ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ; Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΧΑΜΟΓΕΛΟ

    Με λουκέτα απειλούνται τα σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας που διαχειρίζεται το Χαμόγελο του Παιδιού. Για το ζήτημα μίλησε το πρωί της Τρίτης (17.05.2022) στον ΑΝΤ1 ο επικεφαλής του οργανισμού Κώστας Γιαννόπουλος, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.

    «Την απόφαση την έβγαλε μια υφυπουργός που δεν συνυπολογίζει τις μάχες που δίνει στο εξωτερικό ο Πρωθυπουργός, ούτε τις επισκέψεις ξένων ηγετών στα σπίτια του “Χαμόγελου” ούτε την προσφορά του Συλλόγου», είπε εμφανώς εξοργισμένος ο Κώστας Γιαννόπουλος, αναφερόμενος στο το νέο πλαίσιο λειτουργίας δομών για παιδιά.

    Ο επικεφαλής του «Χαμόγελου του Παιδιού», σημείωσε με αφορμή το νέο πλαίσιο που προώθησε η υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου με στόχο την αποιδρυματοποίηση των παιδιών, πως «έβαλε νέες προδιαγραφές κτηριακές σε υφιστάμενα κτήρια, που εμείς δεν τα έχουμε αγοράσει, μας τα έχουν κάνει δωρεά. Τα κτήρια δεν τα χτίσαμε, μας τα έδωσαν άνθρωποι».

    Αναφέρθηκε με έκπληξη στις προβλεπόμενες «ποινές σύλληψης του υπεύθυνου του φορέα και φυλάκισης του από 1 έως 5 χρόνια, αλλαγή του ΔΣ του φορέα και το δικαίωμα σε υφυπουργό να ορίζει νέο ΔΣ», τονίζοντας «ζητάω από τον πρωθυπουργό να με δει και να περιχαρακώσει το «Χαμόγελο» από την κάθε κ. Μιχαηλίδου».

    Αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της υφυπουργού, ο Κώστας Γιαννόπουλος είπε πως «κάνει συνεργασία με παράρτημα διεθνούς φορέα για την παιδική προστασία, που έχει «πολύ χρήμα» από πίσω. Είναι αποδεδειγμένα αυτό και διαχρονικό, που ακολουθείται από συγκεκριμένο φορέα», ενώ σε άλλο σημείο της παρέμβασης του ανέφερε «Μήπως ενοχλεί ότι γίναμε το κέντρο αναφοράς;».

    Ερωτηθείς για τις ελάχιστες εγγυήσεις λειτουργίας των δομών για παιδιά, που τίθενται στο νέο πλαίσιο, ο Κώστας Γιαννόπουλος είπε «ποιες ελάχιστες εγγυήσεις, όταν είναι υποστελεχωμένα τα δημόσια και τα εκκλησιαστικά ιδρύματα; Όταν ο ΟΗΕ έχει κάνει αναφορά πως η καλύτερη λύση είναι τα σπίτια που έχουμε στην Ελλάδα; Είμαστε υπέρ της υιοθεσίας και της αναδοχής, το «Χαμόγελο του Παιδιού έχει κάνει τις περισσότερες αναδοχές και υιοθεσίες, αλλά τα παιδιά που δεν υιοθετούνται, που θα τα πάνε; Σε ένα ίδρυμα όλα μαζεμένα;»,

    Σε εκτενή συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα, ο Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος, έκανε λόγο για αδυναμίες και αδιέξοδα που θα προκαλέσουν στον φορέα τα πρόσφατα νομοθετήματα, απειλώντας στην ουσία την λειτουργία των σπιτιών, όπου μεγαλώνουν παιδιά.

    Οι χρήστες του διαδικτύου είναι έξαλλοι με το διαφαινόμενο κλείσιμο στο Χαμόγελο του Παιδιού και δεν διστάζουν να το δείξουν στο Twitter.

    «Ένα πράγμα λειτουργούσε σωστά και ακέραια σε αυτό τον τόπο και το μόνο που μπορέσατε να κάνετε είναι να το πάτε για κλείσιμο».

    Αυτή η πρόταση συνοψίζει την άποψη των χρηστών του Twitter για την απειλή με λουκέτο στις δομές του Χαμόγελου του Παιδιού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Κλαίει ο Λιγνάδης μέσα στη φυλακή που έχασε τη ευκαιρία να μιλήσει και να δώσει στα παιδιά ιδιαιτερα μαθήματα ηθοποιίας!

    2. Και με το ΚΕΘΕΑ το ίδιο κάνατε αλήτες. Το θέσατε υπό έλεγχο και διορισμό δικών σας ανθρώπων που πήγαν προφανώς για τις καρέκλες εκεί και στην τελική οδηγείτε έναν δοκιμασμένο χρόνια και αντικειμενικά επιτυχημένο δωρεάν δημόσιο φορέα προς την ιδιωτικοποίηση των πάντων με ζημιωμενο το κοινωνικό σύνολο. Ο λαός υποφέρει, τα παιδιά υποφέρουν, σας πληρώνουμε για το καλό μας, όχι για να μας απαξιώνετε κάθε μέρα σαν φορολογούμενους πολίτες και να το παίζετε μάγκες με τους δικούς σας αλλά με τα δικά μας χρήματα. Έλεος δηλαδή πια φτάνει

    3. Έπρεπε αυτές να είναι Κρατικές Υπηρεσίες και αντιθέτως στέκονται όρθιες από την ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.
      Αντί να πουν και κανένα “ευχαριστώ”, να επιβραβεύσουν την τεράστια προσπάθεια και να βοηθήσουν, το “Χαμόγελο του Παιδιού” πληρώνει και ΕΝΦΙΑ και του ζητάνε και τα ρέστα.
      Άντε να χαθούμε οι Πολιτικοί, τους σιχάθηκα όλους…

    4. ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΔ . ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΙΝΑΙ . ΑΥΤΤΑ ΕΨΑΧΝΕ Ο ΚΑΛΑΙΒΑΖ Κ Ο ΧΙΟΣ

    5. ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟ Θ ΑΝΟΙΞΕΙ Η…ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΨΥΧΕΣ…Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΛΕΕΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑΧΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ …ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ STOLTERBERG ….ΘΑ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ….Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ….ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΓΩ Ο #ΜΕΣΣΙΑΣ#…..ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ BIDEN ….ΤΟ ΧΟΥΦΤΑΛΟ ΠΟΥ ΦΥΤΕΨΑΝΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ…..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΡΠΕΤΑ ….Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ ….
      .

    6. Καλά κάνουν και το κλείνουν
      Εχουν αμέτρητα ακίνητα στο όνομά τους τα οποία και εκμεταλλεύονται και δε θέλουν να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ!!!

      1. Συμφωνώ. Η εκμετάλλευση της φιλανθρωπίας έχει τρελή κονόμα. Παρ’ όλα αυτά δέν ενδιαφέρθηκαν καθόλου
        γιά τά ανήλικα πού πιάστηκαν μέ κόκα πού τούς προμήθευσε ο πισωγλέντης αντιπρόεδρος τού ΣτΕ. Ούτε κάν
        νομική βοήθεια δέν τούς πρόσφεραν. Περάσαμε από τόν Καραμουρτζούνη στίς ΜΚΟ.

      2. αμετρητα ακινητα εχουν και οι πολιτικοι πουθ και αυτοι δεν πληρωνουν ενφια. αλλα εκει δεν τα κλεινουν ουτε τους τα παιρνουν παλιο τσιμεντοβλακα

    7. Στέφανο, ψάξε να βρεις πόσα σκάει κάθε μήνα η Δόμνα Μιχαηλίδου για τις προσωπικές της δημόσιες σχέσεις. Σε εταιρεία P/R ενός πρώην στελέχους του ΑΝΤ1 και MEGA

      Η ίδια ξοδεύει κάθε μήνα 1-2-3 χιλιάρικα για τις προσωπικές της δημόσιες σχέσεις.
      Για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ δεν έχει μέριμνα…

    8. Τα κρατικά κτίρια έχουν προδιαγραφές; Για κλάμματα είναι.

    9. Νομίζει ότι η υφυπουργός δρα ενάντια στον Π/Θ; Ό,τι κάνουν οι υπουργοί έχει την έγκριση του Π/Θ.

    10. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΣΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΙ “ΨΥΡΙΖΑΙΟΙ” ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ… ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

    11. Σήμερα χαιρέτησε τις αδερφές και τους τραβεστί και είπε πως θα τους στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις! Μάλλον σκέφτεται τα παιδάκια να τα δώσει σε π@@@@ες για υιοθεσία χωρίς την θέληση τους.

      1. Πειραματάκι όπως στο germany, που τα ανέθεσαν σε αποδεδειγμένα (καταδικασμένους) παιδοβιαστές για να τα “αναθρέψουν”;;;

    12. Έχουν να στείλουν λεφτά για το χαμόγελο των Ουκρανοναζί ρε φίλε,για τα παιδιά θα νοιαστούν;

      1. Δυστυχώς ναι γιατί εκεί,λόγω εμπόλεμης κατάστασης,είναι πανεύκολο και παιδιά να “εξαφανιστούν”και ασυνόδευτα να καταλήξουν στα παιδικά χαρέμια του κάθε λογής ευρω-πέου,άραβα και αμερικανού παιδεραστή!!!!

    13. ΒΡΟΜΕΡΗ ΦΙΤΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΑΝ ΕΛΕΙΠΑΝ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΟΣΟΓΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΟΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ

    14. αυτά παθαίνεις όταν βάζεις συριζαίες, όπως η μιχαηλίδου, στην κυβέρνηση

    15. Αν όμως επρόκειτο για το χαμόγελο του αλβανού πακιστανού αφγανού ή μπαγκλαντεσιάνου θα είχαν ξηλωθεί πεζοδρόμια και αεροδρόμια.

    16. Μπίζνες και στις πλάτες των παιδιών κάνει η κυβέρνηση, τι κρύβεται από πίσω…

    17. Αυτούς ψήφισε ο λαός, με αυτούς θα πορευτεί

    18. …….ολοι τους υπηρετες των εβραιοπερσων……διαλυουν τα παντα.

    19. Για να μείνουν μόνο οι ΜΚΟ του κωλόσογου τα κάνει αυτά

    20. Η τελική απόδειξη ότι ό γουρλομάτης εκπληρώνει τήν υπόσχεση πού έχει δώσει στούς Οβριούς ότι θά πατάξει τόν Ελληνισμό.Αυτή ή τσούλα ή Μηχαιλίδου θέλει νά πετάξει τά παιδάκια από τό Χαμόγελο τού Παιδιού γιά νά βάλει ό κοντόχοντρος ζουμπάς ό Εβραίος ό Μηταράκης τά ασυνόδευτα
      πού στέλνει ό Σόρος στήν χώρα μας.

    21. Να κλεισει τις ΜΚΟ των λαθροεπενδυτων! Ντροπη κα Μιχαηλιδου! Αλλα που να τη βρεις νεοταξικο γκομενακι του Εωσφορου και των περιβοητων λεσχων!
      Εχετε στοχο τον πληρη αφανισμο του Εθνους μαζι με το ανιατο αφεντικο σου αλλα δεν θα σας περασει!

    Comments are closed.