ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ Η ΚΑΡΟΛΑΙΝ;;; ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ “ΑΒΑΤΟ” ΣΚΛΗΡΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ – ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, Η “ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ” ΚΑΜΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΤΥΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ… “V FOR ZAKONE”

    Κοινοποίηση:
    σψσψψ

    Εκτεταμένο δίκτυο πληροφόρησης ακόμη και εντός φυλακών της χώρας έχουν ενεργοποιήσει οι Αρχές προκειμένου να υπάρξει προσέγγιση κομβικών πληροφοριοδοτών για την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Στις φυλακές Αλικαρνασσού έχει διαβιβαστεί έγγραφο από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με το οποίο ζητούσε λίστα αποφυλακισθέντων για ειδεχθή εγκλήματα, όπως οι ληστείες μετά φόνου ή οι βιαιοπραγίες στη διάρκεια ληστειών. Έμφαση δίνεται σε συγκεκριμένες ομάδες κρατουμένων, το modus operandi των οποίων συνάδει με το προφίλ των καταζητούμενων δραστών για την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης.

    Το άβατο των Γεωργιανών

    Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr, οι αξιωματικοί προσπαθούν να “διεισδύσουν” στο άβατο των Γεωργιανών κρατουμένων, προσπαθώντας να αντλήσουν κρίσιμες πληροφορίες, που ενδεχομένως να τους βοηθήσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι. Η συγκεκριμένη επιχείρηση παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες, όμως οι αξιωματικοί προσδίδουν σε αυτή μεγάλη βαρύτητα. Οι Γεωργιανοί ποινικοί θεωρούνται ιδιαίτερα σκληροί, ενώ μεταξύ τους υπάρχει συσπείρωση, αφοσίωση και εχεμύθεια, ιδιαίτερα ανάμεσα στα μέλη της αποκαλούμενης Γεωργιανής μαφίας, της διαβόητης Vor V Zakone ή «κλέφτης του νόμου».

    779136_b3d9378c11-866fb482a9944439

    «VOR V ZAKONE»

    Οι φέροντες τον τίτλο «VOR V ZAKONE» αποτελούν τους καθοδηγητές των οργανώσεων και εμπνέουν τον σεβασμό του συνόλου των μελών της ομάδας. Κύριο χαρακτηριστικό των οργανώσεων αυτού του τύπου, αποτελεί η πίστη και η αφοσίωση στην «ομάδα», η οποία διασφαλίζεται από το γεγονός ότι τα μέλη της έχουν κοινή εθνική και οικογενειακή βάση.

    Tα μέλη φέρουν στο σώμα τους χαρακτηριστικά τατουάζ με αστέρια, τα οποία σε περίπτωση αποτυχίας «ξηλώνονται» με ξυράφι, όπως περιγράφει στο Cretalive σωφρονιστικός υπάλληλος. Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι κυκλοφορούν στη φυλακή με μία πλαστικοποιημένη ταυτότητα του φερόμενου αξιώματος στο λαιμό.

    Το Νο2

    Στις φυλακές Αλικαρνασσού οι Γεωργιανοί κρατούμενοι είναι περίπου 60-65. Σύμφωνα με σωφρονιστικούς υπαλλήλους, μεταξύ αυτών, βρίσκεται και υψηλόβαθμο στέλεχος της Γεωργιανής μαφίας στην Ελλάδα, το οποίο έχει καταφέρει να αναρριχηθεί, όπως υποστηρίζουν, στο Νο2 της ιεραρχίας. Αυτός φέρει και το αξίωμα Vor. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr, πρόκειται για 38χρονο, τα στοιχεία του οποίου είχαν γίνει γνωστά όταν εξαρθρώθηκε από την ΕΛΑ.Σ. μια πολυμελής συμμορία που εισέβαλαν σε βίλες στα βόρεια προάστια της Αθήνα, με λεία εκατομμυρίων ευρώ. Πήρε το δακτυλίδι της διαδοχής από άλλους συμπατριώτες του.

    Σημειώνεται ότι σε ό,τι αφορά στους αποφυλακισθέντες του τελευταίου χρόνου, οι πληροφορίες, μεταξύ άλλων, κάνουν για Γεωργιανό που είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη ως μέλος της συμμορίας που «σιδέρωνε» ηλικιωμένους κατά τη διάρκεια των ληστειών που διέπραττε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Για μενα αυτος που το εκανε διχνει φοβερο μισος,ζηλια απεναντι στην κοπελα.Της παρεες της να ψαξουν.

    2. Χάνεται χρόνος και τίποτα ανεξιχνίαστη η υπόθεση όπως και άλλες σοβαρές Αφού είσαστε στην Ευρώπη γιατί δεν ζητούν βοήθεια από την γαλλική αστυνομία που έχει έχει τους καλύτερους αστυνομικούς ντετεκτιβς του κόσμου Ο καθένας στη δουλειά του αν δεν τα καταφέρνει ρωτάει θέλει συνεργασία Έχει γεμίσει η Ελλάδα με φονιάδες και εγκλήματα και η αστυνομία κλαταρε Έπρεπε να είχαν συλληφθεί χάνεται ο χρόνος

    3. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ Κ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ Κ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΣΕ ΤΙΜΙΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ….

    4. “Σύμφωνα με σωφρονιστικούς υπαλλήλους, μεταξύ αυτών, βρίσκεται και υψηλόβαθμο στέλεχος της Γεωργιανής μαφίας στην Ελλάδα, το οποίο έχει καταφέρει να αναρριχηθεί, όπως υποστηρίζουν, στο Νο2 της ιεραρχίας. Αυτός φέρει και το αξίωμα Vor. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr, πρόκειται για 38χρονο, τα στοιχεία του οποίου είχαν γίνει γνωστά όταν εξαρθρώθηκε από την ΕΛΑ.Σ. μια […] ”
      Αυτα και λοιπά αηδιαστικά ,που βαρεθήκαμε πιά κάθε τόσο να διαβάζουμε , τις τελευταίες τρείς δεκαετίες…
      Οι κύριοι αυτοι,οπως λένε τα ρεπορτάζ , είναι στις φυλακές … και απο εκεί …κατευθύνουν άλλους που είναι έξω ή όταν βγαινουν οι ιδιοι (να υποθέσω οτι τα χρυσά μου βγαίνουν για τρείς μερούλες το μήνα? ή για περισσότερες?) κινούνται επιχειρηματικά, κάνουν ό,τι είναι να κάνουν και μετα μπαινουν μέσα μεχρι την επόμενη φορά . Το φαγητάκι τους ειναι καθαρό,γνήσιο,περιποιημένο? Εχουν τα μωρά μας τρία – τεσσερα κινητά ο καθένας,να μπορούν να επικοινωνούν ,να μην μας στεναχωριούνται ,μεχρι να κανουν τα δύο τριτα του μισου της ποινης ( λ.χ. σε δωδεκα χρονια καθειρξης, τα εξι πραγματικα,απο τα οποια τα 4 τελικα,απο τα οποια το ενα τριτο σε “αδειες” …υπολογιζω καλά ????)
      Και μετα απο όλα αυτα … φαινεται παράξενο που οι καθ΄όλα σεβαστοι αυτοί κύριοι ,βγαινοντας οριστικα συνεχιζουν κανονικά τα πάντα τους και τα όλα τους ,οπως και πρίν το διαλειμματάκι της ανάπαυσης ,διότι βεβαια αυτο δεν ειναι φυλακή , ειναι άδεια μετ΄αποδοχών (δωρεαν φαι,υπνο,στεγη κλπ) συν το μεριδιο απο τις “δουλειες” των υπόλοιπων της Μάφια,που υποθετω μπαινει κανονικα σε τραπεζικους λογαριασμους τους,μπάς και χασουν τα παιδιά και εισοδημα με τις διακοπές ( φυλακη ,το λεμε επισημα, εδω στην χωρα Αερα – Πατερα ).
      ΜΑΛΛΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΧΙΣΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ …
      [ οσο για τα δισεκατομμύρια που βγαινουν απο τη χώρα καθε χρονο μεσω εμβασμάτων ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟ, απο δηθεν “οικιακές βοηθούς”, “σερβιτόρες” , “λαντζέρισες” , “οικοδόμους” και αλλα συναφή, ας μας εξηγησει το αρπαγείο Οικονομικών,που εξοντωνει τον καθε φουκαρα Ελληνα για “χρεη”100 και 500 ευρω … ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ των 20,00 ευρω ημερομισθίου (εδω γελάμε ) τα 5,000 και 10.000 ευρω ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΆ ,που στελνουν καθε χρονο στους συγγενεις τους και αλλου σε Ρωσιες,Ουκρανιες,Γεωργίες κλπ … Σιγα μη μας εξηγησουν …ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ …]

      1. Δηλαδη οι «επενδυτες με τις επενδυσεις τους» εχουν την ελλαδα «Capital City» τους και εμπλουτιζουν με τις δρασεις τους την «ελληνικη οικονομια…..» ολα για την εξυπηρετηση του ελληνα και της αναγκες του. Αυτο παει να πει επιχειρηματικοτητα ά λα ελληνικα, grec, ბერძნული berdznuli ,

      2. Τα λες συν πλην όπως ακριβώς συμβαίνει αγαπητέ…Το θέμα είναι ότι πρέπει να αλλάξουν τους νόμους με σκληρότερους και ΔΕΝ το πράττουν… Για εμένα είναι το ίδιο υπόλογοι με τον εγκληματία οι νομοθέτες διότι αν υπήρχαν πραγματικά σκληροί νόμοι που εφαρμόζονταν όπως σε άλλες σοβαρές χώρες (Σαουδική Αραβία ας πούμε)η Καρολάιν και χιλιάδες άλλοι θα ζούσαν ακόμη..

      3. Συμφωνώ απόλυτα μεγάλη η διαφθορά κρίμα για εμάς και τά παιδιά μας

    5. Και γιατί τους κρατάνε και δεν τους στέλνουν από εκεί που ήρθανε; Άι στο διάολο κκωλοκυβερνηση καταστρέψετε την καλύτερη χώρα στον κόσμο. Θα πληρώσετε ακριβά για τα εγκλήματα σας μια μέρα που πλησιάζει. Μαλακισμενο πόπολο ξυπνά επιτέλους σε έχουν κάνει δούλο δεν το βλέπεις.

      1. « μια μέρα που πλησιάζει» Ποτε;;; του “ αγιου βαλαωρα;;;”

    6. Για τον εγκληματία ταξίαρχο της ΓΑΔΑ, γαργάρες και ξυδάκη. Άσε ξέρουμε την μαφία σας.

    7. Γιατί δεν παθαίνουν ένα μαζικό ατύχημα όλοι οι Γιωργηδες, μήπως πρόκειται να γίνουν ανθρωποι;

    8. Μπράβο Στέφανε για το προπληρωμένο άρθρο, ρουσφέτια με μπάτσους εγκληματίες, το ψάρι από την κεφάλι βρωμάει.

    9. ας είχαμε άλλο πολίτευμα και θα τα λέγαμε!!!!

    10. Γιατι δεν τους διωχνουν στις χωρες τους οταν αποφυλακιζονται?? Κυκλοφορουν αναμεσα μας οι ιδιοι εγκληματιες διαπρατοντας νεα εγκληματα. Ελεος πια. Ειμαστε Αθωοι ανθρωποι.

      1. Αν ήταν στην Σαουδική Αραβία δεν θα υπήρχε κανείς από αυτούς με το νούμερο 2 της ιεραρχίας ή το νούμερο 1!
        Μόνο στις δυτικές χώρες υπάρχουν ώστε να ελέγχουν το σύστημα, ώστε να μεταφέρουν με μεγαλύτερη ευκολία την πραμάτεια των γνωστών της show biz και να κρύβονται πίσω από τον κάθε ποινικό. Γι’αυτό πίσω από αυτούς κρύβονται οι πάντες!
        Ίσα ίσα εντός τών φυλακών ελίσσονται ευκολότερα.

      2. Γιατί συνήθως αποφυλακίζονται με περιοριστικούς όρους,όπως εμφάνιση μία ή δυο ή τρεις φορές το μήνα στην αστυνομία,απαγόρευση εξόδου κλπ,οπότε δεν γίνεται να απελαθούν.Σε όσους δεν μπαίνουν περιοριστικοί όροι απελαύνονται κανονικά.

        1. Που ειναι ο παρασκευοπουλος να βγαλει «νόμους»;;;; Τον χρειαζεται η χωρα των «αθωων ελληνικων ανθρωπων»………..

      3. “”Ειμαστε Αθωοι ανθρωποι.”” Αυτο ειναι ενα απο τα καλυτερα κόμμεντς ρεσπέκτ!!!!!!!

    Comments are closed.