ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ; ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ; ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ! ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

    Κοινοποίηση:
    ΚΟΥΛΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί συνάντηση Μητσοτάκη Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη.

    Όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ, οι δύο άντρες θα γευματίσουν μαζί, μετά τη λειτουργία.

    Ο πρωθυπουργός την επόμενη Κυριακή θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στο Πατριαρχείο, στο Φανάρι, ώστε να δώσει το «παρών» στον εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας.

    Μετά την εισβολή στη Ρωσία, ο Μητσοτάκης σε ομιλία του στη Βουλή είχε πει: «Πρέπει να συναντηθώ με τον πρόεδρο Ερντογάν . Μετά από αυτή την εισβολή, η νέα κατάσταση απαιτεί να συναντηθούμε με την Τουρκία».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. ο Βασιλιάς καρνάβαλος! Άντε και εις ανώτερα στο Ρίο της Βραζιλίας. 🙂

    2. Έτσι όπως τα έκανε ο Μητσο… άστο βρε φίλε δεν το λέω όλο το όνομα λόγο γκαντεμιάς.Ο πόλεμος και σε εμάς καραδοκεί επικίνδυνα. Από την άλλη και πότε ρώτησε τον λαό πραγματικά πολιτικός μας. Τουλάχιστο δεν κρύβετε και μας δηλώνει ελεύθερα ότι μας έχει γραμμένους ως ραγιάδες.

    3. Συντονισμένο. βγήκε αρχικά ο Βενιζέλος και μίλησε για συνάντηση με Ερντογάν. Να τη λοιπόν και η συνάντηση, ας ελπίσουμε πως το Αιγαίο δεν θα μπει στο μενού για φάγωμα. Δεν μοιράζει το μητσοτακεικο, για την Ελλάδα πρόκειται.

    4. ρε παιδια λετε να το παιζει τρελιτσα ο βρωμοκουλης για να γινουν ολα εχουν προφητεψει οι αγιοι??? δεν μπορω να εξηγησω αυτο το μισος που εχει για την ελλαδα μας!! ειναι απιστευτο!! λετε να ειναι ΟΛΑ στημενα για να διαλυθει απο τους ρωσους η τουρκια και να μοιραστουν τα εδαφη της?? ποσο θα ηθελα να μπω στο μυαλο ενος πολιτικου απο αυτους και να δω τι σκατα σκεφτονται !! πραγματικα!! το μονο σιγουρο ειναι να ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ!!! ειναι οι μονες αληθηνες!!! καλη Σαρακωστη!!!

      1. Δημητράκη το μόνο που σκέφτονται οι πολιτικοί όλης της υφηλίου είναι το χρήμα.

    5. καλησπερα παιδια και καλη σαρακοστη. καταρχην να πω οτι ειμαι με τους ρεπουμπλικανους και με τους ρωσους οπως και καθε νοημων πατριωτης και δημοκρατης πολιτης της ελλαδας. πιστευω οτι η χωρα μας πρεπει να φυγει απο το βρωμερο νατο και την βρωμερη ε.ε και να ειναι ανεξαρτητη και εθνικα κυριαρχη με δικο της εθνικο νομισμα. οι συμμαχιες πρεπει σαφως να ειναι με την ρωσια και αλλες ελληνοφιλες χωρες. με την κινα δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να συνεργαστουμε γιατι ειναι ενα υπουλο νεοταξικο φιδι που ειναι ετοιμο να μας τσιμπησει. το πετρελαιο και το φυσικο αεριο που τα εχουμε αφθονα στο αιγαιο και στην ελληνικη αοζ πρεπει να τα εκμεταλευτουμε οπωσδηποτε για να ειμαστε και ενεργειακα ανεξαρτητοι και δυνατοι.

    6. Κούλη πούλα τη Θράκη και τα νησια τώρα είναι η ευκαιρία.

    7. Αλοις Ιρλμαίερ ο Νοστράδαμος της Γερμανίας

      Κάπου στα Βαλκάνια θα σκοτώσουν έναν υψηλά ιστάμενο πρίν τον Πόλεμο

      Τούρκοι…σκοτώστε τον Μητσοτάκη. Κάντε και κάτι καλό για την Ελλάδα

    8. Ο αφορισμένος θά παρακολουθήση Θ. Λειτουργία;;; !!!!

    9. Ο Κούλης τίποτα δε κάνει αν δε του το πούνε.
      Κάποιοι λοιπόν του είπαν να συναντήσει τον Ερντογάν.
      Ο λόγος ΑΓΝΩΣΤΟΣ.

    10. Κι ενώ όλοι ασχολούνται με την Ουκρανία έναν νέο convoy οδεύει προς την Ουάσιγκτον.

      1. Δεν είναι άγνωστος
        Το κόψες. Κι ο λόγος ότι είσαι παπαγάλος.
        Δεν είχε βγει το άρθρο ακόμα
        Όπως βλέπετε δεν έχουμε το ίδιο μυαλο
        Eνω τα άσχετα τα βάζετε
        Κι αυτά κατόπιν πιεσεως

    11. Ο Κούλης φαίνεται ότι το μόνο το οποίο «σπούδασε» είναι οι πρακτικές των μυστικιστικών στοών και η υπακουή στον Klaus Schwab. Όλες οι κινήσεις του σκοτεινές.

    12. αυτά να τα βλέπουν όλοι οι “πατριώτες” που δηλώνουν έτοιμοι να πολεμήσουν τους Τούρκους, αφού τους αφοπλίσει ο Κούλης θα τους στείλει και σε πόλεμο….όποιος πιάσει όπλο στα χέρια του πρέπει να το στρέψει εναντίον της ελλαδικής κυβέρνησης και ο Τούρκος αμέσως θα κλάσει μέντες….

      1. Αυτοί τουλάχιστον θα φάνε. Εμείς παλι στην πείνα χαχαχαχα

    13. “Φυσικά, οι άντρες μας περιμένουν να έρθουν οι Ουκρανές, αλλά δυστυχώς αυτές πάνε στην Ευρώπη”, δηλώσεις του καθηγητή του πανεπιστημίου Πολιτισμού της Κωνσταντινούπολης Χασάν Κονί!!!
      Και στην Ελλάδα Ελληνες, Αλβανοί, Πακιστανοί κτλ περιμένουν να έρθουν οι πρόσφυγες από την Ουκρανία για να τις “φιλοξενήσουν” στο σπίτι τους!!!!
      Οι πολιτικοί νταβατζήδες – μαφιόζοι τα βρίσκουν αναμεταξύ τους, σε στυλ ο λαός θα πεινάσει αλλά θα γ@@@@ει και θα ξεχαστεί, με χρόνους και καιρούς πάλι εμάς θα ψηφίσουν για κυβέρνηση.

    14. ΚΟΥΛΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
      ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΗΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ, ΣΤΗΝ ΕΕ, ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΣΤΗΝ ΝΤΠ!!!
      ΔΕΝ ΗΕΦΕΥΓΕΙΣ ΠΙΑ!!!

    15. φυγε γρουσουζη ….την καταστροφη του κοσμου εφερες,,στα τσακιδια γρουσουζη

    16. Ο σκατοψύχης ό δοσίλογος πατέρας του έχει κάνει μυστικές συμφωνίες μέ τούς τουρκομογγόλους γιά τό Αιγαίο καί ό μπάσταρδος ό γουρλομάτης υλοποιεί.Ο γουρλομάτης δέν είναι Ελληνας.όπως ό ζουμπάς ό κοντοστούπης ό Μηταράκαης,για αυτό ξεπουλάει τήν πατρίδα μας.
      Γιάννης Λάκων

    17. Ο νέος πλανητάρχης.
      -Και την υπεροχή (στα πυρηνικά) του ετοίμασε όλα αυτά τα χρόνια , και με χρήματα της ΕΕ !!
      -Και γνώριζε αυτό που είπε ο Μακρόν , ότι το ΝΑΤΟ είναι πλέον “εγκεφαλικά νεκρό”. Και για την παλαιωμένη αντιπυραυλική άμυνα του γνώριζε .
      -Και έβαλε τον σουλτάνο στο “χέρι'” (για να έχει ήσυχα και τα νότα του>), με την “ανοχή” που έδειξε στις ει σβολές του.
      -Και για τις κυρώσεις έχει προβλέψει , έχοντας τον χρυσό, την ενεργειακή αυτονομία , και Κίνα , Ιραν κλπ για τα λοιπά.
      -Και αιφνιδίασε τους πάντες με την εισβολή , όταν έλεγε ότι δεν πρόκειται…

      Με βάση τα πιο πάνω , δυστυχώς για τον Ουκρανικό λαό (δεν ξέρουμε μετά τον επόμενο,… ή ξέρουμε 😉 , η ισοπέδωση θα συνεχιστεί σφοδρότερη , μέχρις τελικής πτώσης, χωρίς να τολμά κανένας να βοηθήσει ουσιαστικά , πλην μόνο για τα μάτια .

      Το θέμα είναι, υπάρχουν πλέον απρόβλεπτοι παράγοντες (βλ. προβοκάτσια σε πυρηνικά εργοστάσια στην Ουκρανία ή κάτι άλλο 😉 που θα χαλάσουν όλα αυτά τα σχέδια ;;;
      Γιατί μόνο σκοτάδι φαίνεται στον ορίζοντα…

    Comments are closed.