ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ – ΝΕΚΡΟΙ ΕΝΑΕΡΙΤΕΣ ΚΡΕΜΟΝΤΑΝ ΕΠΙ ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ

    Κοινοποίηση:
    Untitled

    Ανείπωτη τραγωδία με τρεις νεκρούς και έναν τραυματία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (01-04-2021) στο χωριό Γυμνό του Δήμου Ερέτριας…

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι τρεις εργάτες της εταιρείας «Περικλής ΑΤΕ» που έκαναν εργασίες σε κολώνα της ΔΕΗ, βρήκαν τραγικό ακαριαίο θάνατο από ηλεκτροπληξία. Ο ένας βρισκόταν πάνω στο στύλο της ΔΕΗ και οι άλλοι τρεις ήταν από κάτω όταν χτυπήθηκαν από το ρεύμα, με τον τέταρτο συνάδελφο τους να τραυματίζεται σοβαρά και να μεταφέρεται σε νοσοκομείο.

    Το έργο είχε αναλάβει η εταιρεία «ΑΚΤΩΡ», ωστόσο οι εργάτες ήταν στο συνεργείο της εταιρείας «Περικλής ΑΤΕ», όπως προαναφέραμε.

    Νεκροί είναι o 43χρονος Γιάννης Καρλατήρας, ο 55χρονος Γιώργος Τόσκας και ο 45χρονος Αλβανός Άλεξ Μπρούκα.

    Ο πρόεδρος του ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης σε δηλώσεις του σε αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης τόνισε ότι: «Στο σημείο που δούλευαν δεν υπήρχε τάση. Πρέπει να έκαναν συντήρηση γραμμής. Δεν ξέρουμε ακριβώς σε ποιο σημείο ήταν και πώς με αυτή την τάνυση του σύρματος ακούμπησε σε ηλεκτροφόρα σύρματα. Ίσως να ήταν κάποιος υποσταθμός δίπλα. Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Αυτό που ξέρουμε πάντως είναι ότι τάνυζαν το σύρμα, το καλώδιο δηλαδή, το οποίο μετά από ταλάντωση κόπηκε. Από τη στιγμή που έφυγε και ακούμπησε σε ηλεκτροφόρα σύρματα μετέφερε το ρεύμα».

    Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσε και κλιμάκιο του ΔΕΔΔΗΕ για να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

    Πηγη: EviaZoom.gr

     

    διαβάστε επίσης: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ! ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ! ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ 20.000 VOLT! – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟ
    1-ok

    2-ok

    3-ok

    4-ok

    5-ok

    6-ok

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Γεμισαμε εργολαβους ασχετους ανεκπαιδευτους και λαμογια, με εργαζομενους επισης ασχετους με το αντικειμνο, (οι Αλβανοι τα ξερουν ολα ), εαν ειχαν τη γνωση και τα μεσα , να ελεγξουν την υπαρξη τασεως, και ακολουθουσαν τους κανονισμους, δεν θα γινοταν τιποτα, απαγορευεται να πλησιασεις !!! μεση ταση 22.000 volt !!!

      Δημητρης , ηλεκτρονικος- ηλεκτρολογος.

    2. Γιατί θαμπώνετε τις εικόνες; Ποιος ο λόγος; Υπάρχει και εδώ GDPR, ή φοβάστε ότι θα νοιώσουμε άσχημα αν τις δούμε; Ρεπορτάζ της πλάκας από τη στιγμή που οι φωτογραφίες δεν είναι σωστές και δεν τα δείχνουν όλα.

    3. Χριστέ μου,κοίταξα τις φωτό με πιάσανε τα σιροπια,καλό παράδεισο να έχουν οι ανθρωποι.
      Ωχ Θεέ μου.

      1. Ε όχι που θα στεναχωρηθώ για δημόσιους τεμπελαράδες ΔΕΗτζήδες, που μου πίνουν το αίμα και κατάσχουν το μισθό μου υπό τη μορφή υπέρμετρου δικού τους μισθού και αδιανόητης φορολογίας εναντίον του υπόλοιπου λαού με σκοπό να μην απολυθεί κανένας δημόσιος υπάλληλος…

    4. Όλοι οι Αλβανοί έγιναν ηλεκτρολόγοι.
      Έτσι και εγώ είχα Αλβανό εργολάβο για τοποθέτηση καμερών, ενώ έχω άδεια ασκ. Επάγγελματος.

      Ντροπή και αηδία. Άσχετοι. Και η εταιρεία και οι Αλβανοί. Τις οικογένειες σας λυπαμε.

    5. Τίν Τετάρτη τά έλεγες Χίο για τα ψίχουλα που παίρνει ο κόσμος κι φώναζες στο ΑΡΤ κι σήμερα έγινε αυτό….

    6. Κριμα τα παιδια!!!! Αυτα δεν πρεπει να γινονται!!!!!!! Να κοιταξουν τι λαθος εγινε και να λαβουν τα μετρα τους να μην ξανα συμβει!!!!!!! Απαραδεκτο να χανουν ανθρωποι ετσι την ζωη τους!!!!!! Κριμα, πολυ κριμα!!!!!!

    7. Τα πράγματα είναι απλά δεν υπάρχουνε συνεργεία της ΔΕΗ Λογικό είναι να πεθαίνουν άνθρωποι που δουλεύουν σε εξωτερικές εταιρείες γιατί έτσι κι αλλιώς για τις εταιρείες Δεν είσαι τίποτα θα τους αντικαταστήσουν με άλλους τρεις στη θέση αυτών και εύχομαι να μην ξαναγίνει ποτέ ξανά ατύχημα Καλό παράδεισο σου 3:00 και ζωή σε λόγου στις οικογένειες

    8. Ξέρετε, πολλά ατυχήματα συμβαίνουν γιατί εξοικειονόμαστε με τον κίνδυνο, νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα, νομίζουμε ότι ξέρουμε να ξεγελάμε τον κίνδυνο, δεν παίρνουμε τα μέτρα που πρέπει και εκεί γίνεται το κακό.Και όταν ακόμη αποφασίσουμε πως θα ενεργήσουμε, ένα βήμα πριν ξεκινήσουμε να ρωτάμε πάντα τον εαυτό μας. Καλώς το σκέφτηκα ή όχι;Πήρα όλα τα μέτρα; Και μετά να προχωράμε στην εκτέλεση.

    9. Από τότε που ήρθαν οι εργολάβοι σκατα έγιναν όλα στην Ελλάδα !

      Για 600€ σε στέλνουν στο θάνατο πραγματικά, έχω δουλέψει στα καράβια και γνωρίζω και κάποιοι καρεκλαδες σε γραφεία που κάνουν προώθηση mails να παίρνουν 1200 – 1500 ευρώ ! Άει σιχτίρ πια !

      Κρίμα στα παλικάρια

      1. Αυτοί που κάνουν προώθηση emails είναι πολύ πιο μορφωμένοι από εσένα, έχουν απείρως περισσότερες ευθύνες και αν δεν έκαναν αυτήν την “προώθηση emails” το πιθανότερο θα ήταν εσύ να μην είχες δουλειά εκεί, διότι δε θα ήταν σε λειτουργία η εταιρεία και θα είχε φαληρίσει.

    10. ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ…

    11. δεν ειναι γκαντέμης είναι ενας αφορισμένος καταραμένος Εωσφοριστής,
      γι’αυτό έρχονται όλα ανάποδα σε οτι και αν καταπιάνεται.

    12. παρακκμη…..
      το τελος του εθνους.
      ας το δεχθουμε.

    13. Θα μας αφανίσει ο μπ@σταρδος γκαντέμης Μητσοτάκης.
      Έχουν πέσει στη χώρα οι δέκα πληγές του Φαραώ.
      Ο γκαντέμης Μητσοτάκης θα ξεπεράσει και τον Φαραώ με τις δέκα πληγές.

      1. Οντως φιλε…
        Τετοιος γκαντεμοσαυρος δεν ξαναπερασε.
        Καλο Παραδεισο να’χουν τα παιδια.

    14. ΑΚΤΩΡ=ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ καλα που τους εστειλαν??δεν ηξεραν τη σοι καλωδια ηταν εκει περα??δεν κοψαναι τελειος την παροχη ρευματος στιν περιοχη να δουλεψουν οι ανθρωποι με ασφαλεια…..Η ΔΕΗ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΗΤΙΑ ΠΟΥΧΕΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ……

      1. Τι είναι αυτά που γράφετε???
        Δηλ.κι αν ήταν Αλβανοί???
        Ο θάνατος είναι θάνατος για όλους!!!!
        Αϊ σιχτιρ πια σκατοψυχοι…

    15. Για ένα κολομεροκάματο. Για τον Θεό η εργασία του κάθε ανθρώπου είναι διακόνημα και έπεσαν εν ώρα του, ας αναπαυθούνε και καλό παράδεισο.

    16. οι διορισμένοι απο τα κόμμματα έχουν αράξει στα γραφεία..οι συνδικαλιστές φύγανε με πακετάκια και ολα γίνονται απο εξωτερικά συνεργεία (contractors)
      Ποιος ελέγχει αυτές τις εταιρείες και την εμπειρια του προσωπικού τους τρέχα βρες το
      δεν υπάρχουν οι παλιοί ενεαρίτες με την εμπειρία και τους μεγάλους μισθούς…ολα γινονται με συμβάσεις εκτός ΔΕΗ..ψάξτε το.. εκεί είναι η είδηση

    17. Εδώ πέθαναν τρεις άνθρωποι τραυματίστηκε ένας…και αυτός ο άνθρωπος που λέγεται πρόεδρος της ΔΕΗ δεν βρήκε να πει καμιά κουβέντα μόνο για τα καλώδια μίλησε…
      Ουδεμία αξία για την ανθρώπινη ζωή…ΘΛΙΒΕΡΟ

    18. Για τις εικόνες δεν φταίτε εσείς έτσι και αλλιώς η φάρα σας αυτή είναι ,αλλά οι τουρκοσποροι νεοέλληνες που δεν σέβονται τίποτα πλέον και έτρεξαν αν βγάλουν φωτό και βίντεο τους πεθαμένους…

    19. Εδώ βλέπουμε, σύμφωνα με το σκαι τους μπαμπηδες και τους Άρηδες, τεμπέληδες δημόσιους κυφηνες που όλη μέρα πίνουν ούζα και ζητάνε δανεικά!! Σκ@τοψυχοι και γ@μημενες π@υτανες ενημερώνουν τον λαό. Υπεύθυνοι για τα μνημόνια, τις πρεσπες, την Αγία Σοφία, την εξαθλίωση και τον εξεφυελισμο πατρίδας και λαού. Αυτά τα μ@υνια ασκούσαν ψυχολογικές επιχειρήσεις χρόνια ολακερα για να γεμίσουν ενοχες τον ποιο υπερήφανο λαό του κόσμου για να τον κάνουν να προσκυνησει φωνάζοντας κράτα Γερμανία, βάστα σοιμπλε σκιστους. Και συνεχίζουν ακάθεκτοι τον βόθρο τους. Αυτές οι φώτο στα μούτρα των αληταραδων μεγάλοδημοσιογράφων του ομίλου σκαι.

      1. Οντως φιλε…
        Τετοιος γκαντεμοσαυρος δεν ξαναπερασε.
        Καλο Παραδεισο να’χουν τα παιδια.

    20. Ποιος οι ποιοι ειχαν χαρτες για τα power grids της περιοχης. Ποιος ηταν ο supervisor εν ωρα εργασιας. Σιγουρα δεν ηταν αυτα τα ατυχα πλασματα. Που το ξερει ο Διευθυντης της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ οτι δεν υπηρχε ταση? Εγινε τεστ?
      Κουφαλες φαγατε τρεις ανθρωπους. Ελπιζω να βρεθει ενας καλος δικηγορος να σας τα χωσει

    21. με αφορισμένο πρωθυπουργό περιμένουμε να συμβεί κάτι καλό σε αυτή τη χώρα ??

    22. Κρίμα για τους ανθρώπους! Όλοι οι υπεργολάβοι τους έχουν χωρίς μέσα προστασίας χαμηλά αμειβόμενους και με απλήρωτες ώρες εργασιας.Ψάξτε να βρείτε τι από αυτά φταίει εκτός απο την κακιά στιγμή!

    Comments are closed.