ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2010 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ – ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ! ΕΓΙΝΑΝ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ; ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;

    Κοινοποίηση:
    ΓΚΙΟΛΙΑΣ

    Για από τις πιο σκοτεινές υποθέσεις, στα αστυνομικά χρονικά, με πάρα πολλά θολά σημεία είναι αυτή της δολοφονίας τους δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, μια ημέρα σαν σήμερα, πριν από 13 χρόνια, έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη. Είναι από αυτές τις υποθέσεις που σίγουρα θα έχετε ακούσει κάποιον λέει πως «σίγουρα ξέρει γιατί του το είπε ο τάδε».

    Είναι δεδομένο πως μια τέτοια υπόθεση θα προκαλούσε «έκρηξη» θεωριών σχετικά με το τι συνέβη. Στην πραγματικότητα, όμως, κανείς δεν ξέρει. Ή για την ακρίβεια, αυτοί που ξέρουν είναι πολλοί λίγοι και πιθανότατα δε θα μιλήσουν ποτέ.

    Ποιος ήταν ο Σωκράτης Γκιόλιας

    Ο Σωκράτης Γκιόλιας, ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Είχε γεννηθεί στη Γερμανία στις 13 Φεβρουαρίου 1973 στη Γερμανία και η οικογένειά του μετακόμισε στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Τελείωσε το Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και από την ηλικία των 19 ετών, έκανε την πρώτη του προσπάθεια να μπει στο δημοσιογραφικό επάγγελμα με πρακτική στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.

     Το 1992 είχε μια συνάντηση που θα του άλλαζε τη ζωή. Γνωρίστηκε με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο από τον οποίο ζήτησε να τον προσλάβει να δουλέψει στην «Κίτρινος Τύπος» που τότε προβαλλόταν από το New Channel. Η συνεργασία ανάμεσα στους δυο ξεκίνησε και αργότερα ο Γκιόλιας ανέλαβε την αρχισυνταξία των εκπομπών «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος». Έμεινε εκεί έως το 2008, οπότε και διαφωνώντας με τον παρουσιαστή αποχώρησε.
    Μήπως ο συνεργάτης και κουμπάρος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ξέρει να μας πει κάτι για το έγκλημα; Κάτι θα ξέρει, δεν γίνεται…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Ο Μάκης ο Ζούγκλας ήταν υιός αξιωματικού της Χωροφυλακής, ο οποίος είχε επιλεγεί για επικεφαλής ασφαλείας του πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου.
      Μετά την Επανάσταση του Ελληνικού Στρατού το ’67 ο ταγματάρχης πατέρας του απετάχθη από το Σώμα, διότι εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του καταπίεζε τους συναδέλφους του.
      Ο Μάκης δεν κατάφερε να εισέλθει σε ελληνικό πανεπιστήμιο γι’αυτό κατέφυγε στην Ιταλία για να σπουδάσει ιατρός. Κανένα πτυχίο δεν κατάφερε να αποκτήσει, ούτε ιατρικής, ούτε πολιτικών επιστημών.
      Επανελθών στην Ελλάδα προσελήφθη ως σκιτσογράφος στα ΝΕΑ.
      Δεν ήθελε με τίποτα να υπηρετήσει την θητεία του στις Ένοπλες Δυνάμεις γι’ αυτό χρησιμοποίησε ψυχιατρικές γνωματεύσεις ότι, κοινώς, είναι τρελός.
      Ο Σωκράτης Γκιόλιας εδημοσίευσε φωτοτυπίες από τις τρεις αποφάσεις με τις οποίες απαλλάσσονταν ως Ι5 λόγω παραφροσύνης δλδ υποστήριζε ότι ήταν τρελός.

    2. Αθανατε μεγαλε γκιολια!!! δε σε ξεχνω.. τα βρωμοσκυλα να σαπιζουν στην κολαση γιατι τους ενοχλουσε η παρουσια σου γιατι εισουν αντρι και τους πεταγες τη σαπιλα του στα μουτρα.. ΑΘΑΝΑΤΕ ΓΚΙΟΛΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    3. Ο/Η ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ: ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΡΩΗΝ ΔΚΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ λέει:

      … Αλλα κανενας δε γραφει τιποτα, κανενας δε λεει τιποτα.
      Τοσα και τοσα εχουν γραφτει,ομως ο τυπος αυτος ειναι τοσο δικτυωμενος με την κυβερνηση Μητσοτακη που οχι μονο δε τον ακουμπαει κανεις, φοβαται μαλιστα και να γραψει καποιος κατι.

    4. Κύριε Μάκη πολλά λέγονται εναντίον σου εγώ φυσικά δέν πιστεύω τίποτε απ’αυτά. Γιά καλό καί γιά κακό άν λέω άν γνωρίζεις κάτι δέν πάς σέ κανέναν Παπά νά τό εξομολογηθείς μήπως καί βρείς έλεος. Τό είπα σέ κάποιο φίλο μου γιά τήν εξομολόγηση καί μού λέει ποιός ρέ ο Μακης; Αυτός θέλει αμμοβολή γιά νά τού φύγει τό ρύπος πού έχει Φυσικά εγώ δέν συμφώνησα καί από τότε δέν τού μιλάω Ρέ κακός πού είναι ο κόσμος.

    5. Ο ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΓΛΚΗΜΑ, ΜΕΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ…ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΙΒΑΖ, ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΙ. ΤΟ 2010 ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΓΑΠ.

      1. Ήταν η εποχή που μπαίναμε στα μνημόνια το troktiko εκτός από το ότι είχε καλούς δημοσιογράφους έδινε και βήμα στους αναγνώστες κάθε μέρα είχε πάνω από 1.000.000 επισκέψεις δεν ξέρανε πως θα αντιδράσει ο κόσμος με τα μνημόνια(τίποτα δεν έγινε τελικά γιατί είμαστε πρόβατα) και το troktiko έδινε βήμα στον απλό λαό. Κρίμα για τον ίδιο και την οικογένειά του.

    Comments are closed.