ΣΚΗΝΕΣ ΘΡΙΛΕΡ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! 11ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ 9ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ!

    Κοινοποίηση:
    sxoleio

    11χρονος Σύρος μουσουλμάνος μαχαίρωσε με αυτοσχέδια λεπίδα 9χρονο Έλληνα!

    Σκηνές θρίλερ εκτυλίχθηκαν σε σχολείο στην Θεσσαλονίκη καθώς 11χρονος Σύρος επιτέθηκε με αυτοσχέδια λεπίδα (!) και μαχαίρωσε 9χρονο Έλληνα! Ο 9χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

    Πιο αναλυτικά, ένα βίαιο περιστατικό εκτυλίχθηκε  σε σχολείο στη Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

    Κάτω από άγνωστους λόγους ένας 11χρονος μαθητής από τη Συρία επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν 9χρονο μαθητή, με λεπίδα που αφαίρεσε από μια ξύστρα.

    Ο 9χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

    Ακολούθως οι γονείς του κατέθεσαν μήνυση μετά από το περιστατικό.

    Από την άλλη πλευρά οι γονείς του 11χρονου αναζητούνται από την αστυνομία στο πλαίσιο του αυτόφωρου.

    Το βίαιο περιστατικό επιβεβαίωσε και η Αστυνομία.

    Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ 11χρονος μαθητής από την Συρία, επιτέθηκε σε έναν 9χρονο ημεδαπό μαθητή και τον τραυμάτισε ελαφρά με μια λεπίδα που αφαίρεσε από μια ξύστρα.

    Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν άγνωστες.

    Το “πόσο ελαφρά” μάλλον το γνωρίζει ο 9χρονος και το νοσοκομείο Γεννηματάς… Θα είναι ενδιαφέρον να μάθουμε σε ποιο σημείο του σώματος κτύπησε τον Έλληνα ο 11χρονος Σύρος με το λεπίδι..

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    51 Σχόλια

    1. Λυστοσυμμοριτες πάρτε φορά και ελάτε να μου κλάσετε τα αρχιδια…έχω όλες τις δηλώσεις σάς και θα τις στείλω εισαγγελέα….οι δηλώσεις σάς θα πάνε μέσω του μακελειού στον εισαγγελέα.

    2. Ερχόμαστε σε λιγο θα μας δεις μπροστα σου βλαντ με μπαλτάδες και ρόπαλα

      1. ΙΣΑ ΡΕ ΑΝΤΡΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΜΕ! ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΤΟ ΓΆΛΑΤΑΚΙ ΣΟΥ.

        1. Έχω τις σούβλες και τα παλούκια έτοιμα…. ελάτε αν σας βαστάει…τον θυμάστε τον Λυκαβηττό από την Κόρινθο..!!!!!…

      2. Λυστοσυμμοριτες πάρτε φορά και ελάτε να μου κλάσετε τα αρχιδια…έχω όλες τις δηλώσεις σάς και θα τις στείλω εισαγγελέα….

    3. καρκινικά κύτταρα , ενα σκοτώνεις δεκα γινονται , το ιδιο ειναι και οι μουσουλμάνοι , ο καρκίνος ειναι στο σώμα της χώρας και εχουν αρχίσει οι μεταστάσεις θέμα χρόνου να πεθάνουμε

    4. Υπάρχουν χιλιάδες μουσουλμάνοι τζιχαντιστές οπλισμένοι από τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και δεν ξέρω ποιους άλλους και περιμένουν τη κήρυξη πολέμου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για να χτυπήσουν τον άμαχο πληθυσμό. Δυστυχώς η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι και αυτή τη στιγμή πλέον δεν ελέγχεται τίποτε. Όταν μας χτυπήσουν οι Τούρκοι που φοβάμαι ότι μπορεί να γίνει πολύ σύντομα, όπως προβλέπει ο Πατροκοσμάς . Ή το βόδι στο χωράφι (Οκτώβρης μήνας), τότε όλοι αυτοί θα ξεσηκωθούν, με όπλα για να μας σφάξουν και ο σώζων εαυτόν σωθείτω. Η πυρκαγιά στο Μάτι δεν ήταν παρά η πρόβα τζενεράλε για αυτό που θα ακολουθήσει, όπως και οι μεμονωμένες επιθέσεις εναντίον Ελλήνων, οι αποκλεισμοί των δρόμων ή και οι επιθέσεις μεταξύ τους. Και μέσα σε όλα αυτά, αντί να σφυρηλατήσουμε την ενότητα της Ορθοδοξίας έχουμε τον Οικουμενικό Πατριάρχη να παίζει πολιτικά παιχνίδια με τις ΗΠΑ και τον Πάιατ. Ο Θεός να μας ελεήσει. Ήλθε η ώρα να μετανοήσουμε ειλικρινά για τις αμαρτίες μας. Δεν έχουμε χρόνο

    5. Το ισλαμ δυναμωσε και αρχιζει μαγκιες και στην Ελλαδα.

    6. Ο θεός μας φύλαξε κ δεν έγινε το αντίθετο, να τραυματίσει ο Έλληνας τον μουσουλμάνο. Θα είχαμε γενικό ξεσηκωμό στα κανάλια

    7. H Ελλαδα εχει τα χαλια της μετα την μεταπολιτευση του ανωμαλου Καραμανλη κ του πιστολερου Ανδρεα ,που εκανε τις Ελληνιδες πορνες ψυχη κ σωμα,μονο για το χρημα κ απελευθερωσε τις εκτρωσεις,ενω ο σκωληξ Ανδρεας σωριασε πολλα παιδια.
      Αυτα τα δυο κομματα ποσους λαθραιους νομιμοποιησαν ?Εκαναν την Ελλαδα ξεφραγο αμπελι κ οι νεες μανες ας εκπαιδευσουν τα παιδια τους ως Ελληνες κ οχι χαζα

      1. ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ.ΕΞΩ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΜΑΝΕΣ ΜΑΣ! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ¨Η ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ¨Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΥΤ…………ΘΕΙ! ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!

    8. Γαμω την θρησκεία τους να φυγουν όλοι από την Ελλάδα μας ποτέ δεν θα γίνουμε ένα με αυτούς οσο και αν το θέλουν ….. ηρθαή οι άπιστοι δολοφονοι που μόνο κεφάλια ξέρουν να κόβουν να το γκρεμίζουν σταυρούς ……. Όλοι έξω από την Ελλάδα μου αντε το παρακαναν τα καθίκια σαν τις κατσαρίδες φυτρώνουν … δηλαδή ποτέ πρέπει να ξυπνήσει ο ελληνικός λαός ? Έλεος ….. Όλοι έξω δεν θέλω κανέναν …το μόνο που ζητάω είναι την Ελλάδα μου τής Ορθοδοξίας πίσω !!!! Και όχι μια Ελλάδα γεμάτο Πακιστανούς Σύριους και ότι άλλο που το μόνο που κάνουν είναι να μολύνουν τον ιερό τόπο μου που λέγεται ΕΛΛΆΔΑ !!!!……..

    9. Οι κομουνιστές έχουν μίσος με τό Ελληνικό Έθνος. Δεν είναι ΈΛΛΗΝΕΣ.

    10. Έχουν μεγάλη φαντασία οι απλυτοι………..Άκου Δόμνα,στο καργιολικι και στην πλύση εγκεφάλου,έχουν ντοκτορά,ο Γκέμπελς μπροστά τους φαντάζει γατάκι.

    11. Αναρχοηλίθιοι, αυτοί που υποστηρίζετε, μιά μέρα κι εσάς θα σφάξουνε στο όνομα του αλλάχ. Τι, νομίζετε ότι θα σας σεβαστούνε ρε κοροϊδάρες ;

    12. Αν δεν το καταλαβατε η Δομνα ειναι η κυρα Τασια που παρακολουθει τα παντα εδω και απαντα σαν Δομνα

    13. Πρέπει να ξεβρωμισουμε από τους ντόπιους προδότες πρώτα… Είναι και χιλιάδες

    14. Η ομαλη ενταξη των ισλαμοπιθηκων στα σχολεια μολις αρχισε.φατε τους στην μαπα αχρηστοι που το μονο που ξερετε ειναι να παιζετε με το κινητο το τηλεκοντρολ και δεν ξερω τι αλλο βρισκετε προχειρο.

    15. …μην θυμωνετε ποτέ με την συμπεριφορα των παιδιων … οι εκπαιδευτικοι φταινε που δεν επεμβαινουν οταν υπαρχουν επιθετικες συμπεριφορες αναμεσα τους και μην πουν οτι δεν το καταλαβαν, γιατι αυτο επιβαρυνει την αδιαφορια τους…να εκπαιδευουν ολα τα παιδια πως θα φερονται γιατι αυτη ειναι η δουλεια τους …να συμπληρωνουν τη διαπαιδαγωγηση τους και να διορθωνουν τα λαθη που κανουμε ολοι σαν γονεις… πολυ περισσοτερο τωρα που γιναμε …Βαβελ!!!

    16. Καλα βρε παλιοτομαρα ναζιστες,δεν ντρέπεστε?? Ξεχνάτε πέρυσι σε ενα χωριο του νόμου θεσνικης ενα αγοράκι Έλληνας που έσφαξε τον συμμαθητή και τον σκότωσε γιατι τον εκανε μπουλιγκ??? ΦΤΟΥ σας κοντομυαλοι εξαιτίας σας η ελλαδα εχει αυτα τα χαλια

      1. Αυτό μάλιστα…Είναι επιχείρημα…Μας έπεισες…Πως να πάμε κόντρα σε αυτήν την τετράγωνη λογική!

      2. Που κολλανε οι ναζι σε ολο αυτο ανεγκεφαλη συριζοκαριολα;;;

    17. ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ στα τσογλανια των ΜΚΟ και στα εγχωρια αλητακια που φορτωσαν τα αφροασιατικα τομαρια στην χωρα .,.,.,
      που ειναι τωρα η τασια ο μουζαλας ο κυριτσης και τα μελη του θιασου οπως και το καθε αποβλακωμενο τσογλανι που αβανταρισε την εισοδο των χιμπατζηδων στην πατριδα .,.,.

      Ειναι οι ιδιοι που στηριζουν τις πουστρες ,τους αθεους , τους αλητοευρωπαιους , την μερκελ ,και οτι αλλο καταστρεφει την οικογενεια και την χωρα .,.,.,

    18. Φυσικά τα αναρχοσκυλα του Σόρος θα είναι υπέρ του ισλάμ…Για αυτό πληρώνονται.

    19. εγω παντως δεν κινδυνευω στις σχολες hill που με στελνει ο μπαμπας μου

    20. Σύμφωνα με άρθρο και βίντεο της DW..Προδότες θα πάτε σε ειδικό δικαστήριο για τα ανοιχτά σύνορα..Τελειώνει σύντομα η εξουσία σας,και θα πληρώσετε..

    21. Και λοιπόν;”Μπούλιγκ” γινόταν,γίνεται και θα γίνεται…Τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία είναι ανελέητα.Επρεπε να τραυματίσει το παιδάκι με λεπίδα;Το πολύ να έλυναν τις διαφορές με σφαλιάρες η συμπλοκή σώμα με σώμα,όπως γινόταν και γίνεται συνήθως.Αυτά είναι νέα(πολυπολιτισμικά) ήθη,αγαθά της νεοταξίτικης ατζέντας που ακολουθούν οι κρατούντες γενικά.Και επιτέλους αυτή η καραμέλα περί ρατσισμού έλιωσε πιά.Τέλος,έχεις την εντύπωση ότι δικά μας παιδιά σε μουσουλμανικές χώρες θα γλύτωναν με απλό μπουλιγκ;Θα τα έσφαζαν κατ΄ευθείαν ως άπιστους.Και βέβαια δεν θα πλησίαζαν σε σχολείο ούτε κατά διάνοια…Εδώ γελάνε μέχρι δακρύων…

    22. Να πετάξουν εκτός Ελλάδος την οικογένειά του. Επιδοτούμενοι τεμπέληδες – γυφταράδες που τα έχουνε όλα τσάμπα & καλοπληρώνονται ενώ οι Έλληνες τα βγάζουν δύσκολα πέρα. Αίσχος και γιά τους επιδοτούμενους αλήτες των ΜΚΟ

    23. Εγκληματίες λαθρομετανάστες το έχουν στο αίμα τους.Ποτέ δε θα προσαρμοστουνε

    24. Αυτά πρεπει να συμβούν στα παιδια των αριστερών. Αυτοι τους στηριζουν τους λαθρο και ρους θελουν στην Ελλαδα. Οταν, και λεω οταν και οχι αν, γιατι σιγουρα καποια στιγμη θα γινει κι αυτο, οταν λοιπον σφαξουν το δικο τους παιδι τοτε να δω ποσο …ανθρωπιστές…θα συνεχιςουν να ειναι.

      1. Είμαι παιδί αριστερών αλλά σιχαίνομαι αυτή την ιδεολογία που κατασκευάζει ανθρώπους χωρίς μπέσα όσο τίποτα και την έχω πάρει χαμπάρι αυτήν την άρρωστη αριστερή υποκουλτούρα πολύ καιρό πριν έρθει ο τσιπρας. Μόνο τη πατρίδα και ότι ενώνει τους ¨Έλληνες το λες δεξιά το λες πατρίδα το λες θρησκεία όπως θες πεσ το,δε φταίω σε κάτι αν οι δικοί μου παραπλανήθηκαν με τις αριστερές ανοησίες ,σε παρακαλώ πολύ μη γενικεύεις και να μη λες σε παιδιά αριστερών ,στους ίδιους τους αριστερούς να συμβούν πολλά παιδιά τους καταλαβαίνουν τι εστί βρωμοαριστερά και δε φταίνε.Αλλά στο λέω εκ πείρας ιδεολόγος και αριστερός = αμετανόητος και άπιστος που παριστάνει ότι νοιάζετε για τους άλλους μόνο και μόνο για να τους χαντακώσει και να πουλήσει τη ψυχή για το συμφέρον του,μυαλό δε βάζουν σε τίποτα ο φθόνος τους δε τους αφήνει.Ο μόνος τρόπος να νικήσεις αριστερό είναι ένας.Να φροντίσεις να μην είσαι εξαρτημένος σε τίποτα από αυτόν και να τον αφήσεις να αντιμετωπίσει τα λάθη του μόνος του χωρίς να μπλέκει τους άλλους.Φανατικοί αριστεροί πουλάνε και τα ίδια τους τα παιδιά,δε νοιάζονται ,παριστάνουν ότι νοιάζονται ,έτσι τους έμαθαν και δυστυχώς δεν αλλάζουν.Ελάχιστοι βάζουν μυαλό από αυτούς και συνήθως όταν είναι πλέον αργά.

        είναι πολύ άσχημη εμπειρία με τεράστιες αρνητικές επιπτώσεις στη ψυχή , να έχεις οικογένεια αριστερών αλλά τα παιδιά δε φταίνε!

    25. Μια χαρά του έκοψε του τσόγλανου πως να βρεί φονικό εργαλείο…Μίλησε το DNA…Καλοδεχούμενα τα μουσουλμάνια…Ας τα λουστούμε με αυτούς που ψηφίσαμε…Και που είστε,προσέχτε μη χάσουμε την ”δημοκρατία” μας και το ”προοδευτικό μας πρόσημο”…Χα χα χααααα…

    26. Ηλίθιοι ανθρωπιστές,δεν πιστεύω να σας περνά πό το μυαλό,ότι μπορεί να είναι και τζιχάντ?

    27. Σας πληροφορώ όπως άκουσα στο ράδιο τα ελληνακια το έκαναν εδώ και καιρό το παιδάκι μπουλιγκ επειδή ήταν συριος μετανάστης.Μην μιλάτε και μην παίρνετε θέση για παιδάκια. που μάλωσαν.αν είναι δυνατόν δλδ!!καποτε κάποια στιγμή μπορεί και εμείς να γίνουμε μετανάστες σε μια ξένη χώρα,θα σας άρεσε να σας φερνονται ετσι ρατσιστικα?ντροπη σας!

      1. Α ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΤΕ! ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΗ ΛΥΣΗ ΑΠ ΤΟ ΣΥΡΙΟ ΣΚΥΛΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΕΠΑΞΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΤΣΟΛΗ!

      2. Ο/Η ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ λέει:

        Ψεύτρα..Σε ποιό ραδιο ρε λαθρολάγνα?Για πες μας.Ρατσισμός είναι το μαχαίρωμα του 9χρονου Έλληνα, ανθελληνίδα..Προπαγάνδα κι εδώ λαθρολάγνο τρολ?

      3. Άκου Δόμνα… Αυτές τις παπαριές να τις πεις στον εαυτό σου, όταν αυτό το λαθροεισβολάκι μεγαλώσει και έρθει να κόψει τον λαιμό του δικού σου παιδιού! Τότε να σε δω πόσο “προοδευτική” θα είσαι και αν θα συνεχίσεις να λες αυτές τις μ@λακίες!!!

        Άντε συνέλθετε λίγο!!!

        Ανοίξτε τα στραβά σας και δείτε τι γίνεται τριγύρω σας!!!

        Τα παιδιά μας δεν θα τολμούν να κυκλοφορήσουν σε λίγα χρόνια, όταν όλα αυτά τα ….”παιδιά” μεγαλώσουν στην πατρίδα ΜΑΣ!

        ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!!!!

        υ.γ.: Και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ούτε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ είναι που ρημάζουν την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ;;; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!

      4. Μωρή Δόμνα δεν πας να πλύνεις το μ@υνί σου, μέχρι εδώ έφτασε η βρώμα. Με 0,60 ευρώ/λέξη ένα αφρόλουτρο το παίρνεις

    28. ΤΑ ΦΩΝΑΖΑ…ΤΑ ΕΛΕΓΑ……ΜΙΚΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ…..

      1. Σκάσε εσυ ρε μαστουρωμενη κοπριά μας τα έπρηξες τα κοκοβια μας τηγανοκεφαλε!!!

        1. Απλυτε Μπίλη ποτέ επλεινες τελευταία φορά το σωβρσκο σού ρε αναρχιδι….και δεν είμαι τιγανοκεφαλος..μαλακά…

            1. Πω πω….πως βοβηθηκα…..τι θα κάνεις θα μας σκοτώσεις ρε…..κστσαπλιαδες….ελάτε ρε θα γίνει μακελειό….

    29. οι καυμενοι οι λαθροπροσφυγες νατα με αυτα τα ατομα θελει η κυβερνηση να ζησουν οι ελληνες θελουν βοηθεια λεει για ενα καλυτερο μελλον. αυτο το παιδι ειναι ο μελλοντικος τζιχαντιστης και υστερα σου λενε οι ελληνες ειναι ρατσιστες. βεβαια στα σχολεια που στελνουν τα παιδια τους αυτοι δεν πανε μουσουλμανακια

    30. Μουσουλμανος καλος δεν υπαρχει, μουσουλμανος καλος ειναι μονο ο νεκρος, φανταστειτε οταν μεγαλωσει τι κοσμο εχει να σφαξει. Γαμημενε τσιπρα που μας τους εφερες εδω.

      1. Φασίστας καλός μόνο ο νεκρός, ηλίθιο δίποδο. Εμείς θα σε σφάξουμε, μην περιμένεις και αγχώνεσαι.

        1. Aναρχικός σταλινοφασίστας καλός μόνο νεκρός.Αναρχικε εσένα θα σφάξουν πρωτο τα ισλαμοφασιστικά τζιχάντια.Θα παρακαλάς να σε σώσουμε ψοφίμι,αλλά εμείς θα γελάμε..Ξέρεις τι τους κάνουν τους άθεους σαν εσένα τα τζιχάντια ψοφίμι?Τους πετάνε από τις ταράτσες..Ψόφος τουρκόσπορε ισλαμοφασίστα,να ξεβρωμίσει η Ελλάδα

        2. Σιγά εσύ ΖΟΡΟ.Άκου αναρχικός εκδικητής χα0χ0αχ0αχ0χ0α

          1. Ενώ εσύ, καλέ Χριστιανέ, δεν εύχεσαι καθόλου τον θάνατο των αλλόθρησκων!
            Ρε! Για Μαζευτείτε σπίτια σας και κάντε καμια προσευχή μπάς και σας επισκεφτεί ο Θεός!

        3. Ξεμαστούρωσε πρώτα και μετά βάλε την όπισθεν και πάτα τέρμα γκάζι.
          Δεν πρόκειται να σε αγγίξουμε μιας και δεν θέλουμε να γίνουμε φορείς του HIV.
          Από απόσταση απλά θα χαϊδέψουμε την σκανδάλη ώστε να σε περιποιηθούν οι 72 παρθένες.
          Έρχεται….

    Comments are closed.