“ΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ ΔΥΝΑΣΤΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 1.200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΧΑΦΙΕΣ; ΠΑΡΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ, ΡΕ, ΤΕΜΠΕΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΗΚΩΣΕΙ”. Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ- ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ- ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ “ΚΟΥΛΗ ΧΡΥΣΟΥ”

    Κοινοποίηση:
    Stefanos-Xios2

    Σκληρή απάντηση στον “ανοήμονα, ανεπάγγελτο και τεμπέλη σκιώδη πρωθυπουργό της Ελλάδος, γνωστό τσιράκι των γερμανοκίνητων συμφερόντων των οικονομικών Ες- Ες”, δίνει με ανακοίνωσή του, αυτοπροσώπως και προς τον ίδιο ο Στέφανος Χίος, αφού περιμέναμε τόση ώρα κάποιον επώνυμα για να βγει να του τα χώσει αλλά όλοι κάνουν τους καλούς, πρόθυμους και συναινετικούς προς τον δουλικό τοποτηρητή των βρωμιάρηδων με τις λευκές κάλτσες και τα πέδιλα, μπυροποτών  .

    “Ο Κούλης ο Χρυσός”, όπως χαιδευτικά τον αποκαλεί η πιάτσα, αυτό το συμπαθές λούτρινο, ανήλικο στο μυαλό αγοράκι της Μέρκελ, νομίζει ότι ο Λαός, έχει λεφτά για να του ξαναγεμίσει τα ταμεία και τις τσέπες του, ξέχειλες από τις κατά καιρούς μίζες.  Απέτυχε στα μέτρα κατά της πανδημίας, θανατώνει λόγω της ολικής ανεπάρκειας των πεταμένων συνεργατών του που δεν κάνουν ούτε για να καθαρίζουν τα αποπατήματα των σκύλων στους δρόμους (και πολύ τους πέφτει), τον άφραγκο κόσμο, υποχρεώνει τους Έλληνες να τρυπηθούν, κατά παράβαση όλων των Συνταγματικών ελευθεριών και τους εκβιάζει για το κατοστάρικο. Δίχως άλλο, πρόκειται για έναν καλοθρεμμένο φασιστάκο, που μεγάλωσε με τα λεφτάκια του μπαμπά, που κατέκλεβε την εφορία και το Ελληνικό Κράτος, που το χουμε πληρώσει με το αίμα μας. Πάρτα μέτρα πίσω ρε, δειλέ. Πάρτα, γιατι θα σε πάρει και σε σηκώσει. Αλήθεια, εσύ και τα τσιράκια σου, εκεί στο Μαξίμου, εκτός από κομπίνες και ποινικά αδικήματα, ξέρετε να κάνετε τίποτε άλλο;”.

    Στέφανος Χίος- Επικεφαλής Κινήματος Λαικής Πατριωτικής Δεξιάς.

    (Εγώ κύριε Μητσοτάκη, δεν έχω ασυλία- αυτήν που θα αφαιρέσουμε από σένα για να σε κλείσουμε φυλακή- στείλε τα κοπρόσκυλά σου απ’ τα γραφεία μας, να τους πούμε ένα καλησπέρα. Άντε να χαθείς από κει, δεν ντρέπεσαι, νεκροθάφτη. Όσο για τα κανάλια που πλήρωσες για να μην μιλάνε, μερικά από τα βαριά κακουργήματα δεν παραγράφονται όταν έρθουμε τη νύχτα με τον Λαό να σας τσιμπήσουμε τα αυτάκια). 

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    107 Σχόλια

    1. Κλείστε ολοι ραντεβου για εμβολια και μην πάει ΚΑΝΕΙΣ.
      Κλειστε 2η φορα παλι κανείς.
      Οπως μπορουμε τους χτυπαμε.

    2. Μπραβο Κυριε Χιο. ΑΞΙΟΣ!!! Όλοι οι Έλληνες μια γροθιά ενάντια στη βια τους.
      Βία στη βία χρειαζεται. Τα λόγια τελος.

    3. αυτο το μετρο μπαινει για να μειωση τον πλυθισμο των 60 και ανω.εντολη παγοσμιοποιησησ.που κρυφτηκαν εισαγγλεισ και συνταγματολογοι.και κατι ακομη που σταματησε να ακουγεται απο ολα τα μεσα καναλιων σαιτ και ραδιοφονων εχουν απληρωτουσ τουσ μικρο ιδιοκτητεσ ακινητων εδω και εναμιση χρονο,εχουν διαλυσει τα παντα.ασ το βρουν απο τον θεο..

    4. Προσπαθούν να καθιερώσουν το εμβόλιο ως μηνιαία συνδρομή για να κονομάνε από τις μιζες συνεχόμενα.

    5. Τωρα ειναι αργα…

      Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ

    6. Στεφανε ποσο να περιμενουμε πια; οι ανθρωποι ειναι παρανοϊκοί. Εχουνε ξεφυγει.

    7. ΚΟΥΛΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ!!!

      1. ΚΟΥΛΑ- ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ
      https://www.youtube.com/watch?v=Ga-sbUofeZk

      2. Χάρρυ Κλυνν – Αλα μάλα κακάλα (Πατάτες, 1981)
      https://www.youtube.com/watch?v=ioNft7kNeJk&list=RDGa-sbUofeZk&index=2

      3. Χάρρυ Κλυνν – Το ταγκό της χορδής (Δοξάστε με, 1979)
      https://www.youtube.com/watch?v=yygIsf6pMpY&list=RDGa-sbUofeZk&start_radio=1

    8. Πολύ ωραία τα λες Στέφανε, εύγε! εκφράζεις ακριβώς το πως νιώθουμε όλοι μας γι αυτό το σίχαμα που μας κυβερνάει αυτό το σπόρο διαβόλου που εύχομαι να έχει άσχημο τέλος γιατί μόνο αυτό του αξίζει, για λιντσάρισμα είναι ο καριόλης να το βάλουν κάτω οι πολίτες που τους έχει γαμήσει τη ζωή & τη ψυχολογία 2 χρόνια τώρα & να το πατήσουν κάτω σαν ερπετό που είναι μέχρι να το λιώσουν & να βγουν όλα τα ζουμιά του έξω, να στραγγίσει ο καριόλης να μείνει μόνο η πέτσα του για να τι κάνουμε σημαία & αυτό θα σημάνει την απελευθέρωση της Ελλάδας & όλων τον Ελλήνων.

    9. Την Κυριακή στον Λευκό Πύργο στις 18:00 όλοι μαζί ενωμένοι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού! Η παρουσία μας εκεί είναι πιο σημαντική από ποτέ! Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε! Ο Θεός μαζί μας!🙏🙏🙏💪💪

    10. Πες τα αδελφέ μου,να αγιάσει το στόμα σου!!!! Μόνο Στέφανο στις εκλογές,νεοδημοκράτες αν είστε πατριώτες ίδου η Ρόδος,Στέφανε με όποιον μιλάω όλοι σε πάνε με 1000,μέχρι και κομμουνιστής φίλος μου θα σε ψηφίσει,τους βαρέθηκε όλους μου λέει,μια ζωή στο μεροκάματο και άσπρη μέρα δεν έχει δει.

    11. Χορήγηση 2.2 εκατομμύρια ευρώ έδωσε για τίς μάσκες στον κουμπάρο (συνεταίρο) και κοιτάει να τα βγάλει …
      ΠΡΈΠΕΙ ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΏΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΌΣΟ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙΡΌΣ
      ας ενωθουμε όλοι οι Έλληνες τώρα…

    12. Ξυπνήστε ζώα ξυπνήστε γίδια
      Πρόβατα ηλίθιοι και πανηλίθιοι.
      Είστε τόσο πολύ παπαρες.
      Δεν καταλαβαίνετε ρε ότι αν ήταν καλό
      Το εμβόλιο δεν θά έδιναν,
      200 εκατομμύρια στα κανάλια
      Να μας τά πρήζουν όλοι μέρα
      Και να μας κάνουν κεφάλι.
      Δηλαδή θέλετε ρε να μου πείτε ότι ό
      Κούλης και ή συμμορία του ,
      νοιάζεται για εμάς είστε
      Ρε σοβαροί.
      Εαν θέλανε το καλό Μας, θα κατέβαζαν λίγο τους φόρους
      Θα μείωναν βενζίνη τρόφιμα και
      Όλα τα είδη πρώτης ανάγκης.
      Και θα έκαναν και αυξήσεις στους
      Μισθούς πείνας που παίρνουμε.
      Ρε βόδια αυτοί κάθε μέρα
      Θησαυροί ζουν σε βάρος μας .
      δεν μπορώ να πιστέψω ότι
      Αυτοί θέλουν τό καλό μας
      Όποιος λοιπόν θέλει νά τούς
      Πιστέψει, ας κάνει τό εμβόλια
      Και ζωή σέ λόγου μας.
      Να ζήσουμε να τους θυμόμαστε.

    13. Αφού οι εμβολιασμένοι κυκλοφορούν ελεύθερα και δεν ξοδεύουν λεφτά για τα κορωνοτέστ, που στο διάολο είναι και δεν γεμίζουν τις καφετέριες και τα καταστήματα και η αγορά βογκάει;;;;;;;
      Γιατί πάγωσαν τα πάντα και έπεσε κάθε κίνηση στην αγορά;;;;;;;;;;;

    14. Υποχρεώνει τον κόσμο να κάνουν το εμβόλιο…είναι ντροπή λυπάμαι αλλά αυτό δεν είναι δημοκρατία! Προσωπικά έχω κάνει το εμβόλιο όμως ο πολίτης πρέπει να έχει το δικαίωμα της επιλογής. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να κάνουνε εμβόλιο εσύ κύριε πρωθυπουργέ τί έκανες δικτατορία???

    15. Προσοχη στο εμβολιο ,απο παλια ξεραμε ενα εμβολιο και τερμα,αυτοι εχουν βαλει σκοπο καθε τεσσερης μηνες εμβολιο γιατι η ανοσια κραταει μονο τρεις με τεσσερης μηνες και παλι κολλας,δεν υπαρχει καμια προστασια,στην αρχη μας ελεγαν για πρωτο και δευτερο εμβολιο,τωρα παμε για τριτο,για τεταρτο για πεμπτο και βαλμας πεθαινουν με το γαντι,το ειπε χωρις ντροπη αυτος ο υπουργος ο Μηταρακης οτι δεν υπαρχει κανενα κρουσμα απο τους λαθραιους,η ντροπη τους οι ξεφτηλισμενοι σ ολο της το μεγαλειο,το μισος τους στους Ελληνες δεν περιγραφεται

    16. Προσπαθούν να φέρουν φτώχεια και ανέχεια σε κάθε πολίτη. Μάγκα δεν κάνουν κανέναν.
      Στο τέλος θέλουν να επαληθευτεί η προφητεία του Άγιου Κοσμά, που λέει, ότι οι πλούσιοι θα φτωχύνουν και οι φτωχοί θα πεθάνουν.
      Θέλουν την κατάργηση των τάξεων. Θέλουν μόνο μία τάξη. Την τάξη του εξαθλιωμένου λαού.
      Του απελπισμένου και τρομοκρατημένου λαού, που θα επιζητεί απλά μερικά κουπόνια σίτισης.
      Ξεχάστε την κάθε μορφής ιδιωτική περιουσία και τα σπίτια και τα εξοχικά και τις επενδύσεις σε ακίνητα
      και τα αυτοκίνητα και τις ταβέρνες και τα καρότσια με τα ψώνια από τα σούπερ μάρκετ.
      Φέρτε στο μυαλό σας το χειρότερο σενάριο για τον κόσμο στον οποίο ζείτε και μετά ετοιμαστείτε για το ακόμη χειρότερο.
      Αυτό είναι το σχέδιο παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ξεχάστε τον αγώνα για βελτίωση των οικονομικών και της καθημερινότητάς σας.
      Θα αγωνίζεστε μόνο για τα καθημερινά κουπόνια σίτισης.

    17. Οι τσιπροκουληδες σχεδιαζουν… αλλα τελικα δουλευουν για το Λιάκο!

    18. Αλβανά, κατσαριδόχρωμοι, ρομάδες και λοιπά ανεμβολίαστα φρούτα, θα περιλαμβάνονται στο 100ευρο ή το άρθρο 4 του Συντάγματος θα ισχύσει μόνο για τα συνήθη φορολογικά υποζύγια, αυτά που έχουν μόνο υποχρεώσεις αλλά μηδέν δικαιώματα ;

    19. Κάτι ήξερε ο Στρατηγός ο θοδωρακης που έλεγε φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους,,,ορίστε τ αποτελέσματα

    20. Στοιχηματιζω πως σε έναν μήνα θα βγει και θα πει για τους άνω των 40!

    21. μητσοτακη ερπετό-σαρανταποδαρούσα εύχομαι από καρδιά να σε πιάσουν οι κατάρες της Χάϊδως
      από τη Γη της ελιάς. Και άλλες τόσες σκουλήκι.

      1. …και της γριας μαρμως απ το χαιρετα μου τον πλατανα!

    22. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ! ΠΕΣΤΑ! ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT! 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

    23. Θα μας κλάσουν τα παπαρια, τα πολιτικά σκουπίδια!!!!!!!!!

    24. Θα έπρεπε να ντρέπονται μερικοί που είναι υπέρ σε όσα ανακοίνωσε σήμερα ο καραγκιόζης… Θέλετε να κάνετε εμβόλιο καλά κάνετε κάντε και κάθε μήνα, είναι ανεπίτρεπτο να αποφασίζει με το έτσι θέλω για το τι θέλει να κάνει ο καθένας στο σώμα του. Δεν σημαινει οτι και να κολλήσει κάποιος θα πεθάνει αν είναι δυνατόν νοσησαμε οι περισσότεροι στην οικογένειά μου και σε κοντινοί μας φίλοι. Όταν πριν 2 χρόνια κόλλησα την γρίπη ήμουν σε άθλια κατάσταση παρόλα αυτά συνηλθα τότε έγινε κάτι που πέθανε πόσος κόσμος από την Η1Ν1;; Ας μαζευτούν μερικοί γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει και πάει αλλού…. Έχω και δικους μου που έχουν εμβολιαστεί αλλά με τα σημερινά μέτρα εκνευριστηκαν γιατί αν έχεις λίγο μυαλό είτε είσαι εμβολιασμενος, είτε όχι πρέπει να καταλάβουν μερικοί ανεγκέφαλοι ότι έχουμε χάσει τις ελευθερίες μας και τις ζωές μας… Κρίμα για τους ήρωες που πολέμησαν για το τίποτα τελικά… Και οι εμβολιασμενοι μεταδίδουν το είπε και η ίδια υπουργός υγείας και πόσοι ακόμη ειδικοί α; μαζευτούν λίγο που δημιούργησαν τις μεταλλάξεις με τα εμβόλια και ας μην ενοχλεί ο καθένας τον διπλανό του έχει χαθεί η ανθρωπιά και υπάρχει μόνο Κακία!! Τέλος δυστυχώς έχουμε χάσει και γνωστούς από το εμβόλιο ο Θεός να φυλάει γιατί προκειτε για πείραμα και το έχουν παραδεχτεί.. Κάντε κάτι για το μέλλον των παιδιών μας!!!! Μην τρέξετε να εμβολιασετε και αυτά…. Χανόμαστε σαν Ελλάδα και έχουμε την καραμέλα είναι παγκόσμιο το πρόβλημα…

    25. Πρέπει να οργανωθούμε γιά να τούς αντιμετωπίσουμε τους μ@λ@κες

    26. Να βάλουμε τα δυνατά μας να διώξουμε και να εξοντώσουμε τον χουντοκούλη και όλους τους νουδούληδες και να τους στείλουμε στον Θάνατο!!!

    27. Μπορούμε να τα βάλουμε σε διακανονισμό κούλα ;

    28. Τρεχάτε τώρα χριστιανοί φανατικοί αντιρρησίες να συμβουλευτείτε τούς πνεύματικούς σας,τρομάρα σας.

    29. Μάθαμε μόλις (σήμερα 30-11-2022) από ΓΓ ΟΗΕ πόσο θα κρατήσει το plan b (υποχρεωτικός εμβολιασμός) .
      Μέσα του 2022 κατά τα λεγόμενα τους (στόχος το 70% του πλανήτη) .
      Και μέχρι τέλος 2022 θα εξελιχθεί το plan c (που θα μάθουμε ότι δεν θα πιάνουν τα μπόλια και θα έχουμε κλείσιμο ξανά κλπ)
      -Πότε λήγει η θητεία του ΓΓ ; Τέλος του 2022 νομίζω.
      Άρα από 01-01-2023 θα έχομε την νεα Στέψη και αναλαμβάνει ο Διάδοχος. Τότε αρχίζει το plan d (χαοτικές καταστάσεις στον πλανήτη γη – και τέλος σχεδίου) ;
      Όλα μελετημένα

      Τα θυμάστε τα πλάνα που σας έχω αναφέρει από το 2020 ;;.

    30. Συγκέντρωση όλων των ψυχασθενών βλαμμένων εδω μέσα……….Λύσάξτε άρρωστες πανούκλες…..500 ευρώ το μήνα το πρόστιμο……τα ΖΩΑ που δεν καταλαβαίνουν……τα πας με το ζόρι στον γιατρό….όπως κι εσάς….

    31. Υποχρεωτικός εμβολι-βι-ασμός.

      Υπογραφή Κυριάκος Μητσοτάκης.

    32. Αϊ στο διαολο και ακομα παρα περα, ΤΡΥΠΙΑ ΛΑΙΔΗ ΟΜΙΚΡΟΝ.
      Τα α@@@@@α μας θα παρετε οποτε γινουν εκλογες! ΕΣΥ και ΟΛΟΙ οι γλυφτες οι βουλευτες σου που
      δεν μιλανε μην χασουν την καρεκλα και τη κονομα. Θα σας μπουνε τα καρεκλοποδαρα στον κ@@ο αλητες, κλεφτες, λωποδητες, που δεν χορταινετε με τιποτα, και θελετε κα αρπαξετε και το ψωμι του φτωχου συνταξιουχου.
      Κατι δικτατορακια σαν εσενα ειχανε το τελος που τους αξιζε και την μουτζα του λαου και της ιστοριας. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΟΛΟΙ!!!!

    33. Το μόνο λάθος του Πρωθυπουργού είναι ότι εδώ και πέντε μήνες έπρεπε να βάλει 500 ευρώ κάθε μήνα στον κάθε μορφής βλάκα….που με την ανοησία του βάζει εμπόδια στη χώρα…..ΓΕΛΟΙΕ ΧΙΟ

    34. Aς παραιτηθουν οσοι βουλευτες τους εμεινε λιγο φιλοτιμο μπας και δουμε ασπρη μερα

      1. Αυτό πρέπει να κάνουν όλα τα κόμματα για να πέσει η Βουλή και να πάμε σε εκλογές αλλά και αυτοί τα ίδια σκατα με αυτόν το πούστη είναι, που του γαμιεται η μάνα!
        Μόνο να γεμίσει καρκίνο αυτος και η οικογένεια του

        1. μακαρι ο χαρος να τους παρει γρηγορα πριν νεκρωσουν ολους τους Ελληνες!!
          Πιο μισητη οικογενεια δεν εβγαλε η φυση!!
          οΧαρος να τους παρει να σωθει η χωρα!!!οι δημοκρατες αλλα παρτε την μαλακες Ελληνες ηταν φασιστας ο Ηλιας παρτε τον δημοκρατη να σας θαψει ζωντανους!!
          αυτο σας αξιζε!!

    35. Στέφανε ενημερώστε πως ετοιμάζονται μαζικές κινητοποιήσεις εμβολιασμενων και ανεμβολιαστων μαζί. Ήδη γίνονται συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα. Αυτό που είπε ο χαφιές των Γερμανών δεν θα περάσει έτσι. Και όλα όπως λέει ο κόσμος για τη μίζα των φαρμακευτικων. Μην φοβηθεί κανείς παιδιά, έρχεται μεγάλη αντίδραση. Υγ. Μο@νακια που δουλεύετε για την ΝΔ και όλη μέρα βρίζετε και ειρωνεύεσται τον κόσμο στο διαδίκτυο…..Αυτά!!!!

    36. 100 ευρώ το πρόστιμο και 60-80 ευρώ τα ραπίντ σύνολο 160-180 ευρώ τον μήνα μείωση εισοδήματος για κάθε 60-67 ετών εργαζόμενο…100 ευρώ τον μήνα μείωση σύνταξης για τον συνταξιούχο….και 60-80 ευρώ κάθε μήνα μείωση εισοδήματος για τους εργαζόμενους κάθε ηλικίας. Και η ακρίβεια να κάνει ρεκόρ….καθηστε στους καναπέδες και απολαύστε ελευθερία Κούλη έτσι δεν σας έλεγε πριν 11 μήνες?? Αρπάζει τα εισοδήματα των πολιτών με το έτσι θέλω.

    37. Το θεμα δεν ειναι μονο που θα βρει ο καθενας τα λεφτα,αλλα οτι ειναι φασιστικο μετρο.ακομα και αν εχει καποιος χρηματα,τι παει να πει δηλαδη οτι πρεπει να τα πληρωσει;;;;;;ουστ γερμανοδουλο κοπροσκυλο παλιανθρωπε.

    38. μπραβο Στεφανε ο κοπριτης η κουλα θα εχει το τελος του τσαουσεσκου παλιο καθαρμα γονε του δοσυλλογου δρακουλα της κατοχης

    39. Όχι έξω από τη βουλή.
      Έξω από το σκάι έξω από το mega.
      Να τους κλείσουμε σε καραντίνα μέσα στα πορνοκαναλα τους.
      Ντου από παντού.
      Γαυροι και ζελες βόρειοι και νοτιοι άνδρες και γυναίκες.
      Είμαστε πρώτα Έλληνες.
      Ας ενωθούμε μια γαμημενη φορα

      1. Έτσι θέλουν εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις στα βοθροκαναλα. Ξύλο σοκ και δέος όπου πετύχουμε αλήτες τηλεπερσονες. Πουστροσαλτε και σια

    40. Αυτός ο μ@λ@ξ έχει στόχο να φάει όλα τα λεφτά του ελληνικού λαού και μετά…να ‘κάνει πάσα στον ΓΑΠ για να βάλει άλλο ένα ‘καπέλο στην εθνική οικονομία…
      Ήρθε η ώρα της εθνικής εξέγερσης και κάθαρσης….αλλιώς δεν μας γλιτώνει τίποτε…

    41. οι ψεκ μονο την τσεπη τους καταλαβαινουν, καλα εκανε ο κουλης

      1. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ! ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΥΤΣΑ!

    42. Μπράβο αδελφέ μου Χίο,ευχαριστώ το Θεό που υπάρχει ένα τέτοιο παλικάρι στην πατρίδα μας,γνήσιος και ανένδοτος να μείνεις μέχρι την τελική νίκη!!! Ο Θεός να σε έχει καλά!!!

    43. Στέφανε καλά τα λές, μη μας βγείς κι εσύ λαγός…

    44. ΒΑΡΑ ΣΤΕΦΑΝΕ… ΜΑΖΙ ΣΟΥ… ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ… Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΣΤΟ 5% ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ…. ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ Ο ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΣΤΗΡΟΣ… ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΚΑΙ ΔΕΗΣΟΜΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ… ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΩΦΗ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟ ΚΡΕΒΑΤΟ… ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΕΛΟΣ… ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΜΗΤΡΑ

    45. «Αυτό που μισεί περισσότερο το κοπάδι είναι αυτός που σκέφτεται διαφορετικά, δεν είναι τόσο η ίδια η γνώμη, αλλά το θράσος του να θέλουν να σκεφτούν μόνοι τους, κάτι που δεν ξέρουν πώς να κάνουν».
      Άρθουρ Σοπενχάουερ
      steliosvoutsinas📷

    46. Εγώ ανω των 60 Δεν πληρώνω τίποτα!!!!
      Πλήρωνα χρόνια τους φόρους τα ΕΝΦΙΑ κλπ.
      Τώρα πλέον δεν ξαναπληρωνω ούτε σεντσ.
      Τέλος. Οι εκβιασμοί Τέλος, δεν πρόκειται να κάνω βήμα πίσω. Άιντε να χαθείτε Παρτάλεια, μας πρήξατε.

      1. Σωστά, οι περισσότεροι που χρωστούν δεν νοιάζονται για το πρόστιμο Μητσοτάκη.

    47. Πρέπει να πέσει άμεσα, δεν πάει άλλο η κατάσταση.

    48. Τα γυφτο-παπαγαλάκια της ΝΔ βρίζουν όσους αντιδρούν στο ισοπεδωτικό και άρρωστο μέτρο που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός τους (γιατί δικός μας δεν είναι) λέγοντας πως αντιδρούν μόνο οι αντιεμβολιαστές.

      Αγαπητοί καριερίστες καρπαζοεισπράκτορες της ΝΔ που ούτε πετρέλαιο στο σπίτι σας δεν έχετε να βάλετε γυφτο-τσιράκια εξαιτίας της πρωθυπουργάρας σας, οι άνθρωποι είμαστε υπέρ των εμβολίων για όσους τα χρειάζονται αλλά ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Δεν καταλαβαίνετε τη διαφορά ρε ά(χ)ριστοι πληρωμένοι κοπρίτες νου-δούλοι;

      1. μιλάς τώρα για νουδούλους… κουπούκια του κερατά!! που μας φόρτωσαν τον νοσηρό τους.

    49. Ειμαστε ολοι μαζι σου Κυριε Χιο ! Για μια καλυτερη Ελλαδα !

    50. Μπορούμε να πληρωνουμε με credit card ? δεν το διευκρινισε αυτο ο κουλης….

    51. O κόσμος να πάει να εμβολιαστεί και να αφήσει την αντιεμβολιαστική επανάσταση.
      Αλλιώς να πληρώνει και να βγάλει τον σκασμό.
      Άιντε ψέκες, αρκετά σας ανεχτήκαμε.
      Μακάρι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός να επεκταθεί και αλλού.

      1. Εσενα που σου αρεσουν τα εμβολια τοσο ελα να σε βαλουμε απο ενα ολοι εμεις οι αντιεμβολιαστες…

      2. Αι γα……σου λουστρο
        Εσενα σου αρεσει να σε τρυπανε

      3. Πήγαινε κάντο εσύ τρύπιο πρεζόνι και να σε πιάσει για τα καλά,θρομβώσεις κ.τ.λ

      4. ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ,
        ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ???????????

        Με την ελπίδα να δουν το βίντεο όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες, με τα ολέθρια αποτελέσματα που αποκρύπτονται

        ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΟΙ ΩΧΤΡΟΙ
        https://rumble.com/vpzknp-43650133.html

    52. Νεα μεταλλαξη + πορεια + ανεμβολιαστοι 60 και πανω. Its a trap

    53. Κάνουν τα πάντα, έδωσαν 150 € σε νέους, δωρεάν internet, ενώ τώρα βουτάνε τις φτωχικές συντάξεις των γερόντων. Γιατί, μήπως κόπτονται για την υγεία μας? Αν ισχύει αυτό, τότε γιατί δεν άνοιξαν τα νοσοκομεία λοιμωδών που είχε κλείσει στο παρελθόν ο Άδωνις και γιατί απέλυσαν τους υγειονομικούς ? Μήπως ζούμε την κάθαρση των γερόντων ? Δεν είναι βαρύ, αν τους κόψουμε με τα πρόστιμα, την ικανότητα της σίτισης και της ιατρό φαρμακευτικής αγωγής, θα τους στείλουμε στον Παράδεισο πολύ νωρίτερα.

    54. Θα έχει να λαμβάνει ο Μωυσής τα λεφτά που θα βάλει σε πρόστιμα θα του τα χαρισω

    55. Μητσομαλακα είσαι ο μεγαλυτερος καριολης που υπάρχει….
      Ποιο κουμπάρα ρε ηλίθιε,όλοι έχουμε κρατήσεις από τους μισθούς και συντάξεις για το ΕΟΠΥΥ,τι κάθεσαι και λες???.
      Καθησες στο κολογραφειο σου να μας πεις τι??.
      Ότι εμμέσως με υποχρεώνεις να κάνω το μπολι???
      Άστο διάλο ρε ηλίθιε!!

    56. Στέφανε έχεις πατριωτικό σθένος καί τό λέει ή περδικούλα σου.Χτύπα αλύπητα τό υποζύγιο τής Μέρκελ τόν γκαουλάιτερ τών Γερμανών στήν Ελλάδα τήν Μητσοτέικη Λερναία Υδρα πού απομυζά τό αίμα μας καί καταστρέφει τήν πατρίδα μας.Αυτός ό κακομούτσουνος γυμνοσαλίγκαρος μισεί τήν Ελλάδα καί τούς Ελληνες διότι είναι Ελληνας,είναι ελληνόφωνος.Εμείς οί Ελληνες πατριώτες πονάμε τήν χώρα μας,ό γουρλομάτης τήν μισεί.
      Γιάννης Λάκων

    57. Το χειρότερο πολιτικό έκτρωμα που έχει περάσει από αυτή τη Χώρα ….ακόμη και από τον Τσιπροπ@παρα.

    58. Δυστυχώς οι πολιτικοί δήμιοι αποτιμησαν την ζωή άνω των 60νταριδων την οποία έχουν φθείρει με 100 ευρώ τον μήνα.
      Ευχαριστούμε τους εκτελεστές μας!!!!!

    59. Που είναι αυτοί οι anonymous να μπούνε στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Κούλη, να δείξουνε τις μίζες σε όλο το διαδίκτυο απο τις φαρμακευτικές και να μοιράσουν το μαύρο χρήμα στους Έλληνες που δεν έχουν τα βασικά. Να μείνει μόνο με το σώβρακο του το χεσμένο. Εμείς δεν θα μοιράζουμε ευχές τα Χριστούγεννα, κατάρες στον Κούλη, στην Σκοπιανή και στα Κουλάκια θα δίνουμε.

    60. Ξεσηκωθεί τε να πέσει η κυβέρνηση. 300ευρω σύνταξη παίρνει ο πατέρας μου και θα παίρνει τα 100 αυτός ένα αρχιδι θα πάρει πάμε δυνατά ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ. Γ…….. ΣΑΙ

    61. Ωραία όλα αυτά. αλλά ο εχθρός σας ΔΕΝ είναι ο Κούλης. Κούληδες υπάρχουν πολλοί και θα υπάρχουν πάντα. Ο εχθρός σας είναι ο ηλίθιος γείτονας, συγγενής, φίλος που τον ψήφισε και που στις επόμενες εκλογές θα τον ΞΑΝΑψηφίσει.

    62. Στέφανε είμαστε μεγάλες κότες και πουλημένοι στον κάθε μαλακά βουλευτή τρέχουμε από πίσω για έναν διορισμό.

    63. Στέφανε μαζί σου κάτω η χούντα, και στα τσακιδια τα ανθελληνικά σκουπίδια

    64. ολοι μαζι ενωμενοι αυτο το μετρο σηκωνει επανασταση,,δεν θα κανουμε πισω με τιποτα…ξυπνηστε και οι υπολοιποι παμε μαζι μεχρι τελους..

    65. 🥴Τι έγινε τελειώσανε τα λεφτά;;;;
      Καλά ,άμα δε πάνε από γρίπη θα πάνε από εγκεφαλικό η καρδιά οι γέροντες.
      Πως τα πετάνε έτσι στον αέρα ,πάνε καλά στο μυαλό τους;;; Είναι μπιτι για μπιτι μου φαίνεται.
      Δε παίρνουν όλοι 1500€ σύνταξη, χιλιάδες παίρνουν 350, 400 και 500€.
      Τι νομίζουν ότι θα κάνουν καλό σε αυτούς η κακό; Δεν θα έχει ούτε να φάει αυτός που παίρνει τα 350 και τα 400.Εαν παίρνει φάρμακα;; Εγκλήματα πάνε να κάνουν;
      Αυτή είναι η βοήθεια στους χαμηλοσυνταξιουχους;;;;; Κάθεται ο γέρος στο γκρεμό και αυτοί τον σπρώχνουν τώρα;
      Οι γέροντες έχουν πληρώσει μια ζωή για το ΕΣΥ και ίδιο έχει μείνει, γιατί να τους πάρει χρήματα πάλι για το ΕΣΥ; Τι θα αλλαξει δλδ, θα το κάνει υπερσύγχρονο και θα φερει 1.000.000 Μονοκλωνικά Αντισωματα;; Εκτός εάν δεν είναι για το ΕΣΥ αλλά για το ΕΓΩ η ΓΙΑΥΤΟΥΣ η ΓΙΑΤΑΠΕΠ ή ΓΙΑΤΟΥΣΙΔΙΩΤΕΣ.
      Αλλά τι να περιμένει κανείς από κάποιους σαν αυτούς…..
      https://youtube.com/watch?v=NhLKNqMXHcw

    66. Τελικα θα κανουμε τιποτα η απλα θα γραφουμε εδω μεσα;
      μηπως να κανουμε σημςερα κιολας ντου στη βουλη, ΑΛΛΑ μεχρι τελος;;;;;;;;

      1. Ποιός να κάνει ντου ρε φίλε οι πιο πολλοί είναι μπλαμπλάδες φλώροι και βολεμένοι στο δημόσιο.
        Επίσκεψη κατ οίκον θέλει

    67. Πες τα χρυσόστομε Στέφανε θέλει λιθοβολισμο στο μεγάλο περίπατο ο κουλης χρυσός χαχαχα

    68. Ο φασισμός είναι εδώ, έχει ονοματεπώνυμο και απέκτησε νέα ιδεολογία. Ενέσκηψαν οι νεοκομμουνιστές του Μητσοτάκη, αυτοί που διέλυσαν το σύστημα υγείας και απέλυσαν τους υγειονομικούς. Οι ίδιοι τώρα, επιβάλουν κεφαλικό φόρο στους γέροντες, επιζητούν την εξαφάνιση της δυνατότητας τους σε τροφή και φαρμακευτική αγωγή. Έτσι, χωρίς φάρμακα, με μείωση τροφής, με τρομακτική αύξηση του φόβου και του στρες προσπαθούν να πετύχουν τη μείωση του προσδόκιμου. Οι εντολές τους ξεκάθαρες, δεν χωρά όλον τον κόσμο ο πλανήτης. Δείτε τι κάνουν με την κλιματική αλλαγή και τον COVID, τα δυο από τα εργαλεία της παγκοσμιοποίησης. Κοινός παρανομαστής τους η πείνα, με αυτήν θα κάμψουν το φρόνημα.

    69. ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΚΑΘΑΡΜΑ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ! ΑΥΤΗ Η ΒΟΥΛΗ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ: ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ.

    70. Ο σκ@τ@ψυχος γερμανοτσολιάς ο σταλινοφασίστας Κούλης μη νομίζετε οτι θα σταματήσει εκεί , σειρά έχουν οι 50αρηδες και μετά οι 40ρηδες , και στο τέλος θα πιάνουν τον κοσμάκη στο δρόμο και θα τον μπολιάζουν με το έτσι θέλω , παιδιά ξυπνάτε και αντισταθείτε τα χειρώτερα είναι μπροστά μας

    71. Στεφανε ενωθειτε εκει στην δεξια εισαστε σαν την μεταεπαναστατικη περιοδο στην Ελλαδα ο καθε ενας ενα μπαιρακι ετσι δεν θα πετυχουμε τιποτα τα καθαρματα δεν ιδρωνουν.

    72. Εκατό να είναι οι μέρες σας κωλοσογο και αυτές με σωλινακια

    73. αυτοί που φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο και δεν έχουν κάθε μήνα 100 ευρώ θα τους κλείνουν φυλακή/?

    74. ΚΟΥΛΑ ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΣΕ ΠΑΕΙ Ο ΧΙΟΣ!!!!!!!!! ΚΟΦΙΝΑΤΟ ΒΙΔΑΡΙΣΤΟ ΜΟΥΛΕ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ!!!!

    75. Υπερασπιση του Συνταγματος με ολα τα μεσα, οποιος καταλαβε

    76. ελπιζω ο στεφ να πει αντε ορματε στο κοσμο για τα προβατα δε κανουν βιμα αν δε τα πουν πατε εδω πατε εκει καθηστε φρονιμα !! στεφ εσυ που εισ οκ δοσε ενα συνθιμα μπας κι κουνισουν ελεος αλιος δε κουναει φιλο !!

    77. Στεφανε μαζι σου. Ηρθε η ωρα να τελειωνουμε με τα κοπροσκυλα αυτα. Αυριο θα ειναι αργα.

    78. Αυτός ο ανεπάγγελτος φελός βαφτίστηκε “άριστος” από τα μέσα της λίστας Πέτσα επειδή ο μπαμπάς του του αγόρασε πτυχίο από το Χάρβαρντ.
      Σαν να βαφτίζουν ένα παιδί “Γκάλη” επειδή ο μπαμπάς του του αγόρασε ακριβά παπούτσια μπάσκετ.

    79. Kάνε τα κουμάντα σου ,,,,να τους πάρει ο διάολος !@ Ενωθείτε και ξεσκίστε τον βόθρο @ Τώρα η ποτέ !

    80. Βγες μπροστά και ξεφτίλησε τους μιζαδόρους των φαρμακευτικών όπως τους αξίζει. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    81. ας βαλλει οσα προστιμα θελει.τα ληξιπροθεσμα θα πανε στα υψη.

    82. ΠΕΣΤΑ , ΣΤΕΦΑΝΕ !!!! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

    Comments are closed.