ΣΕΙΡΑ ΠΗΡΕ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ – “ΤΙ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ;”

    Κοινοποίηση:
    vlantifoto2010

    «Δεν έχει λόγο μια παντρεμένη μητέρα με παιδί να προβεί σε μια τόσο σοβαρή καταγγελία χωρίς να είναι αληθινά τα όσα καταγγέλλει», λέει η ηθοποιός


    Θέση απέναντι στις καταγγελίες που έχουν κατατεθεί στο Σωματείο των Ηθοποιών από τις τρεις γυναίκες ηθοποιούς κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, πήρε η γνωστή ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή.

    Με αφορμή κάποιες φήμες που κάνουν λόγο για ένα επεισόδιο ανάρμοστης συμπεριφοράς ανάμεσα σε εκείνη και τον Πέτρο Φιλιππίδη κατά την διάρκεια γυρισμάτων τηλεοπτικής σειράς πριν από μερικά χρόνια, η Παναγιώτα Βλαντή, διευκρίνισε αρχικά ότι δεν γνωρίζει, ούτε προσωπικά, ούτε επαγγελματικά τον Πέτρο Φιλιππίδη καθότι δεν έχει τύχει να συνεργαστούν στο παρελθόν, ωστόσο, συμπλήρωσε ότι οι συνάδελφοί της που έκαναν τις καταγγελίες, έπραξαν σωστά, τονίζοντας πως πρόκειται για «ειλικρινείς καταγγελίες».

    «Δεν έχει λόγο μια παντρεμένη μητέρα με παιδί να προβεί σε μια τόσο σοβαρή καταγγελία χωρίς να είναι αληθινά τα όσα καταγγέλλει» σχολίασε, προσθέτοντας πως «είμαι μαζί τους 100%».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Τι λόγο εχει; Μηπως να ξανασχοληθουν μαζι της μια και η θειτσες πλεον ειναι πεταμενες στον καλαθο;

      Ποσες αραγε δεν πετανε εξω κολους, φωναζουν φωτογραφους να τις φωτπγραφιζουν κλπ

    2. Να φανταστώ ότι όλα τα κριάρια της ιστοσελίδας, είν’ άντρες παλαιάς κοπής! Ζαρτιέρες φοράτε ρε! Ακροδεξιοί που μασκαρεύεστε…Την ασημσντότητά σας και τα κόμπλεξ βγάζετε σε κάθε ανάρτηση…

    3. H κυρία φαίνεται σαν Βιζιτού πολυτελείας με ύφος πολλών καρδιναλίων. Με 400 ευρώ, φούλ πρόγραμμα, στο χώρο σας, με εχεμύθεια.

    4. ΑΔΕΡΦΕΣ,ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ…ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ!ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΣΑ ΤΗ ΨΕΥΤΟΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΗΘΟΠΟΙΩΝ ΑΛΙΕΞΗ ΚΑΙ ΧΥΣΣΑ….ΑΙΩΝΙΑ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΝΟ!

    5. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να γνωρίζουμε και πόσες ποιες και σε ποιους κάτσανε οικιοθελώς για να πάρουν ρόλους, να συγκρίνουμε κατόπιν τα ποσοστά και να δούμε σε τι βαθμό σήψης είναι ο χώρος της ντε και καλά τέχνης!!!
      Μπήκα μια μέρα στην σχολή του αειμνήστου Διαμαντόπουλου, αναρωτιέμαι λοιπόν, αν υπάρχει γονέας που επιτρέπει στο παιδί του να κατέβει αυτά τα σκαλοπάτια? Ειλικρινά εάν επρόκειτο για δικό μου παιδί θα του έκοβα και τα δύο τα πόδια.

    6. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΑΝΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΙΣΤΟ ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ

    7. Φυσικά και έχει λόγο, να εκβιάσει, να κερδίσει χρήματα, δόξα, φήμη, κλπ κλπ. Αρκετά με τη θεοποίηση της γυναίκας σε αυτή τη κοινωνία, ΝΑΙ οι γυναίκες λένε ψέμματα, ΝΑΙ οι γυναίκες μπορούν να είναι και κακές, ΝΑΙ μπορούν να κάνουν και άτιμες πράξεις. Σώπα ρε που θα δεχόμαστε ό,τι λέει κάποια επειδή είναι γυναίκα. Άντε πλύνε κανά πιάτο που μιλάς κιόλας.

    8. ολα τα πορνιδια τα θυμηθηκαν μετα απο χρονια αμαν πια περιμενανε να πιασουν ποστο και μ,ετα να καταγγειλουν?

    Comments are closed.