ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ! ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ: DRAG QUEENS ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ – ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ “ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ” ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΥΗΣΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ “ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ”

    Κοινοποίηση:
    MAKELEIO

    Ναι, αποτελεί μία απίστευτη (όσο και αχρείαστη…) πρόκληση το γεγονός ότι στο φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου περιλαμβάνονται δράσεις – εκπαιδευτικά προγράμματα, κατά τα οποία Drag Queens θα…. μυήσουν τα παιδιά και τους γονείς τους στο πως οι άνδρες μεταμορφώνονται σε γυναίκες, κάνοντας εξεζητημένη χρήση μακιγιάζ και έντονων ρούχων.

    Τις δράσεις αυτές ανακοίνωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Αθηνών Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, κάνοντας πολλούς να απορήσουν για τις συγκεκριμένες προκλητικές επιλογές του και για τις σκοπιμότητες που υπηρετούν.

    Να σημειωθεί ότι αυτός ο ιστορικός θεσμός του φεστιβάλ Αθηνών, στον οποίο έχουν αφιερώσει εξαιρετικές παραστάσεις προσωπικότητες όπως η Κατίνα Παξινού, ο Αλέξης Μινωτής και ο Κάρολος Κουν, φέτος θα είναι αφιερωμένος στη διαφορετικότητα.

    Για αυτό και ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος παρουσίασε τη νέα οπτική ταυτότητα της φετινής διοργάνωση, που είναι μία φιγούρα ερμαφρόδιτου, «ανοιχτή σε πολλαπλές ερμηνείες», όπως είπε ο ίδιος.

    Στο πλαίσιο αυτής της αντίληψης, ο κ. Θεοδωρόπουλος αποφάσισε να βάλει Drag Queens να συστηθούν σε μικρά παιδιά και να μιλήσουν για τα μυστικά της τέχνης τους, κατά τη διάρκεια ενός προγράμματος που χαρακτηρίζεται (πρωτάκουστο!…) και ως «εκπαιδευτικό». Πρόκειται – όπως είπε ο κ. Θεοδωρόπουλος – για το Drag Queen Story Hour – Athens Chapter, το οποίο ξεκίνησε από το Σαν Φρανσίσκο και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα σε συνεργασία με τα μέλη της κοινότητας ομοφυλοφίλων του Βερολίνου ΛΟΑΤΚΙ.

    Όπως ανακοίνωσε το Φεστιβάλ Αθηνών, κατά τη διάρκεια του προγράμματος «τα παιδιά θα γιορτάσουν τη διαφορετικότητα παρέα με τους καλλιτέχνες!»

    Αναμφίβολα πρόκειται για μία απίστευτη πρόκληση, από τη στιγμή που οι συγκεκριμένες δράσεις βαπτίζονται «εκπαιδευτικά προγράμματα» και απευθύνονται και σε ανήλικα παιδιά.

    Αυτός είναι ο προορισμός του Φεστιβάλ Αθηνών, που χρηματοδοτείτε από τους φόρους που πληρώνει ο ελληνικός λαός; Ποια παιδαγωγική λογική και ποια επιμορφωτική ανάγκη υπηρετούν τα προγράμματα αυτά; Ποιοι δάσκαλοι – παιδαγωγοί ρωτήθηκαν και έδωσαν το πράσινο φως για την πραγματοποίησή τους;

    Είναι κρίμα, γιατί ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος είναι ένας άνθρωπος της θεατρικής τέχνης με διακεκριμένες επιδώσεις στο χώρο του. Δεν είναι κατανοητό γιατί εντάσσει τον εαυτό του και το Φεστιβάλ Αθηνών σε τέτοιου είδους ύποπτες σκοπιμότητες, που είναι βέβαιο ότι δεν υπηρετούν ούτε την εκπαίδευση των παιδιών, ούτε την κοινωνικοποίησή τους, ούτε προάγουν τον πολιτισμό και την κοινωνική τους συνείδηση. Απλώς, δημιουργούν μία επικίνδυνη σύγχυση προτύπων και εννοιών στο παιδικό μαυλαό και στην παιδική ψυχή, με επικίνδυνες παρενέργειες στην ομαλή και δημιουργική εξέλιξη στην υπόλοιπη ζωή τους.

    Πηγή: europost

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Όσοι είναι αντίθετοι στην gay κοινότητα ,δεν είναι φασιστες• είναι απλά ηλίθιοι.και από τα σχόλια ,όχι μόνο εδώ,είναι γεμάτος ο κόσμος από τέτοια γελοία άτομα που όμως δεν αναγνωρίζουν τις ανωμαλίες που γίνονται στην εκκλησία .για το μόνο που δεν βρίσκω τόσο νορμαλ είναι η ομοφυλοφιλια να γίνεται μόδα και να βλέπεις ότι σε ορισμένους κύκλους/δουλειές,προοδεύεις μόνο αν είσαι και εσυ “δικός τους”.

    2. αυτη ειναι η απαντηση σε ολα αυτα που συμβαινουν, αυτο το υπερμνημονιο του 2014 που δεν χρειαζοταν για κανενα λογο στην ΕΛΛΑΔΑ μονο οι αριστεροι αθεοι μπορουσαν να το περασουν MOMERANDUM – ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ στην Παιδεία

      ΑΡΘΡΑ 12
      Άρθρο 1: Πολυπολιτισμική Παιδεία σε όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας, από 11.9.2016.
      Άρθρο 2: Κατάργηση Θρησκευτικών Εορτών και Εθνικών σε όλα τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα, από 11.9.2017.
      Άρθρο 3: Κατάργηση Εκκλησιασμού μαθητών, από 11.11.2016.
      Άρθρο 4: Υποχρεωτική επίσκεψη σε Συναγωγή και Ισλαμικό Τέμενος από Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού και σταδιακώς σε εκπαιδευτικές βαθμίδες Γυμνασίου και Λυκείου, από 11.11.2016.
      Άρθρο 5: Εισαγωγή στην Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως από 11.9.2016 και παροχή δωρεάν προφυλακτικών σε όλους τους μαθητές από εκπαιδευτική βαθμίδα του Δημοτικού, από 11.10.2016.
      Άρθρο 6: Κατάργηση μαθήματος Ελληνικής Ιστορίας, κατάργηση για την Ελληνική Επανάσταση, εισαγωγή μαθήματος Ευρωπαϊκής Αναγεννήσεως με κυρίαρχο ζήτημα την Γαλλική και Ιταλική Επανάσταση του Γαριβάλδη του 1843. Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως από 11.12.2018.
      Άρθρο 7: Πρακτική εφαρμογή του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 11.12.2017. ΣΗΜ΄ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ !!! ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΛΕΣ ΛΟΓΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ( ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ -ΚΟΜΑΣΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΟΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ) ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΗΘΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ

    3. ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΑΙΑ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΟΣ , ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ Κ@ΛΟΧ@ ΝΕΙΟ .

    4. ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
      ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΘ’ ΟΡΑ.
      Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚ-ΔΙΚΗ-ΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ.
      ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΣ ΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙ.
      ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΡΟΔΩΘΗΚΕ ΟΙΚΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ, ΑΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ ΧΗΜΙΚΑ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΕΙΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
      ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΘΕΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΑ ΖΟΜΠΙ.

    5. Οχι φετος στο φεστιβαλ, να τους πονεσει η τσεπη τους. Αν και μπορει να μην τους ενδιαφερει η κερδοφορια, γιατι επιδοτουνται απο “αλλου”. Κριμα πως σε καταντησανε ελλαδιτσα μου…

    6. ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ, ΟΥΔΕΙΣ ΓΟΝΕΥΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.
      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΚΑΙ Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.

    7. Για την πουτ@να τη διαφορετικότητα λοιπόν, να μην πάει κανένας να δει τις μαλακίες τους και να κάτσουν να τη βρούνε μόνοι τους οι μερακλήδες του φεστιβάλ με τα παλικάρια με τα τρία πόδια.

    8. Στο διάολο να πάνε και εκεί να μείνουν οι ανώμαλοι! Ναι, ανώμαλοι, και άθλιοι είναι.
      Αρκετα πια με την “διαφορετικότητα” τους. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!
      και τα παιδιά σας μακριά από αυτή την λέρα.
      Την προπαγανδα των σκοτεινών ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΉΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
      Αντε ξυπνήστε και εκεί στην Μυκονο και πάρτε πίσω το νησί σας!!!
      Σιγά μη φοβηθούμε να πούμε την αλήθεια.

    9. Όσοι ήμαστε εναντίον των γκέϊ μας ονομάζουν φασίστες, παλιά μυαλά, αναχρονιστικούς, αγράμματους, απολίτιστους. Όσοι υποστηρίζουν τους πισωγλέντηδες και τις γλυφομ….. είναι σύγχρονοι και πολιτισμένοι. Όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς τους λένε αυτοί που κατηγορούν τους άλλους, αυτοί λοιπόν είναι οι φασίστες, οι δικτάτορες. Όταν κατηγορείς κάποιον επειδή έχει άλλη άποψη από σένα.

    10. Δεν ντρέπονται οι άθλιοι, η δήθεν διαφορετικότητα που υποστηρίζουν βρίσκεται στην πραγματικότητα στο μυαλό και στην ψυχή τους, όχι βέβαια οι άνθρωποι που όντως έχουν μέσα τους μια διαφορετικότητα που αφορά αποκλειστικά αυτούς, και που μπορεί ως ένα βαθμό να είναι και σεβαστή και δικαιολογημένη, αλλά εκείνοι που εκμεταλλεύονται όλα αυτά τα θέματα και για σκοτεινές σκοπιμότητες τα γενικεύουν, τα προπαγανδίζουν με χυδαίο τρόπο και προσπαθούν να τα καθιερώσουν στην κοινωνία φέρνοντας νέα σάπια ήθη και έθιμα, οδηγώντας σε καταρράκωση και ξεπεσμό!! Και το χειρότερο είναι πως απευθύνονται σε μικρά παιδια και στις ευαίσθητες ψυχές τους, δηλητηριάζοντας αυτά. Ντροπή και αίσχος τους!!! Να τον χαίρονται τέτοιον πολιτισμό και τέτοια φεστιβάλ, και είναι ξεκάθαρες οι δήθεν…πολλαπλές ερμηνείες τους στον νοήμονα κόσμο!!!

    Comments are closed.