ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ! ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΠΙΑΤΣΑ! «Ο ΝΟΣΗΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ. ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…» ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

    Κοινοποίηση:
    tragkas-mitsotakis-1280x720

    Με συνοπτικές διαδικασίες και όπως φαίνεται μετά από ισχυρές πιέσεις από το Μέγαρο Μαξίμου ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί (Δευτέρα 11/5/2020) η λήξη συνεργασίας του Γιώργου Τράγκα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90.1».

    Παραθέτουμε ορισμένες από τις φράσεις του Γιώργου Τράγκα:

    – Με εντολή της εκτελεστικής εξουσίας, για μια ακόμη φορά, διακόπτεται βιαίως ένα συμβόλαιο μου πριν τελειώσει. Μετά από τέσσερα χρόνια διακόπτω τις εκπομπές μου στα “Παραπολιτικά FM” την Παρασκευή 29 Μαΐου.

    – Εκτιμούν και πιστεύουν κάποιοι στο Μαξίμου ότι δεν πρέπει να ακούγεται η φωνή μου ή τουλάχιστον να παρεμποδιστεί και γι’ αυτό πίεσαν αφόρητα.

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ βρήκε τον Γιώργο Τράγκα νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας κατά την προετοιμασία έκδοσης του μηναίου περιοδικού του. «Έγινε μακελειό» μας είπε. “Ο Μητσοτάκης έβαλε…”

    Όλη η αποκαλυπτική συνέντευξη αύριο Τρίτη 12 Μαΐου στην πατριωτική εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Εμ!Ποιος του πε να βγάζει καθημερινά λογίδρια.Κε Μητσοτάκη και Με Μητσοτάκη.
      Κλάσε μας τ αρχιδια Κε Μητσοτάκη.

    2. θα πάει στο διάολο όταν έρθουν οι εκλογές ο χανζαροεβραιος

    3. Κληρονομική δημοκρατία. Αν δεν είσαι 5η γενιά Μητσοτάκη δεν σου αναγνωρίζονται δικαιώματα.

    4. ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΝΔ ΟΠΩΣ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,
      ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΟ ΠΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,
      ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΚΑΝΑ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟ!

    5. τον εφαγε η εμπαθεια του
      Θα τον απακαταστησει ο συριζα μολις τον ξαναβγαλουν τα γιδια οι ελληνες

    6. Ο αληταράς Μητσοτάκης νιώθει ισχυρός επειδή έχει τη στήριξη των ξεπουλημένων δημοσιογράφων και των καταχρεωμένων ΜΜΕ, τα οποία μπουκώνει με εκατομμύρια για να του εμφανίζουν ποσοστά επιπέδου Κιμ Γιονγκ Ουν στις κάλπικες δημοσκοπήσεις. Έχει και το πρόσφατο 40% που του έδωσαν τα ανθρωπάκια οι ραγιάδες και έχει ξεσαλώσει προσπαθώντας να καταπνίξει κάθε διαφορετική φωνή. Βέβαια οι ηλίθιοι που τον ψήφισαν αρχίζουν να ζορίζονται από τη φτώχεια και ξυπνάνε από το παραμύθι της ανάπτυξης και της στήριξης της μεσαίας τάξης και συνειδητοποιούν ότι οι μόνοι που θα φάνε για άλλη μια φορά είναι οι ολιγάρχες, τα τσιράκια, οι νταραβεριτζήδες και τα κρατικοδίαιτα βαμπίρ που είναι υπερ της ελεύθερης αγοράς στα κέρδη και υπέρ του αντίστροφου κομμουνισμού στις κρίσεις, δηλαδή τα φτωχαδάκια να ξεχρεώνουν τους μεγαλοκαρχαρίες.
      Ο Τράγκας είναι από τους ελάχιστους που λέει τα πράγματα όπως τα βλέπει (δεν σημαίνει ότι έχει πάντα δίκιο) και αυτό φυσικά ενοχλεί τους μητσοτάκηδες και τους λοιπούς πάμπλουτους κληρονόμους του αίματος και του ιδρώτα του ελληνικού λαού, που νιώθουν ότι η Ελλάδα είναι μαγαζάκι τους.

    7. προφανως η προπαγανδα Τραγκα δεν αρεσε στην ιδιοκτησια του σταθμου.

    8. Η αλήθεια είναι πως με Μητσοτάκη η λογοκρισία έχει ανέβει πάρα πολύ.

      1. ο σύριζα δεν κατήργησε ΟΛΕΣ τις τηλεοπτικές άδειες για να τις μοιράσει στους αβανταδόρους του έναντι δανεικών βοσκοτοπιών; Όξω ρεεεε

    Comments are closed.