ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ “ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ” ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ – ΤΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΤΟ “ΘΑΨΙΜΟ” ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΘΑ

    Κοινοποίηση:
    poli-simantiko2-1-1

    Δεν έχουμε πλέον να ασχοληθούμε μόνο με την Τουρκία που έχουν κάνει σουρωτήρι τα σύνορά μας αλλά και την… Πακιστανική πολεμική αεροπορία. Σε μια πρωτοφανή πρόκληση προχώρησε το… Πακιστάν (ναι, το Πακιστάν) καθώς χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης πέταξε στο FIR Αθηνών ένα  αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας και συλλογής πληροφοριών τύπου P-3 Orion υποστηρίζοντας έτσι τις παράνομες απαιτήσεις της Άγκυρας.

    Το αεροσκάφος μπήκε στο FIR Αθηνών ανατολικά του Καστελόριζου, μετά συνέχισε στο FIR Λευκωσίας και κατόπιν επέστρεψε στην βάση του ακολουθώντας την ίδια πορεία αντίστροφα.

    Είναι σαφές ότι στα πλαίσια της στρατηγικής του συμμαχίας με την Τουρκία, το Πακιστάν υποστηρίζει τις τουρκικές θέσεις για αμφισβήτηση της ελληνικής ΑΟΖ και των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

    pakistan-navy-lockheed-p-3c-orion-miroslava-jurcik

    Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο με αεροσκάφος άλλης χώρας, καθώς μέχρι σήμερα με εξαίρεση τα αεροσκάφη της τουρκικής Αεροπορίας και γενικότερα των ενόπλων δυνάμεων της γειτονικής χώρας που δεν καταθέτουν σχέδιο πτήσης ή το κάνουν σπάνια, στο πλαίσιο τακτικής, όλες οι άλλες χώρες το πράττουν.

    Άμεσα θα πρέπει το ελληνικό ΥΠΕΞ να ζητήσει εξηγήσεις από τον Πακιστανό πρεσβευτή και την πακιστανική κυβέρνηση για το περιστατικό αυτό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε δύο μέρες πριν και αντίδραση από Ελληνικές Αρχές δεν έχει υπάρξει. Μπορεί και να μην το έχουν πάρει καν χαμπάρι…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ??

    2. ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΥΡΙΝΙΚΑ
      ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ…
      ΑΡΓΟΥΜΕ ΠΟΛΥ…
      ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ?

      1. ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΤΕΝΕΚΕΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΤΖΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ? ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ .ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.ΡΕ ΣΕΙΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ

        ΥΓ.ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ?
        ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΠΕΨΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΕΡΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ.?

    3. Πακιστανοί κάνουν παραβιάσεις στο Αιγαίο σύμμαχοι με τους Τούρκους (Έλληνες όμως τους προτιμούν στις δουλειές τους)
      Κάθε καρυδιάς καρύδι μπαίνει στη χώρα εκτός από 5,10 Συριους σε κάθε εισβολή εκατοντάδων ακυρων εθνικοτητων εκτός Συρίας (Έλληνες τους ταΐζουν κ τους στεγαζουν, Έλληνες τους περιμένουν πως κ πως για φθηνά εργατικά χέρια)
      Άστεγοι Έλληνες ηλικιωμένοι στα αζήτητα (η εκλησσια δίνει μοναστήρια σε βιαστές κ δολοφόνους)
      Κοντεύουμε 17 νοεβριου(Έλληνες πιστεύουν ακόμα στη μεταπολιτευση)
      Είστε για κλάματα αλλά όχι από λύπηση, λυπάσαι όποιον αδικείτε όχι όποιον βγάζει τα μάτια του μόνος του, είστε για κλάματα απ τα γέλια Νεοέλληνες πεινάνε τα παιδιά σας κ φεύγουν στο εξωτερικό κι εσείς ακόμα κοιμάστε γτ είστε αμόρφωτοι, παρτάκιδες και ξεφτίλες. Υ. Γ δεν ομιλώ για όλους μα το 50% του λαού είναι για πέταμα.

      1. Δεν σκεπτεσαι οτι το 50% του Ελλην.λαου ειναι ενοχοποιημενο;Για να μη πω & παραπανω.Ενοχοποιησαν τον λαο τα προδοταρια οι πολιτικοι,για να μη μπορη να αντιδραση.Τωρα δινουν τη χωρα διχως να φοβουνται κανενα.

        1. Δηλ μου λες ότι ενοχοποιητε μόνο όταν χρειάζεται αγώνας κ στα εύκολα δεν ενοχοποιητε; Γιατί εγώ καθημερινά κτ τέτοιο βλέπω και πίστεψε με γυρνάω πολύ έξω λόγο δουλειάς κ 15 χρόνια τώρα έχω μάθει τη παραμυθά να μ κοπεί το χέρι κτλ κ όταν ψηφίζουν πάλι τα ίδια, ενοχοποιημενος είναι κάποιος με συνείδηση κ δηστυχως οι Έλληνες πλέον όχι συνείδηση δεν έχουν αλλά φέρονται σα ζώα, τροχαίο γίνεται κ αντί να βοηθήσουν τραβάνε βίντεο. Και κτ τελευταίο αν είναι ενοχοποιημενο κλ κάνει γτ εκείνο εκλεγεί προδότες, you know καμία κυβέρνηση δε βγήκε μόνη της. Ο Ελληναρας μόλις του ταξουν ψηφίζει κ Τούρκο κ μόλις πάρει τα 3 του καραμπελα μετεκλογικά, κάθεται κ βρίζει τους προδότες που εγλυφε για να μπει σε κάνα δημόσιο ή να πάρει κάνα δάνειο για cayenne ενώ βγάζει 3 και 60 για να το παίξει κάποιος, φίλε μου με όλο το σεβασμό η καραμέλα αυτή έλιωσε.

    4. Προδότες και στην ΝΔ μόνο τις καρέκλες ήθελαν.

    Comments are closed.