ΣΟΚ! ΕΝΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΤΟΝ ΕΥΖΩΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ! ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Σάλο είχε προκαλέσει μια νέα φωτογραφία που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα που απεικονίζει τουρίστα από τα Σκόπια να φοράει μπλούζα της «Μεγάλης Μακεδονίας» που περιλαμβάνει ελληνικά εδάφη και να ποζάρει δίπλα σε εύζωνα στο Σύνταγμα με σκοπό τον εξευτελισμό.

    Η φωτογραφία έχει προκαλέσει σάλο με πολλούς να πιστεύουν ότι ο «τουρίστας» θα έπρεπε να συλληφθεί από τους αξιωματικούς που υπήρχαν εκείνη την στιγμή εκεί.

     

    Αναλύσαμε την φωτογραφία με ειδικό πρόγραμμα και επιβεβαιώνουμε ότι η φωτογραφία δεν είναι επεξεργασμένη.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Δυστυχώς από την στιγμή που δεν παρενόχλησε τον εύζωνά μας, δεν έχει κανένα δικαίωμα να τον συλλάβει ο αστυνομικός. Κακώς όμως δεν τον έπιασε σβέρκο-κώλο κανένας συμπατριώτης μας να τον στείλει στα Βαρντάσκα χωρίς εισιτήριο

    2. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ… ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΦΟΡΑ….ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΙΣΧΡΟ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΞΕΡΟ ,ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ..
      .ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ,ΖΑΜΑΝΦΟΥΤΙΣΤΕΣ …..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΟΓΚΟΛΕΣΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ…..ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΗΔΗΞΕΙ ….Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ (ΑΠΑΙΣΙΟΙ ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΕΙ …

    3. Αυτός είναι ότι πρέπει για προσάναμμα , φωτιά στους προδότες 300. Δυστυχώς δεν υπάρχει κόμμα να σώσει την Ελλάδα όλοι είναι πουστρακια μόνο οι Έλληνες θα σώσουμε την χώρα μας.

      1. Πρόσεξε μην σπάσεις κανένα νύχι.

    4. ΚΑΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΕΣ “ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑ, ΘΑ ΤΟΥ ΡΑΝΑ”…ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΟΥΛΟ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ “ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ”…”ΤΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ”…”ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ”…ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ.

    5. Ναι αυτός μας πείραξε. Τα 300 ΤΟΜΑΡΙΑ μέσα στην Βουλή είναι οκ ε;

    6. ΠΟΥΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΙ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ?ΑΜΑ ΗΤΑΝ 3ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΗ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ…ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΙ ΜΟΥΛΟΙ…ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΑΛΒΑΝΟΙ,ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ,ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΙ,ΑΝΤΙΦΑΚΛΑΝΕΣ,ΠΑΙΔΟΦΑΓΟΙ ΒΡΕΦΟΒΙΣΤΕΣ ΚΝΙΤΕΣ…

    7. το καλοκαίρι που έρχονται Χαλκιδική θα γίνει της πουτάνας

    8. Πρέπει να αρχίσει το Ματσούκι από εμάς να κάνουμε γιούργια εινε θέμα πατριωτικό οι πολιτικοί δεν έχουν πατρίδα μόνο ευρώ!!!!!!!

    9. Ο τσολιάς έπρεπε να του χώσει την ξιφολόγχη στο κ…ο

    10. Μαλλον ηθελε να δοκιμασει του τσολια την…. το μ#*€ο

    11. ΕΔΏ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΌΧΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΤΩΝ ΞΈΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ, ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΚΆΤΙ ΤΈΤΟΙΟ ΑΝΘΈΛΛΗΝΙΚΟ. ΘΑ ΔΟΎΜΕ ΚΑΙ ΆΛΛΑ. ΌΣΟ ΕΚΤΕΛΟΎΝ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΈΣ ΤΟΝ ΞΈΝΩΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ, ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΆΖΕΙ ΚΑΘΌΛΟΥ Η ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΛΑΌΣ. ΤΌΤΕ ΑΥΤΉ Η ΧΏΡΑ ΟΔΕΎΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΌ. ΕΆΝ ΚΆΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΊ ΤΟ ΚΑΚΌ ΠΟΥ ΓΊΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΏΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΆ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΊ. ΤΌΤΕ ΕΊΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΆΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ.

    12. Όταν την πατρίδα μας την εξευτελίζουν οι ίδιοι οι πολιτικοί μας και πολίτες τη περιμένεις να κάνουν αλλοδαποί.

      1. Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες…..

    Comments are closed.