ΣΟΪ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ! Η ΝΤΟΡΑ “ΔΕΙΧΝΕΙ” ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: «Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ… ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΩΝ» – ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    ΡΓΡΕΓ

    Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό η πρώην υπουργός, νυν βουλευτής της ΝΔ και αδελφή του πρωθυπουργού Ν.Μπακογιάννη είπε για το Αιγαίο πως «Η Τουρκία έχει ακρογιαλιές πολλών χιλιομέτρων και έχει και δικαίωμα στο Αιγαίο»!

    Μάλιστα λίγο νωρίτερα δήλωσε πως «πρέπει να παρουσιάσουμε στον κόσμο όλη την εικόνα»!

    Με λίγα λόγια η Ν.Μπακογιάννη προετοιμάζει το έδαφος για την επόμενη ημέρα τον εκλογών. Για κάποια παραχώρηση ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

    Γιατί αυτό σημαίνει διαπραγμάτευση με την Τουρκία όσο η Ελλάδα δεν διεκδικεί τίποτε.

    Υπό διαπραγμάτευση είναι μόνο τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.

    Οι δηλώσεις της Ν.Μπακογιάννη δείχνουν ποια θα είναι η ατζέντα του Κ.Μητσοτάκη σε περίπτωση που κέρδιζε μία δεύτερη 4ετία.

    Όπως δήλωσε:

    «Η Τουρκία για τον επόμενο χρόνο δεν έχει τα περιθώρια να ασχοληθεί με κάτι άλλο εκτός από τα δικά της μετά το κακό που τους βρήκε με τον σεισμό.

    Είτε είναι ο Ερντογάν, είτε οι Κιλιτσντάρογλου, έχουν να ανοικοδομήσουν και να δώσουν στέγη σε τόσους ανθρώπους. Ναι, θα μπούμε σε μια φάση που άνοιξε ένα παράθυρο για συνομιλίες. Εμείς ξέρουμε τι θέλουμε και σε τι βάση θέλουμε να μιλήσουμε.

    Το πλαίσιο είναι ένα και είναι το διεθνές δίκαιο. Το δίκαιο της θάλασσας. Αν συμφωνήσουμε σε αυτό, έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε.

    Πρέπει να παρουσιάσουμε όμως στον κόσμο όλη την εικόνα. Να ξέρει ότι η Τουρκία έχει ακρογιαλιές πολλών χιλιομέτρων και έχει και δικαίωμα στο Αιγαίο.

    Αλλά από την άλλη, αυτό που δεν μπορεί να κάνει η Τουρκία είναι αυτό που έκανε. Πχ να λέει ότι τα νησιά δεν έχουν υφαλοκρηπίδα».

    Σημειώνεται ότι η αδελφή του πρωθυπουργού, μιλώντας πριν σαράντα ημέρες στην εκπομπή Αντιθέσεις στο ΚΡΗΤΗ TV είπε πως για την ίδια δεν είναι… «ταμπού» η συνεκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων στην ανατολική Μεσόγειο ενώ τάχθηκε κατά της επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια στην περιοχή της Κρήτης, «αυτή την στιγμή».

    Μάλιστα σύμφωνα με την Ν. Μπακογιάννη η Ελλάδα δεν είναι προκεχωρημένο φυλάκιο της Δύσης, αλλά μπορεί να λειτουργήσει ως γέφυρα Δύσης-Ανατολής!
    Όμως, υπάρχει ένα πρόβλημα με τις «γέφυρες». Οι «γέφυρες» δεν εξυπηρετούν ποτέ τα δικά τους συμφέροντα, αλλά τα συμφέροντα κάποιων άλλων.

    «Δεν είναι ταμπού η συνεκμετάλλευση, εγώ δεν έχω κανένα ταμπού, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, υπάρχει η συμφωνία Αιγύπτου – Ισραήλ – Ελλάδας στην οποία εκλήθη και η Τουρκία. Η συμφωνία Ισραήλ – Λιβάνου που είναι σε πόλεμο είναι ένα παράδειγμα, συνεργάζονται», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Κάποια στιγμή θα γίνει διεθνής διάσκεψη για τα ενεργειακά στη Μεσόγειο, θα υπάρξει ευρύτερη συμφωνία. Η Μεσόγειος είναι μικρή θάλασσα με πολλά κράτη».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Τουρκογερμανοφιλοι τα ξέρετε ποια τι προθέσεις εχουν ετσι οποίοι ψηφίσουν τέτοια πράγματα είναι συνιπευθοινοι δεν υπάρχει πια δεν ήξερα ετσι…….!

    2. Η χανουμ μπουρεκ νεοντιμοκρατες χαμόγελα με τον εχθρό της Ελλάδας ουστ

    3. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ,ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ,ΚΟΛΟΣΟΓΟ ΠΡΟΔΟΤΩΝ,ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΙ.

    4. Χίλια μπράβο Ντόρα καλά το πας.
      Και άσε τα κουμουνιστικά απολιθώματα να σκούζουν.
      Η πατρίδα θα πάει μπροστά είτε το θέλουν είτε όχι.
      Η Ελλάδα είναι στα χέρια της πατριωτικής ΝΔ.
      Κυριάκο γ@μα τους.

      1. ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗ Η Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΚΟΜΜΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣΠΟΛΙΥΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΝΤΟΡΟΥΛΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΑΝΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ? ΕΔΩ ΧΥΘΗΚΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΖΑΡΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ? ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ.

        1. Για να είναι κάποιος προδότης πρέπει να είναι και Έλληνας. Μιλάς με σιωνιστικό σκουπίδι της ομάδας Jorge.
          Κεμάλ Ατατούρκ, Εβραίος, Κίσιντζερ , Εβραίος. Νίμιτς , Εβραίος. Μπλινκεν , Εβραίος. Μητσοτάκης, Εβραίος. Παπανδρέου Εβραίος. Δαμανάκη, Εβραία. Βενιζέλος Εβραίος. Τσίπρας Εβραίος. Σόρος Εβραίος. Ρότσιλντ Εβραίος Πόσες εθνικές τραγωδίες με Κύπρο, Μνημόνια, Μικρασιατική Καταστροφή, Μακεδονία. Αιγαίο, Δολοφονία Καποδίστρια χρειάζονται για να καταλάβουμε τί γίνεται;

      2. Ρε κομματόσκυλο της Νουδούλας και στο τουιτερ σου τις ίδιες παπαριές γράφεις σας ταΐζει καλά η Νουδούλα.
        Ο Κούλης σας τελείωσε πάρτο χαμπάρι έρχετε πείνα για σένα κομματόσκυλο να δούμε τότε ποιος θα σκούζει.
        Το Αιγαίο δεν είναι ούτε τσιφλίκι του πατέρα σου ούτε του Κούλη ούτε της σκρόφας Ντόρας.
        Άντε γ@μώ τη ΝΔ σας πιυ νομίζετε είστε ιδιοκτήτες της χώρας.

      3. Ποια κομμουνιστικά ρε βλάκα,ανθελληνα. Αν πουλάς την πατρίδα σου ποια πατρίδα λες ότι μετά θα πάει μπροστά. Δε ντρέπεσαι εκτός αν δεν είσαι Έλληνας, αν δεν υπηρέτησες στο στρατό, αν δεν ξέρεις ιστορία, αν δεν ξέρεις τι σημαίνουν οι μπλε και άσπρες γραμμές της σημαίας μας. Ούτε κομματοσκυλο είσαι, ούτε νεοδημοκρατης, απλά άρρωστος.

      4. Αν ο Κυνέγειρος ήξερε πως ένας ελληνάρας (εσύ δηλαδή – να στο εξηγήσω – γιατί δε θα το καταλάβεις) χρησιμοποιεί το όνομά του αμοιβόμενος, για να γράφει μηνύματα κατά της πατρίδας του όλη τη μέρα εδώ και εκεί, θα είχε κόψει και τα δύο του χέρια και μετά θα έπεφτε να πνιγεί δίνοντας εντολή να το κάψουν μετά και να ανακατέψουν τη στάχτη του με κοπριά. Τι θα φας αύριο? – Μέχρι εκεί μπορείς να σκεφτείς.

    5. Φυσικά και έχει δικαιώματα η Τουρκία στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσογείο αλλά που να το καταλάβουν αυτό τα γίδια οι ψηφοφόροι του Κασιδιάρη.
      Σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση η ΝΔ είναι 7 μονάδες μπροστά.
      Ώρε γλέντια που έχουμε να κάνουμε.

      1. Μόλις το Ιράν ισοπεδώσει το Ισραήλ να δω τί γλέντια θα κάνεις σιωνιστικό σκουπίδι.

    6. Αν θελει να μοιρασει το αιγαιο η κυρια , καλυτερα θα ηταν να τους δωσει στους τουρκους τη περιουσια της.το αιγαιο ειναι περιουσια ολοκληρου του εθνους και του λαου μας

    7. Νομίζω πως πρέπει να πάρει μεταγραφή στο τουρκικό κοινοβούλιο, τα συμφέροντα του οποίου προωθεί!!!
      (κάπου διάβασα ότι στην Απέναντι χώρα γέννησε το “χρυσό” αγόρι…

    8. Κυρά μου… ετοιμάσου… γιατί θα φας καλά στις εκλογές!!! Εκεί να δεις χαρά στα σκέλια σου

    9. Όσοι τους ψήφισαν και θα τους ψηφίσουν για να τρώνε τα σάπια λεφτά με τα οποία τους εξαγοράζουν αυτά τα ερπετά…

    10. Δώστε τις βίλες σας που γίνανε με λεφτά του ελληνικού λαού και αφήστε το Αιγαίο που χύθηκε αίμα. Ψηφίστε Κασιδιάρη γιατί αλλιώς οι Πρέσπες του Αιγαίου είναι σίγουρες!

      1. ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΟΥ!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ.

        1. Οι φασίστες είναι αυτοί που πάνε να αποκλείσουν τον Ηλία και να επιτρέψουν το κεερφα του Μαχμούντ και του Μοχάμεντ. Και που είναι οι υπόλοιποι πατριώτες να καταδικάσουν τον φωτογραφικό αποκλεισμό του Ηλία; Νομίζετε ότι θα ψηφίζαμε εσάς την ώρα που δεν αποδοκιμάζετε τον αποκλεισμό του Ηλία και νομίζετε ότι θα πάρετε τις ψήφους μας; Μιλήστε ρε για το κεερφα των λαθρομεταναστών που το επιτρέπει ο Κούλης! Όλοι Ηλία, χωρίς εκβιασμούς για την Ελλάδα μας.

        2. Φυσικά οι πατριώτες δεν είναι φασίστες. Αυτός ο χαρακτηρισμός λέγεται επίτηδες, είναι στον αντίποδα του είναι κομμουνιστής. Δηλαδή κακός και επικίνδυνος. Βλέπεις, επειδή την ιστορία την γράφουν οι νικητές κάποιες φορές που ο πατριωτισμός νίκησε τη φασιστική ιδεολογία όπως με το Μεταξά το 40 δεν συμφέρει κάποιους να λένε τα γεγονότα ως έχουν, παρά μόνο να αποδίδουν χαρακτηρισμούς.

    11. Τα νησια δεν εχουν ακτες μονο υφαλοκρηπιδα; Προδοτες.

    12. Γιατί ρε παιδιά πάντα να πανηγυρίζει και να χαίρεται ο εχθρός με τις συμφωνίες των πολιτικών μας;;;; πρόσφατα πανηγύριζαν οι Αλβανοί και επί Τσιπρα οι Σκοπιανοι κάτι δεν πάει καλά με τις Ελληνικές κυβερνήσεις!!!

    13. Εσείς οι μακεδονομάχοι,οι πατριώτες μην ξεχάσετε να τους ξαναψηφισετε. Μα αν η ΝΔ ήταν πατριωτικό κόμμα και είχε ηγέτες πατριώτες τόσα χρόνια που έχει κυβερνήσει θα είχε κάνει την Ελλάδα πρότυπο κράτους και όχι 400 δις χρέος και μπανανία. Ούτε και οι άλλοι είναι πατριώτες αλλά στη ΝΔ φωνάζουν και επικαλούνται ότι έχουν τον τίτλο. Αυτοί είναι μιζαδοροι και πωλητές των ασημικών του κράτους.

      1. Κεφαλονίτη μη ξαναπιάσεις στο στόμα σου τη Μακεδονία, γαμώ το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΟΥΔΟΥΛΑ σου μαζί, σιωνιστικό σκουπίδι.

        1. Προεδρικός, γιατί σε πειράζει η αλήθεια; Μάθε πρώτα να διαβάζεις και να μην βιάζεσαι να βρίσεις. Οι μακεδονομάχοι και πατριώτες των συλλαλητηρίων ήταν ο κόσμος και μπράβο τους , αλλά δεν καταλάβαιναν ότι ψηφίζοντας Μητσοτάκη θα τους προδώσει. Δεν ξέρετε πολιτική ιστορία, δεν ξέρετε τι έλεγε ο πατέρας του για το θέμα της ονομασίας της Μακεδονίας, δεν ξέρετε το βίο και την πολιτεία της οικογένειας Μητσοτάκη. Κατάλαβες τι λέω; Και σου επιστρέφω το σιωνιστικό σκουπίδι γιατί εγώ δεν ξέρω απ’αυτά όμως ξέρω ότι ένας Μεταξάς ή ένας Παπαδόπουλος όλους θα σας είχαν κλαρίνο.

          1. Εγώ ξέρω τί είναι Μητσοτάκης, εσύ μάθε τί είναι Τσίπρας και μετά ξαναμίλα για Μακεδονία.

          2. Όσο για το τάχα δεν ξέρεις τί είναι Σιωνισμός αποδεικνύει ότι είσαι Εβραιόπουλο που πετάει τη μπάλα στη κέρκίδα. Έλληνας που δεν ξέρει τί έχει κάνει ο Σιωνισμός στην Ελλάδα, δεν είναι Έλληνας , γιατί δεν γνωρίζει ιστορία. Πόσο μάλλον εσύ που το παίζεις ανίδεος ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΣΤΑΣ, γαμώ τη Μασωνική ΣΤΟΑ που σε πέταξε τη Κεφαλονίτικη…

            1. Προεδρικός, πήγες σχολείο; Διαβάζεις τι γράφω ή γράφεις ότι σου κατέβει απλά για να βρίσεις. Από που βγάζεις το συμπέρασμα για Συριζαιος, για μασονική στοά, για εβραιοπουλο. Έδωσα σε δύο άτομα επίτηδες να με διαβάσουν και να σε διαβάσουν στις απαντήσεις που δίνεις και ο ένας μου λέει μη δίνεις βάση σε πωρομενους και ο άλλος μου λέει ότι πρέπει επειγόντως να σε δει φιλόλογος. Κάνε φροντιστήρια αν θες από προεδρικός να γίνεις πρόεδρος. Συμπέρασμα, χέστηκα για αυτά που λες, για όλα τα κόμματα σας, εγώ ξέρω ότι τα όχι δεν θέλουν μόνο έναν Μεταξά αλλά και έναν λαό έτοιμο από καιρό για να τα υποστηρίξει. Αν πάλι δεν κατάλαβες είσαι για τον Άγιο.

    14. Ούτε ταμπού είναι οτι ο τερης χρυσος σε γκάστρωσε 13 ετών και ξεγέννησες σε ταξί..

    15. Μαλλον άρχισε μπαφους κ.αυτη κ τους δείνει ο μπαλαουρας

    16. ΤΟΥΡΚΑΛΟΕΒΡΑΙΑ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

      ΣΙΧΑΜΑ

    17. Άκου να δεις μαντάμ, όλα είναι δικά μας και θα τα διεκδικήσουμε. Αν είναι θέλημα Θεού να πέσουμε θα πέσουμε όλοι μαζί, όχι εμείς στη φτώχεια και εσείς να καλοπερνάτε με τα λεφτά μας. Αν δεν σ’ αρέσει μάζευέ τα και δρόμο από την Ελλάδα.

    18. Ακόμη κι αν βγει ο Κιλιντσάρογλου πέρα από την οικοδόμηση των σεισμοπαθών περιοχών πιστεύω ότι θα ασχοληθεί και με τα σκάνδαλα του Ερντογάν, τα λεφτά που έκλεψε για να φτιάξει τα παλάτια του. Πού χρόνος να ασχοληθεί και με μας.

    19. Λυπαμαι αλλα λογαριαζουνε χωρις τον ξενοδοχο Βλαδιμηρο! Ο Θεος να τους συγχωρησει αλλα τα “εξυπνα” πουλια απο τη μυτη πιανονται! Ερντοκλαν μην ξεχνας οτι ο Ρωσος εινσι καραεθνικιστης και η ιστορια επαναλαμβανεται!

    20. , Ρε παιδιά. Δεν είχε καρκίνο ή κωλογρια?
      Η ειταν ολλα Μητσοτακεικο θέατρο?
      Αντε πέθανε φάντασμα του βελζεβουλ να ξεβρωμισει ο τόπος…

      1. ΒΟΥΛΏΣΤΟ ΡΕ!!! ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΜΗ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!

    Comments are closed.