ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΑΡΣΟΒΙΑ – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

    Κοινοποίηση:
    poland-police

    Αιματηρά επεισόδια μεταξύ Πολωνών και Ουκρανών έλαβε χώρα στην Βαρσοβία, με έναν άνθρωπο να πέφτει νεκρός.

    Σύμφωνα με αναρτήσεις Πολωνών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο άνθρωπος που έπεσε νεκρός είναι Πολωνός ο οποίος επενέβη όταν «πρόσφυγες» από την Ουκρανία παρενόχλησαν νεαρές κοπέλες.

    Να σημειωθεί ότι Πολωνοί και Ουκρανοί έχουν μεγάλες ιστορικές διάφορες, καθώς ο Μπαντέρα που οι Ουκρανοί νεοναζί τον θεωρούν «ήρωα», θεωρείται σφαγέας από τους Πολωνούς.

    Το σοβαρό συμβάν πάντως δεν φαίνεται να οφείλεται σε εθνικιστικές διαφορές.

    Δείτε το βίντεο με ΠΡΟΣΟΧΗ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Εγώ λέω οι μετανάστες να βιάζουν τα γκομενάκια ή τα ΛΟΑΤΚΙ των ΜΚΟ. Μπορεί έτσι να προσφέρουν πραγματική υπηρεσία αγάπης οι ΜΚΟ προς μετανάστες.

    2. ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ PRO NEWS ΤΟ ΈΧΕΤΕ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ “ΡΩΣΟΦΙΛΙΑ”!… ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ!…

    3. Γαμηστε τους ουκρανους κεραταδες γιατι ολοι πηδηξαν μια ουκρανη .Πουτιν εξαφανησε τους

    4. Ενω οι Ρώσοι που κλέβουν και βιάζουν στην Ουκρανία είναι πραγματικά άγιοι! Για να μην πω για τους Ρωσοποντιους που έχουμε εδώ και έχουν κάνει τα αίσχη!

    5. Θα καταλαβουν αργα η γρηγορα οι μ@λακες οι πολωνοι με ποιους εμπλεξαν

    6. Ενώ το έγκλημα πολέμου, την πισόπλατη δολοφονία των αθώων Ουκρανών πολιτών από Ρώσους στρατιώτες, δεν το είδαμε , δεν ακούσαμε τίποτα.

      1. είπε ο αγεωγράφητος “πολιτισμένος” μαλακο Έλληνας…

    Comments are closed.