ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: “ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΟΒΑΡΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    SKAL-XATZIS-23-9-21

    Σάββας Καλεντερίδης: Παγίδα για την Ελλάδα! Σκηνικό σοβαρής ελληνοτουρκικής κρίσης με πολεμικά πλοία. Η Ελλάδα έχει μόνο να χάσει και η Τουρκία μόνο να κερδίσει


    Τις δηλώσεις του Ερντογάν στον ΟΗΕ για το Αιγαίο και την Κύπρο, την παρενόχληση του ερευνητικού Nautical Geo και τις παραβιάσεις των Τούρκων σχολίασε ο Σάββας Καλεντερίδης.

    Η Ελλάδα έχει μόνο να χάσει και η Τουρκία μόνο να κερδίσει από τον διμερή διάλογο που πρότεινε ο Ερντογάν.

    Κεφάλαιο δημοσκοπήσεις στην Τουρκία! Ο Ερντογάν χάνει και έχει κλίμα ανασφάλειας για την επόμενη μέρα για εκείνον και την οικογένειά του.

    Τα δύο σενάρια για την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας την επόμενη μέρα.

    Η παρουσία του αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου στην τελετή των εγκαινίων του «σπιτιού της Τουρκίας» μαζί με Ερντογάν και Τατάρ.

    Αυτή η εικόνα δεν ευχαρίστησε κανέναν Έλληνα.

    Τί κρύβεται πίσω από τις προθέσεις του Ελπιδοφόρου όσον αφορά το Οικουμενικό Πατριαρχείο;

    Η παρουσία Δένδια στη σύνοδο υπουργών για τη Λιβύη.

    Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του Infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή του διευθυντή του Alpha Radio 98,9, Τάκη Χατζή.

    Ακούστε τις δηλώσεις του στο Youtube:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. παγίδα, σε συνεργασία με κούλη, πέτσα, γεροπετρίτη, και όλους τους δοσίλογουσ

    2. Με τόσες περιοχές με φυσικό αέριο (πχ νότια της Κρήτης) και τόσες περιοχές με πετρέλαιο (πχ Ζάκυνθος), το κράτος έστειλε το Nautical Geo στη ζώνη που θεωρούν δική τους οι Τούρκοι. Ρε α σα πέρα. Γ@μώ τις σκηνοθεσίες σας κωλομασόνοι. Όποιος υπερασπίζεται το “ελληνικό” ναυτικό πρέπει να μπανάρεται άμεσα.

    3. τι αρλουμπες λεει ο τυπας ρε???
      αφου ξερει τι θα συμβει γιατι ΔΕ ΣΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!…

      Υ.Γ. χαχαχαχαχα

      1. Ρε καραγκιόζη, πως να την σώσει, κυβερνήτης είναι? Οι άχρηστοι που ψηφίζεις που είναι να σε σώσουν? Ενας πρώην υπερκατάσκοπος είναι ο συνταγματάρχης, που φρόντισαν να τον τελειώσουν με την υπόθεση οτσαλάν τα τότε ανδρείκελα του μπατσοκ. Τα κονέ του ακόμα παίζουν στην τουρκιά…

    4. Μην αναπαράγετε αυτά τα ναυάγια, γιατί θα πιάσετε πάτο…

    Comments are closed.