα τουρκικά παράλια και αυτή τη στιγμή βρίσκεται νοτίως της Λέσβου.

    Προχωρώντας σε ευθεία αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας, ο υδρογραφικός σταθμός της Τουρκίας εξέδωσε παράνομη Navtex με την οποία στέλνει το ερευνητικό σκάφος Γιουνούζ στην καρδιά του Αιγαίου!

    Σύμφωνα με τη ναυτική οδηγία, το σκάφος θα σταλεί σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη σε τέσσερα σημεία, σε μια περιοχή ανάμεσα στον Αη Στράτη, τη Λήμνο, τη Λέσβο και τη Χίο.

    Αυτό, την ώρα που παρατηρείται αύξηση των μεταναστευτικών ροών σε Αιγαίο και Έβρο, με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να ετοιμάζει ίσως -όπως όλα δείχνουν- νέα μεταναστευτική κρίση καθώς βολεύει και ο καλοκαιρινός καιρός.

    Ο πλους του Γιουνούζ, στο Αιγαίο, προστίθεται σε όλες τις πρόσφατες τουρκικές προκλήσεις με πτήσεις μια ανάσα από την Αλεξανδρούπολη και τα μπαράζ υπερπτήσεων πάνω από μεγάλα ελληνικά νησιά.

    Η Αθήνα σε όλα αυτά κάνει αυτό που κάνει πάντα, δηλαδή τίποτε.

    Μάλλον, κάτι παρόμοιο θα επιλέξει να κάνει και με το Γιουνούζ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. χα χα και αεροπλανοφορα βυθιζουν με τα λογια οι νεοναζι και οι φελοπουλικοι

    2. Πάντως rafale αγοράσαμε , άσχετο αν κάθονται κάτω από τα τολ και μας κοροϊδεύουν , οι μίζες πέσανε , στόχος επετεύχθη , άστα και αυτά να σκουριάσουν όπως και τα προηγούμενα.

    3. Ισως να ταρακουνηθει καποιος επιτελους και να γινει κατι γιατι αν ετοιμαζει ταυτοχρονα σε εβρο και αιγαιο ειναι η ευκαιρια μας να τον ξεμπροστιασουμε τον γυφτουλα που νομιζει οτι εγινε υπερδυναμη

    4. Να δείτε που στο τέλος θα πάρουν με τον τσαμπουκά και τα πετρέλαια υδρογονάνθρακες κράτος είναι αυτό η μπ@υρδ€λο

    5. Αφού ο μεγαλύτερος στρατός (ανθρώπινο δυναμικό στρατιώτες) του ΝΑΤΟ είναι οι Τούρκοι πως το ΝΑΤΟ θα χτυπήσει την Τουρκία θα μας τρελάνουν;Θα χτυπιουνται μεταξυ τούς ;Θα πήγαινει ένας Τούρκος θα φοράει στολή του ΝΑΤΟ θα πηγαίνει από την άλλη θα φοραει στολή τούρκου και θα ρίχνει στον εαυτό του.

      1. Ο Τούρκος κάνει τον Ευρωπαίο.
        Εδώ οι Σκοπιανοί κάνουν τους Αρχαίους Μακεδόνες αυτό σας ενόχλησε;

    6. ΘΑ ΣΕ… ΚΑΝΩ ΔΙΑΒΗΜΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

    7. Ψυχραιμια! Το διεθνες δικαιο του…..Νταβος εχει το λογο!
      Οι παλληκαριες μαιμου καποτε του Ανδρεα Παπανδρεου “βυθισατε το Χορα” ηταν για εσωτερικη λαικη καταναλωση με τις ευλογιες του τοτε Παιατ Χενρυ Κισσινγκερ!
      Καλο….σανο να μασαμε!

    8. οταν ενα ας το πουμε (κρατος ) δεν σε αφηνει ,να υπερασπειστεις το σπιτι σου εναντι σε καθε εισβολη τωτε τι νωμιζεται οτι θα κανει και με τους τουρκους ?

    9. Καλά ξεμπερδεματα με Ερντογκαν Ετοιμάζει αναγκαστικά πολεμικό επεισόδιο με Ελλάδα για να κερδίσει τος εκλογές του 2023 Εκ του άλλου έχει Ρωσία και Κίνα με το μέρος του και το ΝΑΤΟ ανεύθυνο τον υποστηρίζει αναγκαστικά μην διασπαστεί Οι μιζαδοροι και οι απατεωνες από το 1974 με δεκάδες δις δολλαρια εξοπλισμού που κονομησαν από οπλικά συστήματά τα γλεντούν στο εξωτερικό Λονδίνο Ντουμπάϊ Σιγκαπούρη ΗΠΑ Χάθηκε η Ελλάδα με τον Ερντογκαν και οι ρεμπεσκεδες ψοφαλογα Έλληνες το βουλώνουν και τον θερμοπαρακαλουν για συνομιλίες Ρεζίλια

    Comments are closed.