ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ – ΒΑΣΩ ΠΑΝΤΑΖΗ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: «ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ» «ΠΑΡΤΕ ΤΑ!» ΣΕ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ! Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΠΑΝΤΑΖΗ

    Σε μια καταγγελία σχετικά με την απόφαση του Άρειου Πάγου για τον αποκλεισμό του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη από τις εκλογές της 21ης Μαΐου προχώρησε η συνήγορος του, Βάσω Πανταζή, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

    «Δυστυχώς όπως αποδείχτηκε η απόφαση είχε ληφθεί πριν φτάσει στο δικαστήριο», είπε η κ. Πανταζή προσθέτοντας ότι την Κυριακή ενημερώθηκε να πάει στον Άρειο Πάγο για να παραλάβει τον φάκελο.

    «Μέσα στην δικογραφία υπήρχε ήδη γραμμένη η απόφαση» υποστήριξε η κ. Πανταζή, σημειώνοντας ότι έχει όλα τα στοιχεία και έγγραφα, τα οποία το αποδεικνύουν, ενώ υπογράμμισε ότι οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να κάνει έρευνα. Ανέφερε ακόμα ότι αυτό έγινε παρουσία της γραμματέως του δικαστηρίου.

    Πρόσθεσε, ακόμα, ότι δεν έκανε την καταγγελία εκείνη την στιγμή, καθώς όπως είπε περίμενε να δει το σκεπτικό που θα δημοσιευτεί προκειμένου να διαπιστώσει αν είναι το ίδιο με αυτό που είχε. «Είναι copy paste», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «είναι πανεύκολο να αποδειχτεί αυτό που καταγγέλλω».

    Μάλιστα, τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν αντιδράσεις του δικηγορικού κόσμου.

    Τέλος, η κ. Πανταζή ανέφερε ότι το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη θα κατέβει κανονικά στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    67 Σχόλια

    1. Άσε μας ρε Παπαδάκη που έπεσες από τα σύννεφα….

    2. Το Κ21 ΕΧΕΙ το ποιο σωστο προγραμμα που ολοι θα θελαμε Κανονικα εαν το γνωριζαν οι ποιο πολλοι αυτο θα ψηφιζαν Ομως πως θα φυγει ο κουλης εαν δεν ψηφισουμε τον αντιπαλο του

    3. Τίποτα απολύτως δεν θα γίνει, δυστυχώς. Χορτάσαμε θεωρία…

    4. Mετα τον παρανομο αντισυνταγματικο αποκλεισμο
      του Εθνικου κομματος ΕΛΛΗΝΕΣ,
      παιρνουμε αποφαση τι να ψηφισουμε 21Μαιου….
      ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
      1) κομματα που ψηφισανε βιαιο υποχρεωτικο εμβολιασμο
      2) κομματα που ψηφισανε ΜΝΗΜΟΝΙΑ
      3)κομματα που ειναι υπερ της λαθρομεταναστευσης
      4)κομματα που καταληστεψανε τα Δημοσια Ταμεια…
      5)κομματα που ψηφισανε κατα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ….
      ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
      ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ-ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ,
      και τα εκτος βουλης
      1) Τζημερο/Φαηλο (υβριστες κατα των ανεμβολιαστων) και
      2)ΕΠΑΜ του κομμουνιστη Καζακη ,(που βριζει επι χρονια τον ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ)…
      ΕΠΙΣΗΣ
      ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ
      1) του Βοβολη (κολητου του μασωνου Δενδια)
      2) του Κολυβα (τσιρακι του Καρατζαφερη)
      3) το κινημα 21 (του τυχοδιωκτη Χατζαρα και Μπεχλη)….
      4) το ΕΑΝ του Κανελοπουλου (που γεμισε το κομμα του με το ΛΑΟΣ ) …
      5) το κομμα της λαθρομεταναστευσης Ζωης Κωνσταντοπουλου…
      ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

    5. ΚΑΝΕΝΑ άλλο σάιτ δεν αναπαράγει την είδηση. Άκρα του τάφου σιωπή…

    6. Πρασινο φωs απο τον Αρειο Παγο στον συστημικο(πρωην πασοκο)Κανελοπουλο
      ΕΑΝ…ΓΙΝΕΙ νεοs Καρατζαφερηs;;;
      Τριβουν τα χερια τουs οσοι τον προοριζουν για δεκανικι του Κυριακου σε περιπτωση αναγκηs…
      Βασιληs Παιτερηs:Εθνικοs ρεκορντμαν στιs εκλογεs..Εχει αλλαξει πεντε κομματα σε 20 χρονια,τωρα στο ΕΑΝ!
      τα αφοδευματα ενοs πορνογερου…ο μπουγατσαs βρωμοκαΜΠΙΝΕΣ κυδωνιατηs,το λαμογιο καρεκ(λ)οροντουληs μια ωραια ατμοσφαιρα του Mr offshore Καταδικασμενου ΜΙΖΑ-ΝΟΝΟΥ

    7. Και τώρα τι περιμένουμε; Ο Ντογιάκος να συλλάβει τον Ντογιάκο; Η η Κλάπα την Κλάπα;

    8. Η σηψη εχει ξεπερασει καθε οριο σ’ αυτην τη χωρα. Η αλητεια τους δεν εχει ορια των λεγομενων κομματων του δηθεν δημοκρατικου τοξου ( εδω γελαμε) , διοτι οχι μονο δεν ειναι δημοκρατικα , αλλα φασιστικα και επικινδυνα για την Δημοκρατια , οταν μεθοδευουν τετοιες αθλιες ενεργειες εις βαρος αλλων κομματων υπονομευοντας και την δικαιοσυνη.Μαυριστε τους να πανε στον αγυριστο.

    9. Το θεμα ειναι…θα εχουμε 2η εκλογικη αναμετρηση;

    10. Παιδιά προέχει να ρίξουμε τη χούντα του σκατοσογου. Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ γιατί όλα τα άλλα είναι υπέρ του Κουλη. Στις δευτερες εκλογές ψηφίζουμε Λιάκο. Σκοπός είναι να πέσει το ζαβό. Δεν αντεχουμε άλλη 4ετια με τη χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ. ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ, κι ας είναι με μαύρη καρδιά. Η σπείρα των γκάνγκστερ πρέπει να πεσει. Δεν παίζουμε με αυτα

      1. Συριζα θα ψηφίσεις; και μόνο που το λες εισαι ανθέλληνας προδότης και λακες.

      2. Ο τσίπρας θα κυβερνήσει με τον κούλη για να υπογράψουν τις Πρέσπες του Αιγαίου, τα νέα μνημόνια και τους γάμους των γκέι! Αν τους ψηφίσετε, δεν θα υπάρξουν δεύτερες εκλογές. Μην ακούτε τα τρολάκια των σφυριζαίων που μπαίνουν εδώ μέσα! Αυτοί είναι λαθρολάγνοι και ανθέλληνες, είναι ποτέ δυνατόν να ψήφιζαν Ηλία που ο τσίπρας τον έλεγε φασίστα και έφερνε και νόμο να τον αποκλείσει; Μην τσιμπάτε, μαύρο σε όλο το αντι-συνταγματικό τόξο της μίζας και της ανωμαλίας! Να μην βρούνε ούτε την ψήφο τους.

        1. Ακριβώς αδερφέ ετσι ειναι ,δν χωραει τ μυαλο μ αυτο π λένε ν ψηφίσουν τν μπάσταρδο προδότη τσιρλα

      3. Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να θεωρούν πολύ ηλίθιους τους Έλληνες πατριώτες. Ταυτόχρονα δείχνουν πόσο απελπισμένοι είναι. Ο τρόμος του Δημοψηφίσματος και της Αντίστασης των Ελλήνων έναντι των Μνημονίων, των Ανοιχτών Συνόρων και των Πρεσπών δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έρχεται. Θα αναρωτιούνται όπως τότε με το στημένο Δημοψήφισμα. Τα είχαν στήσει όλα και βγήκε 62% ΟΧΙ. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς γίνεται σε στημένο Δημοψήφισμα να βγει 62% ΟΧΙ. Βέβαια είναι λογικό , γιατί είναι ΑΘΕΟΙ και ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ. Τώρα θα τα δουν ΟΛΑ. ΚΙΝΗΜΑ 21.
        ΥΓ. Αν θέλεις κόψτο και αυτό , αλλά ρωτάω θα καλέσετε το ΚΙΝΗΜΑ 21 για συνέντευξη; Αυτή είναι η ΤΡΙΤΗ και τελευταία φορά που ρωτάω… Όταν αρνείσαι κάτι 3 φορές , κάτι σημαίνει αυτό…Μετά δεν έχει μα μου σου του. Ο Θεός συγχωρεί εγώ ΟΧΙ. Αν κάνετε το Σωστό ο Θεός είναι μαζί σας και δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Όταν λέω ότι δεν συγχωρώ, δεν εννοώ ότι θα σας βλάψω με οποιοδήποτε τρόπο, απλά θα φάτε ΠΟΡΤΑ. Εγώ είμαι ο ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ 21. Από μόνος μου πήρα αυτό το ρόλο, ως παλιός μπλόγκερ. Όσο Πιστοί Προσέλθετε…Αν το δω γραμμένο σημαίνει ότι καταλαβαίνεις τί σου λέω και θα σημαίνει ότι θα καλέσεις τον Πρόεδρο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ 21. Θα στενοχωρηθώ πολύ αν το MAKELEIO καταντήσει σαν το OLYMPIA και το ANTINEWS.

      4. Το φιδάκι ο Διαμαντής γουστάρει ανθελληνες,λάθρο,προδότες κ αιματορουφηχτρες.
        Άντε αποδω βρε γ…..λη

      5. Συριζαιος εισαι προφανως φιλε μου για να παροτρύνεις να ψηφίσει ο λαος του Κασιδιάρη Συριζα.Εδωσε γραμμη ο Ηλίας να ψηφίσει ο λαος του Συριζα;ΟΧΙ.Εσυ λοιπον ποιος εισαι που το λες;

        1. Άλλο οπαδοί και άλλο ψηφοφόροι. Ο Ηλίας ακούσαμε τι είπε. Το 2-3% οι οπαδοί δεν μπορούν να πουν στους ψηφοφόρους πατριώτες πως θα κινηθούν και μάλιστα είναι εκείνοι που εδώ στην Ελλάδα έχουν χρόνια τώρα ένα ποσοστό 15+%. Πρώτα πρέπει να ξέρεις πέφτει ο Κούλης και μετά πηγαίνει το κόμμα και ο Ηλίας στις δεύτερες εκλογές. Εκτός αν νομίζετε ότι το αδίστακτο κολοσογο αν κερδίσει θα επιτρέψει κάθοδο στις εκλογές. Η πολιτική είναι βρωμιά και σκακιέρα και πολλοί έχετε μαύρα μεσάνυχτα. Δεν πειράζει. Εγώ κατανοώ απόλυτα τους οπαδούς όλων των κομμάτων. Και ανάποδα να τους κρεμάσουν ότι πει το κόμμα. Όμως τα ποσοστά των οπαδών είναι πάντα γνωστά και συγκεκριμένα. Αυτοί που δίνουν εξουσία ή ρίχνουν κυβερνήσεις είμαστε εμείς οι πολλοί. Όλα τα κόμματα σύνολο έχουν γύρω στο 55% πιστούς οπαδούς. Και έχουμε αποφασίσει να τον ρίξουμε πισώπλατα όπως πισώπλατα μας στέρησε την επιλογή μας στην κάλπη. Έμαθα να σέβομαι την όποια απόφαση του καθενός,αρκεί αν δεν του βγεί σε καλό,να μην έρθει και να παραπονιέται. Όλα έχουν κόστος και ρίσκο.

      6. Ο σύριζα δεν είναι γκάνγκστερ?σοβαρά τώρα?δεν υπάρχουν εξωκοινοβουλευτικα κόμματα?μας έκλεισαν τις τράπεζες,η τραγωδία στο μάτι…κλπ.κλπ…τελικά οι ερισσοτεροιΈλληνες έχουν μνήμη χρυσόψαρου.περαστικα μας!

      7. Kι εγω συριζα θα το ριξω , γιατι γουσταρω Αλεξη. Οι λοιποι για τα μπαζα

    11. Ο Παΐσιος έχει προβλέψει το άσχημο τέλος των πολιτικών.
      Η εθνοκαθαρση είναι επιβεβλημένη για να γίνει restart σε αυτό τον τόπο. Προδότες και σφουγγοκωλαριοι πρέπει να συναντήσουν σύντομα τον Αλλάχ.

    12. Σσσσσοκαριστικη εξέλιξη! Μιλάμε, τρέμω ολόκληρη. Έχω πάθει σσσσσοκ! Ραγδαίες εξελίξεις! Σσσσοκ!

    13. Εν τω μεταξύ η συγκεκριμένη δικηγόρος είναι λέει μέλος της νου δου!!!! Καλά και τι περίμενε μετά ο λιάκος;;; Εν τω μεταξύ γιατί δεν υπήρξε επιμονή στο θέμα τζανερίκου, ο κούλης ήταν αυτός που του τηλεφώνησε και του πρότεινε ανταλλάγματα. Γιατί δεν ζητήθηκε η αρση του τηλ. απορρήτου του βλάκα;
      Πολλές αστοχίες από την πλευρά του ηλία και δεν ξέρω αν είναι και επί σκοπώ. Πάντως εμένα και πριν πιο πολύ με εξέφραζαν η ιδεολογία και ο πολιτικός λόγος του Κ21, λιάκο θα ψήφιζα περισσότερο ως ηθική υποστήριξη για την άδικη φυλακιση του και επειδή σαφώς κάνει και πιο πολύ γκελ ως πολιτικός.
      Τώρα υπό τις νέες συνθήκες Κ21 δαγκωτό, ούτε τον ισλαμολάγνο καζάκη, ούτε τον γιαλαντζί αντιεμβολιαστή κούβελα, ούτε ορντινάτσες του συστήματος τύπου νίκη και τα ρέστα.
      Κ21 μαζικά οι εθνικιστές για να τους έρθει στα κουλοστρουμφάκια από εκεί που δεν το περιμένουν.

    14. Ρε Παπαδακη γιατί υπάρχει Ελληνας που να πιστεύει ότι έχουμε ανεξάρτητη δικαιοσύνη;;;

    15. Αυτη ειναι η “δικαιοσυνη” και η “Δημοκρατια” του Κουλη…..Μην ανυσηχει ομως η ΝΕΜΕΣΙΣ ερχεται και θα ειναι βαριά.

    16. Κανονικά πρέπει να ακυρωθούν οι εκλογές. Και να εξεταστεί η υπόθεση από το ανώτατο ειδικό δικαστήριο.

    17. Αν δεν επανέλθει η θανατική ποινή και δεν στηθούν κρεμάλες η Γραικία θα παραμείνει βόθρος, οι εκάστοτε αλήτες θα τρώνε τα άντερά τους και από δω πάνε οι άλλοι.

    18. Στην ίδια εκπομπή δεν είπε πως είναι χρόνια μέλος της ΝΔ η Πανταζή;

    19. Τσιπρα και Πολακη αν δεν τους στειλετε σε ειδικα δικαστηρια, θα ειστε τεραστιες κοτες

    20. ποσο γελοία η δημοσιογράφος , δεν μας νοιάζει αν πιστεύεις τις αποδείξεις ρε πατσαβούρα να τις βγάλεις στον αερα ειναι η δουλειά σου

      1. Αυτό το ψωλάκι η ξανθιά Αναστασοπούλου που έφτιαξε και τη μυτούλα της με πλαστική αφού έπιασε κάνα φράγκο από τον Αλαφούζο, συνέχεια προσπαθεί να κάνει ερωτήσεις προβοκατόρικες. Την ξέρουμε την πληρωμένη λινάτσα.

    21. Ότι δηλαδή άφησαν την εκπρόσωπο του Κασιδιαρη να βγει να μιλήσει άνετα στον Αντέννα χωρίς να τη διακόψουν. Πολύ περίεργα πράγματα.

      1. Μασονία kitso,ξυπνά λεβέντη μου,τα αρνιά βελαζουν Κίτσο φωνάζουν.

    22. Άντε, να δούμε και αρεοπαγίτες στη φυλακή! Άντε, να ξεσκεπαστεί η εγκληματική οργάνωση ΝΔ και να αποκλειστεί από τις εκλογές βάσει του ίδιου της του νόμου!

    23. Έχω να πω ότι ο Παπαδάκης έκανε τρομερή μεταγραφή. Την πιο κομψή ρεπόρτερ της Ελληνικής τηλεόρασης. Σκέτη κούκλα!

    24. τη στιγμή που το γεροντάκι / Αντίνοος πουλάει ακόμη πλύση εγκεφάλου στα πρόβατα, γιατί να τον βγάλουν στη σύνταξη;;;;;;

    25. εγώ θα πω το εξής απλό

      στις 21/05 έχουμε εκλογές οι οποίες είτε θα βγάλουν ένα πολιτικό κόμμα κυβέρνηση είτε πολλά μαζί συγκυβέρνηση

      σκεφτείτε την επόμενη ημέρα των εκλογών 22/05 τι θα είναι καλό για εσάς τους ίδιους/την οικογένεια σας/τα παιδιά σας.

      εγώ έχω κάνει την επιλογή μου για τις εκλογές στις 21/05 και έχω την συνείδηση μου καθαρή.

    26. Αυτό το έγγραφο πρέπει να φτάσει άμεσα στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.
      Όλο το Α1 είναι υπόλογο.
      Αν η ΕΥΠ ανοίξει το κινητό της βρώμας κλαπα σίγουρα θα βρει και τον αποστολέα.

    27. Λόγω απλής αναλογικής αυτοδυναμία δεν υπάρχει το πρόβλημα είναι να μην υπάρξει συγκυβέρνηση π.χ. ΝΔ – Πασοκ η με βελόπουλο , γιαυό προσοχή ΚΑΜΜΙΑ απολύτωςψήφο σε ΝΔ , Συριζα , Πασοκ κλπ αποκόμματα ΠΡΟΣΟΧΗ στο ΕΑΝ κανελοπουλου είναι ανάχωμα και θα στηρήξει τον Κούλη μετεκλογικά , ψηφήζουμε μικρά κόμματα κάτω του 2% για να υπάρξει 2ος γύρος και το ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ του Ηλία Κασιδιάρη

    28. Δηλαδη μεσα στα χαρτια που της εδωσαν ηταν και το προαποφασισμενο Προφανως αυτο εγινε κατα λαθος αλλα τοτε η πολυ ηλιθιοι πρεπει να ειναι η επαινεβει η Θεια Δικη

    29. Πάντως όσοι σκέφτεστε να ρίξετε λευκό ή άκυρο στις εκλογές είσαστε και πολύ μ@λακες, έτσι για να το ξέρετε. Αυτές οι ψήφοι πάνε στο πρώτο κόμμα δηλαδή όχι μόνο ενισχύεται την συγκυβέρνηση σύριζα ΝΔ αλλά τους δίνετε ελπίδα πως δεν θα υπάρξουν δεύτερες εκλογές. Λοιπόν, κόψτε τις μ@λακιες και ψηφίστε ότι γούσταρετε εκτός από τα τρία μ@@πανα σύριζα ΝΔ πασοκ.

      1. ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΔΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΏΤΟ ΚΌΜΜΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΕΙΣΑΝΕ ΟΤΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΟΧΗΣ ΟΠΩΣ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΤΛ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑΓΗ

    30. Ρε Αναστασοπούλου τώρα εσύ είσαι δημοσιογράφος κοπέλα μου;10 φορές μας είπες (για να μας μείνει τάχα μου στο μυαλό,γνωστή η τακτική,δεν πιάνει όμως πια) ότι αυτό που έδειξε η κυρία Πανταζή δεν είναι έγκυρο!Σου είπε άλλες 10 φορές η δικηγόρος ότι είναι ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ της δικογραφίας και μάλιστα έχει και γραφικό χαρακτηρα δικαστικού πάνω!!!Τι δεν καταλαβαίνεις;;;Καλά για τον Παπαδάκη τι να πεί κανείς…Αυτός θα ψωφίσει καμμιά μέρα και εκεί στον ΑΝΤ1 θα έχουν ολόγραμμά του να κάνει ακόμα την προπαγάνδα του….Οι χειρότεροι δημοσιογράφοι της “ελληνικής” τηλεόρασης

    31. Η. Δικαιοσύνη ανήκει στον κ. Μητσοτάκη, έτσι ακριβώς μου επέβαλαν και το πρόστιμο μη εμβολιασμού. Έτσι μου έκοψαν τον μισθό και αργότερα τη σύνταξη, έτσι κούρεψαν μόνο τα ομόλογα των ιδιωτών, έτσι απελευθέρωσαν τους πλειστηριασμούς σε χρόνο dt . Ουδέποτε στη ζωή μου φαντάστηκα πως μπορεί να παίρνονται έτσι οι αποφάσεις της δικαιοσύνης.
      Η Θέμιδα εδώ δεν είχε απλό σκονάκι, είχε προσυμπληρωμένη την κόλλα με τα θέματα. Ο δε ζυγός της δικαιοσύνης είναι πειραγμένος και γέρνει προς την κυβερνητική πλευρά, ενώ η ίδια έχοντας ανοικτά τα μάτια, κλείνει πονηρά το δεξί της μάτι στο Μαξίμου.
      Η χούντα Μητσοτάκη πρέπει να πέσει άμεσα, το έθνος κινδυνεύει. Άρα, όλοι ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ, είναι το μόνο που μας απομένει.

      1. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω αλλά πολλοί είναι στοκοι

        1. Κοιτάξτε οι οπαδοί και ανάλογα την ηλικία τους είναι ορμητικοί, παθιασμένοι και αμετακίνητοι καλά κάνουν άλλωστε όλοι είναι χρήσιμοι. Δεν πειράζει που δεν έχουν καταλάβει ότι η πολιτική είναι βρωμιά και σκακιέρα, θέλει ελιγμούς. Αυτοί είναι στη φάση θα θα θα τους κάνουμε. Όμως αντιπροσωπεύουν το 2-3% οι περισσότεροι είμαστε πατριώτες που χρόνια θέλαμε ένα κόμμα και έναν αρχηγό με πέραση δεξιά της ΝΔ, που θα έχει γνήσια χαρακτηριστικά και θα ενδιαφερθεί για την πατρίδα και τα συμφέροντα του λαού. Όταν έχεις ζήσει 11 εκλογικές αναμετρήσεις ξέρεις ότι το σύστημα Μητσοτάκη δεν αστειεύεται. Πρέπει να πέσει γιατί αλλιώς ο Ηλίας και το κόμμα δεν πρόκειται να πάνε στις δεύτερες κάλπες. Αυτοί είναι αδίστακτοι και πληρώνουν. Άλλωστε θα είναι φοβερή στιγμή να χάσει. Όποιος θυμάται την φάτσα του εφιάλτη όταν τον έριξαν πως ήταν την ώρα που βγήκε στο μπαλκόνι της Ρηγίλλης κατακόκκινος, οργισμένος, ταπεινωμένος και δεν το είχε συνειδητοποιήσει ότι έχασε την κουτάλα. Δεν πειράζει οι ένθερμοι κάντε ότι καταλαβαίνετε κάποιοι λέμε πρώτα να χάσει και μετά βλέπουμε.

    32. Στην πατρίδα μας πρέπει να γίνει (μακελειό) το λιγότερο αγαπητέ Χίο, τα ξέρεις καλύτερα τόσα χρόνια στη δημοσιογραφία, και ξέρεις καλά με τι μπάσταρδους έχουμε να κάνουμε, η απόπειρα δολοφονίας σου τα λέει όλα, είναι ύπουλοι και αδίσταχτοι όλοι τους τελικά

    33. Η απόφαση λοιπόν συντάχθηκε από τότε που πρόεδρος στο κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ ήταν ο κανελόπουλος, δηλαδή από τότε που ο βορίδης έπινε καφέ στο Κολωνάκι και διαβεβαίωνε το στέλεχος του ΚΙΣ να μην ανησυχεί.

    34. Λευτεριά στον Κασιδιάρη επιτέλους! Τόσο σαθρά επιχειρήματα, τόσοι Συνταγματολόγοι, δικαστές, για να κάνουν το άσπρο, μαύρο. Δεν χρειάζεται καμμιά ειδίκευση, όλος ο κόσμος καταλαβαίνει, ότι στην περίπτωσή του, η πρωτόδικη απόφαση θεωρείται τελεσίδικη, όπως επίσης καταλαβαίνει ότι και αυτή η πρωτόδικη απόφαση, ήταν προειλημμένη και κατάφορα άδικη. (Θυμηθείτε την κατάπτυστη ενέργεια των βουλευτών ΜΕΣΑ στη βουλή, να κρατάνε πλακάτ, “Δεν είναι αθώος”)!!

    35. Τι έγινε ξανθό τσιράκι, σ’ έλουσε κρύος ιδρώτας;

    36. Δεν είπε τίποτα παραπάνω η δικηγόρος οτι η απόφαση ήταν φωτογραφική και κατευθυνόμενη κάτι που όλοι γνωρίζουμε και βέβαια πρέπει να εξαντλήσει ολα τα νομικά περιθώρια ο Ηλίας όπως προσφυγή στο εκλογοδικείο καθώς και στο ευρωπαϊκό δικαστήριο άμεσα , όπως είπε ο Ηλίας στίς μαϊμού εκλογές της 21ης Μαϊου δεν ψηφήζουμε κανένα , ψηφήζουμε λευκό η αποχή

    37. Ευρωπαικα Δικαστηρια χθες.

      Στο Βελγιο ακομη καλυτερα.

      ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ

    38. Δηλαδή πλέον και με αποδείξεις μιλάμε για εσχάτη προδοσία και ωμή παρέμβαση στη δικαιοσύνη!!!
      Πρέπει να συλληφθούν άμεσα ο Μητσοτάκης με τον Ντογιάκο και όλη την εγκληματική οργάνωση της ΝΔ.
      Επίσης πρέπει να ελεγχθούν άμεσα όλοι οι υποστηρικτές και μέλη των τοπικών οργανώσεων της εγκληματικής οργάνωσης της ΝΔ.

    39. “Από έναν κασιδιάρη θα ξεκινήσουν όλα “……

      1. Λες να έρχεται η πολιτειακή ανωμαλία που έχουν αναφέρει όλοι οι γέροντες… Ίδωμεν…

      2. Οπως πρόβλεψε ο γεροντας παστιτσιος

    40. Παπαδάκης ο κομμουνιστής τροτσκιστής του ΞΕΚΊΝΗΜΑ, έγινε εκατομυριούχος υπηρετώντας στο κατάστημα νεοταξικής προπαγάνδας των Κυριακού.
      Στα εβδομήντα δύο του έπρεπε να είχε αποσυρθεί.

      1. Χ.Ο παρελειψες να πεις ότι είναι καλός κ φιλάνθρωπος Ροταριανός.χαχαχαχαχα

    Comments are closed.