ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΓΑΛΛΙΑ): «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ! ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ, ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ! ΠΟΙΟΥΣ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΕΔΩ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ;

    Κοινοποίηση:
    ΓΑΛΛΙΑ

    Κατευθείαν από το Μπορντό της Γαλλίας!
    – Μέρα μεσημέρι ένας κατατρεγμένος πρόσφυγας προσπάθησε να απαγάγει ένα μικρό κορίτσι, μπροστά στα μάτια της μητέρας της.
    – Χθες ήταν το δικό της παιδί, αύριο ίσως είναι το δικό σου!
    – Τα αριστερά / δεξιά πλυντήρια βιασμών κάνουν πως δεν βλέπουν ή αδιαφορούν για όσα συμβαίνουν σκοπίμως.
    – Οφείλουμε να πράξουμε τα δέοντα ΧΘΕΣ, πριν να είναι πολύ αργά!
    Ποιους μας μαζέψατε εδώ ρε αλήτες;
    Δείτε το βίντεο
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΚΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟ?ΧΑΧΑΧΑ

    2. ΞΥΛΟ, Γ@ΜΗΣΙ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    3. Μπεεε, κάνει η μάνα σου, λοβοτομημενε.

    4. Με κάτι τέτοια οι αχριστεροί βγάζουν γούστα

    5. Συμβαίνουν αυτά στην Γαλλία;Στην πόλη του φωτός και της αναγέννησης;΄Κάνουν τέτοια πράγματα οι επενδυτές;οι κατατρεγμένοι;οι ταλαιπωρημένοι ;[Μέχρι και ο σκύλος φοβήθηκε]

    6. Στέφανε αυτοί κρατάνε ξύλα. Αυτοί είναι οι φιλήσυχοι επενδυτές που μας λένε οι βολεμένοι πάμπλουτοι 301 μαζί με τα τουρκοκάναλα της λίστας Πέτσα και τους αριστερούς δημοσιογράφους που είναι κατά του κεφαλαίου αλλά δουλεύουν για τους εφοπλιστές; Εγώ για τάγμα εφόδου τους κόβω για να χρησιμοποιήσω τις κουβέντες των μπολσεβίκων που τα πιάνουν από Σόρος και Ερντογάν μέσω των μκο! Ρε στείλτε τους στο Κατάρ που είναι μουσουλμάνοι, που υπάρχει χρήμα και στέλνουν και βαλίτσες με λεφτά στην Ευρώπη!!!! Στείλτε κανένα υπόμνημα στο Κατάρ να τους πάρει αντί να στέλνετε στον Άρειο Πάγο για τον Ηλία! Θα στείλουν και βαλίτσες από το Κατάρ, θα την πάρετε και τη μίζα σας!

    7. Η Ελλάδα τελείωσε από τότε που μπούκαραν οι Αλβανοί , οι Ρωσοκαύκαλοι την δεκαετία του ’90. Απορώ τι ασχολείστε ακόμα. Ο σώζων εαυτών σωθήτω είναι η κατάσταση στην Ελλάδα.

      1. οι ρωσοκαυλοι που λες σου γ@μουσαν την μ@να μπαστ@ρδε ….. οταν μιλας για τους ελληνες της σοβιετικης ενωσης θα πλένεις το στομα σου…. παλιοτσ1μπουκ1….

        1. Σιγά τα ζώα,οι μισοί είναι μέσα στις φυλακές και οι άλλοι μισοί θα μπούνε στο μέλλον,άχρηστοι τελείως,όλοι κυκλοφορούν με όπλα,κανείς δεν τους θέλει

    8. Στη ψειρου για τζαμπα καθαρισμα…αιμορροιδων το κτηνος!

    9. Οι φράχτες δεν αρκούν να μας σώσουν εάν δεν κλείσουμε τα σύνορα, αλλά δυστυχώς με τους τωρινούς κυβερνώντες δεν θα γίνει ποτέ, για αυτό θα γίνουμε μουσουλμανική αποικία μέχρι το 2030. Λυπάμαι τα παιδιά μας που για να μπορέσουν να βγουν έξω θα θέλουν το 45αρι στην κολότσεπη.!!!

    10. και όμως υπάρχει λύση να ξέρετε…
      αρκεί η ελλάδα γίνει σαν τα ΗΑΕ που έχουν καταφέρει να έχουν (0) ΜΗΔΕΝ εγκληματικότητα και ξέρετε πως το κατάφεραν με τον φόβο της αυστηρής τιμωρίας εκεί η καλύτερη ποινή για έναν που θα διαπράξει μια εγκληματική πράξη είναι η (μόνιμη) απέλαση του από την χώρα αν κάνει το λάθος να ξανά εισέλθει παράνομα σε αυτήν (απλά δεν τον ξανά βλέπετε).
      τα πράγματα είναι απλά όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους λειτουργείς όπως με το δυτικό σύστημα
      όταν δεν έχεις να κάνεις με ανθρώπους λειτουργείς με το μουσουλμανικό σύστημα καθώς αυτό φοβούνται…

      1. Φοβερή ατάκα είπες: όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους, λειτουργείς με το δυτικό σύστημα κι όταν έχεις να κάνεις με ζώα λειτουργείς με το μουσουλμανικό!!!!!!!

    11. ΟΤΑΝ Η ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΩΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΤΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΩΣ ΛΑΘΡΟΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ………………………..

    12. Δύο χιλιάρικα θα έπαιρνε στη αγορά αν κατάφερνε να πάρει το κοριτσάκι.

    13. Ουστ βρωμιάρη μαϊμού. Δυστυχώς είναι ανάμεσά μας. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.

    14. Ψηφίστε Κούλη Τσίπρα κλπ και όλα καλά μαλάκες

    15. Γ@μω τηο Σύριζα το Πασοκ την λαθρολαγνα ΝΔ και την βρωμερή Μερα25 ξερεται γιατί;
      Έχουν ένα κοινό τα άνωθεν κόμματα θέλουν την λαθρομετανάστευση για να εξασφαλίσουν ψήφους με αντάλλαγμα την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.

    16. Παναγία μου! Τί είναι αυτό; Πολύ έξυπνο το κοριτσάκι που γύρισε πίσω. Βγήκε και ο σκύλος.

    17. Θάνατος στα λαθροπιθίκια και σε αυτούς που τους φέρνουνε!!Για την δολοφονημένη Πολωνέζα δεν έχει εθνικό πένθος όμως.Την ίδια τύχη να έχουν όλες οι καραβιές με λαθροεισβολείς που έρχοντε στην Ελλάδα σαν το σαπιοκάραβο που έγινε τροφή για ψάρια στην Πύλο.

    18. Τι προσφυγες ρε παιδια…λαθραιοι ειναι! και ακους και τον τσιπρα να λεει οτι πρεπει να βρεθει λυση μεσω ευρωπης δηλαδη ο ανθρωπος ζει σε μια ουτοπια να το πουμε ανοιχτα κανενας σε καμια χωρα δεν τους θελει και στην ευρωπη τα κομματα που εχουνε αυτες της θεσεις ειναι στο 3-4%.
      Και η τουρκοι μας κατηγορουνε οτι στειλαμε στον θανατο 500 λαθραιους…..ας τους στειλουν στον φιλοτουρκο και κολλητο του ερντογαν ορμπαν να τους παρει.

    19. Πρόβατα εεε πρόβατα
      Μπεεεεεεεεεεεεεεεεε
      Άντε καί στα δικά μας

    20. ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!~!!!!

    21. Τσιπρο-Κουληδες,
      Καταντήσαμε την Πατρίδα μας,
      ένα απέραντο ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ !!!

    22. Στεφανε με ολο τον σεβασμο στο προσωπο σου και μπραβο σου που εχεις ατσαλενια νευρα και συνομιλουσες απεναντι σου με τον επιδοξο δολοφονο σου. Αλλα φταινε μονο οι πολιτικοι, ο λαος δεν τους ψηφιζει, αγροτες, βιοτεχνες, καταστηματαρχες, ξενοδοχοι, ακομα και μοναστηρια δεν τους χρησιμοποιουν σε εργασιες, πολλοι Ελληνες και Ελληνιδες δεν εχουν συναψει γαμους με λαθρο. Αρα η πολιτικη των πολιτικων μας δεν βρισκει εδαφος επανω σε εναν λαο σαθρο. Ευχαριστουμε για το βημα που μας δινεις και γραφουμε τις αποψεις μας.

    23. Στη Θεσσαλονίκη όλα αυτά. Και τον πιάσανε στην Ελβετία αφού από την Ελλάδα έφυγε κύριος. Μπράβο 301(να βάλουμε και την Πρόεδρο) που θέλετε να συμβάλουν στην αύξηση πληθυσμού αντί να δώσετε κανένα επίδομα σε καμία Ελληνική οικογένεια να κάνει παιδί. Γιατί εγώ είδα ότι και οι ναυαγοί πρόσφυγες είχαν κινητά και οι Ελληνες έχουν τα funds που ψηφίσατε όλοι παρέα!

    24. Που είναι οι Refugees welcome? Που έχουν χαθεί αυτά τα παιδιά?

    25. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ!!!!!!ΑΟΥ ΑΟΥ ΑΟΥ

    26. ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΨΗΦΙΖΩ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ!!!!!!!!!!

      1. Γι΄ αυτό, ή επειδή στό σφύριξε ο Κασιδιάρης;; “Οι ψηφοφόροι μου δέν είναι πρόβατα νά τούς πώ τί νά ψηφίσουν” ΜΠΕΕΕΕΕΕ!!!!

        1. Μπεεε, κάνει η μάνα σου, λοβοτομημενε.

    27. Οι παλιοί ξέρανε και ήταν διαχωρισμένοι. Τώρα τους θέλουν όλους αναμεμειγμένους.

    28. Τα παιδιά και των εκεί υψηλά ιστάμενων όπως και των εδώ τα φυλά η αστυνομία για τα υπόλυπα ποιος χέστηκε ? ε το πολύ πολύ να την πουν και ρατσίστρια από πάνω ή να την κατηγορήσουν και γιατί αντιστάθηκε να δώσει το παιδί της για να εκτονωθεί ο κατατρεγμένος 🤔 χώρια την πλάκα η κυρία εφόσον ζει σε τέτοιο περιβάλον θα έπρεπε να έχει πάντα πάνω της ένα στειλιάρι και ότςν της επιτέθηκε το δίποδο να του μετρούσε μερικά πλευρά και δόντια 🤔

    29. Να σας γαμανε στο δρόμο παιδιά δεν έχω ούτε πρόκειται με τα σιχαματα τις ελεϊνηδες να σας τα πάρουν όλα.

    30. Μπράβο γίγαντα Στέφανε που το βγάζεις. Ρε Τσίπρα του μνημονίου και των Πρεσπών, που είσαι; Όχι ότι ο Κούλης, ο Ανδρουλάκης και οι υπόλοιποι λαθρολάγνοι είναι καλύτεροι αλλά ο πρώην καταληψίας Τσίπρας με τα παιδιά στο ιδιωτικό ξεπέρασε κάθε όριο ανθελληνισμού. Και βρίζει την Ελλάδα ότι άφησε τους πρόσφυγες να πνιγούν που μόνο οι τούρκοι το λένε και οι μκο που βγάζουν λεφτά! Όταν όλη η Ευρώπη κατηγορεί τους διακινητές και τους δουλέμπορους! Ρε Σκοπιανόφιλε Τσίπρα γιατί δεν βρίζεις τον φίλο σου τον Ζάεφ που έκανε επαναπροωθήσεις από την Ειδομένη και βρίζεις την Ελλάδα για ναυάγιο σε διεθνή ύδατα; Που παρέα με Μητσοτάκη κηρύξατε και …εθνικό πένθος που δεν κήρυξε ούτε το Πακιστάν; Ο ελληνικός λαός έχει χρέος 400 δις και δεν αντέχει άλλους λαθρομετανάστες, που πολλοί εγκληματούν σε βάρος της Μυρτώς, της Πολωνέζας,της 70χρονης στον Ορωπό και τόσων άλλων γυναικών! Ρε πινόκιο που ψήφισες ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και που ψήφισες Μνημόνιο τράβα στη μητέρα της Πολωνέζας, τράβα στη μητέρα της Μυρτώς και τράβα στην γιαγιά και στο παιδάκι στο Μπορντό να πεις για πολυτισμικότητα και μετά πήγαινε τα παιδιά σου στο ιδιωτικό μαζί με τα παιδιά του Κούλη και των εφοπλιστών. Ψηφίστε Σπαρτιάτες αδέρφια, όλοι οι άλλοι θα γεμίσουν τη χώρα λαθρομετανάστες και θα κάνουν τους …φιλάνθρωπους από τις ασφαλισμένες βιλάρες τους, με τα παιδιά στα ιδιωτικά και με αστυνομία να τους φυλάει από τους λαθρομετανάστες! Στέφανε βγες μπροστά και κάντο πρωτοσέλιδο.

    31. Η καταραμένη γενιά του Πολυτεχνείου είναι υπάλληλοι ορκισμένοι στην νέα τάξη πραγμάτων για να καταστρέψουν την Ελλάδα….οι περισσότεροι είναι σέ ΜΚΟ και πληρώνονται γενεα για την καταστροφή τής χώρας μας… τό δε 95% από δαυτους είναι πισογλεντηδες και θέλουν νά κάνουν τό άρρωστο κέφι τους…. νά βρουν Έλληνες είναι ακριβοί…. ενώ τους ξένους τούς βρίσκουν τσάμπα…. αλλά στο τέλος θα πληρώσουν τό άρρωστο κέφι τους μπορεί με την ζωή τους…. όλα εδώ πληρώνονται καταραμένη γενιά του ατιμου Πολυτεχνείου

      1. ´Πολύ σωστά τα λες φόροι αλλά το λάθος που κάνεις είναι ότι οι περισσότεροι είναι στην εκπαίδευση για να κάνουν άθεους και αποστροφές τα παιδιά μας αλλά και σε άλλες καίριες θέσεις όπως μίντια και δικαιοσύνη !!!

    32. Αξία τους δίνεις Στέφανε που τους λες ΑΛΗΤΕΣ οι αλήτες έχουν μπέσα και οι 301 είναι για κρέμασμα.

    Comments are closed.