ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΜΜΙΣΘΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΗΣ ΝΔ! ΕΤΣΙ ΔΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΞΕΨΑΧΝΙΖΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ – ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ… ΑΖΗΜΙΩΤΟ;;;

Κοινοποίηση:
xalkida-768x423

Εγκληματικό δίκτυο φέρεται να είχαν στήσει υπάλληλοι της ΔΟΥ Χαλκίδας, σε συνεργασία με λογιστές, για να εκβιάζουν επιχειρηματίες της περιοχής. Μόνο το τελευταίο τρίμηνο, εξιχνιάστηκαν 17 περιπτώσεις εκβιασμών, με κέρδη της τάξεως των 95.000 ευρώ. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι η διευθύντρια και ο υποδιευθυντής της ΔΟΥ.

Η έρευνα που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2023 από τις Εσωτερικές Υποθέσεις, ύστερα από μια καταγγελία που έγινε στους αδιάφθορους της Ελληνικής Αστυνομίας που ασχολούνται γενικότερα με υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το Δημόσιο, είχε ως αποτέλεσμα το πρωινό της Τρίτης 21ης Μαΐου να γίνουν επτά συλλήψεις, μετά από έφοδο που έγινε στην εφορία Χαλκίδας: Πέντε συνολικά υπάλληλοι, ανάμεσά τους η διευθύντρια και ο υποδιευθυντής, τρεις ακόμη εργαζόμενοι στη συγκεκριμένη εφορία, μία διεκπεραιώτρια και ένας λογιστής.

Έγινε έρευνα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής και διαπιστώθηκε ότι πράγματι όλα αυτά ίσχυαν. Φτάσαμε λοιπόν στο πρωινό της Τρίτης 29 Μαΐου. Ειδοποιήθηκαν οι αρχές ότι ένας πολίτης έχει έναν φάκελο με 10.000 ευρώ προκειμένου να τον παραδώσει στα μέλη του συγκεκριμένου κυκλώματος.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, έγινε η έφοδος, εντοπίστηκε μάλιστα και ο φάκελος με τα χρήματα στο γραφείο της 50χρονης διευθύντριας, η οποία σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν εχθές από την Ελληνική Αστυνομία, είχε τον ηγετικό ρόλο. Ήταν το άτομο το οποίο έπαιρνε και διένειμε τα χρήματα στους υπόλοιπους εμπλεκόμενους. Φρόντιζε να βρίσκονται τα κατάλληλα άτομα στις κατάλληλες θέσεις προκειμένου να διεκπεραιώνονται εργασίες, όπως η έκδοση φορολογικών πιστοποιητικών, χωρίς να πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις.

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα χθες στις 22 του μήνα, ζήτησαν και πήραν προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Έχουν εντοπιστεί μεγάλα χρηματικά ποσά, περίπου 95.000 ευρώ και άλλα αντικείμενα τα οποία εξετάζονται. Κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σημειώσεις βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών. Υπάρχουν καταγεγραμμένες περιπτώσεις όπου ζητούν 4.000, 5.000 και 10.000 ευρώ, από επιχειρηματίες κατά βάση, προκειμένου να τους διευκολύνουν στις φορολογικές υποχρεώσεις που είχαν και δεν μπορούσαν να εκδώσουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά προκειμένου να κινηθούν οι επιχειρήσεις τους.

Μάλιστα η δικογραφία αφορά και το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς υπήρχε δομημένη ιεραρχία, αρχηγός, υπαρχηγός, διεκπεραιωτές, αλλά υπήρχαν και πάρα πολλά χρήματα, πολλές περιπτώσεις οι οποίες έχουν καταγραφεί από τις αστυνομικές αρχές.

Η δικογραφία, εκτός από τους επτά συλληφθέντες, περιλαμβάνει ακόμη έξι άτομα, τα οποία είναι και αυτά στο μικροσκόπιο των Αρχών. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το ενδεχόμενο επιχειρηματίες – “μεγάλα ψάρια” να ωφελήθηκαν με το αζημίωτο και να απέκρυψαν τις φορολογικές αμαρτίες τους χάρη στη δράση αυτών των ανθρώπων – προστατευόμενων του Χατζηδάκη.

Διαβάστε όλο το παρασκήνιο στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ:
1.indd

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αρα τους φόρους πληρώνουν μόνο οι μισθωτοί; Γιατί οι μαγαζατορες αντι φόρους δίνουν μίζα;;;

  2. ολες οι κυβερνησεις απο το 1974 και μετα τα ιδια σκατα ειναι καραμανληδες παπανδραιοι μητσοτακηδες ακολουθουν ανωθεν διαταγες βασει του δογματος κισινγκερ την διαλυση της ελλαδος δυστιχως μας κυβερνουν εγκληματικες κυβερνησεις εχουν ειδη προυπογραψει το θανατο των ελληνων και της ελλαδος.και εχουν και το θρασος να μας ζητουν ακομα την ψηφο μας για να τελειωσουν το εργο τους και να γεμισουν τις τεπες τους.

  3. 1. Υπόθεση Λιγνάδη.
    Φωτογραφίες παντού αγκαλιά ο Μητσοτάκης, η Μαρέβα και η Μενδώνη με τον Λιγνάδη αλλά μετά δεν γνώριζαν για το ποιος ήταν πραγματικά ο Λιγνάδης.

    2. Υπόθεση Μίχου παιδοβιαστή στον Κολωνό.
    Φωτογραφίες ο Μίχος αγκαλιά με ανώτατα στελέχη και υπουργούς της ΝΔ αλλά και αυτοί μετά δεν γνώριζαν ότι ο Μίχος εκδίδει ανήλικα παιδάκια…

    3. Υπόθεση εκβιαστών ΔΟΥ Χαλκίδας.
    Βράβευση και φωτογραφίες η προϊσταμένη που ήταν και ο εγκέφαλος του κυκλώματος με υφυπουργούς και με τον Αυτιά που είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ…
    Θέλετε να σας το πω εγώ ότι ούτε αυτοί εννοείται γνώριζαν κάτι για το κύκλωμα που οι ίδιοι διόρισαν;;;

    ΥΓ. Μη ξεχάσετε να πληρώσετε τους φόρους σας σαν καλά προβατάκια που είστε και επίσης το βασικότερο: Ψηφίζουμε Μητσοτάκη για να έχουμε σταθερότητα στην ακρίβεια, στα ενοίκια και στα σκάνδαλα. Πρέπει να παράγουμε περισσότερα σκάνδαλα απ´όσα μπορούμε να καταναλώσουμε.

  4. Και ο φίλος σου ο Μανούσος τα ίδια κάνει..

  5. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ, ΤΡΟ-ΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ .

    ΕΙΠΕ ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ + ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ +ΜΚΟ–
    – .ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
    ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΚΆΘΕ ΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ
    -ΘΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-
    — ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΒΙΑΣΜΟΥΣ ,
    –ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΛΗΣΤΕΙΕΣ , ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΠΑΓΗ
    –ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ή θα ΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ,ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
    ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ –
    ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ – ΕΥΦΥΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΟΔΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    —–
    ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΝΑΣ — Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..
    ———
    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ .
    ————

  6. Για ψαξτε και σε ΠΟΙΟΥΣ πηγαινουν τα ακινητα που βγαζουν σε πλειστηριασμους οι “εντιμοι” της Εφοριας… Στα γνωστα ” κορακια” , που κι αυτοι κολλητοι της διεφθαρμενης εφοριας ειναι,η και σε συγγενολογια των αλητοεφοριακων ?

Comments are closed.