ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ 15ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ – ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΡΑΠ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΒΙΑΣΜΟΥ – ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    ilion

    Για έναν ολόκληρο μήνα, ένας 15χρονος, έζησε τον απόλυτο εφιάλτη. Συνομήλικοί του, τον βίαζαν με χρήση αντικειμένων και μάλιστα τραβούσαν σε βίντεο τις κτηνωδίες τους και τις διακινούσαν. Και όλα αυτά, “έτσι για πλάκα” όπως αφοπλιστικά δήλωσαν.

    Την πόρτα του ανακριτή Ανηλίκων αναμένεται να περάσουν σήμερα, Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, οι ανήλικοι που κατηγορούνται ότι βίαζαν κατ’ εξακολούθηση έναν 15χρονο μαθητή σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον.

    Επίσης όλοι στην παρέα των ανηλίκων άκουγαν τραπ μουσική. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, έγραφαν στίχους βασισμένους στο βιασμό και λέγεται ότι αυτή την κτηνώδη πράξη τους ήθελαν να την κάνουν τραγούδι και βίντεο κλιπ.

    Το χρονικό
    Οι βιασμοί γίνονταν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον, με τους ανήλικους δράστες να κάνουν άγριο bullying στον συμμαθητή τους για να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

    Σοκάρουν όσα αποκάλυψε ο 15χρονος όταν βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει όσα βίωσε.

    «Κάποια παιδιά φαίνονται σε αυτό το βίντεο, δεν φαίνονται όλα… Με τα χέρια του, τα έχει ακουμπήσει πάνω στο κεφάλι μου για να με κρατάει στην ουσία. Δε με κρατάει από τη μούρη, απλά με κρατάει πάνω έτσι για να μη φύγω».

    Όπως έχει πει ο ίδιος ο 15χρονος στην κατάθεσή τους στις Αρχές, προκειμένου να τον ακινητοποιήσουν έπεφταν πάνω του τουλάχιστον 4 άτομα και μάλιστα, όταν ο ανήλικος τους εκλιπαρούσε να σταματήσουν, του έβαζαν ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο προκειμένου να μην ακούγεται.

    Ένας από τους κατηγορούμενους μαθητές αποκάλυψε στην αστυνομία ότι ο 15χρονος δεν ήταν το μοναδικό θύμα.

    «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον συμμαθητή μου. Αυτό το περιστατικό το αρχίσαμε πριν τρεις μήνες, το έχουνε πάθει διάφορα άτομα από την παρέα. Μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ, και πριν και μετά το βίντεο. Καταλαβαίνω το λάθος μου, κάτι που δεν μπορούσα να καταλάβω όλο αυτό το διάστημα».

    Άλλος κατηγορούμενος υποστήριξε:

    «Το κάναμε για πλάκα. Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο».

    Οι κάτοικοι της γειτονιάς σχεδόν κάθε απόγευμα έβλεπαν την παρέα των νεαρών να επισκέπτεται το ερειπωμένο σπίτι. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί τι συνέβαινε μέσα.

    «Είναι χάλια»
    Στο MEGA μίλησε αποκλειστικά ένας μεγαλύτερος μαθητής από το σχολείο του θύματος. Όπως λέει, ο 15χρονος πέρασε βασανιστήρια στα χέρια των συμμαθητών του ενώ ακόμα παραμένει σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

    «Φώναζε το παιδί και τέτοια. Αφήστε με και τέτοια, αφήστε με έλεγε και γελάγανε. Τους γνωρίζω. Το ξέρω το παιδί, το έχω μεγαλώσει. Δεν πείραζε ούτε μύγα. Απλά καθότανε, μίλαγε, γέλαγε. Είναι χάλια και στο σχολείο που έρχεται, είναι χάλια».

    Η αστυνομία αναζητά ακόμα τους δύο από τους οκτώ δράστες ενώ εξετάζεται ο ρόλος που είχαν και τέσσερις μαθήτριες.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των 15χρονων δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία, 5,12 γραμμάρια κάνναβη και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

    Οι έξι μαθητές που συνελήφθησαν, κατηγορούνται για συμμετοχή σε συμμορία, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατοχή ναρκωτικών και πορνογραφία ανηλίκων και θα οδηγηθούν στην αρμόδια ανακρίτρια.

    Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε και το γεγονός ότι ένας εκ των συλληφθέντων και βιαστής του 15χρονου δε ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του.

    Το πλέον εξοργιστικό είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες σκόπευαν να γράψουν ένα τραγούδι σε ρυθμό τραπ με τον βιασμό του 15χρονου συμμαθητή τους. Μάλιστα, σκόπευαν να γυρίσουν και βίντεο κλιπ, ενώ είχαν ήδη ξεκινήσει να γράφουν στίχους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. Πολύ θα ήθελα να γνωριστώ με τα ….παιδια ιδιεταιρως..

    2. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΑΘΕΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΘΩΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ.
      ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΠΡΩΤΑ.

    3. Ο ΣΟΔΟΜΟΓΟΜΟΡΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΥΤΌ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΩΝ…

    4. Τι να ακουσεις για τους σημερινους γονεις που ανατρεφουν βουτυρομπεμπεδες και μπεμπεκες και αν τους μαλωσει καποια μερα καποιος καθηγητης, αντι να μαλωσου τα παιδια τους, τρεχουν να μαλωσουν τον καθηγητη!!!! Τα αιτια της ξευτιλας στην Παιδεια ειναι πολλα και ξεκινουν απο τους ψευτοσοσιαλιστες ψευτοκουλτουριαριδες του ΠΑΣΟΚ που κατηργησαν τις ποδιες και δημιουργησαν τα 15μελη και σε καθε σχολειο επιβαλονται στους υπολοιπους μαθητες οι χειροτεροι τσογλανοι, ωστε να ξεσηκωνουν για καταληψεις και να κανουν ανω κατω την σχολικη ζωη κλπ , κλπ !!!!Οι τσογλανοι αυτοι που βιαζαν το παιδι θελουν ξυλο αλυπητο και στην φυλακη!!!! Η αθλια αυτη δηθεν ‘ μουσικη’ τραπ πρεπει να απαγορευθει δια ροπαλου, διοτι ειναι ενα Αισχος για αλητες!!!!! Διελυσαν τα παντα οι πολιτικαντηδες της μεταπολιτευσης και εφεραν την χωρα στο σημερινο της χαλι απ’ ολες τις αποψεις, Εγκληματηκοτητα, Λαθρομεταναστευση, Σαπιλα και Διαφθορα κλπ!!!! Κοι ψηφοφοροι να τους χαιρεσθε και συντομα να τους ξαναψηφισετε να σας ξανασωσουν!!!!!

      1. βρε παλιομαλακα, οι καθηγητες φταινε για ολα αυτα, το μπουρδελοσυστημα του σχολειου που αφηνετε τα παιδια μονα τους 12 χρονια, πανιβλακα, και το εχετε απλα παρει δεδομενο σαν τους ΠΙΘΗΚΟΥΣ που ειστε και κανατε την κατοικον εκπαιδευση παρανομη, υποζωα!!!

      2. Ο/Η Δεν πιστεύω στους πολιτικούς αλλα στην επανασταση λέει:

        Και ποιους να ψηφισουμε δηλαδή; μην μου πεις Ελληνες Γ.Τ.Π.;;;;Εισαι σοβαρος ανθρωπος εσυ και πιστεύω ότι το ίδιο θέλεις και εσύ πατριωτη.
        Μια στρατιωτική δικτατορία να μαζέψει τα παρταλια τους αρνησιπατριδες μπολσεβικους και μπαχαλακιδες.

    5. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης της χώρας από τα φασιστικά και ακροδεξιά σκουπίδια.Ο σκοταδισμός που επιβάλλει το καπιταλιστικό σύστημα συνεπικουρούμενη από την εκκλησία,έχοντας πρότυπα ράπερ,τραπερ,εμπόρους ναρκωτικών ,προβάλλοντας τηλεοπτικά σόου τύπου GNTM,Survivor,Just2us κτλ., έφεραν αυτά τα αποτελέσματα.

    6. Η Σαπίλα δεν έχει όρια!!!!
      Κοπρόσκυλα του κερατά! Ουστ

    7. Οι τράπερ έπρεπε να είναι όλοι φυλακή σαν ηθικοί αυτουργοί και υποκινητές σε βία. Το κάθε τσογλάνι αγράμματο και άχρηστο έγινε χειραγωγός των παιδιών μας με τις ευλογίες της πολιτείας. Πρώτα αυτοί μέσα και μετά οι ακόλουθοί τους.

    8. Το μότο “εκφράσου ελεύθερα” είναι διάχυτο παντού. Μετά τη διαφήμιση του εκρφράσου-γκέι σαμπουάν, να κα η διαφήμιση γνωστής τσίχλας στην οποία δυο κοπέλες φιλιούνται με πάθος στο στόμα και προβάλεται και στην τηλεόραση ακόμα και απόγευμα, που παρακολουθούν μικρά παιδιά. Δεν ενοχλήθηκε κανείς. Αυτός είναι και ο στόχος, να συνηθίσουμε την “απελευθέρωση”… Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και θα τα λουζόμαστε συνεχώς πλέον στην ελεύθερη ηθών, χύμα κοινωνία που φτιάξαμε σε λίγα μόλις χρόνια.

    9. Εντάξει ερωτικά πειράματα λεει έκαναν,πουστρακια είναι και δεν το ξέρουν ακόμα.
      Και ο άλλος που το παιζει θυμα τόσο καιρο πηγαινε μόνος του εκει και τον έτρωγε, δεν του έκαναν απαγωγή.
      Στρατιά που είναι όλοι τους τι δεν καταλαβαινετε; ;;;;;

    10. Αυτη την αριστερη κουλτουρα που προσπαθουν να μας περασουν τα συριζοαπλυτα αυτη τη τυχη θα εχει η χωρα μας.Αλλοδαποι να κανουν οτι γουσταρουν στα σχολεια η παιδεια πηγε περιπατο κ οι αριστεροαναρχες δασκαλοι να σφυριζουν αδιαφορα.Αντιο Ελλαδα.

    11. ΑΝΩΜΑΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
      ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΑΙΔΕΙΑ
      ΑΝΩΜΑΛΗ ΒΟΥΛΗ

      ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ

      ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ 8 ΑΓΟΡΙΑ ΜΕ 1 ΑΓΟΡΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
      ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΟΑΤΚΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

    12. Οι γονείς… δεν θα πάνε… μέσα..; Αλλά τι να περιμένεις… από δικαστάκια αμόρφωτα και τσιράκια του κούλη; Μην κακοκαρδίσουμε… τα τσογλάνια και τα κωλόσπιτά τους βλέπεις… Όσο για τα σκουπίδια, δυστυχώς θα την… βγάλουν… φθηνά.., πάλι λόγω κούλη και λόγω εκλογών για να μην ενοχληθούν… οι τραποαλβανορωσοποντιόγυφτοι.

    13. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ “ΕΞΑΔΑΣ” δεν άκουσα κουβέντα!!!!
      υπάρχουν;; κι αν υπάρχουν τι ρόλο βαράνε;;
      ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗ/ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ;
      Ας μας διαφωτίσουν για το ποιόν και το περιβάλλον της “εξάδας” …………
      Με τα σχολεια/σχολείο της εξάδας, πήγαιναν; εξετάστηκαν οι δάσκαλοι;
      (Τα ίδια ρωτάω και το βιασθέν παιδάκι, αλλα ποιός να απαντήσει;;;; Ο Σβάμπ;;)

    14. ΣΕ ΤΙ ΕΠΟΧΗ ΖΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ! Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΕΘΑΝΕ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝΕ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΣΕ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙΡΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ. ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ. Η ΔΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΚΧΥΔΑΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ. ΠΟΙΟΣ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΗ ΤΡΑΠ ΜΟΥΣΙΚΗ;

    15. Προφυλακιζονται τελικά, θα τους κάνουν τον πάτο σαν της μαϊμούς τώρα. Να δούνε πόσο πλάκα έχει…

    16. Σωτηρία από τους εκπαιδευτικούς να μην περιμένετε. Να φροντίσει καθένας για τα παιδιά του. Όποιος έχει επαφές με εκπαιδευτικούς, γνωρίζει ότι οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί (ιδίως αυτοί των νεότερων γενεών) είναι προβληματικά άτομα που χρήζουν ψυχοθεραπείας και επίσης είναι ακραία ψευδοπροοδευτικοί, με συνέπεια (ενσυνείδητα ή ασυνείδητα) να προωθούν ακροαριστερή agenda στα παιδιά.

    17. Πηγή έμπνευσης το κάτι σαν μουσική που νομίζει ότι ακούει η σημερινή νεολαία.

    18. Οι κύριοι υπεύθυνοι,οι κοπριταραδες οι δάσκαλοι είναι. Τα έχουν γράψει όλα στα παπούτσια τους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο μισθός και να κλείνουν τα σχολεία με το παραμικρό. Αν δηλαδή αυτά τα στριπτιζαδικα είναι σχολεία. Αλλά μη στεναχωριουνται,θα τα κλείσουν κι αυτά οι τραπεζίτες,για να μένουν τα έξοδα στα χέρια τους και θα τους στείλουν στο διάολο. Όταν τελειώσουν με τους συνταξιούχους,που θα τους ψοφήσουν με τα ” εμβόλια “. Όλα στην ώρα τους.

      1. Τετρακύμία εν κρανίω (και όχι απλά τρικυμία)…

        1. Τι κάνεις Βασίλη;.. Κουκιά σπέρνω!!!

    19. Με τον εισαγγελέα Συμβουλίου Επικρατείας στην Ηλιούπολη και τούς Πακιστανούς, τι έγινε??

    20. Η ποινή του θανάτου με άμεση δημόσια εκτέλεση θα είναι ένα καλό μέτρο .

    21. αυτοί οι βρομοαλμπανοι καταστρέψανε τη χώρα τελικά…κ ‘μείς κοιμόμαστε όρθιοι …

    22. Δεν αξίζει να κάνεις παιδιά σ’αυτήν την χώρα. Δεν φταίνε σε τίποτα.

    23. ….ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ tokarev !!!…ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ!!

    24. Αυτοί θα εξελιχθούν σε καθάρματα, ληστές, βιαστές, δολοφόνους. Μέσα στην “καγκελαρία” όλοι μαζί με τους φοβερούς γονείς που διαθέτουν. Θάλεγα μάλιστα να τους την κόψουν από ρίζας και να τους προσθέσουν ένα λάστιχο μόνο για να κατουρούν. Να δούμε αν υπάρχει έστω και ένας επόμενος που θα το τολμήσει ξανά.

    25. Να απαγορευτεί η αναπαραγωγή βίντεο τραπ τραγουδιών -μουσικής μέσα από το Ίντερνετ από ανήλικους χρήστες ,όπως γίνεται με τα πορνο βιντεάκια .

    26. Προσέξτε τα παιδιά σας! Τα μισά είναι μπερδεμένα με ναρκωτικά , από εκεί ξεκινάνε όλα..

    27. Τραπ, σλατίνες, ναρκωτικά, λεσβίες και γκέι. Αυτά τρεντάρουν στα ελληνικά σχολεία. Κλείστε τα τα μπουρδέλα, τέτοια που είναι. Οι καθηγητές υπαλληλάκια, τα βλέπουνε και τα κάνουνε γαργάρα, αν δεν προμοτάρουν και οι ίδιοι την ΛΟΑΤΚΙ ιδεολογία. Καλύτερα διδασκαλία κατ’ οίκον, όπως ισχύει και αλλού. Κι ας αφήσουν το παραμύθι για την κοινωνικοποίηση και άλλες βλακείες που λένε. 1000 φορές καλύτερα θα ήταν γι αυτό το παιδάκι να μην είχε ”κοινωνικοποιηθεί” από τους κανίβαλους. Μπαγλαρώστε και τα ρεμάλια τους τράπερ που αυτοπροσδιορίζονται και ως καλλιτέχνες τρομάρα τους, να καθαρίσει λίγο ο τόπος, γιατί μας έχουν πνίξει τα σκατά.

    28. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΑΛΛΟ? ΣΤΑ 5 ΜΕΤΡΑ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΦΛΩΡΟΙ.ΠΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ???

    29. Μέσα παιδια και γονείς, πεταμα τα κλειδιά να μαθαίνουν και οι υπόλοιποι.

    30. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!! ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΠΙΛΑ! ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ (ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ) , ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΜΟΙΡΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ !!
      ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ.

    31. Να πάθετε τα ίδια κ@λοπαιδα, να σας βιάζουν
      κάθε μέρα και να σας κάνουν χημικό ευχουχισμό… να φθύσετε αίμα κ@λοπαιδα… και στους γονείς τους τα ίδια…

    32. ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΑΤΚΙ-ΑΤΖΕΝΤΑ…..
      ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΑΝ ΦΟΥΣΤΕΣ ΠΕΡΣΥ ???? ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΛΙ….. ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ….

      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΑΤΚΙ-ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΕΝΙΚΑ…..Κ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
      ΤΑ ΠΑΙΔΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ. Κ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ Κ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ….
      ΟΠΩΣ Κ ΟΙ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ-ΛΟΑΤΚΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΟΝΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟ.
      ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ.

    Comments are closed.