ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ «ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ»! ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Κοινοποίηση:
    5c78c889907d3cd257c208e346e10d2e

    Άκρως ανησυχητική εξέλιξη στο “σφυροκόπημα” του Ερντογάν στην Συρία. Μεταδίδεται πως αμερικανικές ειδικές δυνάμεις δέχτηκαν πλήγμα από την Τουρκία “κατά λάθος”! Ο Τραμπ… είχε ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως θα διαλύσει οικονομικά την Τουρκία αν συνέβαινε οτιδήποτε στους εναπομείναντες αμερικανούς στο σημείο που “χτυπά” ο Ερντογάν.

    Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Newsweek, μια ομάδα αμερικανικών ειδικών δυνάμεων «μπλέχτηκαν» στα πυρά που εξαπολύει ο Ερντογάν στην βόρεια Συρία, μόλις λίγες ημέρες μετά τις σαφείς προειδοποιήσεις του Πλανητάρχη!

    Συγκεκριμένα ο αμερικανός πρόεδρος είχε ξεκαθαρίσει πως θα απομακρύνει τους αμερικανούς από τον σημείο, ωστόσο σύμφωνα με το Newsweek, που επικαλείται τόσο έναν Κούρδο αξιωματούχο όσο και έναν αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στον λόφο Mashtenour, στην πόλη Κομπανί -όπου η πλειοψηφία είναι Κούρδοι- δέχθηκε πυρά από τις τουρκικές δυνάμεις που εκτελούσαν την «Πηγή Ειρήνης» εναντίον των Κούρδων μαχητών!

    Ο ανώτερος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε πως οι τουρκικές δυνάμεις θα πρέπει να γνωρίζουν και να προσέχουν το ενδεχόμενο να υπάρχουν αμερικανικές «θέσεις» στο σημείο. Ο ίδιος δεν μπορούσε να είναι ξεκάθαρος όσον αφορά στο πόσοι ακριβώς αμερικανοί βρίσκονταν στο σημείο όταν δέχθηκαν τα πυρά, ωστόσο σημείωσε πως ο αριθμός δεδομένα δεν είναι μεγάλος και το προσδιόρισε μεταξύ 15 και 100 ανθρώπων.

    Το Newsweek μεταδίδει πως επικοινώνησε με τον Λευκό Οίκο για να πάρει κάποιο σχόλιο.

    Εν τω μεταξύ, ένας freelance δημοσιογράφος που συνεργάζεται με διάφορα Μέσα σε όλο τον κόσμο, υποστηρίζει στο Twitter πως ανώτερος αξιωματούχος με τον οποίο συνομίλησε του επιβεβαίωσε το γεγονός, αναρτώντας και μια φωτογραφία της αμερικανικής βάσης που χτυπήθηκε στην πόλη Κομπανί.

    Δείτε την ανάρτηση

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. ΟΡΜΑ ΕΡΔΟΓΑΝ Κ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΗΜΑΣ !!!
      ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣΠΑΣΟΚΟΥΣ Κ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ!!!
      ΣΥΝΘΛΙΨΕ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ!!!!!
      ΣΩΣΕ ΜΑΣ!!!!!
      ΑΓΙΕ ΕΡΔΟΓΑΝ!!!!

      1. Μετά θα ορμήξει σε εσένα μ@λακα και δεν θα προλαβεις να πεις ουτε μπιρ αλλάχ τουρκόσπορε

      2. Μπουρλότο μέσα σε κάθε κωλαντερο τουρκικής καταγωγής!!! Δεν υπάρχει χειρότερη ράτσα!!!!
        Μακάρι να αφανίζονταν όλοι οι τουρκαλαδες από τον πλανήτη

    2. Ότι ανεβαίνει κατεβαίνει…… αυτή ευτυχώς είναι η ζωή.

    3. θα εχει αυστηρες κυρωσεις .,.,.,οπως τοτε που εριξε το ρωσικο αεροσκαφος

    4. Και πριν Φρυνέκτωρ ( κατά το αλέκτωρ ) λαλήσει τρείς, ιδού!

      Θέμα «τουρκικής μειονότητας» σε Ρόδο και Κω εγείρει η Τουρκία

      https://cognoscoteam.gr/%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%81%CF%8C%CE%B4%CE%BF-%CE%BA/?fbclid=IwAR2FcJQl3gqJM4progrTand6B8qxBmUi6Y3vDWMZ0kN2uuM5eob-MbHKz-M

    5. Η ξανθιά παρουσιάστρια του CNN.God bless you Μιλφάρα! αχαχαχα

    6. Δε συμφωνώ με τα γέλια και με τις χαμογελαστές φάτσες. Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας είναι η Τουρκία.
      Η μόνη χώρα που είναι πιο κοντά στα συμφέροντα της Ελλάδας είναι οι ΗΠΑ.
      Ομοίως και οι ΗΠΑ ξέρουν πως τα συμφέροντά τους είναι με την Ελλάδα. Στις ΗΠΑ ζουν 300.000 συνέλληνες και γύρω στα 3 εκατομμύρια Αμερικανοί υπήκοοι που έχουν κατά ένα μέρος μια μικρή ελληνική ρίζα. Δηλαδή το 1% των κατοίκων των ΗΠΑ έχει μια μικρή ελληνική ρίζα. Άρα μερικοί Αμερικανοί στρατιώτες είναι πιθανό να έχουν και κάποια μικρή ελληνική ρίζα. Όταν μια χώρα είναι αδύναμη οπλικά φροντίζει να δημιουργεί και ισχυρές συμμαχίες.Και αυτή τη στιγμή η Ελλάδα πρέπει να παραγγέλνει όπλα κυρίως από τις ΗΠΑ.
      Η Ελλάδα έχει ανάγκη από δυνατούς συμμάχους και αυτή τη στιγμή τα συμφέροντά μας είναι με τις ΗΠΑ.
      Εάν γίνει πόλεμος με την Τουρκία εννοείται ότι θα πολεμήσουμε μόνοι μας. Θα καταταγούμε,θα πολεμήσουμε και θα νικήσουμε. Και μετά εάν θέλουν οι ΗΠΑ να μας βοηθήσουν,τότε είναι καλοδεχούμενη η βοήθειά τους.
      Η Τουρκία πρέπει σύντομα να διαλυθεί.

      1. Η πολιτεία της Νέας Υόρκης μόνο εχει πάνω απο 250,000 Ελληνες

    7. Αφήστε τον Σουλτάνο να σκάβει μόνος του τον λάκο του!!!Τα ίδια έκανε και ο Σαντάμ και θυμόμαστε όλοι τι έγινε.Τώρα ακόμη και να μην θέλει ο Τραμπ θα αναγκαστεί απο το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και απο τα γεράκια του Αμερικανικού πενταγώνου να επιβάλει κυρώσεις στους Τουρκαλάδες.Άσε που όλοι αυτοί οι στρατιωτικοί τσαμπουκάδες στοιχίζουν πολλά μύρια και κάνουν μεγάλο κακό στην Τουρκική οικονομία.

    8. τους ΣΥΝΘΛΙΒΕΙ Ο ΕΡΔΟΓΑΝ!!!!!
      ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ!!!!!
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΕΡΔΟΓΑΝ!!!
      ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑ-ΔΟΥΛΑ ΣΑΣ Κ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ……..ΠΑΛΙΝΟΡΘΟΥΤΕ Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ!!! Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ Κ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΣΙΚΑ!!! ΒΛΕΠΕ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΤΛΠ… ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Α,ΡΕ ΕΛΛΑ-ΔΟΥΛΑ

      1. Ρε γιουσουφάκι ΡΑΓΙΑ τράβα τώρα στην Τουρκία να σε τρελάνουν οι Τουρκαλάδες στο Οθωμανικό που σίγουρα θα σου αρέσει!!!Να δω βέβαια όταν γίνει το μπάμ και φάνε τον Ταγίπ (σου) τι θα έχεις να πείς.Έλεος με του ΔΗΘΕΝ πατριώτες που θαυμάζουν Σουλτάνο και Τουρκία.Δεν πειράζει αν χρειαστεί θα πολεμήσουμε λίγοι και καλοί τους Τουρκαλάδες και τα γιουσουφάκια τους.Εξάλου πάντα οι Τουρκαλάδες ήταν πιο πολλοί αλλά πάντα εμείς τους ξεσκίζαμε!!!

    9. Παρτε το χαμπαρι, η νεα υπερδυναμη και μαλιστα μουσουλμανικη σε ολο τον πλανητη ειναι η Τουρκια. Ολοι χεζονται να τα βαλουν μαζι της. Η Ρωσια φοβαται,θυμαστε οτι εχει χτυπηθει απο Τουρκους και δεν αντεδρασε. Το Ισραηλ φοβαται,θυμαστε και αυτο εχει χτυπηθει και δεν αντεδρασε. Και τωρα οι Αμερικανοι χτυπηθηκαν και ΔΕΝ θα αντιδρασουν. Η Τουρκια ειναι η νεα υπερδυναμη ειτε μας αρεσει ειτε οχι. Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια

      1. Μια κουραδα είναι φιλε ! Όπως και αυτοί που μας κυβερνούν…!

      2. Ταρ@@ιδια μας τα 2 ειναι τα τουρκελια,οι μαγκιες τους φαινονται στο οτι εμπροσθοφυλακη εχουν τους εγκληματιες μισθοφορους του Ισις και αυτοι βομβαρδιζουν εκτου ασφαλους απτα μετοπισθεν,γαλοπουλες τουρκικες.

      3. Ποια υπερδύναμη μωρέ αστοιχειωτε;; Με τον τρελό δεν τα έβαλε καμία χώρα ακόμη επίσημα. Να είσαι σίγουρος όταν θα…θα τον ξεσκίσουν!!! Τι λες ρε άσχετες που συγκρίνει τις δυνάμεις των ΗΠΑ κ Ρωσίας με τα τουρκομουνια! Τραβά πλύνε τα δόντια σου

    Comments are closed.