ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 21ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΕΝΗΣ: “ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ” – ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    f

    Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έκανε στην απολογία του ο 19χρονος Αλβανός καθώς είπε ότι η Ελένη Τοπαλούδη, αφού την χτύπησαν τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο!

    Ο 19χρονος υποστηρίζει ότι ο 21χρονος Ροδίτης εκνευρίστηκε καθώς η Ελένη Τοπαλούδη δεν υπέκυψε στις σεξουαλικές ορέξεις του και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Όπως λέει ο 19χρονος Αλβανός η νεαρή τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και το ίδιο προέτρεπε και εκείνος αλλά ο 21χρονος τον πίεσε να την πετάξουν στα βράχια ζωντανή.

    Τα αποσπάσματα της ομολογίας του 19χρονου Αλβανού όπως προβλήθηκαν στον ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Μαζί σου» πραγματικά συγκλονίζουν:

    «Με το θύμα είχαμε γνωριστεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, συναντηθήκαμε την προηγούμενη του συμβάντος και συνευρεθήκαμε. Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε. Η Ελένη μου είχε ζητήσει να φέρω κι έναν φίλο μου. Πράγματι, ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο. Εκεί συνευρέθηκα και πάλι με το θύμα. Στη συνέχεια ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε. Μου είπε: «Πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε». Τελικά φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους…», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

    Αποκαλυπτική η πρώην σύντροφος του 19χρονου που κατηγορείται για τον φόνο της Ελένης: «Ήταν βίαιος και χωρίσαμε»

    Η πρώην σύντροφος του 19χρονου που κατηγορείται περιγράφει το προφίλ του. Την ίδια ώρα μια κοπέλα καταγγέλλει πως δέχθηκε πρόταση από τον 21χρονο Ροδίτη, που ίσως την έστελνε στον θάνατο…

    Τα σχόλια στα προφίλ των δύο κατηγορούμενων στα social media, έχουν πάρει “φωτιά” από σχόλια. Ανάμεσα σε αυτά, είναι και τα όσα αποκαλύπτει μία κοπέλα, για τους δύο νεαρούς που φέρονται να έχουν δολοφονήσει την φοιτήτρια στη Ρόδο.

    Η ίδια αναφέρει ότι μία εβδομάδα πριν το έγκλημα, είχαν στείλει και σε εκείνη μήνυμα για να την βγάλουν βόλτα. Εκείνη όμως αρνήθηκε και μάλιστα, μετά τη δολοφονία της κοπέλας έχει δώσει τη σχετική συνομιλία στην Αστυνομία. Ένα 24ωρο μετά την ανάρτηση που έκανε στο facebook, μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ.

    «Πιστεύω πως είχα τον Θεό μαζί μου» λέει μεταξύ άλλων η κοπέλα που περιγράφει τα όσα έζησε. «Όταν έμαθα πως πέθανε η φοιτήτρια, σκέφτηκα πως θα μπορούσα να ήμουν στη θέση της».

    Ανάμεσα στις μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τους δύο νεαρούς που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, ανατριχίλα προκαλεί αυτή της πρώην συντρόφου του 19χρονου.

    Η ίδια δήλωσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ότι ο 19χρονος Αλβανός υπήρξε βίαιος μαζί της ενώ την υποχρέωνε να υποκίπτει στις σεξουαλικές του ορέξεις. Παράλληλα, δήλωσε πως το τελευταίο διάστημα δεχόταν τηλεφωνήματα και από τον 21χρονο Έλληνα με το τελευταίο να έγινε στις 24 Νοεμβρίου.

    «Τον είχα γνωρίσει από τα 14 μου. Στην αρχή ήταν πολύ καλός μαζί μου κι εγώ ήμουν πολύ ερωτευμένη κι έτσι υπέκιπτα στις σεξουαλικές του ορέξεις. Όμως ήθελε πάντα να γίνεται το δικό του.

    Ήταν καλός πριν την σεξουαλική επαφή και μετά από αυτό γινόταν βίαιος. Όταν χωρίσαμε δεν με άφηνε ήσυχη. Με κυνηγούσε.

    Πριν μερικούς μήνες είχα μιλήσει και με τον Έλληνα αλλά δεν ήθελα να βρεθώ μαζί του. Με πήρε τηλέφωνο και μετά έψαξα στο facebook για να δω ποιος είναι. Πάντα με έπαιρνε τηλέφωνο και πάντα επέμενε να συναντηθούμε σε συγκεκριμένο σημείο για να γνωριστούμε. 24 Νοεμβρίου ήταν το τελευταίο τηλεφώνημα. Δυστυχώς κατάλαβα ότι ίσως κι εγώ ήμουν ένα επόμενο θύμα τους».

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. “Όπως λέει ο 19χρονος Αλβανός η νεαρή τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και το ίδιο προέτρεπε και εκείνος…”, ναι, ναι αυτά μας τα είπαν και άλλοι, εαν όντως ήθελε να σώσει την κοπέλλα υπήρχαν τουλάχιστον 3 διαφορετικοί τρόποι να το κάνει. “…αλλά ο 21χρονος τον πίεσε να την πετάξουν στα βράχια ζωντανή.” τον πίεσε και αυτό υπέκυψε ; Και ο Πιλάτος έβλεπε την αθοώτητα του Ιησού αλλά υπέκυψε στις κραυγές των Ιουδαίων, όταν είσαι δειλός δεν αθωόνεσε αλλά συναινείς στο κακό και τιμωρείσαι.

    2. Eγω εχω μια κορη σκετος αγγελος με τα γαλλικα της τα μανικιουρ….μου ζητησε 200 ευρω για τατουαζ στον δεξιο γλουτο….50 ευρω για αποτριχωση πανω κατω και solarium και 10 ευρω για μπικινι….τι να κανω να μην τα δωσω?…ολη μερα δουλευη ραπτομηχανη σε εργαστασιο στην Αθηνων – Κορινθου και σπουδαζει….τι λεω ποτε θα σε δω κορουλα μου νυφουλα…μου λεει πατερουλη…του χρονου παντρευομαι….τις λεω κορη μου μονακριβη και χιλιοαγαπημενη ποιον παιρνεις για αντρα σου το Γιαννη απ την σχολη σου…οχι πατερα τον Μπαμπη που εχει το εργοστασιο…ειναι παντρεμενος με 3 παιδια και σε 5 μηνες βγαινει το διαζυγιο πατερουλη και θα παντρευτουμε….τις λεω μα καλα δεν εβγαινες με το Γιωργη τον Κρητικο που εχει το Γυμναστηριο στο Αιγάλεω… μου λεει οχι αυτος ηταν φιλος μου με εβγαζε τα βραδια…με τον Παρασχο τα ειχα που ειχε 2 club στον πειραια και 3 καφε στο Μοσχατο…μα μου Ελεγες οτι ηταν αστυνομικος… οχι αυτος αλλος ηταν μπαμπα…ηταν λιγο μετα τον Θαναση που τα ειχα πολυ παλια που ηταν συμφοιτητης μου στην νομικη?…θυμασαι?….οχι ρε κοριτσι μου δεν πειραζει…περασε η ωρα…θα τον λυσουμε αυριο τον γριφο….
      Προιον Μυθοπλασιας για συριαλ

    3. Μπόχα βγάζει το στόμα σας. Τριχωτοί ελληνάρες, τριχωτοί πύθηκοι είσαστε. Ντροπή σας.

    4. Το μόνο στο οποίο μπορούμε να ελπίζουμε από την πουλημένη δικαιοσύνη είναι ο Κούγιας να τους χώσει μέσα για πολύ καιρό… Όσον αφορά την κοπέλα συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

    5. EΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
      ΣΤΗΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΗ ΝΕΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΝΕΚΡΗ…

    6. Και ποιος μου λέει ότι ο Αλβανός, πονηρά σκεπτόμενος δεν είπε ότι έκανε έρωτα με την συχωρεμένη, ενώ ίσως να την βίασε (λέω εγώ τώρα) και γνωρίζοντας ότι θα βρεθεί γενετικό του υλικό (αφού βρέθηκε το πτώμα), είπε τα παραπάνω. Μια σκέψη….

      1. Αυτό πιστεύω και γω ότι συνέβη Παναγιώτη. Οι Αλβανοί είναι ψεύτες και απατεώνες και εγκληματίες απ τη στιγμή που γενιουνται γιατι είναι καταραμένο το dna τους.Το θέμα είναι και οι δύο τους να φάνε 25χρονια. Μπροστά στο θάνατο της κοπέλας βέβαια κανονικά το σωστό θα ήταν θανατική ποινή.Ας ελπίσουμε και οι δύο να φάνε 25 χρόνια τουλάχιστον και να τους γλεντήσουν καλά μέσα στη φυλακή .Οπως και να εχεο το κορίτσιδε γυρίζει πίσω…Αν είναι άντρες και έχουν τύψεις ας αυτοκτονήσουν Αυτό θα ήταν μια λύση. Αλλά δε νομίζω. Κότες είναι.Επίσης προς όλους τους Ελληνες:μη δίνεται δουλειά σε Αλβανούς! !!!!κανένα μα κανένα δεν πρέπει να εμπιστεύεστε. Ακόμα και οι 2ης γενιάς είναι καταραμένοι. Ρομά ,Αλβανοί ,και Αφγανοί ,Πακιστανοί, Γεωργιανοί, είναι οι πιο επικίνδυνη Στο πλανήτη

        1. Τα λες πολύ ΣΩΣΤΆ φίλε μου!!! Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου εορτή!

    7. Ευνούχους στη φυλακή είναι μια καλή τιμωρία και ένα καλό ξέσπασμα για να περνάει ο καιρός σε 25χρονια θα βγουνε άλλοι άνθρωποι με σουφρες πολύγλωσσες δεν θα του χωράει ο τόπος και να αυτοκτονησουν…

    8. σας περιμένω μέσα… μμμμμ μούρλια είναι.

    9. οι αλβανοί δολοφονούν για άλλη μια φορά ελληνες και ελληνίδες, τι δεν έχετε καταλάβει δηλαδή?????

    10. Ιδού τα πρότυπα των Ελληνίδων. Μπορεί και να πήγαινα μαζί του γιατί ήταν ωραίος λέει… Να βρει έναν σοβαρό άνθρωπο και να κάνει μια σωστή οικογένεια δεν ξέρει; Σκεφτείτε τώρα να παντρευτείς μια γυναίκα που έκανε πάρτι με ούζα με όποιον έβρισκε και να σου κάνει και την παρθενοπιπίτσα.

      1. πολυ σωστος. μολις φτανουν τα 35-40 και πλαδαρευουν ψαχνουν το κοροιδο-καλο παιδι

    11. Κακοηθιες ειναι αυτα…εγω εχω μια κορη 18 χρονων σπουδαζει στις Σερρες…τις δειχνω Αντρα στο δρομο και μου λεει….ΑρGoodaki μπαμπα!!! …ιδια η μανα της πρωτη φορα με αντρα πηγε στα 35 της….και ημουν εγω…βεβαια μου εκανε κατι αυταρχικα την πρωτη φορα που πηγα μαζι της αλλα πιστευω ειναι απο την φυση της…ειμαι πολυ περηφανος και εγω και ο γιος μου ο Michael Jordan…το φωναζουν Jordan γιατι μοιαζει με το καλαθοσφαιριστη …2.15 υψος λιγο μαυριδερος και παιζει στους Σακραμεντο….η γυναικα μου ειναι κλασσικη Ελληνιδα με πιτα και σημαιακια για την 25 Μαρτιου…παει και στην Εκκλησια ιδως τωρα τα Χριστουγεννα στο Παπα Φωτη… λιγο περιεργες ωρες παει κατα τις 12 με 3 το βραδυ αλλα παει στο Εσπερινο….το μονο περιεργο ειναι ο γιος του Μπακαλη του Αλβανου που φωναζει την γυναικα μου…. Μανα….
      Προιον Μυθοπλασιας!!!

      1. Δηλαδη οποια δε γαμιεται απο τα 14, θα παει με τον πατερα της ή με κανενα αραπη; Τι φρουτο εισαι εσυ ρε;

    12. Εδω ο καθε ψυχανωμαλος βγαζει τα αποθειμενα του, ολοι συμφωνειτε για αυτα που λεει ο αλβανος οτι εγιναν…..καλα πως και τον πιστευετε? ακουσατε τι εγινε και απο την αλλη πλευρα? αυτη που βιασανε και πεταξανε στα βραχια ζωντανη? κατηγορειτε την ιδια, τους γονεις της και κανενας δεν λεει οτι ναι μεν μπορει να ηταν γνωστοι αλλα ολα αυτα να εγιναν δια της βιας…..και τωρα εμεις οι ακεραιοι πιστευουμε τι λενε αυτα τα σκουπιδια για να την σκαπουλαρουν……

    13. Αα ισχυει η απολογια του Αλβανου τοτε μιλαμε για μεγαλη καταντια των ελληνιδων, ουτε οι αγγλιδες δεν ειναι τοσο προχω 21χρονων κοπελιτσα να κανει π@ρτουζες με αλβανους. εμετος. προφανως επεσε σε αρρωστημενους τυπους ακομη πιο προχω απο αυτη και εγινε οτι εγινε.

      1. τι περιμενεις ρε φιλε μου. εδω ο σαββοπουλος που πλασσαρεται για ανθρωπος του πνευματος πληρωσε την αλλη για ζωντανο δημοσιο στριπτιζ.

    14. Μην νομιζετε οτι οι 2 αυτοι δολοφονοι λενε την αληθεια σε οτιδηποτε αφορα την υποθεση αυτη, κατ’αρχην ο ενας ριχνει την ευθυνη στον αλλο. Ετσι πως λαμβανετε σαν δεδομενο οτι η κοπελλα ζήτησε απο τον 19χρονο να φερει και ενα φιλο του, ή γιατι να πιστεψει κανεις οτι οντως ο 19χρονος ειχε σχεσεις μαζι της οπως ισχυριζεται, μπορει ολα αυτα να ειναι ψευτιες για να αποπροσανατολισει και να δικαιολογησει τις πραξεις του!!!

    15. Τι λες ανθρωπε μου για τον Βελουχιωτη, τι σχέση έχει αυτος, αλλά ουτως ή αλλως και αυτος σκοτωνε με τον πιο αποτροπαιο τροπο αντρες, γυναικες και παιδια, ειναι καταγεγραμμενο και αποδεδειγμενο αυτο!!!

    16. Ο Βελουχιωτης τουλαχιστων ξεκοιλιαζε κατι τετοιους που ποιραζαν γυναικες και παιδια αν το μαθαινε το ακους συντροφε αλεξη

    17. Εντάξει πολλά θα δούμε… πως μας καταντήσανε έτσι; Θεωρούν οι κοπελίτσες ότι κάποιος αν τους ζητήσει να βγούν, ας είναι 12 ή 13 πρέπει να βγούν.Άσε που δεν βάζουν φρένο ούτε σε αλβανούς ούτε σε πακιστάνους.Πάντως στο Κίσσιγκερ του βγάζω το καπέλο ότι είχε πει το κατάφερε , χτύπησε στις ρίζες μας.

    18. Ο δολοφόνος της Μυρτούς η οποία δεν επεδίωκε παρτούζες ;;;;;;

    19. Κριμα το κοριτσι,οι ενοχοι κανονικα επρεπε να εκτελεστουν.Σε ολες τις χωρες οπου καταργηθηκε η θανατικη ποινη το εγκλημα ανεβηκε κατακορυφα.Ηταν κι αυτη ακομα μια κατακτηση της αριστερας και των “προοδευτικων“

      .Απο κει και περα υπαρχει και η αλλη πλευρα.Τι ηθελε η συγκεκριμενη με τον Αλβανο αλητη? Απ οτι λεει ο ιδιος, η κοπελα του ζητησε να φερει και καποιο φιλο του.Οποτε αν ισχυει αυτο, η ιδια αποδεκτηκε το τριο και μετα το μετανιωσε.

      Κριμα και για τους γονεις ομως εχουν και αυτοι τις ευθυνες τους.Μια νεαρη κοπελα πρεπει να εχει στον νου της να βρει ενα καλο και υπευθυνο αντρα για να παντρευτει και να κανει παιδια, οχι να κανει σχεσεις ως τα 35 και μετα ξεχειλωμενη να γυρευει αποκατασταση. Αυτα επρεπε να την διδαξουν και οχι να χαιρονται με τις σχεσεις της, ελεος.

      Πραγματικα κριμα για το κοριτσι σαν τα κρυα τα νερα, αν η οικογενοια της ηταν συντηρητικη αυτη τωρα θα ηταν εν ζωη και σε λιγο καιρο θα παντρευοταν και θα εκανε παιδια και θα ηταν ευτυχισμενη, η οικογενοια ομως ηταν προοδευτικη και γιαυτο κατεληξε βιασμενη και φριχτα δολοφονημενη.

      1. Δεν διαβάζεις σωστά πίσω από τις γραμμές φιλαράκι μου, η κοπέλα δεν μετάνιωσε ποτέ το τριο με το σκιπτάριο και τον άπλυτο, απλά ο ένας της ζήτησε να κάνει κάτι που δεν ήθελε, δηλαδή τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμμύδια (να την πάρει από πίσω).
        Σωστά λέει ο φίλος από κάτω καλύτερα να σταματήσουν να δημοσιεύουν τις καταθέσεις γιατί θα βγει πολύ μπόχα. Αρκεί να ακούσεις την μάνα και τον πατέρα στις συνεντεύξεις που δίνουν ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ στα κανάλια και θα καταλάβεις.

    20. Δεν χρειάζεται φυλακή γι’αυτους. Ευνουχισμός και δύο σφαίρες στο κεφάλι

      1. Μου ακούγεσαι πολύ πολιτισμένος φίλε μακ , για μένα η πραγματική δικαιοσύνη θα ήταν παλούκωμα να μπει η σούβλα από πίσω και να βγει απ’το κρανίο και να μείνουν έτσι μέχρι να ψοφήσουν , για μένα η σφαίρα στο κεφάλι θα ήταν χάρη. Που θα πάει όμως εύχομαι να έχουμε σύντομα νέα τους , ελπίζω κάποιος ισοβίτης να τους καβλαντίζει ήδη και περιμένει να του έρθουν να τους στείλει στο νοσοκομείο για συρραφή εντέρου….ουστ σκαταλβανοί . Όσο για τον Έλληνα του εύχομαι χειρότερα ακόμα θα τους ανοίξουν νέους δρόμους μιας και ο ρόλος τους άντρα τους ήταν πολύ δύσκολος γιατί που να βρουν κάποια τόσο ανάπηρη να πάει με αυτά τα σκατά ;;;;;;;

    21. Ηθελε ο κ@λος σου σχεσεις με αλβανοφατσα φαε τωρα χωμα στη μουρη και πορευσου

    22. όλα τα σεξουαλικά τα επεδίωξε αυτή με ό,τι χειρότερο υπήρχε στο νησί, έναν κατεστραμμένο και έναν Αλβανό, καλύτερα να μην συνεχίσετε να δημοσιεύετε τις καταθέσεις διότι θα βγει τρομερή βρώμα και μετά θα ωρύονται ότι δεν σέβονται την νεκρή.

    23. Παλιοπουστάκια, γιατί πουστάκια είστε καθώς τον άντρα τον χαρακτηρίζει η συμπεριφορά του και όχι τα μπράτσα του, στη φυλακή θα νιώσετε κορίτσια, το άνοιγμα της σούφρας σας θα γίνει μεγαλύτερο από τον κόλπο που πετάξατε το κορίτσι, καθάρματα. Στη φυλακή με τον άγραφο νόμο των βαρυποινιτών που δεν τα σηκώνουν κάτι τέτοια. Πρώτα θα σας γλεντήσουν καλά και μετά θα σας αυτοκτονήσουν, πουστάκια. Άντε να χαθείτε εσείς και οι σκατοικογένειές σας.

      1. Γιατί κάνεις έτσι για μία που επεδίωκε παρτούζες με Αλβανούς ;;;;; Αν ήταν άντρας και έκανε παρέα με Αλβανούς και τον σκοτώνανε θα έλεγες ότι πήγαινε γυρεύοντας, στα Αγγλικά λέγεσαι “mangina”, πας να βγάλεις υποτιθέμενη αρρενωπότητα και προστατευτικότητα για μία κοπέλα που δεν είχε κανενός είδους ηθικές αναστολές και έκανε παρέες με τους χειρότερους.

        1. Εσύ δηλαδή, για να καταλάβω, ταυτίζεσαι με τα πουστάκια και πιστεύεις όσα ισχυρίζονται για να πέσουν στα μαλακά; Και πες ότι ήταν έτσι, έπρεπε να τη σκοτώσουν ρε ανεγκέφαλε; Αν ήταν κόρη σου θα τα έγραφες αυτά; Εκτός αν είσαι αλβανός, γιατί αναφέρεις λέξεις που δεν γνωρίζεις την έννοιά τους, οπότε σε γράφω δύο φορές στα αρχίδια μου. Άντε ρε μαλάκες, βγάζετε χολή για δολοφονημένο κορίτσι.

          1. Δεν ταυτίζομαι με κανέναν, το οτι έφυγε μέσα στα βράδια με τους δύο σημαίνει ότι μάλλον λέει αληθεια ο αλβανός, αν είναι έτσι τότε προκειται για μια ανηθικη κοπέλα που απλά πήγαινε γυρεύοντας και επειδή πάρα πολλές είναι ετσι και παρτουζώνονται με αλβανούς το κοινωνικο πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο. Καλυτερα να προσπαθήσεις να νουθετήσεις όσες προοδευτικές ξέρεις παρά να το παίζεις σκληρός με τους αλβανούς χωρίς να αναφερεσαι στο ποιόν της κοπέλας.

            1. Δηλαδη επειδη καποια γουσταρει να παρτουζωνεται παει να πει οτι παει γυρευοντας?
              Ποσο σαπιος και κομπλεξικος εισαι ρε φιλε.

      2. Φίλε θα συμφωνήσω και θα πω απ’το στόμα σου και στου θεού τ’αυτί να τους δουμε και τους δυο στο νοσοκομείο να τους ράψουν την σούφρα απτο ξεπάτωμα !!! Αν υπάρχει κάπου δικαιοσύνη αυτό θα γίνει …ελπίζω δηλαδή !

    24. διαβάζω τα σχόλια που γινονται για αυτο το έγκλημα , το 99,9% λεει πως πρέπει να εκτελεσθούν , αλλα αύριο θα ψηφίσουν κόμματα που σε πεντε χρόνια θα τους αφήσουν ελεύθερους

      1. σωστός ο πίπης !!!!!
        Φίλε πίπη αυτά που διαβάζεις στις εφημερίδες είναι η αρχή …. ακόμα έχουμε πολύ καιρό όταν θα γεμίσουμε από σκαταλβανούς, σκατόγυφτους και σκατοπακιστανούς και θα είναι περισσότεροι από εμάς τότε δεν θα μπορέσεις να κάνεις τίποτε τώρα παίρνουμε μια πρόγευση όσων ακολουθούν και όσων είναι λογικά επακόλουθα δηλαδή αλβανούς στους δρόμους να δημιουργούν ατυχήματα, αλβανούς στην δουλειά να εκβιάζουν τους Έλληνες , αλβανούς στην κοινωνία να κινδυνεύουν τα παιδιά και οι μεγάλοι είτε από ληστείες είτε από βιασμούς είτε από οτιδήποτε αυτοί σκατά έχουν στο dna τους και άντε και να πάρουν μια ελληνίδα φανταστείτε πόσο τελειωμένη θα είναι και αυτοί για να πάει με αλβανούς και φανταστείτε τι τρισχειρότερο dna θα βγάλουν …. στιγματισμός λοιπόν όσων πεταμένων παντρεύονται ή τα φτιάχνουν με σκιπτάρια …..

    Comments are closed.