ΣΟΚ! ΣΥΜΜΟΡΙΑ Γ@ΦΤΩΝ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΕΙΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ 86ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΟΛΙΣ 200 ΕΥΡΩ – ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΙ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

    Κοινοποίηση:
    oikia86xronou

    Θύμα ληστείας έπεσε ένας 86χρονος μέσα στο σπίτι του πριν λίγες ημέρες, με τους δράστες να τον χτυπούν αλύπητα και να χάνει λίγο αργότερα τη ζωή του στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί. Όπως αποδείχτηκε από την έρευνα των Αρχών, πίσω από τη ληστεία και το έγκλημα κρύβονταν δυο παιδιά μόλις 12 και 14 ετών, τα οποία εισέβαλλαν στη μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη για ληστέψουν τον ηλικιωμένο, την ίδια ώρα που η γιαγιά και ο παππούς τους είχαν το ρόλο τσιλιαδόρων.

    Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα, καθώς οι δυο έφηβοι τον χτυπούσαν βάναυσα στο κεφάλι και στο σώμα, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

    Οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών της ασφαλείας Θεσσαλονίκης άρχισαν να συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας γύρω από το σπίτι και σε συνδυασμό με όσα τους είπαν κάτοικοι και γείτονες του ηλικιωμένου κατάφεραν να αποκαλύψουν τις ταυτότητες των δύο ανήλικων δραστών.

    Ομολόγησαν και περιέγραψαν την εισβολή τους στο σπίτι του θύματος και πώς όταν εκείνο τους αντελήφθη άρχισαν να το γρονθοκοπούν με μανία στο κεφάλι. Μάλιστα, ανέφεραν πως ο 86χρονος καθάριζε πατάτες στην κουζίνα και αφού πρώτα τον έδειραν τον χτύπησαν και με το μαχαίρι.

    Η φρίκη συνεχίστηκε για τους αστυνομικούς όταν ανακάλυψαν ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και η γιαγιά και ο παππούς των ανηλίκων, που ήταν ακροβολισμένοι κοντά στο σπίτι για να παρακολουθούν μήπως εμφανιστεί ξαφνικά κάποιο περιπολικό. Ο 12χρονος και ο 14χρονος φεύγοντας άρπαξαν περίπου 200 ευρώ και προσπάθησαν να εξαφανιστούν.

    Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο πλαίσιο των ερευνών και αφού ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των ατόμων σε σπίτι προσωρινής διαμονής των δύο ενηλίκων στην Άνω Πόλη, βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι που κατείχε παράνομα ο 40χρονος, οπότε και συνελήφθη. Συνελήφθη επίσης και η 45χρονη γυναίκα, καθώς σε έλεγχο που της έγινε βρέθηκαν δισκία τα οποία εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

    Τα δυο άτομα συνελήφθησαν για τα παραπάνω αδικήματα ωστόσο στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, κατά περίπτωση, περιλαμβάνονται οι αξιόποινες πράξεις (ληστεία μετά φόνου και συνέργεια σ αυτήν). Οι δύο ανήλικοι όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία οδηγήθηκαν ήδη σε κρατικές δομές.

    Στο μεταξύ, οι συλληφθέντες πέρασαν σήμερα το πρωί την πόρτα του Εισαγγελέα

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΣΚΑΓΕ ΜΥΤΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΕΔΕΡΝΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΑ 2 ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΓΥΦΤΟΜΑΧΑΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ?

    2. Κι εγκο με λοκινταουν πως κλεψω γκαμω τιν π@υτανα μου;;;

    3. Εν τω μεταξύ τα βοθροκαναλα κουβέντα για την φυλή αυτών των Μπασταρδων “παιδιών”!!!

    4. Εγώ το λέω συνεχώς. Μεγαλύτερη μάστιγα απο τα δίποδα που λέγονται γύφτοι δεν υπάρχει. Εκκαθάριση των καταβλισμών τους με φλογοβόλα και ναπάλμ για να γλιτώσουμε απο αυτή την πληγή του Φαραώ. κανένα έλεος στους καρκίνους της κοινωνίας.

    5. “Οδογήθηκαν ήδη σέ κρατικές δομές”.Οδήγημα κατευθείαν στό εκτελεστικό απόσπασμα.
      “Θήβα:2818 Ανήλικοι γyφτοι επιτέθηκαν μέρα μεσημέρι σέ γυναίκα μέ σκοπό νά τήν ληστέψουν”.
      “Επίθεση ανήλικων ρομά στίς Αμύκλες Σπάρτης σέ βάρος ηλικιωμένης 82χρονης”.
      Εγκλημα στούς Αγίους Θεοδώρους.Παραδόθηκαν οί δύο ρομά πού πάτησαν μέ τό αυτοκίνητο καί σκότωσαν τήν 73χρονη γυναίκα. Τήν σκότωσαν γιά μιά αλυσίδα”.
      Ενας ατέλειωτος κατάλογος κακουργημάτων τών απάνθρωπων γyφτων.
      Οι ανθρωπιστές καί οί αλληλέγγυοι πού αγωνίζονται γιά τίς ευάλωτες μειονότητες ξεσήκωσαν τήν Μεσσηνία επειδή σκότωσε ένας Ελληνας πολίτης έναν 18χρονο ρομά ληστή.
      “Μεσσηνία:Δρακόντια μέτρα γιά τήν αποφυγή βεντέτας μέτα τήν δολοφονία τού 18χρονου ρομά”.
      Οί γyφτιά,η πληγή τού Φαραώ είναι σοβαρό καί επικίνδυνο πρόβλημα τό οποίον μόνο μέ στρατόπεδα συγκέντρωσης λύνεται.
      Γιάννης Λάκων

    6. Καψτε τους,τα καριολια του γιαχβε…ολους τους καταβλισμους!!!

    7. Μας πρήξανε τα ούμπαλα με την τσιγγάνα στο Gntm για να έχετε μεγαλύτερη ανεκτικότητα στην παρασιτική βρωμοφυλή που πάνε και σκοτώνουν έναν παππού πο έφτιαχνε π.χ το τσαγάκι του κ.τ.λ Ρε ξεφτιλεμέδες σκεφτείτε ότι ήταν ο πατερούλης σας αυτός … σε λίγο καιρό τα ίδια θα κάνουν εντός πόλεων όλοι αυτοί οι σκουρόχρωμοι μπαμπουίνοι που με την ψήφο σας κα την γαμωανεκτικότητά σας φερατε στην πατρίδα !!!

    8. μη γελιεστε . δεν φταιει το οτι μενουν αγραμματοι . το dna τους φταιει ειναι σαπιο . δεν υπαρχει περιπτωση να βαλεις γυφτο σε δουλεια και να μη φερθει προστυχα . η θα σε κλεψει η θα σε σκοτωσει . οσο καλα και τιμια να του φερθεις . αυτη την σιχαμερη ρατσα κι ο Χριστος τη καταραστηκε . μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα να μπορεσουμε να απαλλαξουμε τον πλανητη απο αυτο το καρκινωμα.

    9. Καλά να πάθω,μου το’χα πει μου ‘το πει…..
      Καλά με ήξερα μα δεν με υπολόγιζα…
      Θεός’χωρές τον παππουλη

    10. Ολα διορθωνονται με την εκπαιδευση.Αυτοι οι ανθρωποι δεν εκπαιδευονται απο την Πολιτεια γιαυτο βρισκονται σε αυτη την κοινωνικη κακη κατασταση.

    11. 10.000 ευρω επίδομα στον κάθε γύφτο αν κάνει βασεκτομή. Πρόβλημα τέλος.

    12. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ; ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΜΟΥΛΟΥ ΚΑΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ 300ΑΡΙΑ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ… ΕΥΓΕ…

    13. ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΠΟΛΊΤΕΥΜΑ ΕΊΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΏΝ ΑΝΘΕΛΛΉΝΩΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
      ΖΗΤΏ Ο ΜΕΤΑΞΆΣ.

    14. Υποχρεωτικα εμβολια σε ολους τους γυφτους αλλιως κοψιμο ολοων των επιδοματων τους

    15. Οταν σκοτωθεί κάποιος από τη φάρα τους βγαίνουν ολόκληροι καταυλισμοί και γίνετε ο κακός χαμός. Όταν όμως οι γυφταράδες σκοτώνουν για λίγα ευρώ έναν ανήμπορο παππούλη δεν τρέχει τίποτα. Για όλα αυτά τα εγκλήματα φταίνε οι κυβερνήσεις που τους αφήνουν αμόρφωτους και ανεξέλεγκτους να γυρνάνε και να κατακλέβουν τα πάντα. Αυτή η κακιά μάζα μόλις στις εκλογές τους τάξουν επιδόματα και παροχές τους ψηφίζουν. Γι αυτό δεν τους αγγίζουν.

    16. Καλά έκανε…. Το φίδι το εξοντώνεις προτού σηκώσει κεφάλι. Μετά είναι αργά… Αλλά με τους αργυρωνητους κίναιδους που έχουμε τι περιμένεις….

    17. ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΤΥΧΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΙΑΝΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΥΦΤΟΜΑΧΑΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ 50 ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣΚΑ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΗΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΥΠΕΡΕΣΤΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ? ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕ ΑΚΟΥΣ?

    18. Από τότε που η Πολιτεία, κατέταξε τους γύφτους στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τους παραχώρησε αφειδώς προνόμια (επιδόματα, ειδική ποινική μεταχείριση, κλπ), αυτοί αποθρασύνθηκαν και συμπεριφέρονται ως κράτος εν κράτει … Αντί οι εκάστοτε κυβερνώντες να προσπαθήσουν να τους εξελίξουν (υποχρεωτική εκπαίδευση, υποχρεωτική εργασία, ασφαλιστική συνεισφορά, αυστηρή τιμωρία στην παραβατικότητα, κλπ.), τους διατηρούν αγράμματους, ανεκπαίδευτους, αμόρφωτους και ανέργους, για να τους χειραγωγούν και να τους εκμεταλλεύονται ψηφοθηρικά … Θα πέσουν πάλι οι “δικαιωματιστές νομικοί” να τους υπερασπιστούν, να τους αναγνωρίσουν το ακαταλόγιστο και, σε λίγο χρονικό διάστημα, να κυκλοφορούν ελεύθεροι, ανάμεσά μας, για να επαναλάβουν ξανά και ξανά, σε μεγαλύτερο βαθμό, τις εγκληματικές τους δραστηριότητες …
      Για όλα, ευθύνεται η πολιτική συμμορία που κυβέρνησε και κυβερνά την Χώρα, που νομοθέτησε και νομοθετεί υπέρ των εγκληματιών, εις βάρος των νομοταγών πολιτών …

    19. ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΤΥΧΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΙΑΝΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΥΦΤΟΜΑΧΑΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ 50 ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣΚΑ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΟΔΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΗΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΥΠΕΡΕΣΤΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ? ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕ ΑΚΟΥΣ?

    20. να τους διαβασει παραμυθια ξερετε ποιος ο ακατανομαστος

      κριμα ελλαδιτσα

    21. ας προσεχε ο κοσμος να μην ψηφιζε αυτους τους αλητες.πρεπει να μαθει καποια στιγμη ο ελληνας οτι η κακη ψηφος σκοτωνει

    22. Να καταφέρεις να εκπληρωθούν οι ανθρώπινες προσδοκίες ώστε να χαρείς ήσυχα τα 86 σου χρόνια, και να εισβαλλουν τα νεγροειδη στο σπίτι σου για να σε σκοτώσουν με γροθιές στο κεφάλι , σαν σκυλί …… Οδυνηρό … Θα μπορούσε να είναι ο πατέρας του καθένα από εμάς , αύριο θα είμαστε στην θέση του εμείς οι ίδιοι…
      Αυτός που είπε ” κάντε πως κοιμάστε ” πως να νοιωθει αραγε ακούγοντας την είδηση ;;;;

    23. Οι καιροι εχουν αλλαξει, να αλλαξουν και οι νομοι περι ανηλικων!!!!!!! Εγκληματιες απο τα….γεννοφασκια τους τα γυφταρια!!!!!!! Καθονται ανηλικα γυφταρια στα σκαλοπατια του σταθμου του ηλεκτρικου στον Αγ. Νικολαο και ληστευουν τους πολιτες που πανε να βγαλουν εισιτηριο απο το μηχανημα με εξυπνο τροπο!!!!!!! Να τα μαζεψουν απο κει και να τα πανε στο αναμορφωτηριο!!!!!! Φτανει η ανοχη προς τους γυφτους!!!!!!!

    24. Καταλάβατε τώρα γιατί κλίσανε όλη τη χώρα όταν έγινε το συμβάν με τον πυροβολισμό του κλεφτόγυφτου, θέλουν να μας κλέβουν, να μας δέρνουν και να μας σκοτώνουν χωρίς να αντιστέκεται κανένας.

    25. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΥΛΙΣΤΑΝ!!! ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ LOCKDOWN ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΝΜ ΣΤΟ 13033

    26. θα ακουστει ρατσιστικο αν πω οτι ορθως επραττε ο χιλτερ με τους γυφτους ; ειναι μια παρασιτικη φυλη που πρεπει να αφανιστει απο τον πλανητη. μην αγοραζεται απο γυφτους ουτε απο λαικες ουτε απο πουθενα ουρουν στα τροφιμα και σας τα δινουν. απομονωστε αυτη τη σιχαμερη φυλη που εχει πλουτισει απο το ναρκεμποριο και τη κλεψια .

    27. Τη ράτσα τους γιατί δεν μας την λες; Φοβάσαι κανέναν; Είναι αυτά τα ζώα ( δίποδα) που μαζεύονται στους δρόμους και εκτοξεύουν απειλές όταν χάνουν έναν πίθηκο από τη γενιά τους….

    Comments are closed.