ΣΤΗΝΟΥΝ ΝΕΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ; ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ: «Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ»! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ, ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ! ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ

    Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος οικογενειών των θυμάτων του εγκλήματος στα Τέμπη, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε πως κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης για την ανακρίτρια, καθώς έχει συγγενική σχέση με πρώην υπουργό.

    Φυσικά, τίθεται το ερώτημα ποιος είναι ο πρώην υπουργός;

    Επίσης τίθεται το εύλογο ερώτημα αυτοί που διόρισαν την συγκεκριμένη ανακρίτρια για να ερευνήσει το έγκλημα των Τεμπών δεν γνώριζαν ότι λόγω συγγένειας υπάρχει κώλυμα;

    Συγκεκριμένα, στον Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας αναφέρεται:

    «Άρθρο 7
    Αμεροληψία των διοικητικών οργάνων
    1. Τα διοικητικά όργανα, μονομελή ή συλλογικά, πρέπει να παρέχουν εγγυήσεις αμερόληπτης κρίσης κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων τους.

    2. Τα μονομελή όργανα, καθώς και τα μέλη των συλλογικών οργάνων, οφείλουν να απέχουν από κάθε ενέργεια ή διαδικασία που συνιστά συμμετοχή σε λήψη απόφασης ή διατύπωση γνώμης ή πρότασης εφόσον:

    α) η ικανοποίηση προσωπικού συμφέροντός τους συνδέεται με την έκβαση της υπόθεσης, ή

    β) είναι σύζυγοι ή συγγενείς εξ αίματος ή εξ αγχιστείας, κατ ́ ευθεία μεν γραμμή απεριορίστως, εκ πλαγίου δε έως και τέταρτου βαθμού, με κάποιον από τους ενδιαφερομένους, ή

    γ) έχουν ιδιαίτερο δεσμό ή ιδιάζουσα σχέση ή εχθρότητα με τους ενδιαφερομένους.»

    Από την στιγμή μάλιστα που δεν είναι γνωστό και το όνομα του πρώην υπουργού κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως η συγγενική σχέση της ανακρίτριας επηρεάζει την διερευνητική διαδικασία.

    Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ανέφερε ότι οι συγγενείς ζητούν να αποκαλυφθεί η αλήθεια σε όλες τις πτυχές.

    «Πρέπει να ψάξουμε γιατί κανένας από τους συνηγόρους που βγαίνει δεν λένε κάποια πράγματα. Πρώτον η ανακρίτρια έχει συγγενική σχέση με πρώην υπουργό της νυν κυβέρνησης.

    Έχω καταθέσει αίτηση εξαίρεσης για να μπορεί να υπάρξει η ελεύθερη και ανεξάρτητη δικαστική διερεύνηση του θέματος».

    Ο δικηγόρος σημείωσε, επίσης, ότι «η συγγενική σχέση της ανακρίτριας δεσμεύει την ανάκριση».

    Στην συνέχεια, ο κ. Θεοδωρόπουλος υπογράμμισε ότι για να μην υπάρχουν αμφιβολίες θα πρέπει να εξαιρεθεί η κυρία Ανακρίτρια.

    «Υπάρχει εισαγγελική λειτουργός η οποία ήταν το 2017 στην υπόθεση στο Άδενδρο της Θεσσαλονίκης, και έχει οριστεί πάλι, ενώ έχει θέσει στο αρχείο την υπόθεση με τους τρεις νεκρούς», συμπλήρωσε.

    Σχετικά με τον κ. Ντογιάκο, ο δικηγόρος ανέφερε ότι «ο γιος του κ. Ντογιάκου ήταν μετακλητός υπάλληλος στο υπουργείο Μεταφορών».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Οι γονείς και οι συγγενείς πρέπει σαν μια γροθιά σαν ομάδα να κινηθούν με έντιμους Έλληνες δικηγόρους προς την Ευρώπη. Κατά αρχήν θα πετύχουν μείωση του κόστους και επειδή οι ξένοι δεν έχουν όφελος ή συνδιαλλαγή με τους εδώ είναι βέβαιο ότι και σοβαρό έλεγχο θα κάνουν, και ελλείψεις θα επισημάνουν, και σε συντομότερο χρόνο θα βγάλουν συμπεράσματα τα οποία πρέπει να τεθούν ενώπιον του ευρωπαϊκού δικαστηρίου. Εδώ θα κουκουλωθουν όλα, θα υπάρξουν απειλές, κάποιοι θα κάνουν πίσω, το δικαστικό σύστημα της χώρας συναλλάσσεται με την εξουσία κάνει τα στραβά μάτια, θα ακούσουν κάποια μέρα ότι η ετυμηγορία για το δυστύχημα έχει ως μοναδικό υπεύθυνο τον αχθοφόρο -σταθμαρχη και 2-3 άλλους. Μαζευτείτε μαζέψτε λεφτά και έξω να δικαιωθεί η μνήμη και να αναπαυθεί η ψυχή των παιδιών σας.

    2. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;Η ΚΟΙΜΑΣΘΕ ΒΑΘΙΑ;;;
      ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ;;;
      Στο πλαισιο ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ μετα απο την συμφωνια Μητσοτακη-Μπαγκλαντεs,η πρεσβεια ανοιξε γραφειο στην Μανωλαδα!!!!
      ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Κ@Λ@Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΗΝ Π@@@ΥΣΤΡΑ!!!ΚΑΙ ΤΙΣ Π@@@ΥΣΤΡΕΣ!!!ΞΕΚΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ!!!
      ΜΗΔΕΝ ΑΠΟΧΗ!

    3. ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΤΕ ΣΚΟΤΩΣΕ ΟΥΤΕ ΕΚΛΕΨΕ ΟΥΤΕ
      ΕΚΑΝΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΡΩΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ !!!!!
      ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ !!!!!!
      ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. Στεφάνες καλά τα ελεγες. Κλειστε ολους τους γέροντες στο σπίτι την ημερα των εκλογών. Σοφούς και μη. Μονο έτσι θα σωθούμε. Μονο έτσι θα ξεφύγουμε απο το ναζιστικό μέλλον που προδιαγράφεται. Σοφε Γεροντα μην το πάρεις προσωπικά, οι περισσοτεροι γέροι γίνονται φασίστες στα γράμματα, δεν είσαι ο μόνος. Το πρόβλημα είναι οτι υπαρχουν και οι γέροι στην ψυχή (δηλαδή φασίστες σε νεαρή ηλικία), αυτοι ειναι και η πραγματική γάγγραινα της κοινωνιας.

    4. Θελουμε παραιτηση Καραμανλη απο βουλευτης…..να παει στο σπιτι του !!!!

    5. Γιατί να ψηφίσω ΕΛΛΗΝΕΣ;
      Γιατί Πράγματι, με ισχυρό το Εθνικό Κόμμα όλοι όσοι εγκλημάτησαν εις βάρος των Ελλήνων, θα έμπαιναν φυλακή όπως ο νόμος ορίζει. Εμείς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ούτε τα μνημόνια, ούτε τις εκχωρήσεις του εθνικού μας εδάφους στα Ίμια και του ονόματος της Μακεδονίας μας, αλλά ούτε και τα τραγικά περιστατικά σε Μάνδρα, Μάτι και Τέμπη.

      Λαϊκή κυριαρχία, πολιτική κάθαρση, κοινωνική δικαιοσύνη, ελευθερία, αξιοκρατία. Αυτά βρίσκονται στην προμετωπίδα του πολιτικού μας αγώνα!

    6. Πολιτικοί δικαστες εργολάβοι μεγάλοεκδότες τρώνε ότι έχει απομείνει από τα ταμεία του κράτους, έχουν στήσει μια εγκληματική οργάνωση και ο ένας καλύπτει στηρίζει και υποθαλπτει τις απάτες και τα εγκλήματα του άλλου. Αυτό, δεν μπορεί να συνεχιστεί.

    7. Εννοείται θέλουν πλήρη έλεγχο της δικαστικής εξουσίας. Ποτέ δεν αποδέχονται ότι έχουν έστω και την παραμικρή ποινική ευθύνη ακόμα και στις μαζικές δολοφονίες που διαπράττουν.

    8. Όλοι οι γονείς συγγενείς φίλοι από τα αδικοχαμένα παιδάκια έχουν κάνει το λάθος του αιώνα Έστω και τώρα να αναλάβει την υπόθεση εγκληματολογικό δικηγορικό γραφείο από Λονδίνο ώστε να ελεγχει όλες τις έρευνες και να συλληφθούν από υπουργούς μέχρι τον τελευταίο μηχανοδηγό που έπαιρνε ρίσκα Αν περιμένουν με δικαστές της πλάκας και δικηγόρους χωρίς γνώσεις η μπαμπεσηδες δεν θα βγει άκρη Θα πληρώσει μόνο ο ηλίθιος σταθμάρχης και κανα 2 ακόμα

    9. Δόθηκε η εντολή για πολιτειακές ανωμαλίες .
      Αυτός είναι ο λόγος που ακούμε πολλούς συστημικούς καφροδημοσιογραφους να παριστάνουν τους αγανακτισμένους . Γι αυτό η εβροπεοι δημοσιεύουν κατά του καθεστώτος .
      Όλα ελεγχόμενα . Πορείες διαμαρτυρίες αποκαλύψεις κτλ .
      Πάμε για αλλά ….
      Καλή δύναμη και καλή μετάνοια Ορθόδοξα αδέλφια και αφήστε τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν τους άλλους για να τους σώσουν από τούτους .
      Τα ψοφίμια δεν πρόκειται να ξυπνήσουν ότι και να τους κάνουν οι 300 δήμιοι τους .

    10. Ενώ ο Κούγιας τι κάνει μας λέτε; Τα ρίχνει όλα στον σταθμάρχη!!! δεν είδε λάθη της κυβέρνησης.
      ποιος; ο δικηγόρος της πισπιρίγκου και των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

    11. Εννοείτε θα στήσουν αν δεν έχουν ήδη στήσει παραδικαστικό κύκλωμα γιαυτό πρέπει συστηθεί μια νομική ομάδα όπου θα καταφύγουν οι συγγενείς στα Ευρωπαϊκά και διεθνή δικαστήρια γιατί εάν περιμένουν να δικαιωθούν από την εδώ μαφία δεν υπάρχει περίπτωση.

    12. Εκτος απο μετακλητος ο γυιος Ντογιακου ειναι γνωστο κορακι

    Comments are closed.