ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ – 16.500 ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ [ΕΓΓΡΑΦΟ – “ΦΩΤΙΑ”]

    Κοινοποίηση:
    plevris_3

    Στις δυτικές δημοκρατίες, όταν συντελείται ένα συνεχιζόμενο έγκλημα, τότε η Δικαιοσύνη επιλαμβάνεται της υπόθεσης και στέλνει τον υπεύθυνο ή τους υπευθύνους ενώπιον του δικαστηρίου. Η καταδίκη του ενόχου λειτουργεί ως ηθική δικαίωση των θυμάτων και ως προστασία των κεκτημένων του δικαίου και της νομιμότητας. O νόμος είναι υπεράνω προσώπων και η προστασία της ανθρώπινης ζωής και του κοινωνικού συνόλου πάνω από τις πολιτικές σκοπιμότητες.

    Όμως, στην Ελλάδα της εποχής της πανδημίας και της κυβέρνησης Μητσοτάκη τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει και τίποτα δεν επιβεβαιώνεται… Η χώρα μπορεί να θρηνεί πάνω από 26.500 ζωές, οι επιδημιολόγοι μπορεί να μιλούν για «άδικους θανάτους» και οι γιατροί να κάνουν λόγο για «εγκληματική υποστελέχωση των νοσοκομείων», όμως δεν κουνιέται φύλλο και φυσικά δεν λογοδοτεί κανένας. Μάλιστα, συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

    Η ζωή για τους κυβερνώντες και όσους πήραν τις καταστροφικές αποφάσεις συνεχίζεται κανονικά, οι υπουργοί εξακολουθούν να υποστηρίζουν πως με την πολιτική τους «έσωσαν ζωές» και η επιστημονική επιτροπή του Υπουργείου Υγείας να κρύβεται πίσω από τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης και τα ευφυολογήματα του Μαξίμου.

    Όμως, όσο κι αν η κυβέρνηση επιχειρεί να συγκαλύψει τις ευθύνες της για τα τραγικά λάθη που έγιναν στη διαχείριση της πανδημίας, τα ντοκουμέντα μιλούν, εκθέτοντας προσωπικά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τους εντολοδόχους του, που είτε βρίσκονται στις υπουργικές καρέκλες, είτε νομιμοποίησαν με επιστημονική επίφαση όσα δραματικά έλαβαν χώρα τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα.

    Η τελευταία απόδειξη των εγκληματικών χειρισμών της κυβέρνησης στο ζήτημα της πανδημίας ήρθε το πρωί της περασμένης Τρίτης από τον ίδιο τον ΕΟΔΥ. Ο οργανισμός που υποτίθεται πως σήκωσε στις πλάτες του τη μάχη κατά του κορωνοϊού παραδέχθηκε σε δημόσιο έγγραφο πως πάνω από 16.500 ασθενείς πέθαναν αυτά τα δύο χρόνια εκτός Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.

    ΚΞΜΝΒΓΚΞ

    Το επίμαχο έγγραφο του ΕΟΔΥ που επιβεβαιώνει ότι περισσότεροι από 16.500 άνθρωποι πέθαναν χωρίς να τους παρασχεθεί η δέουσα περίθαλψη

    Σε οποιαδήποτε χώρα της δυτικής Ευρώπης, το στοιχείο αυτό θα ισοδυναμούσε με ομολογία παταγώδους αποτυχίας στη διαχείριση της πανδημίας, παραίτηση του υπουργού Υγείας και άμεση εμπλοκή του εισαγγελέα για διερεύνηση της υπόθεσης. Για τον Θάνο Πλεύρη, όμως, στη θητεία του οποίου ως υπουργού Υγείας η χώρα θρηνεί πάνω από 13.000 θανάτους, το έγγραφο του ΕΟΔΥ «δεν είπε κάτι καινούργιο».

    Είναι τραγικό και συνάμα απίστευτο να επιβεβαιώνεται μέσω δημόσιου εγγράφου πως 16.500 άνθρωποι πέθαναν στη χώρα, χωρίς το κράτος να τούς παράσχει τα δέοντα, χωρίς να τούς δοθεί η ευκαιρία να παλέψουν με τον κορωνοϊό. Όμως, αυτά δεν φαίνεται να λένε τίποτα στην κυβέρνηση.

    Όπως τίποτα δεν είχε πει στον πρωθυπουργό και η μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα για την κατάσταση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας στη χώρα, για το χάσμα που χωρίζει τα νοσοκομεία περιφέρειας και πρωτεύουσας, αλλά και για το γεγονός πως με πάνω από 400 διασωληνωμένους το Σύστημα Υγείας «φρακάρει», με αποτέλεσμα την υπονοσηλεία ασθενών. Βέβαια, η λίστα των ζητημάτων που αποκαλύπτει την κυβερνητική αναλγησία δεν τελειώνει εδώ.

    Παραδοσιακά, οι κυβερνήσεις αποστρέφονται την αλήθεια, όταν αυτή συγκρούεται με το αφήγημά τους, όμως τα τελευταία δύο χρόνια τα πράγματα ξέφυγαν πέρα από κάθε μέτρο, ειδικά στο ζήτημα διαχείρισης της πανδημίας.

    Εισαγγελέας τελικά θα υπάρξει έστω και τώρα στο τέλος αυτού του “τούνελ” που μας έβαλαν κάποιοι που φέρουν ονοματεπώνυμο;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Ποιον εννοείς…? Αυτόν που “πήρε” …τη χτυπημένη από 1.000 κυνηγούς “Μπεκάτσα”…?

    2. πρωτόκολλα θανάτου! τα είχε πεί ο Αντωνιάδης!!

    3. μπλε συριζα, η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση όλων των εποχών !!

    4. Πλεύρη, σε διέσυρε ο κούλης. Εσύ ο πρώην πατριώτης έβαλες πρόστιμο 100 ευρώ στον ηλικιωμένο πατέρα σου(αν δεν έχει κάνει το μπόλι) και ζήτησες συγνώμη από τους εβραίους, αυτούς που τους έβριζες! Τώρα σε έβαλε να διώχνεις γιατρούς, εσύ ο …νομικός, την ώρα που σε όλο τον κόσμο βγαίνουν και οι μάσκες. Στέφανε, στήριξε τον αγώνα των γιατρών έξω από το υπουργείο υγείας που το κάνανε υπουργείο θανάτου. Αν περάσει του πρώην πατριώτη και νυν εμβολιομάχου θανασάκη πλεύρη, ετοιμαστείτε για υποχρεωτικό μπόλι στα παιδιά σας!! Αντίσταση μέχρι εσχάτων με τους γιατρούς που κάνουν απεργία πείνας έξω από το υπουργείο υγείας.

    5. Όλα αυτά τα φαρμακεία που για τόσους μήνες έκαναν τα υποχρεωτικά ράπιντ στους εργαζομένους και δεν χτυπούσαν τίποτα στις ταμειακές θα τα ελέγξει κάποιος? Δεν είναι καθόλου δύσκολο από τη στιγμή που αυτόματα καταχωρούνταν στο σύστημα του ΗΔΙΚΑ. Μια απλή αντιπαραβολή των καταχωρήσεων με τις ταμειακές και να τος ο λαγός. Μιλάμε για ΠΟΛΥ μαύρο χρήμα…

      1. Ξερω χαυγιτη με φαρμακειο που του έφεξε με τα τεστ. Σταματησε πλεον να παραπονιέται. Μηπως κι ο παναγιώταρος δεν το γύρισε σε πωλητή μασκών, με το που έσκασε ο κορώ;

    6. Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι στην Ελλάδα από το 74 και μετα μεχρι και σημερα ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει???? Για τον απλό λόγο ότι υπαρχει ατιμωρησια
      διοτι δεν υφίσταται κράτος. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΟΥΛΕΣ.

    7. AYTA TA ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
      ΤΩΡΑ ΣΤΑ 4, ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.
      ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΚΟΜΑ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΟΧΗ ΣΟΥ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ,

    8. Αυτος ο κλαψομουνιας ο ”επιστημονας” που εγινε ”τουριστας”…ναι ναι αυτο το αταλαντο παρταλι που εκλεγε για τους υγειονομικους και τους ευχαριστουσε για το ”εργο” και την προσφορα τους που εσωσε το ΕΣΥ απ’ τη καταρρευση…ενω ηξερε ο ”ΑΡΧΙτσατσος” της ΝΔ οτι 10.000 !!! απ’ αυτους θα βρεθουν στο δρομο..και την ανεχεια παει να τη βγαλει λαδι…αμ δε…πονηρε αριβιστα ”μπροστινε” ειναι ολα σε video !!! Την εκανες παπουτσι…αλλα δεν τα υπολογισες καλα αμπαλε λελε..η αχρηστη η ”αλλαγη” σου τα εκανε πουτ@ν@ κι απο τους 20 ποντους διαφορα..εχασε το ”ματσακι” !!! Ερχεται ο ”λογαριασμος” για ολους Νεοφιλελεδικες ”αρπαχτρες”..για ολους !!!

      1. Ποιον εννοείς…? Αυτόν που “πήρε” …τη χτυπημένη από 1.000 κυνηγούς “Μπεκάτσα”…?

    9. ΠΩΣ ΛΑΧΤΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΠΑΤΗΛΟ ΠΛΕΥΡΑΙΙΚΟ

    10. Πλεύρη, θα δεις την τιμωρία σου. Μετά το ξεπούλημα της μακεδονίας που τώρα δεν λες κουβέντα, μετά τη συγνώμη στους εβραίους που τους έβριζες, μετά τα 100 ευρώ πτόστιμο στους ηλικιωμένους, πας να καταστρέψεις τις ζωές των γιατρών που δεν κάνουν το πειραματικό εμβόλιο. Δεν θα τα καταφέρεις. Η οργή του Θεού θα πέσει πάνω σου, να είσαι σίγουρος. Θα δεις το τραγικό τέλος που θα έχεις λόγω της αδικίας προς αυτούς που χειροκροτάγατε. Θα πληρώσεις πλεύρη όπως σου αξίζει.

    11. Ο/Η Αδειάστε τις εντατικές από τα λαθροISIS που ανεβάζουν τα νούμερα λέει:

      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΛΑΔΩΜΕΝΗ ΑΔΙΚΟΣΥΝΗ ΠΡΩΤΑ

    12. Δεν υπάρχει μέλλον στο τόπο αυτό υπάρχει μεγάλη αισχροκέρδεια δυσβασταχτοι φόροι καλύτερα να φύγουμε και να πάμε σε μια σπηλιά να ζήσουμε καλύτερα θα είναι δεν μπορείς να επιβιώσεις κάτω απο αυτό το καθεστώς!!!

    13. Πρέπει να ξεβρωμίσει ο τόπος, αυτοί μας κλέβουν και μας θάβουν. Το ερώτημα είναι, θα τους αφήσουμε ?

    14. ΤΟ ΓΡΑΨΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΕ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ……………ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ….ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΑΡΧΙΝΟΝΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η ΝΤΟΡΑ Η ΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ…….

    15. Τους σκοτωσαν για να γινει το σχεδιο της Ελιτ με τα δηλητηρια , πραγματικοτητα.

      Οι περισσοτεροι ηθελαν το παλιο παραδοσιακο νοσοκομειο, οχι κατι περισσοτερο.

      ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

    Comments are closed.