ΣΚΑΝΕ ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ: ΝΕΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η 12ΧΡΟΝΗ – ΤΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ! ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ; ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ; ΠΟΙΟΙ ΣΒΗΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

    Κοινοποίηση:
    ΜΙΧΟΣ

    Θέμα χρόνου είναι να κληθεί για κατάθεση -την πέμπτη κατά σειρά- στους ψυχολόγους του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, που έπεσε κατ’ επανάληψη θύμα βιασμού και εκπόρνευσης από τον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο!

    Την παραπάνω πληροφορία επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του προφυλακισμένου 53χρονου Βασίλης Χρονόπουλος, διευκρινίζοντας ότι η ανήλικη θα κληθεί μέσα στις επόμενες ημέρες να καταθέσει νέα στοιχεία για τη φρικιαστική υπόθεση, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθούν και άλλα πρόσωπα ως βιαστές της: «Είναι δεδομένο ότι θα κληθεί να καταθέσει (ενν. 12χρονη) για πέμπτη φορά και ότι θα τής επιδειχθούν νέα άτομα προς αναγνώριση. Παράλληλα, θα της τεθούν πολλά ερωτήματα που έχουν προκύψει από τη διενέργεια των ερευνών όλο αυτό το διάστημα και αφορούν κυρίως σε περιστατικά προ της εμπλοκής του κ. Μίχου στην υπόθεση, μιλώντας δηλαδή για την άνοιξη του 2002. Αυτό που φαίνεται μέχρι στιγμής είναι ότι υπάρχουν νέα στοιχεία, με τη διερεύνηση των οποίων δεν είχε ασχοληθεί η ανακριτική Αρχή» αποκάλυψε ο νομικός συμπαραστάτης του Ηλίου Μίχου. Ο ίδιος τόνισε ότι όλα τα διάδικα μέρη δικαιούνται βάσει του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας να θέσουν ερωτήματα προκειμένου να δοθούν διευκρινίσεις.

    «Σύμφωνα με τη δικονομία έχουμε όλοι οι διάδικοι λόγο στο να θέσουμε ερωτήματα, τα οποία, αν κρίνει η κυρία ανακρίτρια, θα τα υποβάλει στην ανήλικη, ώστε να δώσει διευκρινίσεις επ’ αυτών» επισήμανε ο κ. Χρονόπουλος, ο οποίος προκάλεσε αίσθηση με τον ισχυρισμό του ότι δεν «κατέστρεψε» ο εντολέας του την ψυχή του μικρού κοριτσιού. «Η εμπλοκή του Μίχου ήρθε να προστεθεί σε μια ήδη κατεστραμμένη παιδική ψυχή. Δεν την κατέστρεψε ο κ. Μίχος…» τόνισε ο δικηγόρος του Ηλία Μίχου, ο οποίος έκανε στο τέλος και μια αποκάλυψη. «Από την έρευνα στα δύο κινητά της ανήλικης προέκυψαν αρκετά εντυπωσιακά στοιχεία» ανέφερε, χωρίς να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις.

    Παρόλο που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος διεμήνυε ότι θα πέσει άπλετο φως στην υπόθεση, το τελευταίο διάστημα έχουν «παγώσει» οι συλλήψεις. Την ίδια ώρα, οι Αρχές κρατούν επτασφράγιστο μυστικό τι αποκάλυψαν οι έρευνες στις επικοινωνίες του παιδοβιαστή, τόσο από το κινητό τηλέφωνό του όσο και από τις ηλεκτρονικές εφαρμογές. Και όλα αυτά τη στιγμή που είναι τουλάχιστον ύποπτο το γεγονός ότι υπάρχει πληροφόρηση για τέσσερα ευτελή ποσά που εντοπίστηκαν στον λογαριασμό της 37χρονης μητέρας της ανήλικης, ενώ φέρεται ότι υπάρχουν αποδείξεις πως τον χρησιμοποιούσε ο Μίχος.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη «Διαύγεια» υπάρχουν δεκάδες συμβάσεις του 53χρονου με οργανισμούς του Δημοσίου, ακόμα και με το υπουργείο Υγείας! Να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας είχε κάνει πρόσφατα μια δήλωση-σοκ, τονίζοντας πως «στελέχη από την επιχειρηματική και πολιτική ζωή του τόπου και τον καλλιτεχνικό χώρο θα βρεθούν με χειροπέδες στη ΓΑΔΑ» όταν ο Μίχος αποφασίσει να μιλήσει στην ανακρίτρια για τους επωνύμους που εμπλέκονται στη φρικιαστική υπόθεση!

    Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ξενοδοχείο ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας όπου ο 53χρονος παιδοβιαστής έκλεισε κάποια από τα ραντεβού της 12χρονης ανήκει σε πρώην βουλευτή, σύζυγο αρχηγού πολιτικού κόμματος που δεν υπάρχει πια. Οπως φέρεται ότι προκύπτει, μάλιστα, από τις κρατήσεις, ο Ηλίας Μίχος και ακόμη δύο συλληφθέντες που ταυτοποιήθηκαν ως βιαστές της άτυχης μικρούλας είχαν επισκεφτεί το συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Σοβαρά ρωτάω ο Μίχος τι βαθμό έχει στη Μασονία;

    2. ΠΑΤΟΥΛΗ πες αλεύρι… η ΜΠΟΥΖΟΥ σε γυρεύει… ξέρεις εσύ…

    3. Από την αρχή σιγοψιθυρίζονταν ότι θα συλληφθεί κανας μπαρμπαγιώργης και κανας κακομοίρης,τα μεγάλα κεφάλια,τίποτα δεν θα πάθουν

    4. Αν έxει την παραμικρή σxέση ο ανώμαλος αυτός με την ΝΔ απαγορεύετε να κατέβει η ΝΔ στις εκλογές.Βρείτε κάποιον από την ΝΔ που καταδικάστηκε η κάτι σχετικό με την τροπολογία ώστε να τους γαμησετε.Αντε κάνε το καλό ΜΑΚΕΛΕΙΟ της καρδιάς μας.

      1. Όλοι θα κετεβούν στο τέλος στις εκλογές και ο Κασιδιάρης και όλοι. Ολο γίνεται για το πάπλωμα. Μπας και κόψουν λίγους ψήφους. Αυτό είναι το πρόβλημα τους.

    5. Σας βιάζουν τα παιδιά σας τα κομματόσκυλα της ΝΔ και εσείς νεοελληναράδες τους ψηφίζετε ακόμα.
      Ο Μίχος έπαιρνε συμβάσεις από το δημόσιο και το υπουργείο υγείας όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ.
      Εσείς τι λέτε στελέχη της ΝΔ δεν είναι μπλεγμένα και βιάζανε το κοριτσάκι όλοι αυτοί;
      Λυπάμαι για την κατάντια της πατρίδας μας.
      Οι μόνοι ένοχοι είστε εσείς που που ψηφίσατε τους ανώμαλους της ΝΔ και Μητσοτάκη για το ρουσφέτι το βόλεμα και το πλιάτσικο.
      Η παρακμή σας δεν περιγράφεται.
      Μια απορία έχω μόνο θέλω να δω πόσο ποσοστό θα πάρει η ΝΔ στις εκλογές για να βεβαιωθώ πόσοι ανώμαλοι υπάρχουν στην Ελλάδα που στηρίζουν τους ανώμαλους της ΝΔ.

    6. για όνομα του Θεού!!!! δεν μπορεί να μπει όλη η ΝΔ στην φυλακή!!!!!

    7. Όταν σκέφτομαι ότι το 2019 κάνατε κυβέρνηση την εγκληματική οργάνωση της ΝΔ, έχω τάση προς εμετό

    8. Την άνοιξη του 2002; Όταν το παιδί ήταν -8 ετών αγέννητο;

    9. Ναι,καλά… Σέ λιγο θα μας πουν ότι το κορίτσι το εξέδιδε ο Ζορρο σε μπουρδέλα του Γιοχάνεσμπουργκ και ότι στέλνουν εκεί αντιπροσωπεία της Βουλής για ανακρίσεις. Γελάει ο κόσμος με όλο αυτό το θέατρο,βρήκαν καινουργιο κινητό , ψάχνουν από που έπαιρνε προφυλακτικά ένα μπουρδέλο στη Φυλής για να συσχετίσουν και ότι άλλο τους κατέβει… Για βάλε πάλι το ρεπορτάζ που είχες κάνει για τη μεγάλη Μαφία των σωματεμπορων του 2015, με τις συνομιλίες που τους είχαν πιάσει τότε και το ΣΚΕΠΑΣΑΝ κανονικά,για βάλε πάλι για τους ιδιοκτήτες στούντιο ,όπως η διαβόητη αρχινταβατζου Μαρίνα,που κανείς δεν την ενοχλεί, ενώ είπαν ότι ο Μίχος πήγαινε το παιδί στα μαγαζια της .Αν έφερνε ο Μίχος το παιδί στο σπίτι σου,κύριε Χίο,και το έδινε σε πελάτες,θα ήσουνα ήδη μέσα από την πρώτη εβδομάδα,για μαστρωπειες, σύσταση συμμορίας,εκμετάλλευση ανηλίκου,προώθηση σε πορνεία,και άλλα δεκαπέντε αδικήματα. Αυτό όλο το θέατρο γίνεται για να ξεχαστεί το πραμα και να βαρεθεί κόσμος να ακούει για γελοιοτητες ,τι τσιγάρα κάπνιζε ο Μίχος και που πήγαινε για κολύμπι. Στη στρατιωτική γλώσσα ,,”αντιπερισπασμός”,για να καλύψουν αυτό που τους ενδιαφέρει .

    10. Με ολο το σεβασμο με κλανοπορδες θα ασχολουμεθα. στυλ Μιχου? Στη ψειρου και.. απονομη δικαιοσυνης!

    11. Στέφανε, για τον μίχο προβλέπει τίποτα η τροπολογία; Γιατί κανονικά μπορεί να κατέβει αφού δεν έχει οριστική καταδίκη! Και θέλουν να μην κατέβει ο Κασιδιάρης. Ούτε ο ερντογάν δεν κάνει τέτοιες τροπολογίες αλλά μέχρι και οι αριστεροί συνταγματολόγοι ξεφτιλίζουν την τροπολογία που φέρανε ένα μήνα πριν τις εκλογές! Μόνο το λοκντάουν θα σας σώσει αλλά τώρα σας πήρανε όλοι χαμπάρι! Πέφτει άνετα ο νόμος στα Δικαστήρια, δεν θα διαλύσετε δεύτερη φορά το Σύνταγμα, το κάνατε με το λοκντάουν αλλά τώρα σας πήρανε χαμπάρι!

    Comments are closed.