ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    MAKELEIO-ΜΑΚΕΛΕΙΟ-1

    Δείτε τα κύρια θέματα της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Ο Mητσοτάκης, ΠΑΡΑ την θεαματική είσοδο για να κερδίσει τις εντυπώσεις, χάνει την μάχη στο πιό βασικό ζήτημα, δηλαδή ότι η Ελλάδα δεν υφίσταται πλέον σαν σοβαρό κράτος, αφού όποιος θέλει μπαίνει-βγαίνει. Φαίνεται καθαρά ότι και αυτός υπηρετεί αφεντικά και δεν έχει καμία διάθεση να πάρει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ(κλείσιμο συνόρων κλπ.)

    2. Ευσεβείς πόθοι .. 30 χρόνια ακούω συνομωσίες για ριξίματα κυβερνήσεων , για το ένα ,για το άλλο .
      Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει . Βέβαια πολλοί εδώ μέσα ονειρεύονται άλλα πραγματα , δηλαδη αρματα μαχης στο δρομο , χουντες κτλ . Ο καθενας με τους (ευσεβεις ) ποθους του ..

    3. Δεν υπάρχει ”άμα”, υπάρχει ”πότε”, εάν κτυπήσουμε πρώτοι, θα έχουμε την ”καλύτερη” κατάληξη για την χώρα, μόνον ο αιφνιδιασμός, και ο σωστός σχεδιασμός-στοχος, θα μας δώσει το πλεονέκτημα!

    4. Ριξτε τον Μητσοτακη Μπιλντεμπεργκ,αποδειχτηκε πολυ λιγος στα θεματα του Μακεδονικου και του λαθρομεταναστευτικου.
      Οσο για την οικονομια περιμεναμε περισσοτερη επιεικεια στις δοσεις κσι οχι αιματηρα γδαρσιματα.
      Στη εξωτερικη πολιτικη επρεπε να τριξει τα δοντια στους ετερους και να τους απειλησει με παραιτηση αν δεν λαβουν αποτρεπτικα μετρα για τη εισοδο των λαθραιων τραβοντας τα αυτια της Τουρκιας.
      Ριξτε τον,μπας και ο Ελληνικος λαος και οχι η Singular logic αυτη τη φορα ανευρει και επιλεξει τον ηγετη του.

      1. Ρε φίλε ο Μητσοτάκης “αποδειχτηκε πολυ λιγος στα θεματα του Μακεδονικου και του λαθρομεταναστευτικου” όπως λές. Γιατί ο Τσίπρας τι αποδείχτηκε στο Μακεδονικό και στο λαθρομεταναστευτικό? Τι πίνεις και δεν μας δίνεις? Και να σκεφτείς ότι είσαστε μόλις 3 μήνες στον πάγκο. Που να περάσουν 4 χρόνια. Θα παραληρείς. Και το τέλος θεϊκό. “Ριξτε τον,μπας και ο Ελληνικος λαος και οχι η Singular logic αυτη τη φορα ανευρει και επιλεξει τον ηγετη του.” Εννοείς να ξανάρθει ο Τσίπρας. Σωθήκαμε.

    5. Έχει Μαρινάκη και Αλαφούζο αυτός.Δεν έχει πρόβλημα.

    6. Άμα γίνει πόλεμος στην Ελλάδα οοολους αυτούς που έδειξες Στέφανε στο τρέιλερ θα τούς κυνηγήσουμε….

    Comments are closed.