ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 32ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ – ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΕΝΕΔΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΔΥΟ ΣΦΑΙΡΕΣ

    Κοινοποίηση:
    rodos_

    Νεκρός εντοπίστηκε ο δράστης της δολοφονίας της 32χρονης γυναίκας στην Ρόδο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας, ηλικίας 35-40 ετών, βρέθηκε νεκρός στην οικία του, έχοντας βάλει τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο που χρησιμοποίησε για την δολοφονία της γυναίκας με την οποία -σύμφωνα με πληροφορίες- προσφάτως είχε χωρίσει.

    Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι αστυνομικοί που έχουν κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι του βρήκαν ένα σημείωμα το οποίο έγραφε:

    «Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».

    Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα ο άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα στη μέση του δρόμου. Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας ΡΟΔΙΑΚΗΣ, άγνωστος πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε γυναίκα 30 περίπου ετών, η οποία εκείνη την ώρα επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού.

    Το θύμα πυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα δύο φορές.

    Οι αξιωματικοί της ασφάλειας Ρόδου που βρίσκονται στο σημείο συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο με το οποίο τελέσθηκε το φονικό.

    Κάτοικοι της περιοχής επισήμαναν ότι η άτυχη κοπέλα διέμενε στην παράλληλη οδό και ότι σήμερα είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην οδό Μόσχας.

    Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ένα άγνωστο αυτοκίνητο με δύο άτομα μέσα, περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα από το δικό της που ήταν σταθμευμένο και την εκτέλεσαν με δύο σφαίρες.

    Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ενός ή δύο ατόμων.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Μεγαλη προσοχη στης επιλογες που κανετε κοριτσια σε οτι αφορα τους ανδρες

    2. ανόητες και απερισκεπτες συγκρισεις εποχών και … πολιτευμάτων ,τότε και τώρα …. Παντελώς ανυποστατα οσα λενε μερικοι .. Ο τυπος δεν αντεξε την απορριψη απο την σχεση του και εκανε αυτο που εκανε .. Καμμια σχεση με « μέρα -μεσημέρι κτλ » ,δεν μιλαμε για τυφλη εγκληματικη πραξη ,αλλά για συγκεκριμενους λογους ,τι δεν καταλαβαινετε ?

    3. γεμισαμε ψυχακιδες μετα απο τα λοκνταουν αγριεψαν πιο πολυ ακομα

    4. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Η ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ…ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΗΔΗ ΟΛΑ…ΠΩΣ ΤΗ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ…ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ

    5. αθηνούλα, πως αναγιγνώσκεις εις τα Γραφάς ; τα οψώνια της αμαρτίας …(συμπλήρωσε τη φράση)

    6. Άλλη μια γυναικοκτονια. Ποιος φταίει;;; Μα φυσικά ότι ήταν γυναίκα. Έπρεπε να ήταν ουδέτερο . Με ποιο θράσος ήταν γυναίκα;; Καλά της έκανε. Εγώ αποφάσισα να γίνω ουδέτερο. Το μαλακιστηρι ας πούμε είναι ένα αξιοπρεπές όνομα;;;; Ή το μπαγλαμαδάκι;;;; Βρείτε μου ένα εσείς οποίο σας αρέσει.

    7. σιγουρα μπολιασμενοι και ο φονιας και το θυμα!!Καλο παραδεισο αλλα αυτα εχουν οι μεταλαξεις!!

    8. Έχουνε ξεφύγει στην πουτ@νιά μερικές κ να τα αποτελέσματα…
      Συνέλθετε μερικές.

      1. Κάποιε, δεν είσαι απλά μ@λακας, είσαι το απόλυτο χαρακτηριστικό του μ@λακα.

    9. Α ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑς ΑΣΤΥΝΟΜΙΑς ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΚΛΗΜΑΤΙΕς ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΟ

    10. κάποιοι άντρες θίγονται υπερβολικά με την απόρριψη

      1. μονο οσοι εχουν κομπλεξ βαρβατο θιγονται και οι ηλιθιοι η γυναικα ειναι σαν το λεωφορειο το ενα φευγει το αλλο ερχεται βεβαια το ιδιο ισχυει και για τους αντρες οχι σαν την αλλη που εριξε βιτριολι για εναν αντρα ( ετσι λενε )

    11. Με ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αισθανόμαστε απολύτως ασφαλείς. Η μόνη κυβέρνηση στην ιστορία της Ελλάδας που η Εγκληματικότητα έχει ξεφύγει από τα όρια του θεμιτού και φυσιολογικού. Που να μην είχαμε και δυο Lockdown…

    12. Ελλαδα μπουρδελο καημενε Παπαδοπουλε! Μαθητης ημουνα κι εκανα μπουρδελοτσαρκα 12 η ωρα τη νυκτα το 1970 ! Ο μονος μου φοβος ητανε οι πεζες περιπολιες των αστυνομικων μηπως μου ζητησουνε τη ταυτοτητα για την ηλικια και το ακαταλληλο της ωρας.
      Μεταπολιτευση παιδια δημοκρατια ποιος Χρυσοχοιδης οποιο και να βαλει ο λουλης μερα μεσημερι θα φας και δυο σφαιρες!

    Comments are closed.