ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΙΩΑΝΝΑ! ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ; ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΕΥΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

    Κοινοποίηση:
    gfgf

    Σε ανθρωποκυνηγητό έχουν επιδοθεί οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, προκειμένου να συλλάβουν τον δράστη της αποτρόπαιας επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

    Η φρικιαστική επίθεση απασχόλησε μεγάλο κομμάτι της εκπομπής «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Καταθέσεις μαρτύρων και σωρεία νέων πληροφοριών έφτασαν στην εκπομπή δίνοντας νέα στοιχεία σχετικά με τη μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα, με τους τηλεθεατές να βοηθούν για τον εντοπισμό της μέσω δικής τους έρευνας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Τηλεθεατής της εκπομπής εντόπισε προφίλ γυναίκας που επιτίθετο με υβριστικά σχόλια στην 34χρονη, καταγράφοντας τα στοιχεία πριν απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός. Στη φωτογραφία προφίλ υπήρχε μία ακριβή τσάντα γνωστής εταιρίας. Την ίδια τσάντα φάνηκε να κρατά και το θύμα σε φωτογραφία της που υπήρχε στο προφίλ της. Παράλληλα, ένας άλλος μάρτυρας επικοινώνησε αργά τη νύχτα με την εκπομπή και υποστήριξε πως είδε τη μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στη λογίστρια, να απομακρύνεται από το σημείο και μάλιστα φέρεται να άλλαξε ρούχα επί τόπου για να μην την κινήσει υποψίες.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Εντάξει δεν τις άξιζε βιτριολι, κλωτσιές όμως της χρειάζονταν οπωσδήποτε. Εννοείται ότι η δράστης θέλει κρέμασμα.

    2. Aκούστηκε για : παντρεμένους, για κερατωμένη με ισλαμικά βίτσια που πέταξε το υγρό, ακούστηκε και τι δεν ακούστηκε και πουτ@να την είπατε ότι “αρμέγει” τους πλουσίους. Θέλω να δώ ρε νούμερα που θα κρυφτείτε αμα όλη η φασαρία έγινε για μια γ@μημένη τσάντα.

    3. Δεν αρκεί να συλληφθεί ο δράστης αλλά να αποδοθεί δικαιοσύνη. Για τέτοια ειδεχθέστατα εγκλήματα η θανατική ποινή είναι μονόδρομος. Ο ποινικός κώδικας στην Ελλάδα είναι από τους γελοιωδέστερους στον πλανήτη. Όταν σκοτώνεις ή καταστρέφεις ζωές με τέτοιο νοσηρό τρόπο, δεν μπορεί να σκεφτόμαστε σωφρονιστικά αλλά να αποδίδουμε δικαιοσύνη αποτρεπτικά.

    4. εγω δεν καταλαβαινω που ο καθεις η η καθεμια αναφερει μεχρι και το που και ποτε κατουρησε σε φεισμπουκ και ινσταγκραμ
      Ελεος
      Τι γενια ειναι αυτη
      Οι παλιοι λεγαν τα εν οικω μη εν δημω και τωρα…

      1. OI ΠΑΛΙΟΙ ΗΤΑΝ ΜΟΥΛΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΟΥΡΟ.

        1. απλα το επιβεβαιωσες φλωροαμερικανακι ακου… πιτ…

        2. Άρα κι εσύ είσαι το μούλικο των γονιών σου που τους χαρακτηρίζεις “μούλους”.

    5. Ακριβές τσάντες, ακριβά ταξιδάκια, προφίλ στο ινσταγραμ με ένα σωρό show off φώτο… Και ποιος ξέρει και τι άλλο παίζει… Το μυαλό πάνω απ το κεφάλι για την ηλικία της… Προσγειωμενες Ελληνίδες υπάρχουν???

      1. Ναι αλλά τις βρίσκεις με το σταγονόμετρο….Κάποιες “παρθένες”αναθεματίζουν τους σχολιαστές εδω,γιατί απλώς σχολιάζουν τα προφανή….ΦΟΥΤΣΑ ΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟ

    Comments are closed.