“ΣΚΑΣΕ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ”! ΈΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΖΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ! ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ…! ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ MAKELEIO.GR ΑΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΟ.

    Κοινοποίηση:
    APOKLISTIKO

    Νέο αποκλειστικό βίντεο από το φασιστικό ξέσπασμα Νίκου Κοτζιά σας παρουσιάζει σήμερα το makeleio.gr
    O πρώην υπουργός δεν χρησιμοποίησε μόνο την λέξη «βούλωστο» αλλά και «σκάσε». Έφτασε δε στο σημείο να απειλεί Έλληνα συμπατριώτη που κατέγραφε την εκδήλωση με το κινητό του.
    Το makeleio.gr και η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι πάντα δίπλα στους Έλληνες της Γερμανίας

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Χρυση Αυγη να ξεβρωμισει ο τοπος!! Ξυπνηστε γιδια νεοελληνες ραγιαδες ψηφοφοροι

    2. ali fora patriotes pou theli na sas fotografisi sas foberizi o praktoras katebaste pantelonia

    3. αλλο ενα παχυδερμο που αντι να το βουλωσει που προδοσαν μια χωρα κελαιδαει κιολας η κουραδομηχανη

    4. O τροφαντουλης πρωην υπουργος περα απο χαφιες ειναι και αγενης .,.,.,.

      Ολοι οι αναρχοκατσαπλιαδες εχουν ξεσαλωσει ,.,..,.και τρεχουν σημερα να σωσουν τον κοκκινο θλιβερο θιασο ου βυθιζεται ..,.,.

    5. Αφου βρεθηκαν μαλακοραγιαδες να πανε να τον ακουσουν καλα κανει
      Ξεφτιλισμενοι βρωμιαρηδες κωλογεροι , οσοι καθεστε και τον ακουτε , καλα κανατε και ξεκουμπιστηκατε απο την χωρα μας και γινατε πλυστρες και υπηρετες στην γερμανια , αυτο σας αξιζε μονον , σκουπιδια!

    6. Πολύ μάγκας ρε παιδί μου αφού έχει καμμιά 20αριά αστυνομικούς να τον προσέχουν…να δούμε αν θα κάνει τον μάγκα έτσι και τον πιάσουν σε καμιά γωνία έξω χωρίς αστυνομικούς

    7. Τι το κοιτάτε το παχύδερμο; Ο σταλινοφασίστας αντί να σκύψει το κεφάλι βγάζει και γλώσσα. Ξύλο στην σκατοσακούλα να σκάσει μια για πάντα αυτός! Οι προδότες και οι τζάμπα μάγκες να επιστρέψουν στον βόθρο τους. Τα λεφτά που πήρε να τα δώσει στους γιατρούς, το σίχαμα. Δεν φάγανε ξύλο ακόμα οι συριζαίοι για αυτό τα κάνουν αυτά.

    8. Άτομα που τον ξέρουν από παλιά κάνουν λόγο για φαιδρό γυρολόγο του Κολωνακίου που αναζητούσε, εναγωνίως, πολιτική στέγη. Χωρίς ίχνος πολιτικής αξιοπρέπειας και σταθερότητας. Τελικά, στεγάστηκε εκεί που προσφέρθηκε απλόχερα στέγη σε μεγάλη μερίδα παρόμοιων τύπων. Στεγάστηκε για να ξεπουλήσει. Και, αντίθετα με αυτούς που ξεπουλάνε, αυτός και η συμμορία του…ξεπουλήματος, ακούγεται πως κονόμησαν γερά. Τώρα έχει το θράσος ο πολιτικά γυναικωτός να απειλεί αξιοπρεπείς πατριώτες. Ο θυμόσοφος λαός υποστηρίζει πως “πίσω έχει η αχλάδα την ουρά” πολιτικέ γυμνοσάλιαγκα. Ωστόσο, να ξέρεις πως κάποιοι την έχουν και… μπροστά.

    9. Αφού αυτό το παχύδερμο έκανε την προδοσία της Μακεδονίας μας και τσάκωσε τα φράγκα από τον Τζ. Σόρος και χρημάτισε και τους σκοπιανούς βουλευτές για να περάσει η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, τώρα κυκλοφορεί ανα τας Ευρώπας και κουνάει το χέρι με θράσος σε κάθε Γνήσιο Πατριώτη τολμήσει να του πει ότι είναι ΠΡΟΔΟΤΑΡΟΣ…!!! Και τους ΠΡΟΔΟΤΑΡΟΥΣ τους περιμένει κρεμάλα (περιλαμβανομένου φυσικά και αυτού του παχύδερμου)…!!!

    Comments are closed.