ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ! ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΕΛΟΣ.

    Κοινοποίηση:
    ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    Στον ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκαν τώρα τη διακυβέρνηση Καραμανλή!

    Τη ζημία που υπέστη το ελληνικό Δημόσιο την περίοδο 2006-2010 «λόγω μη σύννομων πράξεων και παραλείψεων», περιέγραψε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν από λίγο, επισημαίνοντας ότι το ελληνικό Δημόσιο, για μία σειρά μη σύννομων λόγων την περίοδο 2006-2010, δεν εισέπραξε τα ποσά που θα έπρεπε να έχει εισπράξει από φαρμακευτικές εταιρείες, μέσω του rebate, με αποτέλεσμα να ζημιωθεί σημαντικά. Σύμφωνα με την υπουργό Εργασίας, το συνολικό ποσό που δεν εισπράχθηκε από το Δημόσιο «για διάφορους λόγους, όχι σύννομους, ανέρχεται σε περίπου 241 εκατομμύρια ευρώ».
    Είναι ίσως πρώτη φορά η πλευρά του Αλέξη Τσίπρα χτυπά με τέτοιο αλύπητο τρόπο τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

    Φαίνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκαν ύστερα από τέσσερα χρόνια στην εξουσία –και ισάριθμα χρόνια αφωνίας– να ασκήσουν κριτική στην περίοδο Καραμανλή (2004-2009), βγάζοντας στη φορά τα κακώς κείμενα, τις μη σύννομες ενέργειες (όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η υπουργός Εργασίας) και τις περιπτώσεις κακοδιαχείρισης (και) της διακυβέρνησής του.

    Η επίθεση αυτή ερμηνεύεται ήδη ως το ύστατο όπλο Μαξίμου και Κουμουνδούρου στη μάχη της συσπείρωσης των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο «παλιό πολιτικό σύστημα». Με τη διαφορά ότι αυτή τη αφορά εστίασαν ειδικά στην περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή, την οποία έως τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αφήσει εκτός πλαισίου κριτικής (άλλωστε το φλερτ με το σύστημα του πρώην Πρωθυπουργού -βλέπε Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, αν. υπουργός Δικαιοσύνης- δεν μπορούσε να κρυφτεί).

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Παμε για εκλογες και ο ΚαραγκιοζΑΛ6Ης ΠΑΛΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΥΠΟΣΧΕΤΕ.

    2. ποιός καραμανλής ρε παιδιά ???
      αυτός πού κυβερνούσε λεγόταν ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ …ο καραμανλής ετρωγε στίς ταβέρνες και
      ο ρουσόπουλος το επαιζε πρωθυπουργός ….εβαλε υποψηφιότητα κιόλας για βουλευτής …ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΒΟΔΙΑ …

      1. χαχαχαχα λεπτομέρειες τώρα….αυτά ειναι ψιλά γράμματα!!! Το θέμα μας ειναι πόσο θα ξεφτυλιστεί ακόμα ο Αλέξης και τι θα επικαλεστεί στους εφτά-οχτώ μήνες που μας χωριζουν απο τις εκλογές!!! Προφανώς θέλει να αλλάξει και το Σύνταγμα μέχρι τότε εεε να πουλήσει και τίποτα νησιά του Αιγαίου…. έχει ακόμα πραματάκια στη ατζέντα του δεν τέλειωσε το παιδί!!!

    Comments are closed.