ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ -“ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ CAS”

    Κοινοποίηση:
    1

    Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι η νέα νομοθεσία που ψηφίστηκε στη Βουλή δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για την ομάδα, η οποία και δεν δέχεται καμία τιμωρία και θα απευθυνθεί ακόμη και στο CAS αν χρειαστεί.

    Η Βουλή πέρασε την νέα νομοθεσία με την οποία ο υποβιβασμός καταργείται ως ποινή για ζητήματα όπως αυτό της πολυϊδιοκτησίας, αλλά ο ΠΑΟΚ θέλησε να διατηρήσει τις αποστάσεις του, καθώς αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή με την Ξάνθη και άρα με το συγκεκριμένο ζήτημα.

    Μετά την πρόταση της ΕΕΑ για τις “βαριές” ποινές σε “Ακρίτες” και “Δικέφαλο του Βορρά”, που έφερε αντιδράσεις στη Βόρεια Ελλάδα, η κυβέρνηση ψήφισε την αλλαγή των σχετικών τιμωριών σε αφαίρεση βαθμών, αλλά το γεγονός αφήνει παγερά αδιάφορη την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωσή της.
    Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
    “Ο στιγματισμός και η μείωση της αξιοπρέπειάς μας, θα είχε ως ιδανικό επιμύθιο την κλοπή του πρωταθλήματος και την απονομή του στα δικαστήρια και όχι στους αγωνιστικούς χώρους. Φαίνεται πως αυτός ήταν και ο αυτοσκοπός, άλλωστε.

    Από τη μια πλευρά να προσπαθούν να εμφανιστούν ως δήθεν σωτήρες του ΠΑΟΚ κι από την άλλη πλευρά να εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ με φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση.

    Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του προσάπτουν. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας και η νομοθετική ρύθμιση μας είναι εντελώς αδιάφορη, δε μας χρειάζεται.

    Γι αυτόν το λόγο, θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα μέχρι το CAS και απαιτούμε νόμιμη διερεύνηση της υπόθεσης”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. η ουσια της υποθεσης ειναι οτι πιαστηκαν με την γιδα στην πλατη. εγιναν ομοιοι του γαυρου

    2. Πανε ρε Τσετσενε αν εχεις @.Αν πας εισαι 101% χαμενος.Κανε το “Κεμαλ Ατατουρκ” να πανε τα τουρκοσκυλα σου και ασε τα λογια

    3. δειτε προσεκτικα την φωτο….οπου κι αν παει οπου κι αν σταθει ετοιμος να τραβηξει πιστολι ο συγχρονος λουκι λουκ. αν ηταν σε αλλη χωρα θα τον πετουσαν με τις κλωτσιες εξω απο την ομαδα οι ιδιοι οι οπαδοι.
      αλλα εδω στην Ελλαδα αφεντικα που ανεβαζουν και κατεβαζουν κυβερνησεις ειναι οι προεδροι των ομαδων.
      δεν ειμαι ουτε παοκ,ουτε αεκ,ουτε παο,ουτε οσφπ,ουτε αρης,ουτε καμια ομαδα…ειμαι ομως αηδιασμενος με την καταντια τοσο του πολιτικου συστηματος,οσο και του λαου.
      χαρειτε οπαδοι του παοκ τον κοντοπιθαρο καλικαντζαρο που ντροπιαζει τοσο εσας οσο και την ιστορικη και μεγαλη ομαδα σας,.

    4. Το σίγουρο είναι ότι ούτε αφαίρεση βαθμών θα υπάρξει.

    5. ΧΩ ΧΩ ΧΩ…ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΠΕΦΤΟΥΝ.ΧΩ ΧΩ ΧΩ.

    6. Αυτά γιατί δε τα λέγατε από χτες το πρωί που ανακοινώθηκε πως θα ερχόταν ρύθμιση να σας σώσει; ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ μια ζωή στον ΜΠΑΟΥΚ. Πρώτα περίμεναν να ψηφιστεί η τροπολογία που τους γλιτώνει από τον 100000000% βέβαιο υποβιβασμό, και μετά λένε πως δε την ήθελαν, οι καραγκιόζηδες.

      Όσο για το ΚΑΣ, όσο κάνατε μηνύσεις και αγωγές στον Ολυμπιακό και τα ΜΜΕ του Μαρινάκη που έβγαλαν το ρεπορτάζ για τη Ξάνθη, όσο κάνατε στο Γιώργο Γεωργίου που λέγατε πέρσι την άνοιξη, άλλο τόσο θα πάτε και τώρα στο ΚΑΣ. Μια ζωή ρε τζάμπα μάγκες λέτε πως θα πάτε στη δικαιοσύνη, αλλά ποτέ δε πάτε. Γιατί ξέρετε πως είστε ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.

      ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!

    Comments are closed.