ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ! ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ! ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ 20.000 VOLT! – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟ

    Κοινοποίηση:
    deh-deddhe-dei-deddie-diakopi-reumatos-diakoph-revmatos-2019

    Απίστευτη τραγωδία  συνέβη πριν από λίγο στην περιοχή Γυμνό Ευβοίας όπου  σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τρία τουλάχιστον μέλη συνεργείου της ΔΕΗ χτυπήθηκαν από ρεύμα ενώ άλλαζαν κολώνα της ΔΕΗ.

    Οι τρεις εργαζόμενοι είναι νεκροί, ενώ ένας συνάδελφός του είναι σοβαρά τραυματισμένος. Επί τόπου σπεύδουν  ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και όχημα της Πυροσβεστικής Χαλκίδας. Ο ένας εκ των τριών εργατών βρέθηκε νεκρός πάνω στην κολώνα. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι δύο νεκροί είναι Έλληνες και ο τρίτος συνάδελφός τους αλβανικής καταγωγής που ζούσε σε κοντινό χωριό από αυτό που συνέβη η τραγωδία.

    Σύμφωνα με την πυροσβεστική 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα επιχειρούν για να απεγκλωβίσουν τον έναν νεκτό από το στύλο ρεύματος.

    Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κ. Γιώργο Αδαμίδη εξωτερικά συνεργεία εργάζονταν στην περιοχή του Γυμνού Ευβοίας για συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών του δικτύου. «Η πρώτη εικόνα που ξέρουμε είναι πως έγινε κάποιο ατύχημα, κόπηκε κάποιο σύρμα και με την ταλάντωση του έτσι όπως κόπηκε και ακούμπησε στην μέση τάση, αφού ηλεκτρίστηκε αυτό με την σειρά του τρεις εργαζόμενοι στην κολώνα τους χτύπησε το ρεύμα, περισσότερο από 20.000volt επιφέροντας τους ακαιραίο θάνατο, δεν έχουμε ακόμα την εικόνα γιατί τώρα πηγαίνουν στο σημείο για αυτοψία».

    https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1377597860301115392?s=20

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Από τη μέρα που ανέλαβε ο μπ@στσρδος ανώμαλος Κούλης έχουν πέσει στη χώρα οι δέκα πληγές του Φαραώ.
      Θα τον ξεπεράσει σε καταστροφές το τομάρι.

    2. Στο ατυχημα συμβαλουν πολλοι παραγοντες αλλα ενα και κυριοτερο ειναι τα μετρα ασφαλειας κ προστασιας στην καθε εργασια.
      Η τεχνικη συνηθεια της δουλειας μας κανει καμια φορα να μην τηρουμε τα μετρα προστασιας οπως πρεπει.
      Το Α-Ω μετρα ασφαλειας

    3. Δούλευαν σε κύκλωμα τάσεως 20.000 Volts και δεν είχαν κάνει προηγουμένως διακοπή ;!!! Ήταν η πρώτη κίνηση που έπρεπε να είχαν κάνει πριν ξεκινήσουν να δουλεύουν. Δεν τήρησαν τον πρώτο και κύριο κανονισμό.Κρίμα, στα καλά καθούμενα πέθαναν 3 συνάνθρωποι μας και 3 οικογένειες υποφέρουν.

    4. Μπορεί να μήν είναι του ΔΕΔΔΗΕ αλλά του εργολάβου, κρίμας

    5. Κοντρακτορς χωρις ειδικη εκπαιδευση. Ο Θεος να τους αναπαυση.

    6. Άμα ακούς ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ και ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ καταλαβαίνεις και το επίπεδο ασφαλείας. Εργάτες, αναλλώσιμη μάζα. Κλάφτε τώρα για τον Αξαρλιάν και την Μαρφίν. Τέρμα το διάλειμμα.

    7. με την χειραφέτηση θα περίμενες να έχεις 3 νεκρές γυναίκες, αλλά η χειραφέτηση φαίνεται δεν πάει πέρα από το ίνσταγκραμ….

    8. οσο εχεισ ανειδικευτα εξωτερικα συνεργεια,,,
      με -0- ασφαλεια εργαζομενων
      με -0- ασφαλεια περαστικον και περιουσιων
      οι προισταμενοι κοκαλιασμενοι απο τα τσιπουρα σε κανεναν τεκε,,,
      και δεν μιλαμε για παραλογα πραγματα,,,
      το εργαλιο που κουβαλαει ο τεχνικοσ πρεπει να ειναι δεμενο πανω του,,,
      οταν αλαζεισ εξαρτηματα τα κατεβαζεισ με κουβα-σχοινι,,,
      δεν τα πετασ απο εκει πανω και οπου σκασουν,,,

    9. ΜΕ ΒΥΣΜΑ ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ-
      ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΟΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ.
      ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.
      ΚΡΙΜΑ.

      1. Μπα, κι έμπειροι/γνώστες μπορούν να πάθουν ζημιά γιατί καμιά φορά δεν λειτουργεί η λογική και ο εγκέφαλος σωστά, ιδιαίτερα όταν υπάρχει κόπωση ή μεγάλο άγχος.

        1. Συμφωνω σε αυτό που λες και αυτή τη δουλειά για να την κάνεις και βύσμα να έχεις τουλάχιστον έχεις καποιες στοιχειώδεις γνώσεις γιατί έχεις να κάνεις με ρεύμα. Τώρα οι συγκεκριμένοι δούλευαν χωρίς να έχουν κόψει το ρεύμα; Αυτό τεράστιο λάθος.

    Comments are closed.