ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ! «ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ» – ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ – ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Η σοβαρή καταγγελία από αναγνώστη μας – γονέα όπως έφτασε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ παρακάτω!

    Δείτε και καταλάβετε τί συμβαίνει πλέον στα ελληνικά σχολεία! Ανθέλληνες καθηγητές που διδάσκουν ανθελληνικά βίβλία και προπαγανδίζουν τα παιδιά μας υπέρ των λαθροεισβολέων!

    «Αγαπητό Μακελειό, δείτε στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες, άσκηση στην γλώσσα της ΣΤ’ δημοτικού!!! Ζητούν από τα παιδιά να γράψουν μια έκθεση προς τον δήμαρχο τους!!! Διαβάστε ε το θέμα και παρατηρήστε ότι η αρχή κάθε πρότασης είναι ήδη γραμμένη από το υπουργείο!! Αν αυτό δεν είναι πλύση εγκεφάλου, τότε τί είναι;;;;; »

     

    2

     

    3

     

    4

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Η ωρα που θα βγουν τα ματσουκια και τα στυλιαρια, ερχεται. Αλλοιμονο σας βρωμιαρηδες δεξιοι και αριστεροι…

    2. Εύχομαι επιδόματα δωρεάν στους πρόσφυγες και να τα πληρώνουν οι Έλληνες. Πάντα τέτοια! Φασίστες κουφαλες..

    3. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΛΑΘΡΟΨΕΥΤΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΚΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ. π.χ ΚΛΟΠΗ= ΚΟΨΙΜΟ ΧΕΡΙΟΥ, ΒΙΑΣΜΟΣ=ΑΠΑΧΟΝΙΣΜΟΣ, ΜΟΙΧΕΙΑ= ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΕ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ ΚΛΠ
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΕΔΩ ΤΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ! ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ.

    4. Να μαζευτειτε ολοι οι γονεις((φασιστες)) και να βαλετε φωτια να τα καψετε,ειναι βιβλια διαβολικα,μας θελουν τελειως αρνια προς σφαγη τα μουλικα 300 της βουλης,σκιστε τους οπου τους πετυχαίνετε,μονο ετσι βαζουν μυαλο οι λουγκρες,ασε που θα τους αρεσει κιολας,ειναι βιτζιοζοι και ανωμαλοι.

    5. ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΤΟΣΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΥΤΑ.
      ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
      ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
      ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.

    6. ΚΕΡΑΜΕΩΣ στο υπουργείο παιδείας. Τυχαίο;;;;
      Μασονάκια έρχεται η ώρα σας σύντομα.
      Θα συναντήσετε τον μέγα δημιουργό σας τον Σατανά κι εσείς και οι υπόλοιποι υποτακτικοί σας.

    7. Η μασονια κανει καλα τη δουλεια της και σας εχει γραμμενους….

    8. ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟΞΙΚΑ ΛΑΘΡΟΑΠΟΒΛΗΤΑ

    9. ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ‘ΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ “ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ” ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ “ΒΙΒΛΙΟΥ” -ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ- , ΜΕ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΝΤΥΜΕΝΕΣ, ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΜΠΕΣ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE, ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    10. Η ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ:
      Κύριε Δήμαρχε,
      Είμαστε ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤ’ ΤΑΞΗΣ
      και αποφασίσαμε να ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ.
      Το πρόβλημα που μας απασχολεί είναι ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
      Οι άνθρωποι αυτοί φυσικά ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠ’ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ!
      Μας στεναχωρεί πολύ το γεγονός ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      Νομίζουμε ότι οι ταλαιπωρημένοι αυτοί πρόσφυγες ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ
      Ακόμα πιστεύουμε πως ΟΤΙ ΑΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ IPHONE ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ!!!
      Διότι ΕΔΩ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΕΦΑΛΙ, ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ!!!
      Μπορούμε να αδιαφορούμε ΕΞΑΛΛΟΥ, ΟΤΙ ΣΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ???
      Γι’ αυτό, λοιπόν, θα ήταν πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μας ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!
      Ελπίζουμε η επιστολή μας ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠ’ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ!!!

    11. Μονον σε πρακτικα παγκοσμιων συνεδριων υπαρχουν τοσο πολλοι συγγραφεις!Απορω πως συνεννοουνται οι ανθρωποι αυτοι και πως εχουν κοινο λεξιλογιο.Πραγματι, αυτο αποτελει διεθνη πρωτοτυπια.!..Τελος, αποτελει γελοια και τραγικη επεμβαση στα παιδια να τους καθοδηγεις πολιτικα τι πρεπει να ρωτουν και τι να γραφουν.
      Αν πας τωρα σε μαθηματα , οπως μαθηματικα, φυσικη κ.α. ,τοτε τα πραγματα ειναι “αστα να πανε”!..Μου εδωσαν παλια τα μαθηματικα Ε’ δημοτικου για αξιολογηση. Ηταν τοσο κακογραμμενα και στριφνα, που εγω με 35 χρονια καθηγητης μαθηματικων στο παν/μιο, ηθελα 1-2 λεπτα να καταλαβω τι ζηταει ενα προβλημα!..Φαντασθειτε τα παιδακια ποσο ηθελαν. Παρα την αρνητικη μου γνωματευση το βιβλιο εγκριθηκε.Εκτοτε δεν ξαναμπηκα σε τετοιες εικονικες επιτροπες.

    12. Τα είπε όλα ο Αλέκος Αλεξανδρής σε δημοσίευμα του στο FB.Αναρτήστε το γιατί έχετε μείνει πίσω.

    Comments are closed.